7 legjobb vizuális ügyfélszolgálati platform a jobb elkötelezettség érdekében

A mai digitális korban a kiváló ügyfélszolgálat minden eddiginél fontosabb. A kiváló ügyfélszolgálat egyik legjobb módja a vizuális ügyfélszolgálat.

A vizuális ügyfélszolgálat forradalmasítja a vállalatok ügyféltámogatási módját, és vonzóbb és interaktívabb élményt nyújt az ügyfelek számára.

A vállalkozások vizuális ügyféltámogatás segítségével személyes kapcsolatot alakíthatnak ki ügyfeleikkel, ami jobb ügyfélelköteleződést és elégedettséget eredményez.

Jó helyen járt, ha a vizuális ügyfélszolgálatot is integrálni szeretné vállalkozásába. Ez a cikk rávilágít a vizuális támogatás jelentésére, előnyeire, felhasználási eseteire, valamint a legjobb eszközök listájára.

Tartalomjegyzék

Mi az a vizuális ügyfélszolgálat?

A vizuális ügyfélszolgálat egyfajta ügyfélszolgálat, amely vizuális segédeszközöket használ az ügyfelek kérdéseinek vagy problémáinak megoldására. Ez magában foglalhatja diagramok, diagramok, képek vagy akár videók használatát, amelyek segítenek elmagyarázni egy koncepciót vagy megoldani a problémákat.

A vizuális ügyfélszolgálat hatékonyabb lehet, mint a hagyományos ügyféltámogatási módszerek, például a szöveges ügyfélszolgálati fórumok vagy a telefonos támogatás, mivel ez az ügyfelekkel való személyes kapcsolattartás bensőségesebb módja.

Ez egy hatékony eszköz azon vállalkozások számára, amelyek javítani kívánják az ügyfelek elkötelezettségét. Ezzel a teljesen új támogatási technikával személyes és interaktív ügyfélélményt hozhat létre. Ha a vállalkozásoknak időbe telik, hogy egyértelmű és hasznos információkat lássanak el az ügyfeleknek, az erősíti az ügyfelek bizalmát.

Összességében a vizuális ügyfélszolgálat értékes ügyfélszolgálati eszköz, amely különféle helyzetekben használható. Megfelelő használat esetén javíthatja a vevői elégedettséget, és csökkentheti a vevői kérdések megoldásához szükséges időt.

Hogyan hasznos a vizuális ügyfélszolgálat?

A vizuális ügyfélszolgálat több szempontból is rendkívül hasznos lehet, többek között:

  Hogyan írjunk be nullát egy szám elé az Excelben

Pozitív kapcsolat kialakítása az ügyfelekkel

A vizuális ügyfélszolgálat lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy személyre szabott és személyre szabott ügyfélélményt nyújtsanak, ami jó kapcsolat kialakítását eredményezi velük.

Amikor személyesen kommunikál, személyes kapcsolatot alakíthat ki az ügyféllel a valós idejű interakció révén, amely segít kapcsolatot kialakítani a jövőbeli áttekintéshez.

Következő szintű kommunikáció

A vizuális támogatás megvalósítása segíthet a vállalkozásoknak betölteni a kommunikációs hiányt. Az ügyfelekkel videohívásokon keresztüli együttműködés lehetővé teszi a képviselők számára, hogy gyorsan és hatékonyan megértsék és megoldják a problémákat.

A vizuális ügyfélszolgálat segíti az egyértelmű és következetes interakciót az összes ügyfélkapcsolati ponton, a vállalkozások pedig erős és összetartó márkát hozhatnak létre, amelyet az ügyfelek felismernek és értékelnek.

Segít fenntartani a márka imázsát

Nem titok, hogy az ügyfelek megtartása jobb és könnyebb, mint a megszerzés. A megfelelő erőfeszítések ellenére a vállalkozások az erősödő verseny miatt nehezen tudják megtartani vásárlóikat és megőrizni márkaimázsukat.

A vizuális ügyfélszolgálat orvosolhatja sebeit; ennek a megoldásnak a beépítésével a vállalkozások biztosíthatják, hogy a megfelelő időben lépjenek kapcsolatba az ügyfelekkel, és személyesen, személyesen foglalkozzanak a problémákkal. Így biztosíthatja, hogy az ügyfelek pozitív tapasztalatokat szerezzenek márkájával kapcsolatban.

Rögzítse a hívásokat későbbi áttekintés céljából.

