7 AI háttérgenerátor a tervezési folyamat forradalmasításához

A mesterséges intelligencia meredek emelkedést tapasztalt különböző területeken, mint például a művészeti alkotás, az automatizálás és egyebek. Az egyik ilyen felhasználás nyilvánvaló az AI háttérgenerátorokban.

Ezek a praktikus eszközök eltávolíthatják a kép hátterét, és új, lenyűgöző háttérrel helyettesíthetik, amely növeli a kép általános vonzerejét.

Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legjobb AI-háttérgenerátorokat, amelyek forradalmasítják a tervezési folyamatot. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan változtatja meg az AI a művészeti ipart.

Hogyan változtatja meg a mesterséges intelligencia a művészeti alkotást?

Mint már említettük, a mesterséges intelligencia nagymértékben befolyásolta a grafikai tervezési szektort. Forradalmasította a tervezők művészetalkotási módját.

Az AI segítségével a tervezők könnyedén automatizálják a fárasztó összetett feladatokat. Ez több szabadidőt hagy számukra, hogy a művészeti alkotás más fontos szempontjaira összpontosítsanak, amelyeknek ténylegesen szükségük van idejükre. Emellett a személyre szabás is könnyebbé válik, ha a mesterséges intelligencia játszik.

Az AI képes a rendelkezésre álló adatok alapos elemzésére. Ez segít a mesterséges intelligencia által támogatott eszközöknek olyan tervek létrehozásában, amelyek meghatározott közönségnek szólnak. Az ilyen személyre szabás biztosítja a maximális hatékonyságot. Ezért a tervek jobban rezonálnak a célközönség számára.

Ráadásul ez az automatizálás kétségtelenül hozzájárul a tervezési folyamatok egyszerűsítéséhez. Nemcsak időt és energiát takarít meg, hanem növeli a pontosságot és az általános konzisztenciát is.

Egy másik említésre méltó dolog az, hogy a mesterséges intelligencia segít a tervezőknek olyan készenléti tervek kidolgozásában, amelyek a tervezők erőfeszítései révén nem lennének lehetségesek. Most, a mesterséges intelligencia folyamatos fejlesztésével a tervezők egyre erősebb tervezési eszközöket kapnak, és újabb magasságokat érnek el.

Mi az AI háttérgenerátor?

A mesterséges intelligencia háttérgenerátorai segítenek a felhasználóknak, hogy képeik szokásos, általános hátterét lenyűgöző, mesterséges intelligencia által generált hátterekre cseréljék.

Az ilyen eszközök főként a felhasználók által biztosított szöveges leírások felhasználásával működnek. Néhány eszköz azonban lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy válasszon sablont, és folytassa. Az AI háttérgenerátorok éppen az ellentéte a háttéreltávolítónak, amely lényegében eltávolítja a fényképek hátterét a jellemzőinek elemzésével.

A szöveges leírások mellett ezek az eszközök lehetővé teszik a stílusok, textúrák, fények stb. meghatározását, hogy a generált háttereket az Ön egyedi igényeihez igazítsák. A kiváló minőségű e-kereskedelmi termékképektől a profilképeken át a videojátékos hátterekig – az AI-háttérgenerátorok egy pillanat alatt lenyűgöző háttereket készíthetnek különféle célokra.

  10 módszer a nem nézhető adatfolyamok javítására Kodi hiba esetén

Az AI háttérgenerátor használatának előnyei

Az AI háttérgenerátor használata számos elképesztő előnnyel jár. Itt van néhány közülük:

✅ Az AI háttérgenerátorok valami rendkívülivé varázsolhatják mindennapi fotóit. A mesterséges intelligencia segítségével klassz háttereket generálhatnak, és lecserélhetik az unalmas háttereket, hogy lenyűgöző eredményeket kínáljanak.

✅ Profi grafikusokat felvenni költséges dolog. De a mesterséges intelligencia háttérgenerátorainak használatával te is könnyedén készíthetsz szemet gyönyörködtető grafikákat. A termékfotóktól a közösségi média tartalmakon át a bannerekig – ezeknek az eszközöknek a segítségével bármit megtervezhet. Még ha a szolgáltatások fizetősek is, azok még mindig jóval alacsonyabbak, mint amennyit egy grafikus felszámíthat.

✅ Az emberi képzeletnek nincs határa. A mesterséges intelligencia által támogatott háttérgenerátorok segíthetnek megvalósítani ezeket a koncepciókat, hogy kreativitását a következő szintre emeljék.

