8 ingyenes űrlapkészítő webhelyéhez/alkalmazásaihoz

Megfelelő űrlapkészítőt keres az űrlaptervek optimalizálásához, hogy több leadet generáljon? Kézzel válogattuk ki a legjobb formaépítőket, hogy a lehető legkönnyebb módon tervezzenek gyönyörű formákat!

A formák mindenhol ott vannak körülöttünk a virtuális világban; a felhasználók számára ez egy módja annak, hogy regisztráljon egy webhelyre, vagy visszajelzést adjon az Ön által használt szolgáltatásról vagy termékről. Mind az ügyfelek, mind a cégtulajdonosok számára az űrlapok számos okból hasznos eszközt jelentenek, és több célt is szolgálnak.

Ennek eredményeként a legnagyobb gondot kell fordítani az online űrlapok tervezésére, és további előnyt jelent, ha kiváló űrlapkészítő áll a rendelkezésére.

Tanuljunk meg még valamit ezzel kapcsolatban.

Az űrlapok típusai a webhelyeken

Az online űrlapok különböző típusúak, és a szándék és a felhasználótól kapott információ típusa alapján vannak osztályozva. Az alábbiakban felsoroljuk az online űrlapok leggyakoribb típusait, amelyekkel online utazása során találkozhat.

Hírlevél Bejelentkezés

Az űrlaptípus egy vagy két mezőt tartalmaz, jellemzően nevet és e-mail-címet. A felhasználók feliratkozhatnak az űrlapra, hogy hozzájáruljanak ahhoz, hogy megkapják a tartalmat a webhelyről.

Értékesítési kapcsolattartó

Az értékesítési kapcsolatfelvételi űrlap összegyűjti az értékesítésre vonatkozó információkat a nagy vásárlási esélyekkel rendelkező felhasználóktól, és gyorsan elküldi az adatokat az értékesítési csapatnak.

Rendezvény regisztráció

Az eseménymenedzserek ezt az űrlapot használják a résztvevők kezelésére és az alapvető részletek, valamint az eseményspecifikus információk, például a név, az időpont, a helyszín, az esemény ütemezése és egyebek rögzítésére.

Vásárlói visszajelzés

Ezek olyan felmérési űrlapok, amelyek azoknak az ügyfeleknek szólnak, akik kipróbálták az Ön termékét vagy szolgáltatását. A mezők itt többnyire kérdések formájában vannak, ahol a felhasználók kifejthetik véleményüket.

Online rendelés és fizetés

Az ilyen típusú űrlapok az e-kereskedelmi webhelyeken találhatók, ahol az ügyfeleknek meg kell adniuk a megrendeléssel és a fizetéssel kapcsolatos adatokat a vásárlás előtt.

Fiók regisztráció

Ez a leggyakoribb űrlaptípus, amelyet felhasználói adatok gyűjtésére és fiók létrehozására használnak a webhelyen.

Adomány

Az adományozási űrlapokat a szervezetek arra használják, hogy összegyűjtsék az adományozók adatait és fizetési adatait, amikor adományozni kívánnak.

Űrlaptervezés legjobb gyakorlatai

Íme néhány bevált gyakorlat, amelyet szem előtt kell tartania, amikor űrlapot tervez webhelye számára.

 • Válasszon olyan űrlapkészítőket, amelyek könnyen használhatók, és segítik az intuitív űrlapok tervezését a felhasználók számára, amelyek gyorsan kitölthetők anélkül, hogy külső segítséget kellene kérniük.
 • Gondoskodjon a formatervezés egységességéről a márka webhelyén, hogy professzionálisabban nézzen ki.
 • Használjon címkéket, hogy egyértelműbb és könnyebben elérhető legyen a felhasználók számára.
 • Javasoljuk, hogy a logikailag kapcsolódó űrlapmezőket, például neveket, címeket és fizetési információkat egyben és egy vonalban tartsa a félreértések és a felhasználói áramlás megszakításának elkerülése érdekében.
 • Próbáljon egyértelmű hibákat feltüntetni az űrlapon, ha a felhasználó hibát követ el az űrlap kitöltése során. Ezt azért kell megtenni, hogy a felhasználók ne találgassák, mi a hiba.
  Mely üzletek fogadják el a Samsung Pay fizetést?

