7 Képjavító szoftver a sérült fényképek helyreállításához

A fotójavító szoftver életmentő lehet, ha értékes fényképei megsérülnek vagy megsérülnek.

A fényképek hordozzák emlékeinket és érzelmeinket. Mindig szeretné megőrizni, és bármikor újra meglátogatni, amikor csak akarja, vagy amikor a nosztalgia keményen megüt. Egy kép magában hordozhatja az iskolai első díj átvételekor rögzített emlékeidet, a születésnapokat, amikor fiatal voltál, a családi időket, amikor örülsz, vagy a barátokról, akikkel elvesztetted a kapcsolatot, de a fotók mindezt felelevenítik.

És ha véletlenül vagy más módon elveszíti ezeket a fotókat, az csak fájdalmas. Nagyon szeretnéd visszakapni; hogy újra megnézze azokat a fotókat és újra átélje a pillanatokat.

Nem számít, mennyire vigyázott, az ilyen helyzetek bárkivel megtörténhetnek. Szóval, ha ez történik veled, ne ess pánikba. Ehelyett használjon fotójavító szoftvert az elmosódott, kiszürkült vagy torzított fényképek javítására.

Miben segíthet egy fotójavító eszköz?

A sérült vagy sérült fényképeknek számos oka lehet, például helytelen fájlok helyreállítása, tárolási formázás, fájlátvitel, számítógép-összeomlás, számítógépes vírusok, hackertámadások stb.

Bár irányíthatja tevékenységeit, más szempontokat, például hackeket és vírusokat, nem.

Szóval, kérlek, ne verd fel magad, ha megtörténik; fotójavító szoftver segítségével gyorsan visszakaphatja digitális fényképeit. A fényképek visszaállítása mellett a képminőség javításában is segíthet. A képei többé nem torzulnak vagy elmosódnak.

A fotójavító eszközök különféle eszközöket és operációs rendszereket támogathatnak, beleértve a Mac-et, Windows-t, memóriakártyákat, SD-kártyákat, USB flash meghajtókat, digitális fényképezőgépeket stb.

Ezenkívül a modern fotójavító szoftverek különféle fájltípusokat támogatnak, például JPEG, TIFF, ARW, SRF, CRW, RW2 stb. Számos eszköz segít több fénykép egyidejű betöltésében a javításhoz, és megtekintheti azokat, mielőtt elmentené őket az eszközre.

A legjobb dolog az, hogy bárki könnyen használhatja, aki rendelkezik alapvető számítógépes ismeretekkel.

Tehát itt van néhány olyan fotójavító eszköz, amelyet megfontolhat.

Csillagok javítása

Ha értékes fotói megsérültek, kipróbálhat egy barkácseszközt – Csillagok javítása – a képek gyors helyreállítása vagy javítása. Ez egy hatékony eszköz, amely kijavít minden sérült képet, és élénkebbé és élessé varázsolja az emlékek megőrzését.

Az eszköz javítja az elmosódott, kiszürkült, pixeles és torz képeket, és javítja a fotók érvénytelen fájlszerkezetét és a sérült fejlécet. Ezenkívül a Stellar Repair mintafájlokat használ a súlyosan sérült fényképek kijavításához. Támogatja a Windows és Mac számítógépes meghajtókat, memóriakártyákat, SD-kártyákat, USB flash meghajtókat és a drónokban, CCTV-ben, kamerákban, Android telefonokban stb. használt adathordozókat.

  Javítsa ki, hogy a Roll20 Advanced Fog of War nem működik

A Stellar Repair javítja a RAW képformátumokat, mint például a CR2, DNG, NEF, ORF, RW2, SRF, TIFF, SR2, RAF, PEF, NRW, HEIC, MRW, CR3, ARW, ERF és CRW. Megjeleníti a kép előnézetét a javítási munka befejezése után, mielőtt bármely mappába menti, és tiszta képeket biztosít, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ.

Egyszerre annyi fényképet javíthat, amennyit csak akar. A fejlett szoftver kibontja a sérült képek bélyegképét a vizuális hűség veszélyeztetése nélkül. Könnyen kezelheti a szoftvert az intuitív és egyszerű grafikus felületnek köszönhetően.

A javítószoftver használata teljesen biztonságos, és a letöltés során nem fog semmilyen trójai program, rosszindulatú program vagy vírus. Kövesse az egyszerű lépéseket a sérült fényképek javításának megkezdéséhez; adja hozzá a fájlt, válassza ki a javítási lehetőséget a képernyőn, tekintse meg a kép előnézetét, és mentse el a kívánt helyre.