Íme néhány a legjobb mesterséges intelligencia által támogatott háttérgenerátorok közül, amelyek képesek valami különlegeset létrehozni egy unalmas, futó képből:

PhotoRoom

A PhotoRoom egy hasznos eszköz az összes háttérgenerációs igényhez. Csak annyit kell tennie, hogy világosan leírja, mire van szüksége (például egy fehér fal élénk színű graffitivel), és az AI algoritmus korlátlan számú hátteret biztosít, amely megfelel a kérésének. Ne feledje, hogy minél bonyolultabb a leírása, annál bonyolultabb a háttere.

Az alapvető leírások mellett további részleteket is hozzáadhat, például színrészleteket, világítást, háttérstílust és egyebeket a pontosabb eredmények érdekében. Az Ön kérése alapján az eszköz másodpercek alatt egyedi háttereket generál.

A felhasználók kiválaszthatják a listából a nekik tetsző háttereket, és bárhol használhatják őket. Legyen szó esztétikus képek készítéséről vagy termékei bemutatásáról, a PhotoRoom mindenről gondoskodik.

FYI, a PhotoRoom stabil diffúziót használ a kimenetek pontosságának biztosítására. Ezért biztos lehet benne, hogy mindig nem hagy kővetetlenül, hogy pontosan megfeleljen az Ön kérésének.
Jelenleg a PhotoRoom ingyenesen nyújtja szolgáltatásait. Tehát még egy fillért sem kell költenie, hogy megszerezze kedvenc mesterséges intelligencia hátterét.

Fotor

A Fotor mesterséges intelligencia-háttérgenerátorának használatával minden gond nélkül kiváló, egyedi háttereket kaphat. Nem számít a célnak, egyszerűen írja le igényeit, és az eszköz sok csodálatos hátteret generál kérése alapján.

A személyre szabott háttérképek, marketingcélú termékháttérképek stb. létrehozása mellett a Fotor lehetővé teszi, hogy lenyűgöző zoom háttereket is készítsen. Ez lehetővé teszi, hogy az általános, unalmas zoom háttereket stílusos mesterséges intelligencia hátterekre cserélje.

  Pokémon Go Error 26 javítása Androidon

A dolgok érdekesebbé tétele érdekében hozzáadhatja márkaképét és logóját, hogy márkás virtuális háttereket készítsen. A Fotor lehetővé teszi a felhasználók számára a kívánt stílusok kiválasztását, és az arányok, a világítás, a részletek stb. beállítását, hogy személyre szabhassák hátterüket.

És a legjobb rész? A Fotor nem számít fel pénzt az Ön által választott mesterséges intelligencia hátterek létrehozásáért.

Picsart

A Picsart mesterséges intelligencia-háttérgenerátora remek megoldás a háttérkészítéssel kapcsolatos igényekre. Az elképzeléseitől függetlenül a Picsart lehetővé teszi, hogy ezt életre keltse azáltal, hogy lenyűgöző mesterséges intelligencia-háttéreket állíthat elő, amelyek bármilyen célra ideálisak.

A képek kötetlen szerkesztésétől egészen a művészi alkotások professzionális érintéséig – a Picsart barátja és útmutatója lehet.

Még ha nehezen is talál ötleteket, kihagyhatja a szöveges leírást, és kiválaszthat egy művészi stílust a listából, a többit pedig az AI intézi. Ráadásul, ha egy bizonyos esztétika elérésére törekszik, különféle háttérstílusok közül választhat, mint például a Sketch, a Van Gogh, a vintage, a fényképezés és így tovább.

Jelenleg a Picsart két hátteret hoz létre az Ön kérése alapján. Terveik szerint azonban frissítik az eszközt, hogy egyedibb háttereket hozzanak létre.

A kiadás idején a Picsart mesterséges intelligencia-háttérgenerátora mindenki számára ingyenes volt, korlátozva, hogy a felhasználók egy nap hány hátteret hozhatnak létre.

Hotpot

A Hotpot segítségével a felhasználók csodálatos hátteret hozhatnak létre fényképeikhez a mesterséges intelligencia segítségével. Legyen szó e-kereskedelmi termékek háttérképeinek vagy játékelem-mintájának létrehozásáról, vagy szórakoztató szerkesztésekről – a Hotpot képes elérni, amit akar.

