7 legjobb Minecraft szervertárhely-szolgáltató mod-támogatással

A Minecraft hosszú utat tett meg 2009-es megjelenése óta, és már 14 év után is minden idők egyik legkelendőbb és hatásos játékává vált.

Ha játszottál ezzel a sandbox videojátékkal, tudnod kell, hogy továbbra is rendszeres frissítéseket és új funkciókat kap a Mojangtól.

Ez a Minecraft elkötelezett rajongótábora, amely modokat hoz létre a játékhoz, és fűszerezi a játékot azáltal, hogy felfedezetlen területekre viszi a felfedezést.

A Minecraft modjai izgalmas játékká varázsolják a túlélési játék szokásos tájait, és lehetővé teszik új dolgok felfedezését, miközben elkezdi építeni a települést.

Azonban nem minden Minecraft szerver engedi, hogy játssz ezekkel a modokkal.

Ezért készítettem egy listát a legjobb, mod támogatással rendelkező Minecraft szerver hosting szolgáltatókról.

Tehát nézzük meg az egyes szolgáltatók listáját, a legfontosabb jellemzőket és előnyöket, valamint néhány kritikus szempontot, amelyek segítenek a kiszolgáló bölcs kiválasztásában.

Mi az a mod?

Ha online videojátékokkal játszott, akkor bizonyára gyakran találkozott a „mod” kifejezéssel, és ez alapvetően a módosítás rövid formája.

Ez a kifejezés a játékos vagy a felhasználó által generált tartalmakra és kiegészítőkre vonatkozik, amelyeket a játékhoz adnak, hogy módosítsák a játékmenetet, a grafikát vagy a játék egyéb aspektusait.

Nemcsak egy adott játék fejlesztői készítenek modokat, hanem a játék felhasználói vagy játékosai is, hogy javítsák az általános játékélményt. A modok bevezetése olyan játékokban, mint a Minecraft, lehet olyan egyszerű, mint új fű, színek vagy textúrák hozzáadása, vagy olyan összetett, mint egyedi gyűjthető tárgyak, blokkok, térképek vagy tárgyak hozzáadása a játékhoz.

Sok esetben a mod egy új karakter hozzáadását vagy egy karakter egyéni megjelenését is megkönnyíti a játékban. A modok azt is lehetővé teszik, hogy a nyílt végű játékok új életet kapjanak, és meghosszabbítsák teljes élettartamukat. Az új karakterek, térképek vagy textúrák bevezetésével a modok gyakran segítenek újraéleszteni egy játék népszerűségét.

A modok könnyen elérhetők az interneten, és könnyen letölthetők és telepíthetők a játékszerverre. Egyes játékok, beleértve az egyjátékos és többjátékos játékokat is, hivatalos modding eszközökkel rendelkeznek, így a játékosok könnyebben telepíthetik a modot.

Ezenkívül a modok különféle típusokban állnak rendelkezésre, és vannak olyan típusok, amelyek az egész játékot valami mássá változtathatják. Sok fejlesztő ösztönzi a játékok módosítását, és sok játékstúdió kínál olyan eszközöket a fejlesztőknek, amelyek segítségével sok játékot módosíthatnak.

Vannak azonban olyan játékok, ahol a módosítások hozzáadása szerzői jogi problémákat vagy biztonsági kockázatokat okozhat. Tehát egyes játékosok és tárhelyszolgáltatók nem részesítik előnyben őket.

Minecraft modok: hogyan változtathatják meg a játékélményt?

A Minecraft modok a különféle kiegészítésekre vagy változtatásokra utalnak, amelyeket a fejlesztők és a játékrajongók hajtanak végre a játékban, hogy új játékélményt teremtsenek. Ezek a modok alapvetően azt a folyamatot írják le, amikor különféle egyedi elemeket adnak a játékhoz, hogy módosítsák a játék mechanikáját, tartalmát és látványvilágát.

Forrás: Sportskeeda

A Minecraft mögött meghúzódó központi koncepció az, hogy feldobja a játék környezetét, és vonzza a játékosokat a játék új tájának felfedezésére. A modok lehetővé teszik a játék élettartamának meghosszabbítását, és lehetővé teszik a játékosok számára, hogy elköteleződjenek anélkül, hogy unatkoznának a játék mechanikájával.

A Minecraft modjai különböző formákban és formákban érhetők el.

