8 egyéni chatbot-készítő a ChatGPT-vel az Ön webhelyéhez

A chatbotok olyan modern programok, amelyek segítségével egy vállalkozás új szintre emelheti ügyfélélményét.

A chat-támogatás igényes választás a modern ügyfelek körében, és az ügyfélszolgálat mesterséges intelligencia segítségével történő automatizálása nagymértékben felpörgette a jegyértékesítő rendszert.

Előfordulhat, hogy legalább egyszer kommunikált egy chatbottal, különösen akkor, ha egy csevegőrendszeren keresztül beszélt az ügyfélügynökkel.

Sok szervezet, különösen az e-kereskedelmi platformok, Chatbotokat használnak webhelyeiken vagy alkalmazásaiban az ügyfélszolgálat automatizálására.

Amikor az OpenAI bemutatta a ChatGPT-t, végtelen lehetőségek előtt nyitotta meg az utat, beleértve a ChatGPT-n alapuló chatbotok létrehozásának lehetőségét.

A vállalkozások egyéni chatbotot használhatnak a ChatGPT-vel a modellek képzéséhez az ügyfelek igényei alapján, és jobb szolgáltatást nyújthatnak.

Tehát, ha egy chatbot bevezetésén gondolkodik az alkalmazásában vagy webhelyében, olvasson tovább.

Ebben a cikkben a chatbotokról, hasznosságukról, valamint a legjobb ChatGPT-alapú egyéni chatbot-készítőkről fogok beszélni, amelyek hasznos csevegőbotokat hozhatnak létre.

Mi az a Chatbot?

A Chatbot alapvetően egy számítógépes program, amely az emberi beszélgetés szimulálására és feldolgozására készült szöveges vagy hangos interakción keresztül. A program a természetes nyelvi feldolgozást (NLP) és a mesterséges intelligenciát (AI) használja az ügyfelek kérdéseinek megértéséhez és a válaszok automatizálásához.

A chatbotokat úgy tervezték meg algoritmusok és mesterséges intelligencia modellek felhasználásával, hogy az emberekhez hasonlóan kommunikáljanak az ügyfelekkel. Az üzenetküldő alkalmazásoktól és webhelyektől a virtuális segítő rendszerekig a Chatbotokat mind a business-to-consumer (B2C), mind a business-to-business (B2B) környezetben használják.

A program használata az idő múlásával növekszik, mivel hatékony módot biztosít a vállalkozások számára az ügyfelekkel való interakció barátságos automatizálására. Vannak olyan Chatbotok, amelyek elsősorban egy sorban válaszolnak, és általában a gyakran ismételt kérdésekre adnak választ, egyszerű ügyfél-interakciót kínálva.

Az AI-kompatibilis chatbotokat a nyelvi szándékkal, a helyszíni mintákkal, az emberi viselkedéssel és a rögzítő interakciójával képezték ki, hogy a legmegfelelőbb választ adják az emberek bevonása nélkül.

A fogyasztói információkhoz, az ügyfélszolgálati funkciókhoz, az értékesítéshez és a marketinghez való azonnali hozzáférésnek köszönhetően a chatbotok fokozatosan növelik hatékonyságukat.

Chatbotok kontra ChatGPT-alapú chatbotok

Ha összehasonlítja a ChatGPT-alapú chatbotokat más chatbotokkal, akkor valószínűleg sok észrevehető különbséget fog találni használatuk során.

Bár mindkettő társalgási AI-rendszer, bizonyos szempontok különböztetik meg őket egymástól:

Válasz

A ChatGPT-alapú chatbotok kifinomult és képzettek, hogy válaszokat kínáljanak a beszélgetés kontextusától és hangnemétől függően. Más chatbotokkal ellentétben ez nem korlátozódik konkrét válaszokra, és minden kérdésére választ ad.

Másrészt a többi chatbot célorientáltabb, mivel előre be vannak programozva egy adott válaszkészlettel. Ezért csak az integrált webhelyhez vagy alkalmazáshoz kapcsolódó konkrét kérdésekre tudnak válaszolni. A válaszkészlet is meglehetősen korlátozott, de pontos, ha a megfelelő kérdést teszi fel.

Használati esetek

A ChatGPT jobban illeszkedik a személyre szabott alkalmazásokhoz, és akár személyes kérdésekre is választ kaphat. Csak be kell jelentkeznie ChatGPT-fiókjába, és az igényeinek megfelelően kell használnia.

  Az Amazon Echo Error 7:3:0:0:1 javítása

Ezzel szemben, mivel a chatbotokat konkrét válaszokra tervezték, nem használhatja őket személyes kérdések megválaszolására. Csak előre meghatározott lekérdezésekhez használhatók.