Tenorshare

Szerezzen be egy jó minőségű szerszámot – Tenorshare fotójavítás – komplikációk nélkül visszaállíthatja és javíthatja sérült képeit. Ez a szoftver segít több fénykép egyszerű lépésekkel történő kijavításában és a súlyosan sérült JPEG-fotók kijavításában mintafájlok segítségével.

A Tenorshare Photo Repair több mint 30 képformátumot támogat, például kamera RAW képfájlokat, JPG-t, PNG-t és még sok mást. Javíthatja a szemcsés, elmosódott, torz és pixeles fényképeket, valamint a hozzáférhetetlen és sérült fejlécképeket és érvénytelen fájlformátumokat. Ez az eszköz kompatibilis a macOS Big Sur, mac OS 10.14, 10.12, 10.11, 10.10, 10.9, 10.8, Windows 10/8/8.1, Vista XP rendszerekkel.

Javítsa ki a mobiltelefonokról készült fényképeket, és állítsa vissza a képeket olyan fényképezőgépekről, mint a Nikon, Fuji, Sony, Canon, Blackmagic, Go Pro, Panasonic stb. Minőségi miniatűröket bonthat ki azokról a fényképekről, amelyeket nem lehet javítani, és megtekintheti a kép előnézetét, mielőtt kiválasztaná a mentési helyet. fájlt. A felhasználóbarát felület egyszerű, anélkül, hogy gondot okozna a szoftver megértésében.

Vásároljon Tenorshare Photo Repair szoftvert mindössze 49,99 dollárért 30 napos pénz-visszafizetési garanciával. Tegyen egy ingyenes próbaverziót, hogy megtapasztalja varázsát.

iMyFone UltraRepair

UltraRepair Az iMyFone egy javító erőmű, amely nemcsak a fényképeket, hanem a videókat és dokumentumokat is javítja.

A következő formátumokkal tud működni:

  • Fotók: JPEG, JPG, CR3, CR2, NEF, NRW, RAF, DNG, ARW, GPR, TIF, TIFF, CRW
  • Videók: MOV, MP4, M2TS, MKV, MTS, 3GP, AVI, FLV, MXF, INSV és M4V
  • Dokumentumok: PDF-fájlok (1.2-1.7-es verzió), Microsoft Word (2007-2019 és korábbi), Microsoft Excel (2007-2019), PowerPoint-fájlok (2007-2019)

Az UltraRepair rendkívül egyszerűen használható, és mindössze három lépésre van szüksége az összes sérült fájl tömeges rekonstrukciójához.

Jelen pillanatban ez csak Windows (Vista-tól 11-ig) számára érhető el, a Mac-verzió pedig hamarosan megjelenik.

  A MyColor GTK téma telepítése

A legjobb rész az ingyenes próbaverzió, és a prémium verzió kiválasztása mindhárom fájltípus (dokumentumok, fényképek vagy videók) vagy bárkinek a javításához.

Végül kockázatmentesen kipróbálhatja, mivel 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.

PixRecovery

Próbálja meg PixRecovery, egy kép-helyreállító szoftver sérült GIF, JPEG, PNG, RAW, BMP vagy TIFF képekhez. A helyreállított fényképeket elmentheti az eredeti fájlba, vagy egy új képbe a .bmp fájlba választása szerint.

Ha olyan rendszerekkel rendelkezik, mint a Sony, Ricoh, Pentax, Panasonic, Olympus, Nikon, Minolta, Mamiya, Leica, Kodak, Hasselblad, Fuji, Epson és Canon, gyorsan javíthatja a képeket. Támogatja az olyan operációs rendszereket, mint a Windows 2000, Vista, XP, 7, 8, 8.1, 10, 2008, 2003 szerverek, de nem a Windows 95, 98, ME.

A szoftver telepítéséhez legalább 10 MB szabad területre van szüksége a rendszerben. A kép méretétől és tartományától függően 256 és 1024 MB közötti RAM-ra van szüksége. A rendszernek 640 x 480 vagy nagyobb felbontásúnak és 256 színnek kell lennie. Próbálja ki az eszközt ingyenesen, akár a szoftver letöltésével, akár az online beszerzésével.

Kép Doktor

A csonkolt és sérült képek visszaállítása a következővel Kép Doktor, kiváló sérült fotójavító szoftver. Függetlenül attól, hogy elvesztette fényképeit fájl-helyreállítás, tárolási formázás, fájlátvitel, számítógép-összeomlás, számítógépes vírusok vagy hackertámadások során, az eszköz segít a digitális képek gyors visszaszerzésében.