  • Egyes modok lehetővé teszik új blokkok, tárgyak, állatok, fák és sok más hozzáadását a játékhoz.
  • Egyes Minecraft modok teljesen megváltoztatják a blokkok, fegyverek mechanikáját vagy a játék textúrájának megjelenését.
  • Vannak olyan modok, amelyek új képességeket biztosítanak karakterednek a Minecraftban, és új terepet vagy tájat adnak a játékhoz.
  • Manapság a Minecraft modok olyan egyedi eszközöket és ételeket is bevezettek, amelyek segítségével ritka tárgyakat gyűjthetsz össze, miközben az étel visszaállítja az éhségpontodat.
  • Ha egyedi páncélt kapsz a modoktól, az teljesen megváltoztatja a Minecraft túlélési módját, mivel magas szintű védelmet nyújtanak a különféle sérülésekkel szemben.
  • Vannak speciális modcsomagok, amelyek ritka lényeket, modern járműveket, fejlett eszközöket és több elemet mutatnak be a játékban, hogy új érzést keltsenek.
  • A kaland- és technológiai modok nagy keresletet mutatnak a játékosok körében, mivel új küldetéseket és fejlett gépeket hoznak a játékba, lehetővé téve a játékosok számára, hogy modern tájat alkossanak.

Mivel a játék minden évben frissül, és több száz mod-csomagot adnak ki, a Minecraft játékélménye folyamatosan fejlődik, és minden alkalommal, amikor játszol, lesz valami új felfedeznivalód.

Fedezzük fel a legjobb Minecraft szerver hosting szolgáltatókat a mod lehetőségekkel.

ScalaCube

Az egyik legjobb Minecraft szerver hosting szolgáltatónak tekinthető mod támogatással, ScalaCube végtelen szórakozást ígér a módosított Minecraft szervereivel.

Ha a ScalaCube-ot használja a következő Minecraft felfedezéséhez, teljesen új játékélményben lesz része izgalmas funkciókkal, mobokkal, életközösségekkel és sok más játékelemgel.

A legjobb dolog ebben a szerverben az, hogy támogatja az összes Minecraft verziót, így könnyedén játszhatod a játékot. Akár ipari kézműves, sárkánytartókat, Aether II-t vagy BuildCraft modot szeretne a szerveren, bármilyen modcsomagot integrálhat, és eláraszthatja barátját egy új tájjal.

A játék korlátlan számú slottal rendelkezik, így bérelheti, és meghívhatja barátait, hogy fedezzék fel az új modot. Annak ellenére, hogy a játék erősen moderált lesz, játék közben nem kell késéssel szembesülnie, és az elismerés az SSD-tárhellyel rendelkező vállalati szintű hardvertámogatásnak köszönhető.

Sőt, prémium DDoS védelem és folyamatos szerverfelügyelet védi, biztosítva, hogy semmi ne álljon a játékmaraton útjába. Egyedi JAR és BungeeCord támogatással is rendelkezik a kényelem növelése érdekében.

A Basic Server csomag ingyenes, de a 10 fős slotokért havi 2 dollárt kell fizetnie.

HostHavoc

Ha nagy teljesítményű Minecraft szerverszolgáltatót keres mod támogatással, HostHavoc jó választás lehet az Ön számára. Ez a játékszerver egy automatikus mod pack-telepítővel érkezik, amely lehetővé teszi különféle mod-csomagok, például Pixelmon, FTB, Twitch, Vanilla és mások integrálását.

Ha megkapja ezt a szervert, számos módosított elemet adhat hozzá ettől a tárhelyszolgáltatótól. Ezt a szervert a Multicraft hajtja, amely egyéni vezérlőpult-csomagot kínál, és lehetővé teszi az összes Minecraft mod egyszerű kezelését.

Vásárlás után azonnal elkezdheti játszani a módosított szerveren, mivel a szolgáltató 30 másodpercen belül beállítja a szervert. A legújabb Intel Xeon CPU-knak és Intel NVMe SSD-meghajtóknak köszönhetően nagy bázist építhet a Minecraft módosított környezetében, és ez is minden késés nélkül.

Ezenkívül a HostHavoc minimális késleltetést biztosít a játék során. A szerverek tíz helyen találhatók világszerte, köztük Seattle-ben, Los Angelesben, Dallasban, Chicagoban, Atlantában, New Yorkban, Montrealban, Londonban, Amszterdamban, Nürnbergben és Sydneyben. A csúcskategóriás DDoS védelemmel és beépített védelmi eszközökkel védett szolgáltatók biztosítják, hogy mindig élvezze a játékot.

