8 Desktop Publishing szoftver lenyűgöző marketinganyagok készítéséhez

Lenyűgöző marketinganyagok tervezése alacsony költségvetéssel most már lehetséges ezekkel a legjobb asztali kiadói szoftverekkel.

A Desktop Publishing (DTP) speciális szoftvert használ a digitális média kiváló minőségű tervezési és elrendezési vizuális tartalmainak tervezésére. Ez a szoftver lehetővé teszi az egyének számára, hogy dokumentumokat tervezzenek szövegek, képek, diagramok és egyéb vizuális elemek kombinálására. Például könyvek, magazinok és egyéb nyomtatott vagy elektronikus anyagok.

A Desktop Publishing megkönnyítette a publikálást azok számára, akik professzionális tervező alkalmazása nélkül szeretnék megtervezni marketingtervüket. Ezenkívül az asztali kiadói szoftver lehetővé teszi, hogy költségvetés-barát, jó minőségű dokumentumokat készítsünk házon belül.

Mi az a Desktop Publishing Software?

A DTP szoftverrel az egyének zökkenőmentesen testreszabhatják a képeket, szövegeket és különféle vizuális elemeket tetszéseiknek és nemtetszéseiknek megfelelően. Ez a szoftver új vizuális tartalom testreszabására szolgál a digitális média számára.

A nyomda- és kiadóipar azonban általában ezt az eljárást alkalmazza szemet gyönyörködtető tervek készítésére. Ennek ellenére manapság a vállalkozások, szervezetek és magánszemélyek ezt a technikát használják dokumentumaik professzionális megjelenésére.

Ezen kívül ez a szoftver zsebbarát. Ezek a programok különféle szolgáltatásokat kínálnak, beleértve a speciális elrendezéseket és a különböző formátumokban exportálható tervezőeszközöket.

Ezeket az alkalmazásokat azonban elsősorban grafikusok és marketingszakemberek használják. Az ilyen szoftverek megfelelően igazítják a szöveget és a képeket a felhasználói preferenciák szerint. A felhasználók használhatnak előre elkészített sablonokat, vagy a semmiből hozhatnak létre oldalakat a rendelkezésre álló eszközök segítségével.

Hogyan segít a Desktop Publishing Software egy magánszemélynek?

Most, miután megismertük ezt a szoftvert, felmerül a kérdés, hogy ez az asztali kiadói szoftver hogyan segít az egyéneknek. A professzionális megjelenésű dokumentumfilmek testreszabása elengedhetetlen, hogy könnyen olvashatóak és vonzóak legyenek.

A felhasználók gyorsan megtervezhetnek egy rendkívüli és exkluzív dizájnt, amely kifejezi kreativitásukat. A legjobb az egészben az, hogy költséghatékony és rugalmas.

Az asztali kiadói szoftverek azonban segíthetnek az embereknek hatékony, jó minőségű anyagok előállításában különféle célokra. Nézzük meg, hogyan tud segíteni.

 • Vállalkozásoknak – Ezek a szoftverek lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy exkluzív, professzionális megjelenésű marketinganyagokat alakítsanak ki az ügyfelek vonzására. Elősegítheti vállalkozása növekedését.
 • Oktatási célokra – Ezek a programok segíthetnek az oktatóknak tanulmányi útmutatójuk és tananyagaik megtervezésében, amelyek posztereket, óravázlatokat, gyökértérképeket és minden mást tartalmaznak.
 • Nonprofit szervezetek számára – Az asztali kiadói szoftver lehetővé teszi a nonprofit szervezetek számára, hogy másodperceken belül információs és hozzáértő anyagokat tervezzenek ügyfeleik számára.

A professzionális használaton kívül azonban a felhasználók használhatják ezt a szoftvert személyes használatra, és olyan lenyűgöző anyagokat tervezhetnek, mint például meghívók, üdvözlőlapok, albumok stb.

Miért és mikor érdemes asztali kiadói szoftvert használni?

Az asztali kiadói szoftverek használatának okai személyenként eltérőek lehetnek a használatuktól függően. Itt kiemelünk néhány okot, amelyekkel elmagyarázzuk, miért és mikor érdemes ezt a szoftvert használni.