Végrehajtás

A ChatGPT megvalósítása meglehetősen nehézkes. Ha nem vagy jártas a gépi tanulásban, akkor nem fogod tudni megvalósítani. A megvalósításhoz fejlett programozásban is jártasnak kell lennie.

Más chatbotok telepítése webhelyén vagy e-kereskedelmi alkalmazásában gyorsabb és egyszerűbb, mint a ChatGPT-alapú chatbotok. Ezek egyszerű szabályalapú döntési fákon alapulnak, és nem igényelnek bonyolult programozást.

Hogyan készítsünk egyéni chatbotot külső alkalmazások használata nélkül

Ha még nem ismeri az egyéni chatbot létrehozását, ez ijesztő feladatnak tűnhet. De ha helyesen követi az alábbi lépéseket, a folyamat könnyebbé válik.

1. lépés: Találja ki a célt

Az első feladat az, hogy kitalálja a chatbot célját, hogy megfelelően működjön. Meg kell határoznia azokat a funkciókat is, amelyekkel a Chatbot rendelkezni fog, mielőtt a következő lépésre lépne.

2. lépés: Hol kell végrehajtani

A cél és a funkciók meghatározása után el kell döntenie, hogy hol helyezze el az egyéni chatbotot. Ha ügyfele főként az Ön webhelyén interakciót folytat egy élő csevegési widgeten keresztül, akkor ezt meg kell valósítania a webhelyen.

Ha azonban a legtöbb ügyfél interakció az alkalmazásban történik a Whatsappon, az Instagramon, a Telegramon vagy más üzenetküldő platformon keresztül, akkor ott kell megvalósítania.

3. lépés: Válasszon egy Chatbot-szolgáltatót

Miután tisztában van a kívánt chatbot típusával, ideje kiválasztani a chatbot szolgáltatót. A chatbot platformok a legegyszerűbb lehetőség chatbot létrehozására, mivel gyorsak és kényelmesek.

Ha azonban jó a kódolás, akkor egy chatbot-keretrendszert használ, például a Google Dialogflow-ját, hogy létrehozza saját egyéni chatbotját.

4. lépés: Tervezés

A szolgáltató kiválasztása után itt az ideje, hogy megtervezze a chatbot-beszélgetést egy chatbot-szerkesztőben. A folyamat elindításához először jelentkezzen be a chatbot-készítőbe, majd kezdje el megtervezni a beszélgetést.

Egyes modern szerkesztők lehetővé teszik a beszélgetés folyamatának sorrendbe állítását az egyszerű húzással. Jártasnak kell lennie a beszélgetéstervezésben, mert ez határozza meg az ügyfélélményt. A szoftverfejlesztők számára a beszélgetés megtervezése fárasztó lehet, de precíz; gyorsan meg tudja majd valósítani.

5. lépés: Tesztelés

Miután a tervezési rész véget ért, itt az ideje, hogy tesztelje chatbotját, és megtudja, hogy az Ön igényeinek megfelelően működik-e. Attól függően, hogy hogyan hozta létre a chatbotot, kiválaszthat egy tesztfolyamatot.

6. lépés: Képzés

Ha azt szeretné, hogy egyéni chatbotja jobb választ és ügyfélélményt kínáljon, ki kell tanítania. Egy NLP-motort és egy NLP-triggert kell használnia a chatbot betanításához, és hagyja, hogy a rendszerek megtalálják a leggyakoribb problémákat és lekérdezéseket.

Ha azonban szeretné egyszerűvé tenni a chatbotot, és lehetővé tenni, hogy az előre meghatározott folyamat szerint működjön, akkor kihagyhatja a képzési részt.

7. lépés: Visszajelzések gyűjtése

Miután létrehozta az egyéni chatbotot, és integrálta webhelyébe vagy csevegőplatformjába, az utolsó dolog, amit tehet, és meg kell tennie, az ügyfelek visszajelzéseinek összegyűjtése. Az Ön ügyfelei a legjobb emberek, akik elemezhetik chatbotja hatékonyságát.

Ezért csak kérje meg ügyfeleit, hogy a használatuk és tapasztalataik alapján adjanak őszinte visszajelzést. Miután összegyűjtötte a részleteket, fejlesztheti chatbotját, hogy hasznosabbá tegye ügyfelei számára.

  Hogyan lehet e-mailt küldeni a Gmailen keresztül a Pythonban?

A ChatGPT által működtetett egyéni chatbotokat is létrehozhat különféle webhelyeken és platformokon kódolás nélkül.

Íme néhány a legjobb platformok közül, amelyekkel egyéni ChatGPT-alapú chatbotokat hozhat létre.