A szerver különféle csomagokban érhető el, és az alapcsomag havi 5 dollártól indul.

Apex Hosting

Az Apex Hosting megkönnyíti a Minecraft lejátszását az összes kedvenceddel, mivel lehetővé teszi a Feed The Beast, az ATL, a Voids Wrath, a Technic és sok más mod csomag telepítését.

Az egykattintásos mod csomag telepítése sokkal egyszerűbbé teszi a dolgokat, mert különböző módosult tájképekkel és tárgyakkal együtt élvezheti a játékot barátaival. Bármilyen bővítményt használhat ezen a kiszolgálón, például az Essentialsx-et, a World Edit-et, a Permissionsex-et és még sok mást, könnyedén.

Az Apex Hosting lehetővé teszi, hogy új térképeket generáljon a Minecraftban bármilyen kívánt mag használatával. Alternatív megoldásként használhatja bármelyik előre elkészített munkaterhelést, amelyet a szolgáltató kínál a szerverrel.

Az Apex Hosting egy Multicraft 2.0 panelt biztosít, amely lehetővé teszi a játékszerver minden aspektusának vezérlését bármilyen eszközről. A Minecraft szerver hosting szolgáltató hálózata teljes mértékben védett, így bármilyen DDoS támadás nem fogja megzavarni a barátaival való játékmaratont.

A szerver ultra-alacsony késleltetése óriási előny, és ezt az adatközpontok tették lehetővé szerte a világon. Az adatközpontok az Egyesült Államokban, Kanadában, Brazíliában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Izraelben, Szingapúrban, Ausztráliában, Törökországban, Japánban és Indiában találhatók.

Ha úgy dönt, hogy szervert vásárol az Apex Hostingtól, nem kell aggódnia a költségvetés miatt, mert a tervek havi 9,99 dollártól indulnak.

Túlélő szerverek

Túlélő szerverek egy híres játékszerver, amelyet sokan előnyben részesítenek, amikor Minecraft szerver hosting szolgáltatót keresnek mod támogatással. Lehetővé teszi a Minecraft élvezetét olyan népszerű modokon, mint a Vanilla, Spigot, Bedrock, Forge, Tekkit Legends, Crafting Dead, Direwolf20, őrült craft, Tech World 2 stb.

Telepítésük nem okoz nehézséget, és bármikor válthat a modokra. Egyedülálló dolog ezen a szerveren, hogy az összes mod-frissítés ugyanazon a napon jelenik meg. Így nem kell sokáig várnia.

A házon belüli játékszerver-kezelőpanel megkönnyíti a modok alkalmazását, és lehetővé teszi a testreszabás minden típusát. A szerver ultragyors SSD-tárolóval és a legmagasabb egyszálú processzorokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy a Minecraftot simán sima képkockasebességgel játsszon modokkal.

Mivel ez egy globális tárhelyszolgáltató, hét különböző helyen rendelkezik szerverekkel, köztük Seattle-ben, New Yorkban, Dallasban, Szingapúrban, Los Angelesben, Franciaországban és Németországban. A Survival Servers alacsony ping játékmenetet kínál, és ha gyakori leállásokkal vagy bármilyen más nehézséggel szembesül, könnyen megváltoztathatja a helyet.

Shockbyte

Val vel Shockbyte Minecraft szerver hosting, a játékosok számára könnyebbé vált, hogy teljesen könnyedén lejátszhassák kedvenc modjaikat. A Feed the Beasttől és a Technictől az ATLauncherig minden típusú mod csomagot támogat, ami kiváló előnyt jelent a Minecraft rajongóinak.

Lehetővé teszi, hogy saját modjait feltöltse és telepítse egy egyéni szerverre a vezérlőpultján keresztül, és szükség esetén változtatásokat hajtson végre. Ha bármilyen problémával szembesül a közepén, a Shockbyte profi csapattal rendelkezik, akik ezekben a helyzetekben segíthetnek.

Ezzel a szolgáltatóval ingyenes aldomaint kap, ahol létrehozhatja egyéni IP-címét a kiszolgáló nevével, és megadhatja azt az ismerőseinek, akikhez csatlakozni szeretne. Biztos lehet benne, hogy a kiszolgálón lévő modok futtatása nem okoz késést, mivel az összes szervert támogatja a magas RAM-támogatás, az 1 Gbps-os port, a korlátlan SSD-tárhely és a sávszélesség.

