8 egyszeri jelszó (OTP) szolgáltató/piactér a felhasználó SMS-ben történő érvényesítéséhez

Egy olyan világban, ahol riasztóan nő a személyazonosság-lopás és az online csalás, a platform és a felhasználók biztonsága ijesztő feladat.

A hackerek túljárásának legjobb módja az, ha SMS-ben küldött egyszeri jelszavakkal (OTP) ellenőrzi a felhasználókat.

Nem minden vállalkozásnak van azonban megfelelő erőforrása a házon belüli OTP rendszer kialakításához. Itt jönnek be az OTP szolgáltatók.

Ha meg szeretné védeni online jelenlétét a kiberfenyegetésekkel szemben, olvasson tovább, miközben felfedezzük a ma elérhető legnépszerűbb OTP-szolgáltatókat és piactereket!

Az OTP Szolgáltatók/Piactér bemutatása

Az OTP-szolgáltató kényelmes megoldást kínál azoknak a vállalkozásoknak, amelyek kétfaktoros hitelesítést szeretnének megvalósítani, vagy SMS-en keresztül érvényesíteni kívánják a felhasználókat. Technikailag ezek az eszközök az SMS API-t (Application Programming Interface) használják a szöveges üzenetküldési képességek webhelyekbe és alkalmazásokba való integrálására.

Az OTP-szolgáltatók automatizálják az egész folyamatot, a kódgenerálástól az ellenőrzésig, anélkül, hogy bonyolítanák a dolgokat az Ön vagy a végfelhasználók számára.

Mivel azonban az OTP-k kényes ügy, a legtöbb vállalkozásnak segítségre van szüksége egy megbízható szolgáltató megtalálásához. És számukra az OTP piactér a legjobb lövés.

Az OTP piactér a vállalkozásokat és szervezeteket több OTP-szolgáltatóval köti össze. Közvetítőként működik, lehetővé téve a különböző OTP-megoldások, szolgáltatások és árak összehasonlítását, és a legjobb ajánlat megszerzését. Az egyik ilyen piac a RingCaptcha (erről bővebben lentebb)!

Mindenesetre, legyen szó OTP-szolgáltatóról vagy piactérről, az SMS OTP-k alapvető előnyei a következőkben merülnek fel:

 • Csalás és adatvédelem
 • Jobb felhasználói élmény
 • Rugalmasság és méretezhetőség

Azonban minden előny külön figyelmet érdemel, ezért merüljünk bele.

Az OTP előnyei vállalkozása számára

#1. Segít a kéttényezős hitelesítésben

A kéttényezős hitelesítés vagy a 2FA egy olyan biztonsági rendszer, amely két különböző fajta ellenőrzést igényel a fiókhoz vagy az erőforrásokhoz való hozzáféréshez.

Először is, a felhasználónak meg kell adnia a fiókhoz beállított hitelesítő adatokat. Ezután egy kóddal vagy a regisztrált eszközükre küldött OTP-vel kell igazolniuk. Ideális esetben a fiókok 85%-a szívesebben fogadja az OTP-ket SMS-ben.

Így egy SMS OTP rendszerrel a vállalkozása további védelmet biztosít anélkül, hogy megnehezítené a felhasználó dolgát.

#2. Jelszó nélküli bejelentkezések

Egy olyan világban, ahol az internetfelhasználók 90%-a aggódik amiatt, hogy feltörik jelszavaikat, Ön kínál nekik jelszó nélküli bejelentkezést. Úgy hangzik, mint egy dealbreaker?

Például, ha egy potenciális ügyfél nem tud végrehajtani egy tranzakciót, mert nem emlékszik vissza jelszavát, akkor megmentheti a vásárlást. Ezt nem légből kapott.

A felhasználók 76%-a állítja, hogy jelszóprobléma miatt gyakran lemondanak a vásárlásról.