Botsonic

A Botsonic AI chat builder sok cégtulajdonos számára ideális választás egyéni chatbotok létrehozásához. Az AI chat-készítő egyszerűen használható, és nem igényel kódot vagy mélyreható technikai ismereteket.

Erős GPT-4 hátterének köszönhetően a Botsonic lehetővé teszi, hogy az Ön által létrehozott chatbotot saját adataira tanítsa, hogy lenyűgöző ügyfélélményt biztosítson. Ezen túlmenően a platform képes elemezni a csevegéseket, hogy fokozza az ügyfélszolgálatot és fokozza a velük való kapcsolattartást, mint egy ember.

Megtaníthatja chatbotját az emberi-ügyfélszolgálattal való együttműködésre, amikor csak szükséges, és átirányíthatja az ügyfelet bizonyos termékekhez vagy szolgáltatásokhoz az élmény fokozása érdekében. Ez egy díjnyertes chat-készítő, amelyben a világ vezető technológiai óriásai megbíznak.

Chatbase

A Chatbase egy népszerű egyéni chatbot-készítő, amely kihasználja a ChatGPT erejét. Az utóbbi időben nagy figyelmet kapott. A platform könnyed feladattá teszi a chatbot felépítését és integrálását webhelyére, valamint az üzleti adatokra való betanítását.

Egyéni csevegőbot készítése ezzel az AI csevegéskészítővel nem probléma; csak hozzá kell adnia egy linket a webhelyéhez, vagy fel kell töltenie az összes szükséges adatfájlt a lekaparáshoz. Fontos, hogy könnyedén módosíthatja chatbotját, például válaszadási mintákat adhat meg, neveket és személyiségjegyeket adhat meg, hogy személyre szabott ügyfélélményt biztosítson.

Webhelyének földrajzi elhelyezkedése nem számít, mivel a Chatbase körülbelül 95 nyelvet támogat, így Ön a népszerű globális nyelveken nyújthat ügyfélszolgálatot. A Chatbase-t úgy tervezték, hogy bármilyen méretű vállalkozást kiszolgáljon, ezért különböző árszinteket dolgoztak ki, havi 19 dollártól kezdve.

CustomGPT.ai

Ha verhetetlen ügyfélszolgálatot szeretne nyújtani egyéni chatbot segítségével, és gyorsan megoldja az ügyfelek problémáit, próbálja ki a CustomGPT.ai-t. Egyszerűbbé teszi az egyéni chatbot felépítését azáltal, hogy dokumentumokat tölt fel, vagy integrálja a webhelyére a CustomGPT.ai gyülekezetével.

Ha a chatbot készen áll, egyszerűen telepítheti a beágyazott widgeten vagy API-n keresztül. Mivel a kapott chatbotot a ChatGPT hajtja, a robotja számos modern AI-képességgel lesz felvértezve, hogy nagymértékben javítsa az ügyfelek interakcióját.

Négy árazási tervet kínálnak, amelyeket igényei alapján választhat – Basic, Standard, Premium és Enterprise – havi 49 USD-tól kezdődően.

ActiveChat

Ha olyan chatbotot szeretne építeni, amely hasznosítani tudja üzleti tudásbázisát, és páratlan ügyfélszolgálatot és tudásmenedzsmentet biztosít, próbálja ki az ActiveChatet. Ez a mesterséges intelligencia csevegéskészítő a ChatGPT képességeit kihasználva biztosítja, hogy a chatbotja pontos választ adjon ügyfelei minden kérdésére.

Ezzel az eszközzel egy természetes nyelvű AI-asszisztenst vezethet be webhelyére, amely automatizálja a legtöbb feladatot, és számos munkaigényes feladatot is leegyszerűsít. Más robotoktól eltérően, amelyeket generatív modelleken oktatnak, ez az AI-készítő felhasználja az Ön adatait, és kiváló minőségű szöveggenerálást biztosít, miközben csökkenti a hibákat.

Az ActiveChat másik érdekessége, hogy a Large Language Models (LLM) egyetlen kattintással finomhangolható, és a teljes folyamat teljesen ingyenes. Ez az AI-készítő nem ingyenes, és választania kell a Team, Company és Enterprise tervek között. Az alapterv havi 149 dollártól indul.

AISTA

Használja az AISTA csevegéskészítőt az üzleti adatok összegyűjtésére, és hozzon létre egy rendkívül hatékony, ChatGPT-vel támogatott chatbotot, amely 67%-kal javítja az ügyfelek interakcióját (a vállalat állítása szerint).

  A Nextcloud szinkronizálási kliens telepítése Linuxon

Az AISTA AI-készítőjével könnyedén létrehozhat egy személyre szabott chatbotot, amely integrálódik a CMS-be, és potenciális ügyfeleket generál, valamint kérdés-válasz támogatást.