A legjobb dolog az, hogy DDoS védelmet kap az összes szerveren, ami azt jelenti, hogy rosszindulatú támadók nem akadályozhatják a játékmeneteket. Ezenkívül minden hálózati kimaradásra az SLA vonatkozik, így biztosítva, hogy a nap bármely szakában használhatja a szervert.

Különféle tervekben érhető el, a Dirt Plan-től kezdve, és lehetőséget kínál egyéni terv létrehozására az Ön igényei alapján.

Hostinger

A Minecraft szerver legújabb 1.2-es verziójának támogatásával Hostinger számos Minecraft-játékos kedvenc célpontjává vált. Korlátlan számú mod-lehetőséget kínál a szerverén keresztül, és bármelyik modot telepítheti egy kattintással.

Lehetővé teszi a harmadik féltől származó módosítások egyszerű beállítását az FTP/SSH-n és a Fájlkezelőn keresztül. A tárhelyszolgáltatás által kínált Minecraft szerver más verziót biztosít minden játékos számára, amely a hivatalos szervertől a Spigotig terjed.

A Minecraft moderált környezetével a barátaiddal nagyon egyszerű játszani, az elismerés pedig a könnyen használható játékpanelé. A gyors és késésmentes szerver Intel Xeon processzorokkal a játék teljes kényelmét is lehetővé teszi.

Sőt, miközben a legújabb modokkal építi fel bázisát, nem kell attól tartania, hogy elveszíti az előrehaladást, mivel a Hostinger rendszeres időközönként automatikus biztonsági mentéseket készít. Ha szervert vásárol ettől a tárhelyszolgáltatástól, akkor egy dedikált IPv4/IPv6-címet kap, amely teljes mértékben védetté és biztonságossá teszi szerverét a DDoS támadásokkal szemben.

Sok játékos inkább ezt a szolgáltatást választja az általa kínált alacsony késleltetés miatt. A szolgáltató ezt úgy biztosítja, hogy a világ különböző országaiban adatközpontokat hoz létre.

Nodecraft

Élvezze a Minecraft összes modpackjét Nodecraft hosting szervert, és töltsön el egy rendkívüli hétvégi játékmenetet barátaival. A Nodecraft több mint 250 mod-csomag telepítésében segít, és ezt is anélkül, hogy bármilyen konfigurációt kellene elvégeznie.

Különféle módosított kereteket kapsz, amelyek több száz mod világát nyitják meg a következő Minecraft-felfedezésedhez. Mint minden vezető Minecraft szerver hosting szolgáltató, ez is kínál egy egykattintásos telepítőt, amely megkönnyíti a modok és bővítmények integrálását.

A módosított táj lejátszása közben prémium szerverhardver-beállítás támogatást kap. Intel Xeon processzorral és 64 GB ECC RAM-mal rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy a játékmenet hibátlan lesz. Ezenkívül a Nodecraft rendkívül gyors teljesítményt biztosít alacsony késleltetésű szerverekkel a világ különböző régióiban, például Észak-Amerikában, Dél-Amerikában, Ázsia-csendes-óceáni térségben és Európában.

A Nodecraft egyszerű felületű vezérlőpultja meglehetősen egyszerűen használható, és akár okostelefonon keresztül is elérheti. A játékok automatikusan mentésre kerülnek a felhőtárhelyre, így minden alkalommal, amikor elindítja a játékot, folytathatja az alapépítési folyamatot.

A havi 19,49 dolláros induló árral a Nodecraft nemcsak korlátlan számú játékoshelyet kínál, hanem korlátlan beállítási paramétereket is. Minden terv mellett egy hatékony ügyfélcsapat támogatását is megkapja, és 5 percen belül válaszolnak kérdésére.

Következtetés

A Minecraft modokkal való játéka egy újfajta élmény, amelyet szinte minden játékrajongó szeret felfedezni. Azonban nem minden játéktárhely-kiszolgáló kínál mod támogatást.

Éppen ezért előnyös a legjobb Minecraft tárhelyszolgáltatók kiválasztása mod támogatással. Lehetővé teszi több száz mod egyszerű telepítését, valamint egyéb funkciókat és funkciókat, így még lelkesebben élvezheti Minecraft játékait.

Ezután nézze meg a legjobb Minecraft szerver hosting szolgáltatásokat mindenki számára.