Bár a vendégvásárlás népszerű lehetőség az e-kereskedelmi üzletek körében, így vagy úgy, a felhasználói személyazonosságot ellenőriznie kell.

A jelszó nélküli hitelesítés segíthet mindkettőben, a felhasználók érvényesítésében és az ügyfelek megtartásában.

#3. Tranzakció hitelesítés

Az OTP által támogatott kéttényezős hitelesítés az online tranzakciók során a jelszavaknál is biztonságosabb. Ezt azért mondjuk, mert az OTP-ket nem lehet támadásra használni, mivel egy meghatározott időkeret után érvénytelenné válnak.

  Hogyan állítsunk be álneveket az Ubuntuban

Valójában a TOPT (Time-based egyszeri jelszó) 1 perctől 7 napig terjedő lejárati időtartammal rendelkezik. Mivel az OTP-k röviddel a létrehozásuk után érvénytelenné válnak, az OTP-k értéktelenek a hackerek számára. Így minden tranzakció biztonságossá válik az ügyfelek és az Ön vállalkozása számára.

#4. Jobb felhasználói élmény

Nyilvánvaló, hogy a felhasználók élvezik, ha nem kérik, hogy emlékezzenek a jelszavakra. Az OTP-k egyszerű, felhasználóbarát élményt kínálnak.

Egy egyszerű integráció gyors és egyszerű ellenőrzést tesz lehetővé a felhasználó mobileszközén keresztül. Ráadásul a felhasználók elkerülhetik a többletköltségek fizetését vagy egy újabb fárasztó bejelentkezési folyamat végrehajtását.

Látod,

 • Mindenkinek van SMS-e a mobiltelefonján
 • Ez egy ismerős és kényelmes kommunikációs csatorna
 • Az emberek szinte a semmiért kaphatnak szövegeket a világ bármely pontján

#5. Könnyen integrálható és skálázható a vállalkozások számára

A szervezetek könnyen integrálhatnak ellenőrző API-kat termékeikbe vagy alkalmazásaikba. Hamarosan rájön, hogy az SMS OTP-k integrálásának megtérülése jóval meghaladja a várakozásokat. A folyamat szó szerint megtérülhet a következőkkel:

 • Védelem a kiberbiztonsági fenyegetésekkel szemben
 • Jobb felhasználói élmény
 • Felszabadítja informatikai csapatát és erőforrásait fontosabb feladatokhoz

Tehát igen, az SMS OTP-k nagyszerű választási lehetőséget jelentenek a vállalkozások számára. Ha nem is szeretne házon belüli rendszert felállítani, választhat egy megbízható OTP szolgáltatót.

Hogyan válasszunk OTP szolgáltatót?

A választás során jobb, ha egy kiválasztási kritériumot ad meg. Az alábbiakban felsorolunk néhány szempontot, amelyeket figyelembe kell vennie, amikor OTP-szolgáltatót választ vállalkozása számára.

 • Végponttól végpontig terjedő biztonság: Az OTP-k kényes ügy, ezért kulcsfontosságú a biztonságos SMS-szolgáltatásokat kínáló megbízható szolgáltató kiválasztása. Lapozzon át a magas kézbesítési, titkosítási és 2FA automatizálási eszközökkel rendelkező szolgáltatók között.
 • Könnyű beállítás: Győződjön meg arról, hogy a szolgáltatók által kínált SMS API könnyen egyesíthető a meglévő rendszerekkel és platformokkal, világos dokumentációval és fejlesztőbarát API-kkal, hogy az integráció zökkenőmentes legyen.
 • Költséghatékonyság: Figyelembe véve a 2FA-t igénybe venni kívánó felhasználók számát, az SMS OTP-k küldése megterhelheti a zsebét. Ezért válasszon olyan OTP-szolgáltató piacteret, amely személyre szabott csomagokat vagy mennyiség alapú kedvezményeket kínál. Ezenkívül ellenőrizze, hogy a platformnak nincsenek-e rejtett díjai.
 • Ügyfélszolgálat: Keressen olyan szolgáltatókat, amelyek 24 órás ügyfélszolgálatot kínálnak e-mailben, csevegésben és telefonon. Ez megkönnyíti az OTP-vel kapcsolatos problémák megoldását és növeli az ügyfelek bizalmát.
 • További szolgáltatások: Néhány bővítmény sokat segíthet, például jelentéskészítő és elemző eszközök, testreszabható sablonok és több nyelven küldhető üzenetek. Ezek a funkciók segíthetnek az OTP-megoldás hatékonyságának és hatékonyságának javításában.