Az AISTA segítségével épített chatbotok hatékonyak, jobb, személyre szabott interakciót biztosítanak, és közel 30%-kal csökkentik az ügyfélszolgálat költségeit.

Az egyik hatalmas előny, amelyet tapasztalni fog, a chatbot feletti teljes irányítás, amely a képzési adatok kezelésétől és a konfiguráció módosításától a kérések gyorsítótárazásáig terjed.

Mivel a Magic Cloudra épül, képes elemezni az összes kérdést, amelyet a chatbot kap, és hogyan válaszolhat rájuk hatékonyan. Replikált tárolást, biztonságot és CDN-t is biztosít.

A márka tisztában van azzal, hogy nem minden vállalkozásnak van egyforma igénye, ezért kínál három külön csomagot, ezek a Basic, Professional és Enterprise.

Adatszörnyek

Szeretné automatizálni az ügyfélszolgálatot webhelyén, de nem tudja eldönteni, hogy melyik csevegéskészítőt válassza egyéni chatbot létrehozásához?

A Data Monsters jó választás.

Ez egy jól ismert márka, amely segíthet a ChatGPT-alapú Chatbot testreszabásában és bevezetésében webhelyén vagy rendszerében. A Data Monster a mesterséges intelligencia és az adatelemzés területén szerzett tapasztalatait felhasználva olyan chatbotot tervez, amely segít Önnek jobb felhasználói élményt nyújtani.

Amellett, hogy segít egy csodálatos chatbot létrehozásában, a Data Monsters segíthet integrálni azt meglévő rendszerekkel, optimalizálni a ciklusokat és megbecsülni a ROI-t. Az olyan vezető szervezetek, mint az Nvidia, a Siemens, a Cisco, a Nestle és a P&G megbíztak ebben az AI-készítőben, így Ön is megbízhat benne.

Nova

A Nova egy forradalmian új mesterséges intelligencia csevegőbot-készítő, amely segíthet ChatGPT-alapú chatbot létrehozásában az ügyfélszolgálat bővítése és az ügyfelek elkötelezettségének fokozása érdekében.

Mivel a ChatGPT és a GTP 3.5 képességeit kihasználja, az ezzel a chatbot-készítővel létrehozott chatbot pontosan képes emberszerű válaszokat generálni az ügyfelek kérdéseire, miközben csökkenti az emberi beavatkozást.

A chatbot egyszerűen integrálható a rendszereibe, így az összes releváns adatot felhasználva pontos válaszokat tud létrehozni az ügyfelek interakciója során. Ez egy nagymértékben testreszabható AI chatbot-készítő, amelyet egyedi igényei szerint használhat.

A Nova segítségével létrehozott chatbot nemcsak weboldalakra, hanem mobilalkalmazásokba és okosórákba is integrálható.

PowerBrainAI

Próbálja ki a PowerBrainAI chatbot-készítőt, ha AI-asszisztenst szeretne létrehozni az alkalmazásához. Akár egyéni chatbotot szeretne létrehozni iOS vagy Android platformhoz, ez az AI-készítő mindkét platformmal kompatibilis.

Az ismétlődő feladatok automatizálásától, az ügyfelek problémáinak megoldásán és a termékek javaslatán át a rendeléskezelésig és a kérések fokozásáig az Ön által létrehozott AI chatbot számos feladatban segíthet.

Ez a ChatGPT-n alapuló mesterséges intelligencia chatbot segít megtervezni a botját úgy, hogy az ne csak az ügyfél szándékának megfelelően válaszoljon, hanem pontos információkat is adjon. Az alkalmazás teljesen ingyenesen használható, ami óriási áldás, különösen azoknak a kisvállalkozásoknak, amelyek az AI erejét szeretnék megvalósítani ökoszisztémájukban.

Következtetés

A ChatGPT által üzemeltetett egyéni chatbot létrehozása webhelyéhez ijesztő feladatnak tűnhet, különösen akkor, ha nincs tisztában a kódolással és az NLP-vel. De ne aggódj; A modern mesterséges intelligencia csevegéskészítői gyerekjátékká tették a ChatGPT által támogatott chatbotok fejlesztését. Segítségével egyszerűen, néhány kattintással automatizálhatja webhelyén a chat szolgáltatást.

Tehát válassza ki a legjobb ChatGPT-alapú egyéni chatbot-készítőt használati esete és költségvetése alapján. Mindegyik fejlett technológiát és az adattudomány erejét használja fel arra, hogy chatbotokat képezzen ki az üzleti adatokon, és pontos, releváns válaszokat adjon, mint az emberi ügynökök.

Felfedezheti a legjobb chatbot-fejlesztési keretrendszereket is, amelyekkel hatékony robotokat hozhat létre.