Az intuitív űrlapok megtervezése a webhely számára kulcsfontosságú web-tervezési szegmens, amelyet a rendszerint háttérbe szoruló webtervezők háttérbe szorítanak. Érdekes módon vannak kiváló űrlapkészítők, amelyek segítenek az újoncoknak és a tapasztalt tervezőknek a megfelelő űrlaptípus megvalósításában, nyomon követni az adatbeküldéseket és adatokat gyűjteni.

A rengeteg rendelkezésre álló lehetőség közül a legjobb formaépítő kiválasztása nehéz feladat lehet. Az erőfeszítések megtakarítása érdekében kiterjedt kutatásokat végeztünk, magunk próbáltuk ki és teszteltük az eszközöket, és az alábbiakban felsoroltuk a legjobb űrlapkészítő eszközöket.

Google Forms

Valószínűleg az egyik legegyszerűbb űrlapkészítő és hatékony funkciókkal teli Google Űrlapok az egyik legegyszerűbb módja az online űrlapok létrehozásának. Ez lehet a legjobb megoldás az Ön számára, ha már hozzászokott a Google egyéb ajánlataihoz.

Ha úgy gondolja, hogy a Google Űrlapok unalmasak, meg fog lepődni, ha megtudja, hogy a Google Űrlapok megfelelő számú sablont kínálnak, amelyek közül választhat a használt űrlaptól függően.

A Google Űrlapok megfelelő fokú testreszabást tesznek lehetővé; Több kérdéstípus közül választhat, húzással átrendezheti a kérdéseket, és egyéni értékeket adhat meg a listában.

Lehetőség van arra is, hogy kiválassza a színpalettáját, hozzáadjon képeket, és válasszon több betűtípus közül, a megjelenést és hangulatot a márkája stílusához igazíthatja. Ezenkívül testreszabott logikát is hozzáadhat, amely a következő kérdést mutatja be az előzőleg megválaszolt kérdés alapján.

A Google Űrlapokat leginkább felmérések során használják, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós idejű válaszokat elemezzenek képi megjelenítésként.

Tally

A Tally egy másik űrlapkészítő, amelyet érdemes megemlíteni a listán az online űrlapok létrehozásának legegyszerűbb és leggyorsabb módja miatt. Teljesen nulla kódolási tudást vár el, dokumentumszerű kialakítása alacsony tanulási görbét igényel, és hihetetlenül könnyen elsajátítható.

Bár bármikor átválthat a Tally prémium verziójára, ha ki kell használnia néhány fejlett funkcióját, maga az ingyenes verzió is fel van vértezve hasznos funkciókkal, amelyek abszolút megéri az élményt.

A Tally korlátlan számú űrlap létrehozását és benyújtását teszi lehetővé az ingyenes verzióban, és az eszközt fizetések és dokumentumok benyújtására is használhatja.

Szükség esetén megadhatja az űrlap zárási dátumát is, és megjeleníthet egy záró üzenetet, mielőtt átirányítaná egy másik weboldalra. A Tally támogatja az olyan platformokkal való integrációt, mint a Notion, Zapier, Airtable, Make és Google Sheets.

Néhány további ingyenes szolgáltatás a következő:

 • Egyedi “Köszönöm” oldal
 • Email Értesítések
 • Forma logika
 • Számológép
 • Rejtett mezők
 • Válasz csövek
 • Lezárult a beküldési limit

TypeForm

A TypeForm egy népszerű űrlapkészítő, amelyet kifejezetten kedveltek, vonzó űrlaptervei miatt, amelyek ösztönzik az átalakítást. Tisztában van azzal, hogy az unalmas űrlapok visszautasítják a közönséget, és a webhelyek visszatartanak a rosszul megtervezett webhelyek használatától.

Az űrlapkészítő számos előre megtervezett stílusos sablont tartalmaz, amelyek közül szabadon választhat. A TypeForm támogatja a Google Analytics integrációját, amely lehetővé teszi az adatok valós idejű elemzését.