És most itt az ideje, hogy megvizsgálja a legjobb OTP-szolgáltatót vagy piacteret, amely segít a felhasználók SMS-en keresztüli érvényesítésében. 🥁

Kiáltani

A ShoutOut SMS API integrációt biztosít az ügyfelek jobb bevonása és kommunikációja érdekében. Egyik megoldása, a ShoutOut Lite OTP API-t kínál kétfaktoros hitelesítéshez, mobilszám-ellenőrzéshez és egyszeri jelszóhoz (varázsjelszavak), például használati esetekhez.

Előnyök

 • Automatizálja a teljes folyamatot az OTP generálástól az ellenőrzésig és a hibaelhárításig
 • Az SDK-k és a REST API egyszerű és problémamentes integrációja bármilyen platformmal, például Shopify, Woo Commerce, Magento és még sok más
 • 99,93%-os üzemidő automatikus skálázással és karbantartásmentes ablakokkal
 • Azonnal szerezhet be küldőazonosítókat vagy hivatkozási azonosítókat az alkalmazás által küldött minden OTP-kéréshez
  Hogyan juthat hozzá a Pixel telefon ujjlenyomat-mozdulataihoz bármilyen eszközön [No Root]

Ezeken kívül a ShoutOut számos eszközzel, például személyre szabott üzenetküldéssel, elemzéssel és ütemezéssel segíti a vállalkozásokat SMS-kampányok futtatásában. Kiváló választás kis- és középvállalkozások számára.

RingCaptcha

A RingCaptcha egy felhasználó-ellenőrző és csalásmegelőzési eszköz, amely SMS- és Voice 2FA-termékeket biztosít a felhasználók érvényesítéséhez. A platform egy OTP szolgáltatói piacteret kínál, ahol összehasonlíthatja és kiválaszthatja a legmegbízhatóbb szolgáltatót a legjobb teljesítménnyel.

Előnyök

 • Keverje össze az elsődleges és a tartalék útvonalakat, hogy megfizethető áron biztosítsa a legjobb OTP-megbízhatóságot
 • Automatikus követési funkcióval rendelkezik, amely automatikusan észlel és küld egy másik OTP-t, ha a felhasználó elmulaszt egyet
 • Ha a felhasználó nem kapja meg az OTP-t, engedélyezze a sávon kívüli mechanizmusokat, például a „Segítségért tárcsázás”, az Emberi érintés és az „AI Assist”.
 • Minden OTP-kérelem átmegy heurisztikus biztonsági szűrőkön a kérés érvényességének biztosítása érdekében
 • Előre elkészített SMS-értesítési sablonok vagy testreszabott sablonok márkaüzenet beépítéséhez

A RingCaptcha piactérrel, ha egy szolgáltató megemeli az árat, néhány kattintással átválthat egy másikra. Hozzáférhet más funkciókhoz is, mint például a csaláselemzés, az ellenőrzött/blokkolt listák, a kézbesítés optimalizálása és még sok más.

Exotel

Az Exotel vezető és megbízható vállalati felhőalapú kommunikációs vállalat. OTP-megoldása India és Délkelet-Ázsia vezető szervezetei számára szolgál, mint például a Flipkart, a Redbus, az Ola, a Practo és még sok más.

