6 SIM-feloldó iPhone/Android készülékeihez

SIM-zárolású telefon vásárlása egy adott telefonszolgáltatóhoz kötheti, és hosszú távon nem ezt szeretné.

Mindannyian meggondoljuk magunkat az idő múlásával, ezért bölcs dolog, ha szabadságunkban áll a választható hordozót illetően, akár egy későbbi szakaszban is. Ha nincs SIM-záras telefonja, ez egy nagyszerű döntés. Ha azonban igen, akkor azt javaslom, hogy oldja fel.

Szerencsére a folyamat egyszerű, és nem tart sokáig. Megteheti magán a szolgáltatón keresztül, vagy a könnyebbé tétel érdekében használja az egyik SIM-feloldó eszközt iPhone és Android számára, amelyet a listában megemlítek. Mielőtt belemerülnénk, először tisztázzuk az alapokat.

Mi az a lezárt SIM?

A SIM-kártya zárolású telefonja azt jelenti, hogy az eszköze korlátozás alá esik, és nem válthat telefonszolgáltatót. Tehát bármi legyen is, a zár eltávolítása nélkül nem tudna másik mobilszolgáltatót használni a telefonján.

Miért vannak néha a SIM-kártyák zárolva a vásárolt telefonoknál?

Néha a telefonszolgáltatók kedvezményes árat vezetnek be az eszközökre, azzal a feltétellel, hogy addig kell használnia a szolgáltatásukat, amíg a telefont használja.

Ez mindenki számára előnyös lehet, ha szereti használni a szolgáltatói szolgáltatásukat. A kedvezményes ár azonban nem akadályozhatja meg más szolgáltatói szolgáltatás igénybevételét. Pontosan ezért érdemes egy teljesen SIM-kártyával feloldott telefont használni.

Miért olyan népszerű dolog a SIM-kártya feloldása?

A fő ok, amiért ilyen népszerű, az az, hogy olyan sok előnnyel rendelkezik. És az a tény, hogy a zárolás feloldása nélkül nem tudná nemzetközileg használni, csak növeli a sok okot, amiért érdemes feloldania.

  iOS 7 által ihletett Android lezárási képernyő Pebble támogatással

A SIM-kártyával feloldott telefont akkor is könnyebb eladni, ha úgy érzi, hogy frissítésre van szüksége, mert a telefont vásárló személy tudja, hogy szabadon választhat egy szolgáltatót.

Mindezt félretéve, ugorjunk egyenesen a listába.

iToolab SIMUnlocker

Minden szolgáltató számára elérhető, iToolab SIMUnlocker chip nélkül, adatvesztés vagy gyári beállítások visszaállítása nélkül szabaddá teheti telefonját. A feloldási folyamatot zökkenőmentesen és gyorsan hajtja végre, mindössze 5 percet vesz igénybe.

Mindössze 3 egyszerű lépésben eltávolíthat bármilyen típusú SIM-korlátozást a telefonjáról. Ne feledje azonban, hogy az eszköz jailbreakelése egyike a SIM-kártya sikeres feloldásának 3 lépésének. Ha ezt megtette, csak egyetlen gombot kell megnyomnia a munka elvégzéséhez.

Összességében az iToolab SIMUnlock gyors, biztonságos és első osztályú támogatást nyújt.

DirectUnlocks

DirectUnlocks egy másik eszköz, amely legfeljebb 3 lépést vesz igénybe az iPhone és Android készülék SIM-kártyás zárolásának feloldásához.

A feloldás a garancia érvénytelenítése nélkül történne, mivel a teljes folyamat legálisan történik. Valójában ez a megoldás pontosan ugyanazt a módszert használja, mint maguk a hálózati szolgáltatók.

Az eredmény végleges, így a telefon nem tér vissza ismét zárolt állapotba. Ezenkívül a folyamat során korlátozás nélkül használhatja telefonját. Arról nem is beszélve, hogy a folyamat gyors, és nem tart örökké.

Van egy érdekes ajánlatuk, amiben ha küldesz nekik egy videót, amin arról mesélsz, hogy tetszett a szolgáltatásuk, miután feloldottad vele a telefonodat, visszakapod a rá költött összeg 50%-át.

  Android-alkalmazások telepítése Windows 11 rendszeren

Apple iPhone feloldás

Ahogy a név is sugallja, Apple iPhone feloldás kifejezetten Apple eszközökhöz készült, de minden típusú SIM-kártya feloldására képes. Az összes Apple-termékben tanúsított képzett technológiai szakemberekből álló csapatnak ad otthont, így biztos lehet benne, hogy telefonja a megfelelő kezekben van.

Általában azonnal feloldja az eszközt, de bizonyos esetekben ez tovább tarthat. Mivel az IMEI feloldási módszert használja, nem okoz további problémát a garancia érvénytelenítése.

Az Apple iPhone Unlock 4,8/5 csillagot kapott a felhasználók több mint 1900 véleménye alapján szerte a világon.

orvosSIM

15 éve a piacon, orvosSIM biztonságosan feloldja a készülék zárolását, hogy véglegesen, korlátozás nélkül használhassa. A SIM-kártya feloldásának legális módját használja, amelyet maguk a telefongyártók és a szolgáltatók is javasolnak.

Ez a megoldás több mint 20 000 elégedett véleményt és értékelést kapott a Google és a TrustPilot együttesétől. Ez logikus, mert egész napos ügyfélszolgálatot nyújtanak az Ön anyanyelvén, és az a tény, hogy nagyon szigorúan kezeli az adatvédelmet és a biztonságot, még jobbá teszi a dolgokat.

A SIM-feloldáson kívül a doctorSIM lehetővé teszi bármely telefon azonnali feltöltését vagy újratöltését. Számos más nagyszerű funkció is található, amelyeket szívesen megnézne.

UnlockBase

Több mint 29 000 támogatott mobiltelefonnal, UnlockBase mindent tartalmaz az eszköz SIM-feloldása tekintetében. Több ezer hiteles értékelést gyűjtött össze hatósági forrásokból, kizárólag azért, mert szolgáltatása milyen jó.

Az eszköz használatának néhány fő előnye:

  • Gyors szállítás
  • 100% pénzvisszafizetési garancia, ha a folyamat sikertelen lesz
  • Ingyenes SMS-értesítések
  • Személyes statisztikák a fióktevékenységről
  • Várólista, hogy pontosan tudja, mi a folyamat állapota
  • Kétlépcsős hitelesítés a fiók biztonsága érdekében
  Mi az Android Nearby Share, és úgy működik, mint az AirDrop?

Az UnlockBase mindig egy mérfölddel tovább megy, hogy jobb legyen versenytársainál, ezért ha valaha is jobb árat találsz, mint ők máshol, csak tudasd velük, és szívesen tárgyalnak veled.

Mobil feloldva

Utolsó a listán, de olyan jó, mint a többi, Mobil feloldva egy olyan megoldás, amelyről ismert, hogy egy pillanat alatt eltávolítja a SIM-zárat a telefonról, miközben a legmegfelelőbb módszert használja. Ez a megoldás általában 24 órán belül feloldja a telefont.

Ez a SIM-feloldó mindenféle telefonnal és hálózati szolgáltatóval működik, és élő rendeléskövetési szolgáltatást biztosít, így naprakészen maradhat a folyamattal kapcsolatban.

Következtetés

Remélem, hogy a fenti megoldások nagyon rövid időn belül véget vetnek a SIM-zár mizériájának. Legtöbbjük minden típusú eszközön és hálózati szolgáltatón működik, és remekül végzi a munkáját.

Érdemes elolvasni az iCloud aktiválási zár eltávolításának módját is.