A TypeForm néhány egyedi funkciója a következő:

 • Az űrlapok kitöltési arányának javítása érdekében az űrlapok testreszabhatók úgy, hogy egyszerre csak egy kérdést jelenítsenek meg.
 • Az űrlapkészítő szereti a gyorsbillentyűket, és gondoskodik arról, hogy a teljes űrlapot a billentyűzet billentyűivel lehessen összeállítani.
 • A legördülő menüben beírandó feleletválasztós kérdések kiválasztása csak billentyűzetekkel lehetséges.
 • Az űrlapok reszponzívak és mobilak, így a mobiltelefonos látogatók könnyedén, nehézségek nélkül tölthetik ki az űrlapokat.
  Hogyan ellenőrizhető, hogy valaki kémkedik-e a telefonján

JotForm

Az interneten, iOS-en és Androidon elérhető JotForm segítségével néhány percen belül elkészítheti a kívánt típusú űrlapot. Ezek a professzionális megjelenésű űrlapok kódok írása nélkül is elkészíthetők, és könnyedén integrálhatók az üzleti alkalmazásokba.

Az űrlapkészítő funkciókban gazdag, és lehetővé teszi a feltételes logika használatát a munkafolyamatok automatizálásához. A logó, a betűtípusok, a színek és egyéb elemek módosításával tetszés szerint alakíthatja az űrlapot.

A Jotform zökkenőmentes online fizetést tesz lehetővé közvetlenül az űrlapon, és többféle forgatókönyvben is használható, például e-kereskedelmi platformokon, online díjak elfogadásában és adománygyűjtésben.

Az elemzési rész mélyreható betekintést nyújt az összegyűjtött válaszokba, például a teljesítési arányba, és lehetővé teszi, hogy megosztható jelentéseket készítsen közvetlenül a platformról.

A JotForm több mint 150 integrációt támogat, amelyek lehetővé teszik az űrlapválaszok automatikus elküldését e-mailes marketingszolgáltatásoknak, projektmenedzsment tábláknak, CRM-eknek, felhőalapú tárolási alkalmazásoknak és még sok másnak.

CognitoForms

A kezdők és a haladók számára is megfelelő CognitoForms egy másik űrlapkészítő, amelyet választhat űrlapkészítési igényeinek kielégítésére. Maga az ingyenes csomag praktikus funkciókat kínál, de ne felejtsük el, az előfizetési tervek meglehetősen megfizethetőek abban az esetben, ha olyan eszközt keres, amellyel összetett űrlapokat hozhat létre.

Az ingyenes terv támogatja a korlátlan űrlapkészítést, a sablonkönyvtár pedig több mint száz ingyenes sablontervvel van tele. A Cognito űrlapok teljesen reszponzívak, és több mint 20 űrlapmezőt támogatnak az ingyenes tervben. Könnyedén testreszabhatja a sablonűrlapokat, hogy megfeleljenek szervezete márkajelzésének.

Érdekes módon a Cognito űrlapkészítő több mint húsz nyelvet támogat, beleértve a kínait, hollandot, franciát, angolt, spanyolt, japánt, lengyelt és portugált, 137 pénznemet támogat, és 121 országban érhető el, így könnyedén elérheti a közönségét világszerte. az anyanyelvüket.

ZohoForms

A ZohoForms a hatalmas Zoho alkalmazáscsalád része, amely CRM-et (ügyfélkapcsolat-kezelést), e-mailt, könyvelést, dokumentumszerkesztést és egyéb alkalmazásokat tartalmaz.

Az űrlapkészítő jól illeszkedik olyan helyzetekhez, amikor online felméréseket kell végeznie, mivel lehetővé teszi űrlapok online létrehozását és megosztását, valamint e-mailes riasztások beállítását, hogy értesítést kapjon, amikor valaki kitölti az űrlapot.

A ZohoForms méretezhető, hogy megfeleljen az összes üzleti méret igényeinek, és a tiszta és intuitív felület megkönnyíti a teljes űrlapkészítési folyamatot.

A ZohoForms tökéletesen integrálható harmadik féltől származó alkalmazásokkal, mint például a Zapier, a Google Drive, a SalesForce és más alkalmazásokkal, hogy megkönnyítse a szabad adatáramlást minden típusú vállalkozás számára.

