7 legjobb eszköz egyedi blogtéma ötletek generálásához

Új, innovatív ötleteket keresel a következő blogbejegyzésedhez?

Úgy érzed, ugyanazoknál a régi témáknál ragadtál? Akkor jó helyen jársz.

Ha kifogy a témákból, hagyja, hogy az internetes eszközök megoldják a trükköt.

Íme az ingyenes és könnyen használható eszközök listája, amelyek segítségével csodálatos eredeti ötleteket generálhat, amelyekről eddig hiányzott.

Hubspot

Generátor a Hubspottól kiemelkedik az egyik legegyszerűbb blogtémagenerátorként. Mindazokban az időkben, amikor elakadsz, kapsz egy maroknyi témát az írási folyamat elindításához.

Ez az eszköz öt exkluzív ötletet kínál 3 kulcsszóból vagy kifejezésből (főleg főnevekből) álló készlethez. Legfeljebb 3 szóból álló készletet írhat be az adott mezőbe, és az eszköz új, hamarosan felhasználható ötletekkel szolgál.

Ha módosítani szeretné az eredményeket, lépjen vissza, és szúrja be újra a kulcsszókészletet.

Legyen konkrét, ha valami pontos tartalmat keres.

Ez nem ideális eszköz, ha tucatnyi új témát keresel, de kezdőknek ez a legjobb, ha megtalálod.

Szumó

Sumo Headline Generator tudja a főcímek fontosságát. A szemet gyönyörködtető és megrázó címsor a cikk létrehozásának első lépése. A címsor határozza meg annak esélyét, hogy a cikkre kattintanak és elolvassák. Ezért inkább a közönséget vonzó címsorok létrehozására kell összpontosítania.

Minden vállalkozás vagy blog írója szeretne olyan címsort létrehozni, amely a rendkívül kattinthatóak kategóriájába tartozik. A különböző címsor-kombinációk kipróbálása helyett igénybe veheti a Sumo Headline Generatort, hogy kiváló címsorjavaslatokat hozzon létre.

  Távolítsa el az iCloud aktiválási zárat ezekkel az eszközökkel

A címsor létrehozása során olyan kategóriák közül választhat, mint a Számozott listák, Hogyan kell, Magyarázat és még sok más. Ha kiválasztott egy adott kategóriát, csak néhány szükséges információt kell megadnia a bal oldali oszlopban. Az eredmények az oldal jobb oldalán jelennek meg, és rengeteg címsorjavaslat közül lehet választani.

Így gyorsan generálhat sok kickass címsort, és kiválaszthatja a megfelelőt.

SEOPressor

SEOPressor értékes eszköz, ha blogötleteket keresel. Ezzel a blogcímgenerátorral végtelen számú javaslatot kaphat fülbemászó blogcímekre. Nem kell ücsörögni és kapkodni, hogy új blogtémát keress, mert innen megtalálhatod a tökéleteset.

Ennek az eszköznek a működése meglehetősen egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy beír egy kulcsszót, amely körül a blogcímeket kell megadnia. Ezen kívül egy legördülő listából is ki kell választania, legyen szó konkrét márkanévről, általános kifejezésről, valamilyen készségről vagy akár bármely személy nevéről. Ez megkönnyíti a megfelelő címek hatékony megtalálását.

Amint rákattint a “Címek generálása” gombra, több ezer blogtéma-javaslatot talál a keresett kulcsszó alapján. Konkrétnak kell lennie a téma keresése során, hogy megfelelő és releváns témákat kapjon.

Nem kell kifogynia a blogtémákból, mert a SEOPressor a segítségére van.

Előjel

Előjel egy innovatív eszköz, amely akkor használható, ha témákra van szüksége. Bár egyszerre csak egy témát javasol, a frissítés gombra kattintva több témát is elérhet.

  Teljes méretű Twitter-profilkép letöltése

Négy üres hely mellett ez a webhely az Ön kulcsszavait vagy keresési kifejezéseit használja a következő hiányosságok bármelyikén, és más releváns tartalmat ad hozzá a többihez. Emellett megadja a másik három használt témaszó okát is.

Más szóval, ez egy egyszerű, de időigényes eszköz, ha témalistát keres. Ugyanakkor eredeti témaötleteket kap, amelyeket közvetlenül felhasználhat a blogjához, ellentétben más webhelyekkel, ahol kulcskifejezést kap.

Tweak Your Biz

Hatalmas témakatalógusra van szüksége, hogy válasszon? Akkor a Tweak Your Biz eszköze a megfelelő lista az Ön számára. Gondoljon egy témára, amelyet a kulcsszóval keretezhet, és ez mind megtalálható ezen a listán.

Ezen az oldalon letöltheti a teljes témalistát is. Növelje Facebook és Twitter népszerűségét, ha kiválasztja a megfelelő témát a különféle lehetőségek listájából.

Témákat adnak olyan főcímek alatt, mint például kérdések, karrier, hogyan kell, titkok, üzlet, szerelem stb.

Tehát ha úgy gondolta, hogy a kulcsmondatból csak néhány téma szerepel, itt van egy lista, amely soha nem fog csalódást okozni.

Készítse el saját blogját

Ez a webhely kissé eltérő érzést nyújt, mint a fent említett többi eszköz. Ellentétben az ebben szereplőkkel post generátorakkor nem kell kulcsszót vagy kulcskifejezést beszúrnia a keresési eredményhez.

Ehelyett ez az oldal egy félig teljes címsort ad kezdésnek.

Ha keresésenként csak egy találat van, akkor ezt az eszközt használhatja, ha nem valami konkrétat keres. Sőt, növeli annak esélyét, hogy kreatív legyen az eszköz által javasolt témakörben.

  Mi a legújabb iPhone most? [March 2022]

Vedd fel gondolataidat, és válassz briliáns, innovatív címet a következő bejegyzésedhez.

Quora

Habár Quora nem egy közvetlen témagenerátor, akkor biztosan egyetértesz azzal, hogy a következő webhely leggyakrabban a Quora, amelyre a Wikipédián kívüli keresés során rábukkansz.

Egyetértene velem, hogy ezen az oldalon minden megtalálható, amire szüksége van, ha választ keres a világ bármely kérdésére. Itt megkereshet bizonyos érdeklődésre számot tartó témákat, vagy közvetlenül kérdéseket kereshet, hogy hozzáértő emberektől kapjon válaszokat szerte a világon.

Így ez az eszköz is helyet kap ezen a listán, mert több információval szolgál a könnyebb érthetőségről, mint sok más eszköz.

Számos egyéb lehetőség közül választhat a blogtémákkal és ötletgenerátorokkal kapcsolatban. Ennek a listának azonban minden igényt kielégítőnek kell lennie.

Ezután optimalizálja a tartalmat, és másoljon AI-alapú eszközökkel.