Előnyök

 • Kiváló minőségű SMS- és hangalapú OTP-ellenőrzési szolgáltatást kínál magas kézbesítéssel és alacsony késleltetéssel
 • Zökkenőmentes integráció bármely platformhoz Android SDK-k és REST API-k használatával; megfizethető és skálázható megoldás egy használatonkénti fizetési modellel
 • Kategóriájában a legjobb üzemidő 99,94%, beleértve a kezelői üzemidőt is; az OTP-k hibamentes kézbesítése 8 másodpercen belül
 • Könnyen olvasható részletes jelentéseket kaphat, amelyek az OTP-műveletekkel, a szállíthatósággal és a hatékonysággal kapcsolatos betekintést tartalmaznak

Az Exotel segítségével szép, 92%-os szállítási arányt érhet el. Ezenkívül a platform 7 napos ingyenes próbaverziót kínál 1000 ingyenes hívással és SMS-jóváírással. Ezenkívül a hét minden napján 24 órában elérhető ügyfélszolgálat telefonon, e-mailen és Twitteren keresztül

Textlocal

A Textlocal méretezhető, vállalati szintű SMS-megoldásokat kínál, amelyekben világszerte több mint 165 000 ügyfél bízik meg. A platform OTP SMS megoldása egyszerű, biztonságos és megbízható biztonságot nyújt az alkalmazás számára.

Előnyök

 • Könnyen, néhány kattintással integrálható több mint 500 népszerű alkalmazásba a Zapier segítségével
 • Gyorsan generálhat egyedi kódokat, és egyesítheti őket SMS-szöveggé az egyszerűen integrálható SMS API segítségével
 • Integráljon az egyszerű, nagy sebességű SMS SMPP API-val, és percek alatt kezdje el a szöveges üzenetek küldését
 • Biztonságos adatátvitel a Messengerbe és onnan az SFTP-n keresztül, hogy mindig a legfrissebb információkkal rendelkezzen

Az OTP-ken kívül minden felhasználóhoz személyre szabott linkeket, dokumentumokat, videókat vagy utalványokat is beilleszthet. Ezenkívül percek alatt interaktív felméréseket készíthet, és könnyen használható nyomkövető eszközökkel elemezheti az eredményeket.

OneLogin

A OneLogin egy vezető identitás- és hozzáférés-kezelési megoldás, amelyben világszerte több mint 5000 ügyfél bízik meg. A OneLogin Protect OTP mobilalkalmazásával egyetlen gombnyomással többtényezős hitelesítést hajthat végre több fiókhoz.

Előnyök

 • Több mint 6000 előre integrált helyszíni és felhőalkalmazással rendelkezik
 • Elérhető Android, Android Wear, Apple iOS és Apple watchOS rendszerekhez, így útközben is végrehajthat műveleteket
 • Beépített OTP-generátor, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy válaszoljanak egy push értesítésre okostelefonukon vagy nézzenek, és könnyedén bejelentkezzenek
 • Időalapú OTP (TOTP) algoritmus, amely 30 másodperc után érvényteleníti az OTP-t; meghosszabbíthatja a mobileszközökön töltött időt a megbízhatóság és a felhasználói élmény javítása érdekében
  Hogyan indítsunk blogot a Google Blogger használatával

A OneLogin segítségével világszínvonalú ügyfélszolgálatot érhet el, beleértve a személyes ügyfelek sikerének híveit, a hét minden napján éjjel-nappali technikai segítségnyújtást, egy tartalomban gazdag súgóközpontot és folyamatos oktatási eseményeket.

SecureMFA

A SecureMFA OTP-hitelesítést biztosít a Microsoft ADFS-hez (Active Directory Federation Service). Lehetővé teszi az ADFS-kiszolgálók számára, hogy többtényezős hitelesítést (MFA) biztosítsanak egy TOTP használatával és egy harmadik féltől származó API-végponton, például SMS-en, e-mailen vagy telefonon keresztül.