 • Professzionális minőségű dokumentumokhoz – A felhasználók megtervezhetik dokumentumaikat a szoftverben elérhető fejlett eszközök és szolgáltatások segítségével, hogy személyre szabhassák kiváló minőségű dokumentumaikat.
 • Időmegtakarítás – Funkcióinak használatával a felhasználók időt takaríthatnak meg az ismétlődő feladatok automatizálásával.
 • Pénzmegtakarítás érdekében – Ez a szoftver lehet a legjobb alternatíva a tervezés kiszervezéséhez. Ez a szoftver csökkenti a professzionális tervezők iránti igényt.
  A képernyőidő korlátozása Xbox One-on

Mindezen szolgáltatások mellett az asztali kiadói szoftverek legjobb tulajdonsága a rugalmasság. Ennek a funkciónak köszönhetően a felhasználók irányíthatják a tervezési folyamatot, és addig finomíthatják terveiket, amíg elégedettek nem érzik magukat.

A cégek azonban ezt az asztali kiadói szoftvert használják vonzó hirdetések, óriásplakátok, névjegykártyák megjelenítésére, illetve dokumentumok és médiafájlok módosítására. Itt összegyűjtöttük a legnépszerűbb asztali kiadói szoftvereket, kiemelve azok egyedi jellemzőit, előnyeit és hátrányait. Tehát minden további késedelem nélkül induljunk el erre az útra.

Adobe InDesign

Az Adobe InDesign a marketingesek, kiadók és tervezők által leggyakrabban használt programok közé tartozik. Az Adobe InDesign azonban kiválóan alkalmas összetett és hosszadalmas dokumentumokhoz, hogy professzionálisan nézzenek ki. Sőt, ez az asztali kiadói szoftver leginkább a beágyazott páratlan szolgáltatásairól ismert.

Ezenkívül a gazdag elrendezési eszközkészlet más kreatív felhőalkalmazásokkal, mint például a Photoshop és az Illustrator rugalmassá és hozzáférhetővé teszi a tervezést. Akár digitális prospektusokat, akár céges plakátokat szeretne tervezni, ez az asztali kiadói szoftver a tökéletes elrendezés bármilyen alkotáshoz.

Az InDesign segítségével felgyorsíthatja a vállalati márkakönyv felülvizsgálati folyamatát, megkönnyítve az eszközök megosztását, visszajelzést és az érdekelt felekkel való együttműködést.

Továbbá főbb jellemzői közé tartozik a vektorgrafika és az interaktív média automatikus átméretezési technológiával és többféle tájolással. A felhasználók különféle formátumokban bocsáthatják ki az adatokat, beleértve a PDF és az ePUB formátumot.

Specifikációi a következőket tartalmazzák:

 • Ár: 20,99 USD/hó
 • Támogató rendszer: Windows és Mac

A felhasználók tapasztalatszerzés céljából hozzáférhetnek ingyenes, 7 napig érvényes próbaverziójukhoz. Röviden, az Adobe InDesign asztali kiadói szoftverben a felhasználók mindent beszerezhetnek, amire szükségük van, bárhová is viszi a fantáziájuk.

QuarkXPress

A QuarkXPress 1987-ben jelent meg, és ez az első számú választás azoknak a fordítóknak, akik egyszerre több projekten dolgoznak, sok lehetőséget biztosítva számukra. A Quark lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy integrálják a Microsoft Excelt és az XML-t az adatexportálás és -importálás egyszerűsítése érdekében. Manapság a Quark e-könyveket és weboldalakat is támogat.

Ez az asztali publikációs szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagyobb irányítást gyakoroljanak, és döntéshozói legyenek.

A Quark főbb jellemzői közé tartozik a weboldalak és Android-alkalmazások létrehozásának képessége, valamint a lenyűgöző OpenType-vezérlők és a fájlok importálása az InDesignból.

Specifikációi a következőket tartalmazzák:

 • Ár: 474,00 USD
 • Támogató rendszer: Windows és Mac

Az Adobe InDesignhoz hasonlóan a Quark felhasználói akár 7 napig ingyenes próbaverziót kaphatnak. Röviden, a Quark egy könnyen használható program kezdőknek, 37 nyelven. Ezenkívül lenyűgöző funkciók széles skáláját kínálja, amelyek kiváló minőségű médiát és grafikát biztosítanak a felhasználóknak.