A vizuális ügyfélszolgálati eszközök beépített rögzítési funkcióval rendelkeznek, amely lehetővé teszi az ügyfelek interakcióinak áttekintését és a hívás során esetlegesen felmerülő problémák későbbi kezelését. A rögzített hívások az ügyfélszolgálati személyzetet is képezhetik azáltal, hogy referenciaként szolgálnak a legjobb gyakorlatokhoz.

Segít elmagyarázni vállalkozását és termékeit

A telefonos ügyfélszolgálat néha kihívást jelenthet, különösen összetett termékek vagy szolgáltatások esetén.

A vizuális ügyfélszolgálat segíthet a vállalkozásoknak jobban elmagyarázni vállalkozásukat és termékeiket. Használhat képeket, videókat és egyéb látványelemeket, amelyek segítenek az ügyfeleknek abban, hogy jobban megértsék az Ön termékét/szolgáltatásait.

Különösen hasznos lehet, ha a vállalkozások olyan ügyfelekkel foglalkoznak, akik esetleg nem ismerik a termékeket vagy szolgáltatásokat.

Személyesen lépjen kapcsolatba a globális ügyfelekkel

A vizuális ügyfélszolgálat az egyik módja annak, hogy a vállalkozások személyes szinten léphessenek kapcsolatba globális ügyfeleikkel. Képviselői a világ különböző részein élő ügyfelekkel léphetnek kapcsolatba videokonferencia, csevegés és egyéb vizuális eszközök segítségével.

Az ilyen típusú támogatás lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kitűnjenek versenytársaik közül, és pozitív kapcsolatokat építsenek ki ügyfeleikkel. Segíthet a vállalatoknak abban is, hogy ügyfeleik elégedettségét megőrizzék azáltal, hogy kényelmesebb és személyesebb interakciót biztosítanak.

Melyek a Visual Customer Support használati esetei?

Technológia

A vizuális ügyfélszolgálat fontos eszköze a technológiai és szoftvercégek számára, mivel segíthet nekik hatékonyan elmagyarázni termékeiket azáltal, hogy látványelemeket, prezentációkat biztosít, és videós interakciót folytat az ügyfelekkel. Rendkívül hasznos lehet azoknak az ügyfeleknek, akik még nem ismerik a terméket, vagy nem technológiabarátak.

A vállalkozások vizuális támogatás révén valós időben léphetnek kapcsolatba a felhasználókkal, és személyre szabott segítséget nyújtanak az ügyfeleknek a szoftver jobb megértéséhez.

  A VMware Workstation 16 letöltése és beállítása [Guide]

A személyre szabott támogatás segíthet a felhasználóknak abban, hogy magabiztosan használják egy adott szoftveralkalmazást, és hozzájárulhat a bizalom kiépítéséhez a vállalat és a felhasználók között.

Egészségügy

Az egészségügyi szolgáltatók személyes konzultációt és azonnali, képernyőn megjelenő útmutatást kínálhatnak pácienseiknek vizuális ügyfélszolgálat segítségével. Rendkívül egyszerűvé teheti a betegek számára a kezelési folyamat megértését, és elkerülheti a félreértéseket.

A vizuális támogatás egészségügyi ellátásba való integrálásának másik előnye, hogy a betegek azonnal megkaphatják a szükséges segítséget, nem pedig visszahívásra vagy időpont egyeztetésre várnak.

Vevőszolgálat

A vizuális ügyfélszolgálat az ügyfélszolgálati ágazatban használható valós idejű ügyfélszolgálat nyújtására a képviselő képernyőjének és videóinak megosztásával.

Ez a módszer képek és videók segítségével segíti az ügyfeleket a problémák megoldásában, és személyre szabott élményt biztosít az ügyfelek számára.

Ezenkívül a vizuális ügyfélszolgálat személyesebbé teheti, kapcsolatot teremtve az ügyfél és az ügyfélszolgálati képviselő között.

Banki, pénzügyi szolgáltatások és biztosítás (BFSI)

A banki, pénzügyi szolgáltató és biztosítótársaságok mindig keresik a módját az ügyfélszolgálat javításának és a költségek csökkentésének vizuális ügyfélszolgálati megoldások bevezetésével.

A vizuális ügyfélszolgálati megoldások lehetővé teszik a bankpénztárosok, pénzügyi tanácsadók és biztosítási ügynökök számára, hogy az ügyfelek helyébe lépjenek, hogy elmagyarázzák a terméket.