Előnyök

 • OTP-jelszó generálása korlátlan számú fiókfelhasználó számára; tárolja az OTP-adatokat MS SQL vagy MS Active Directory attribútumokban
 • Könnyen kezdeményezheti az OTP-fiók kijelentkezését vagy deaktiválását
 • A felhasználói felület és az adatértékek testreszabása API-végpontba történő küldéskor
 • ADFS CSS-témák és ADDS többerdős bizalmi kapcsolatok támogatása

Ezeken kívül a felügyelt API-átjáró szolgáltatást olyan szállítók biztosítják, mint az Amazon (AWS SNS), a Microsoft (Azure API Management) stb.

Kattintson a Küldés gombra

A ClickSend egy vállalati szintű SMS-szolgáltató, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára SMS-üzenetek küldését, fogadását és nyomon követését világszerte. SMS OTP-megoldása segít megerősíteni a felhasználói személyazonosságot, megvédeni az ügyfelek adatait, és megerősíteni az általános online biztonságot.

Előnyök

 • Könnyen navigálható irányítópulttal rendelkezik az OTP SMS nyomon követéséhez, a feladóazonosítók és a nyomon követések megtekintéséhez; küldhet SMS-t közvetlenül a Google Táblázatokból
 • Könnyen integrálható szoftverével vagy alkalmazásával a NodsJS, Python, Java, C#, Ruby stb. API-k segítségével
 • Az OTP-k és az ügyféladatok vállalati szintű biztonsága 100%-os rendelkezésre állási SLA garanciával
 • Beépített piactér több mint 900 alkalmazással az e-kereskedelemből, a közösségi médiából és más kategóriákból

A ClickSend fizetős használatú szoftvere megóvja Önt attól, hogy szűk keresztmetszetekbe kerüljön a lock-in szerződésekben a használattól függetlenül ismétlődő havidíjjal. Több mint 90 000 ügyfél küld több milliárd üzenetet szerte az Egyesült Államokban, a ClickSend továbbra is nagy teljesítményű kézbesítést tesz lehetővé.

D7 hálózatok

A 2012-ben alapított D7 Networks a világméretű SMS-átvitelre szakosodott elhivatott mobil szakértők egy csoportjának álomtörekvése. A felhasználóbarát 2FA Verifier API könnyen beállítható, és zökkenőmentesen integrálható a munkafolyamatba.

Előnyök

 • Az ellenőrzési folyamat teljes automatizálása, beleértve az egyedi OTP generálást és kezelést
 • Fejlesztőbarát API a D7 gyors integrálásához bármely alkalmazásba; 7 kontinens globális lefedettsége egyetlen API-val
 • A használatonkénti fizetős modell, valamint a szolgáltató bonyolultsága nélkül, megfizethető és megbízható megoldássá teszi a D7-et
 • A teljes OTP-ellenőrzési folyamatot 15-20 másodperc alatt fejezi be, biztosítva a magas teljesíthetőséget

A D7 Networks ideális választás induló vállalkozások és vállalkozások számára. A neve alatt a legjobb induló vállalkozások találhatók, köztük az Airbnb, az Uber, az Agoda, a DHL és több ismert márka.

Végső gondolatok

Az OTP-k használata a felhasználók SMS-en keresztüli ellenőrzésére meggyőzőbb és felhasználóbarátabb, mint a jelszavak megjegyezésének kérése. Sőt, az OTP szolgáltatások szolgáltatóktól való kiszervezése kiküszöböli a házon belüli OTP-rendszer kezelésének ijesztő feladatát.

Akkor is, ha megbízható OTP-szolgáltató piacteret szeretne választani. Az OTP szolgáltatók fentebb összeállított listája kiváló választás a kis- és középvállalkozások számára. Ügyeljen azonban arra, hogy olyan szolgáltatót válasszon, amely megfelel üzleti igényeinek.

Felfedezheti a legjobb SMS-marketing platformokat is, hogy kapcsolatba lépjen felhasználóival.