  Disney+ nézése távolról barátokkal a GroupWatch segítségével

SmartDraw

A SmartDraw desktop publishing szoftvert úgy tervezték, hogy szem előtt tartsa a kezdők igényeit. A fejlett eszközök, szolgáltatások és automatizálás lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gondolataik alapján önállóan tervezzenek.

A SmartDraw szoftver azonban bármilyen internetkapcsolattal rendelkező operációs rendszeren fut. Ráadásul a rajzolással együtt megtervezhet és megszervezhet bármilyen projektet, amelyet meg szeretne építeni.

Ezen túlmenően hatékony asztali közzétételi eszközei kiemelik a szoftvert a többi asztali kiadói szoftver közül. Ez az asztali publikációs szoftver a Jira, a Trello, a Confluence, az Outlook és más szoftverekkel integrálva van a munkatapasztalat egyszerűsítése érdekében.

Specifikációi a következőket tartalmazzák:

 • Ár: 9,95 USD/hó egyfelhasználó esetén és 5,95 USD/hó több felhasználó esetén
 • Támogató rendszer: Windows és Mac OS
 • Ingyenes próbaverzió: 7 nap

Intelligens formázási motorja és kiváló minőségű professzionális eredményei felgyorsíthatják az asztali közzétételi folyamatot. A felhasználók zökkenőmentesen oszthatnak meg fájlokat olyan megosztó alkalmazásokkal, mint a Dropbox, Box, Google Drive és még sok más.

Affinity Publisher 2

Az Affinity Publisher 2 az Adobe alternatívája megfizethető áron és egyedi sablonok széles választékával. Ezt az asztali kiadói szoftvert úgy tervezték, hogy több fájl- és dokumentumtípussal dolgozhasson. Ráadásul ez a szoftver jól integrálható az Affinity alkalmazásokkal.

Ezenkívül az Affinity Publisher 2 fejlett tipográfiai eszközöket és testreszabási lehetőségek széles skáláját tartalmazza, így a felhasználók zökkenőmentesen testreszabhatják vizuális tartalmaikat. Így az olcsóbb árak miatt ez a kisvállalkozások számára is elérhető. Ez a szoftver megfelel Önnek, ha Ön amatőr felhasználó, és el akarja kezdeni az utazást. Ennek ellenére ez egy teljes funkcionalitású alkalmazás.

Specifikációja a következőket tartalmazza:

 • Ár: 54,99 USD/hó
 • Támogató rendszer: Windows és Mac

Az Affinity Publisher 2 akár 90 napig ingyenes próbaidőszakot kínál ezekkel a kiemelkedő funkciókkal együtt. Röviden, ez az egyik legjobb választás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a rendelkezésre álló funkciók segítségével exkluzív dizájnokat hozzanak létre.

Marq

Tehát a következő asztali kiadói szoftver a Marq, korábban Lucidpress, amelyet a felhasználók fillér nélkül használhatnak. Így ez egy ingyenes, 2013-ban megjelent asztali publikációs szoftver.

A lenyűgöző plakátok, füzetek, brosúrák és egyéb alkotások személyre szabása azonban a Marq segítségével ingyenes és egyszerű. Ezt az asztali kiadói szoftvert úgy tervezték, hogy ráhúzza a vászonra és a tervezésre.

Ezenkívül használhatja a beépített sablonokat, így a folyamat gyorsabb és egyszerűbb. A márka összes eszközét egy helyen tárolhatja. Ezzel a webalapú programmal és a fejlett adatautomatizálási funkcióval sok időt takaríthat meg. Az asztali kiadás és a tervezés mindig is felhasználóbarátabb volt.

Specifikációi a következőket tartalmazzák:

 • Ár: Kezdéskor ingyenes vagy 3 USD/hó
 • Támogató rendszer: Windows, Mac OS és Ubuntu

Röviden, a Marq lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előremozdítsák szervezetüket, miközben zökkenőmentesen dolgoznak csapatukkal. Ez az asztali kiadói szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára a tartalom exportálását digitális és nyomtatott csatornákon keresztül.

  A legjobb 5 GHz-es WiFi csatorna az útválasztóhoz [December 2020]

Swift Kiadó

A Swift Publisher kifejezetten Mac operációs rendszerhez készült oldalelrendezésnek készült, amely megfizethető áron érhető el. Akár 500+ professzionális sablon áll rendelkezésre különféle nyomtatási projektekhez.