A Picture Doctor kiküszöböli a grafikus fájlok hibáit. PSD (Adobe Photoshop 3, 4, 5, CS) és JPEG (JFIF, EXIF) formátumokon működik, és Windows 7 és 8 rendszeren fut. A javított képeket BMP formátumban is elmentheti.

A Picture Doctor továbbfejlesztett algoritmusokkal rendelkezik, képes menteni a képeket a kiválasztott mappákba, megadni az objektumokat eredeti paraméterekkel, információkat mutatni a hibás szektorokról és műszaki paraméterekről, és még sok mást.

Ha a sérülés minimális, megpróbálkozhat olyan egyszerű lépésekkel, mint a fájl átnevezése, más formátumokba konvertálás, a kép megnyitása MS Paintben, a CHKDSK futtatása és a fényképek javítása a parancssor segítségével. Töltse le ingyen a Picture Doctort, vagy vásároljon egy életre szóló licencet mindössze 119 dollárért, és korlátlan használatot és e-mailes támogatást kap.

SysInfoTools képjavítás hatékony módot biztosít a hozzáférhetetlen és sérült fényképek/képek javítására. Az eszköz segítségével gyorsan hozzáférhet a fájlokhoz, függetlenül attól, hogy a fényképek miért sérültek vagy sérültek.

A SysInfoTools Image Repair fejlett visszaállító algoritmusokkal készült, amelyek jobb látványt nyújtanak a fényképeknek. Képet tud helyreállítani SD-kártyáról, USB flash meghajtóról, memóriakártyáról stb. Ezenkívül az eszköz támogatja az olyan fényképezőgépek RAW fájlformátumait, mint a Canons, Fujifilm, Sony, Nikon stb., és lehetővé teszi bármilyen fájlformátumú fényképek letöltését, például PNG, JPEG és még sok más.

  Hogyan lehet a Chrome-ban „Nyitott ablakként” parancsikonokat (most, amikor a Google megölte)

Az Image Repair minden márkánál zökkenőmentesen működik, és támogatja az NTFS és FAT fájlrendszerekből való helyreállítást. Az Image Repair eszköz felülete könnyen áttekinthető és egyszerűen használható, és nagymértékben kompatibilis az MS Windows operációs rendszer minden verziójával.

A munka elvégzése után a helyreállítási fájl előnézete után kiválaszthatja a kép(ek) mentésének helyét. Helyezze vissza a törölt vagy sérült fényképeket, javítsa ki az adatokat a tárolóeszközökről, automatikusan észleli a fájlinformációkat, és mentse el az adatokat ingyenesen.

Javítás

Gondolkozik azon, mit tegyen, hogy kijavítsa a sérült fotóit vagy videóit?

Javítás lehet a válasz. Egyablakos megoldást kap a sérült fényképek és videók kijavítására, függetlenül attól, hogy mennyire sérültek. A sérülésnek több oka is lehet, de a válasz egy, ez pedig a Repairit. Lehetővé teszi a sérült fájl kijavítását három egyszerű lépéssel: hozzáadhatja a fájlokat, megtekintheti őket mentés előtt, és végül visszaállíthatja őket.

A nem lejátszható vagy sérült videókat lejátszhatóvá alakíthatja át az egyszerűen használható kezelőfelülettel, és gyorsabban visszaállíthatja a fájlokat. A fotók elengedhetetlen részei az életednek, hiszen értékes emlékeket hordoznak; A Repairit megérti ezt, és segít kijavítani a nem nyitható képeket.

Egyszerre több fényképet is javíthat. Ne aggódjon, ha a videó és a képek súlyosan megsérülnek; A Repairit ezt fedezte. Akár homályos képeket, akár lefagyott fényképeket, pixeles képeket kap, vagy nem nyílnak meg a fájlok, ez a legjobb eszköz a javításukra.

Ha bármilyen sérült fájlja van, közvetlenül felkeresheti a webhelyet a helyreállításhoz anélkül, hogy telepítené a szoftvert a rendszerébe. Támogatja a Windows és Mac OS operációs rendszereket. Próbálja ki a sérült képek javítóeszközét mindössze 39,99 USD/hó áron Windows és 49,99 USD/hó Mac OS rendszerek esetén.

Következtetés 👩‍🏫

A digitális eszközök különféle problémákkal szembesülhetnek, és előfordulhat, hogy elveszítheti fényképeit adatátvitel, képekkel való munka, szerkesztés stb. közben. Tehát ha ez megtörténik, használhat egy tisztességes fotójavító szoftvert a képek javítására, javítására. minőségüket, és minimális erőfeszítéssel helyreállítják őket.