Ezenkívül a vizuális ügyfélszolgálat segít a vállalatoknak jobb szolgáltatásokat és valós idejű támogatást nyújtani, valamint csökkenteni a várakozási időt; az ügyfelek nagyobb valószínűséggel kötnek üzletet ezekkel a cégekkel. Itt megvizsgáljuk a legjobb vizuális ügyfélszolgálati platformokat a jobb elköteleződés érdekében.

Viewabo

A Viewabo egy vizuális ügyfélszolgálati platform, amely segít a vállalkozásoknak javítani az ügyfelek elkötelezettségét, csökkenteni az átfutási időt, és az ügyfelek számára tökéletes élményt nyújtani.

Leginkább arról a képességeiről ismert, hogy integrálni tudja ezt a megoldást üzleti alkalmazásaival anélkül, hogy az alkalmazás letöltésével kapcsolatos gondokat okozna.

Rögzítési funkcióval, valós idejű videohívásokkal és egyetlen webalapú irányítópulttal a Viewabo egyablakos megoldást kínál a vállalkozások számára, hogy ügyfeleik az élvonalban maradjanak.

A legjobb rész a Viewabo-ról

 • A videós ügyfélszolgálat megkönnyíti és kényelmessé teszi a kommunikációt mind az ügyfelek, mind a képviselők számára.
 • Ez az eszköz olyan funkciókkal rendelkezik, mint az ügyfélbeszélgetések rögzítése, szüneteltetése vagy újralátogatása.
 • Lehetővé teszi az ügynökök számára, hogy egyetlen linkkel azonnal hívást kezdeményezzenek bonyolult bővítmények vagy letöltések nélkül.

Két fizetős csomagot kínál, köztük az alapcsomagot, amely licencenként havi 20 dollártól kezdődik, és a normált, amely licencenként havi 40 dollárba kerül.

Az Immerss a maga nemében az első olyan élő vásárlási élményt nyújtó platform, amely az ügyfelek számára a legjobb virtuális vásárlási élmény biztosítására összpontosít.

Van egy megoldása a kiskereskedelmi kereskedelemre a vásárlási élmény humanizálására, a marketingtechnológiára a vásárlási élmény javítására, valamint a virtuális értékesítési asszisztensekre.

A legjobb rész az Immerss élő közvetítésről és a digitális ügyfélszolgálati megoldásról

 • Egy-a többhez interakciót biztosít az élő közvetítésben történő vásárláshoz, ami azt jelenti, hogy egyszerre több potenciális vásárlóval léphet kapcsolatba
 • Termékkörhinta segítségével a fogyasztók megtekinthetik a katalógust.
 • A platform részletes statisztikákat ad, például élő eladási számokat, valós idejű elemzéseket és jutalékkövetést.
  Az Apple AirPods gyakori problémáinak elhárítása

Ez egy teljes értékű e-kereskedelmi élményt nyújtó vizuális támogatási platform, amely két megoldást kínál az élő közvetítés vásárlására és a digitális ügyfélszolgálatra; Ha látja a szélességüket az e-kereskedelem vizuális támogatási tartományában, akkor Ön is hasonlóan gondolhatja.

Assistbox

Az Assistbox átfogó és személyre szabott ügyfélszolgálati megoldások révén lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kapcsolatot teremtsenek, kommunikáljanak és elemezzék az ügyfelek interakcióit minden érintkezési ponton.

A legjobb rész az Assistboxról

 • Valós idejű interakciót biztosít a legmodernebb videohívási funkciókon és képernyőmegosztási lehetőségekkel.
 • Az Assistbox zökkenőmentesen beállítható és integrálható, biztosítva az eszköz problémamentes ütemezését és üzembe helyezését.
 • Hozzáférést biztosít áttekintő irányítópultokhoz és KPI-khoz, amelyek segítségével megvizsgálhatja az ügyfelek interakcióit.

A platform lehetővé teszi a különböző tartományok vállalkozásai számára, hogy egy-egy távoli ügyfélszolgálati szolgáltatásokat nyújtsanak világszerte. Bármely méretű vállalkozás használhatja ezt a csodálatos eszközt, hogy növelje termelékenységét az ügyfelekkel folytatott beszélgetések jobb láthatósága révén.

Viibe

A Viibe a vizuális támogatás és az elköteleződés-figyelő megoldások kombinációját kínálja, amelyek felhasználhatók az ügyfelek érintkezési pontjainak optimalizálására.

Ez a vizuális ügyfélszolgálati eszköz olyan funkciókat kínál, mint a vizuális felület, az élő csevegés, valamint az eset- és tudáskezelés. A Viibe lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a beszélgetések során nyert ügyféladatok segítségével felgyorsítsák üzleti stratégiájukat.