Gazdag clipart gyűjteményeinek köszönhetően lemaradhat az InDesignról a legjobb asztali kiadói szoftverek versenyében. Ezenkívül a Swift Publisher 2000+ ingyenes clipart képet és 40 000 képet kínál a pro verziójával mindössze 9,99 dollárért.

Ezen túlmenően, ha a felhasználók szövegstílusukat szeretnék létrehozni, ezt a speciális eszközei segítségével is megtehetik. Emellett mesteroldalak is elérhetők exkluzív tartalom létrehozásához. A felhasználók azonban könnyen elérhetik albumaikat az Apple Photosból, az iTunes könyvtárból vagy bármely mappából.

Specifikációi a következőket tartalmazzák:

 • Ár: 19,99 USD
 • Támogató rendszer: Mac OS
 • Ingyenes próbaidőszak: akár 14 nap

A Swift Publisher segítségével elérhetőbbé vált a közzétehető és megosztható interaktív narratíva létrehozása. Tehát csupán egy fogd-és-vidd szerkesztővel létrehozhatsz egy agilis alkotást.

iStudio Publisher

Ha egyszerű és átfogó lehetőséget szeretne az asztali közzétételi folyamathoz, akkor elérhető a 2009-ben létrehozott iStudio Publisher. Ez az asztali kiadói szoftver felhasználóbarát és élvezetes; a tervező számos exportáló fájlmódszerhez férhet hozzá. Ha kezdő vagy, és szeretné tudni, hogyan használhatja az iStudio Publishert asztali közzétételhez, tanulhat az online oktatóvideókból.

Ezenkívül az iStudio segítségével a nyomtatás előtti nyomtatási munkákhoz megfelelő színkezelő PDF-fájlokat is exportálhat. A felhasználók azonban exportálhatnak fájlokat EPUB, PDF vagy PTF formátumban.

Specifikációi a következőket tartalmazzák:

 • Ár: Ingyenesen használható
 • Támogató rendszer: Mac OS

Ennek a szoftvernek a hozzáférhető verziója azonban fizetős verzióval is elérhető a profi szintű funkciókhoz. Összességében az iStudio Publisher asztali publikációs szoftver lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy sima vektor-alapú elrendezéseket tervezzenek, és ingyenes és könnyen használható.

Az oldalszámozás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen forrásból, például Excelből, SQL-ből, Prestashopból és egyebekből gyűjtsenek adatokat, hogy azokat professzionális dokumentumokká alakítsák. Ez az eszköz megkönnyítette az ügyfelek számára, hogy naprakész, jó minőségű kereskedelmi dokumentumokat készítsenek.

Azok a felhasználók azonban, akik személyre szabott árakat keresnek mennyiségi engedményekkel, választhatják az Oldalszámozás asztali kiadói szoftvert. A teljes testreszabási lehetőségek és egyéb fejlett funkciók vonzzák a felhasználókat. A szoftver azonban csak néhány felhasználó számára készült, mivel kihívást jelent.

Specifikációi a következőket tartalmazzák:

 • Ár: $550/év
 • Támogató rendszer: A legtöbb böngésző alapú rendszer
 • Ingyenes próbaverzió: Nem érhető el

Röviden: a szoftver kiválóan helyettesíti az InDesignt a felhőalapú szoftverek extra előnyeivel. Ráadásul perceken belül olyan terveket készíthet, amelyek úgy néznek ki, mintha órákig tartottak volna. A használatra kész tervezési csomagokat is szerkesztheti egyedi kimenet érdekében.

Következtetés

Dióhéjban, az asztali kiadói szoftverek forradalmasították a digitális média vizuális tartalom tervezésének és közzétételének módját. A rendelkezésre álló szoftverek tömkelege segíthet a digitális média exkluzív kialakításában.

Ha még mindig próbálja kiválasztani az Önnek megfelelőt, felsoroltunk néhány legjobb asztali kiadói szoftverjavaslatot, amelyeket zökkenőmentesen használhat. Végül, de nem utolsósorban a technológia fejlődésével a felhasználók továbbra is jobb verziókat, szolgáltatásokat és innovatívabb technikákat keresnek az asztali közzétételi folyamat megkönnyítésére.

Ezenkívül felfedezhet néhány nyílt forráskódú szoftvert webes és grafikus tervezők számára.