Ez az űrlapkészítő nagyban leegyszerűsíti az adatgyűjtést azáltal, hogy automatikusan elküldi az űrlapadatokat egy egyéni adatbázisba.

Néhány figyelemre méltó jellemző a következő:

 • 30+ testreszabható sablon és téma.
 • Tervezzen egyedi köszönőoldalakat, feladatokat és e-maileket, amelyeket a válasz elküldése után át lehet irányítani.
 • Rendeljen ki feladatokat és jóváhagyókat, és állítsa be a hozzáférési engedélyeket igényei szerint.
 • Állítson be űrlapszabályokat és speciális űrlapmezőket a nem kívánt adatok kiszűréséhez.
  Hogyan húzza el az ujját egy iPhone vagy iPad készüléken

Wufoo

A Wufoo egy felhőalapú űrlapépítő szoftver, amely lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy különféle célokra online űrlapokat hozzanak létre, például regisztrációs űrlapokat, jelentkezési űrlapokat, felméréseket, kapcsolatfelvételi űrlapokat, fizetési űrlapokat stb.

A hatékony űrlapkészítő eszköz fotógalériákkal, sablonokkal, űrlapmezőkkel és egy könnyen használható felülettel van felszerelve, amelyek megkönnyítik a sablonok egyszerű testreszabását és jelentését.

A Wufoo a kódolási szakértelemmel nem rendelkező felhasználók számára alkalmas, mivel a drag-and-drop szerkesztő lehetővé teszi az adatgyűjtéshez és a fájlok beküldéséhez szükséges űrlapok tervezését egyetlen kódsor megírása nélkül.

A Wufoo olyan fizetési alkalmazásokkal társult, mint a PayPal, a Stripe és az Authorize.Net, hogy lehetővé tegye a fizetések beszedését a platformon keresztül.

Az űrlapkészítő Wix-alapú stílusos és modern sablonokat kínál, amelyek könnyen testreszabhatók, hogy tükrözzék márkája vagy webhelye megjelenését és hangulatát.

A Wufoo lehetővé teszi, hogy előre kitöltse a gyakori demográfiai beállításokat egy feleletválasztós mezőben, hogy előre meghatározott nemre, korra, foglalkoztatásra, jövedelemre és iskolai végzettségre vonatkozó lehetőségeket állítson be problémamentesen, ha egy bizonyos típusú látogatót céloz meg.

123FormBuilder

Amilyen egyszerűen a név sugallja, a 123FormBuilder, egy biztonságos űrlapkészítő eszköz lehetővé teszi az online űrlapok létrehozását olyan egyszerűen, mint az 1-2-3 kántálása! Az űrlapkészítő hasznos a végtelen számú adatgyűjtési felhasználási esetekben – regisztrációs űrlapok, megrendelőlapok, jelentkezési lapok, felmérések és egyebek létrehozásához.

A kód nélküli, drag & drop ingyenes szerkesztővel, utalványokkal, amelyek segítenek biztonságosan gyűjteni az adatokat, és az erőfeszítések minimalizálásával javítani a termelékenységet.

A sablonkönyvtár több mint 2000 előre megtervezett űrlapsablont tartalmaz, amelyek segítenek az indulásban, és ezeket az űrlapokat személyre szabhatja személyes igényei szerint.

A 123FormBuilder számos felhasználási esetet képes kezelni – események regisztrációja, fizetések beszedése, új felhasználók regisztrálása, felmérések lebonyolítása vagy visszajelzések gyűjtése az ügyfelektől.

Az űrlapkészítő támogatja az integrációt több mint 4000 digitális eszközzel, mint például a Wix, Shopify, Dropbox, Marketo vagy HubSpot, lehetővé téve a munkafolyamatok automatizálását a szervezetben, és szükségtelenné teszi az adatok kézi importálását és exportálását.

Következtetés

A fent említett űrlapépítők az eddigi legjobb választások. Szervezeti vagy személyes használatra az lesz a legjobb, amely megfelel az Ön igényeinek vagy céljainak. Összehasonlíthatja a különböző űrlapkészítők funkcióit a megfelelő eszköz kiválasztásához, és biztosak vagyunk abban, hogy megtalálja a tökéletes illeszkedést.

Felfedezhet néhány WordPress űrlapkészítőt is.