A legjobb rész Viibe-ről

 • Igény szerinti és ütemezési lehetőségekkel rendelkezik.
 • Megkönnyíti a kommunikációt megjegyzéseken keresztül, így az ügyfelekkel folytatott beszélgetések interakcióba lépnek
 • A Viibe segíthet abban, hogy az adatokat gyümölcsöző betekintésekké alakítsa, amelyek átfogó képet adnak az ügyfelekről

Három vizuális ügyfélszolgálati csomagot biztosít, amelyekhez ingyenes próbaverzió tartozik. Személyre szabott csomagot is kaphat velük az Ön igényeire szabva.

Csapattámogatás

A csapattámogatás kényelmét biztosítja a vállalatok számára, hogy videocsevegésen és hívásokon keresztül megoldják a jelentős problémákat.

A Teamsupport vizuális ügyfélszolgálati eszköze kiválóan alkalmas a beszélgetések humanizálására és kivételes ügyfélszolgálat biztosítására. Nagy felbontású képeket, állítható képernyőnézeteket és rugalmas videólehetőségeket biztosít az ügyfélközpontú vállalkozások számára.

A csapattámogatás legjobb része

 • Videómegtekintési funkciója tökéletes a termékalapú vállalkozások számára a termékek bemutatására és magyarázatára
 • Segíti a stratégiai üzleti megközelítés alkalmazását a hívásfelvételek és az ügyfélelőzmények elérése révén

A Teamsupport számos különféle fizetett ajánlattal rendelkezik. Az ajánlataik általában 29 dollártól kezdődnek.

Távhívás

A Remotecall számos különféle tervet kínál a különböző méretű vállalkozások támogatására. A kínálatuk négy csomagot tartalmaz a jellemzőktől és az eszközök számától függően.

Ez a vizuális támogató eszköz olyan funkciókat biztosít, mint a videómegosztás, az interaktív rajzeszközök, a fényképmegosztási lehetőségek, a munkamenet-megosztás, a GPS-helymeghatározás, a vonalkód-felismerés és a dokumentummegosztási lehetőség.

A Remotecall legjobb része

 • A Remotecall intelligens felügyeleti eszköze minden szükséges funkcióval ellátja Önt, mint például a munkamenet-átvitel, a személyre szabott kapcsolati oldal, a zökkenőmentes hálózati átállás és a kézi fókuszálási lehetőség.
 • Nem okoz fejfájást a bővítmények vagy a letöltések. Egy kattintható hivatkozással azonnal csatlakozhat egy webböngészőben.

Beszédes

A Talkative jó választás azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek robusztus ügyfélszolgálati megoldásra van szükségük, és a valós idejű betekintések és adatok felhasználásával növelni szeretnék értékesítési számát.

A Talkative segítségével biztosíthatja, hogy képviselői a megfelelő információkkal a megfelelő időben kapcsolatba lépjenek az ügyfelekkel.

A legjobb rész a Talkative-ban

Ezen eszközök figyelemre méltó jellemzői a PCI-kompatibilis videorögzítés, az ügynöki teljesítménymenedzsment rendszer, a továbbfejlesztett csevegés, a dinamikus tárolt üzenetek és az intelligens megjelenítési képességek soron belüli videóval.

 • A Talkative különféle eszközökön és platformokon integrálható, beleértve a mobiltelefonokat, asztali számítógépeket, táblagépeket stb.
 • Intelligensebb módot ad a vállalkozásoknak az ügyfelekkel való kapcsolatfelvételre és interakcióra a következő generációs vizuális támogatás révén.
 • Lehetővé teszi a testreszabható vezérlők használatát, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

A Talkative három videós ügyfélszolgálati csomagot kínál a vállalkozás igényeitől függően. Van csapatcsomagjuk, üzleti csomagjuk és testreszabható csomagjuk, havi 199 dollártól kezdve.

Következtetés

Az ügyfélszolgálat minden vállalkozás fontos része, és ugyanilyen fontos, hogy az ügyfelekkel kapcsolatos kérdéseket gyorsan és hatékonyan kezeljék.

A vizuális ügyfélszolgálati platform segítségével a vállalkozások a legkényelmesebb módon nyújthatnak ügyfélszolgálatot ügyfeleik számára. Az olyan funkciókkal, mint a képernyőmegosztás és a képernyőrögzítés, az Ön által nyújtott támogatás hatékonyabb lesz.

A megőrzési arányok növelése érdekében néhány ügyfélszolgálati platformot is felfedezhet.