A Hotpot először kibontja a kép témáját úgy, hogy szépen eltávolítja a hátteret, és biztosítja a kimenet általános simaságát. Ezután bármilyen mesterséges intelligencia által generált hátteret használhat, hogy szabadjára engedje kreatív gyümölcseit. Ha elégedett az eredménnyel, letöltheti az eredményeket, hogy felhasználhassa őket különböző projektekben.

Jogi célokra a Hotpot tárolja az általa generált grafikák kriptográfiai kivonatait. Ez felhatalmazza az eszközt az általa generált összes grafika észlelésére. Ne feledje, hogy a Hotpot soha nem tárolja magát a grafikát. Szóval nincs miért aggódni.

A Hotpot lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy alkotásaikat ingyenesen használják nem kereskedelmi célokra, feltéve, hogy a CC BY-NC licencet használják. Teljes felbontású és kereskedelmi felhasználás céljából a magánszemélyek egyszeri fizetéssel, havi fizetéssel és éves fizetéssel vásárolhatnak kreditet 12 USD, havi 10 USD, illetve évi 100 USD áron.

  Hogyan kereshet gyorsan egy webhelyet parancsikonokkal iPhone és iPad készüléken

CreatorKit

A CreatorKit ideális választás lenyűgöző, professzionális termékfotók készítéséhez hétköznapi képekből az eladások növelése érdekében. A nagyobb kényelem érdekében a CreatorKit Shopify integrációval érkezik. Így közvetlenül Shopify-fiókjából hozhat létre termékfotókat, és használhatja azokat a CreatorKit praktikus videósablonjaival.

Az eszköz szöveg-kép diffúziós modellt használ, hogy szöveges promptok segítségével precíz eredményeket biztosítson. Diffúziós modelljüket elsősorban e-kereskedelemre optimalizálták, nem művészi célokra. A művészek azonban továbbra is használhatják a funkcióit műalkotások készítésére, ha jól csinálják.

Jelenleg a CreatorKit lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy végtelen számú e-kereskedelmi termékfotót hozzanak létre, mindössze 0,99 USD/felhasznált kép ártól. Nem kell fizetnie a fel nem használt képekért.

Appy Pie Design

Az Appy Pie Design használatával perceken belül egyedi, mesterséges intelligencia-alapú alkalmazásháttérterveket hozhat létre. Az eszköz az alkalmazás háttérképeinek nagy gyűjteményével rendelkezik. A felhasználóknak ki kell választaniuk a kívánt sablont, és testre kell szabniuk az igényeiknek megfelelően.

Gyűjteményén kívül az Appy Pie Design lehetővé teszi a felhasználók számára saját fényképeik használatát. Módosíthatják a betűtípusokat és a betűszíneket, szerkeszthetik a szövegeket és még sok mást, hogy valami vonzót tervezzenek.

Az Appy Pie Design professzionális hátterének köszönhetően nincs szükség tervezőre. Ehelyett te lehetsz a kormányos, és saját magad tervezhetsz csodálatos háttereket.

Az Appy Pie Design egy ingyenes eszköz. Így bárki, aki hajlandó hátteret tervezni, pénzköltés nélkül használhatja.

Cutout.Pro

Nem számít, mit akar elérni – legyen az bannerek tervezése, e-kereskedelmi termékfotók készítése vagy katalógusok készítése – a Cutout.Pro segítségére lehet. A Cutout.Pro segítségével lenyűgöző mesterséges intelligencia háttereket hozhat létre különféle célokra.

A Cutout.Pro segítségével megváltoztathatja a kép hátterét, hogy kreativitását megmutassa a világnak. Az eszköz háttér diffúziót használ, hogy szöveges leírások segítségével megadja a választott hátteret.

Tájékoztatásul a Cutout.Pro ingyenes örökre szóló csomaggal rendelkezik, amely öt ingyenes kreditet biztosít. További kreditekért a felhasználók választhatnak fizetős előfizetési csomagjukat, 5 USD-tól (0,125 USD/kredit), és havi 40 kreditet biztosítanak.

Végső szavak

Mint látható, rengeteg mesterséges intelligencia-háttérgenerátor érhető el a piacon, amelyek azt teszik, amit állítanak. Cikkünkben felsoroltuk a legjobb AI háttérgenerátorokat, amelyek forradalmasítják a tervezési folyamatot.

Ide tartoznak az ingyenes és fizetős eszközök is. Határozza meg igényeit, és tekintse meg listánkat az ideális mesterséges intelligencia-háttérgenerátor eszközéhez. Sok sikert a további alkotásokhoz!

Most arról olvashat, hogyan lehet elmosni a hátteret egy Zoom-hívás során.