6 kreatív módszer e-mail sablonok létrehozására

Hatékony e-mail sablont szeretne létrehozni magának vagy vállalkozásának? Ne keressen tovább. Ebben a cikkben megvizsgálunk néhány különböző módot e-mail sablonok készítésére, így a felére csökkentheti a munkaterhelését. Takarítson meg időt magának és csapatának az e-mail sablon létrehozásának kreatív módjainak felfedezésével.

1. Hozzon létre egy e-mail sablont a ChatGPT használatával

Az e-mail sablonok létrehozásának egyik leggyorsabb és legegyszerűbb módja az AI segítségével. A ChatGPT egy nagy nyelvi modellre (LLM) támaszkodik, amelyet emberszerű szöveg előállítására képeztek ki.

Mivel a ChatGPT a képzési adatkészletén alapuló előrejelzésekre támaszkodik, nem mindig 100%-ban pontos. Tehát van néhány fontos gyakorlat annak biztosítására, hogy a sablon a legjobban tükrözze az Ön stílusát és hangvételét. Íme például néhány hasznos dolog, amellyel elmondhatja a ChatGPT-nek az értékesítési és marketingbemutatókat:

 • Határozza meg céljait és célközönségét.
 • Írja le, milyen készségeket tud ajánlani.
 • Adjon visszajelzést, és javasoljon változtatásokat a sablonon.

Nem árt elmondani a ChatGPT-nek, hogy milyen elemeket szeretne felvenni a sablonba. Például kijelentheti a promptban: „Tegyen fel cselekvésre ösztönzést a sablon végére a Zoom-hívás beállításához”. A leírás a legjobb barátod. További útmutatásért tekintse meg a ChatGPT-válaszok javítására vonatkozó felszólítási technikák listáját.

  8 tökéletes diétás alkalmazás a fogyáshoz

2. Tervezzen egy e-mail sablont a Canvában

Ha Ön vagy vállalkozása heti rendszerességgel e-mailes hírlevelet küld, ez a módszer megfelelő az Ön számára. Canva számos kreatív e-mail sablont kínál, amelyeket könnyen személyre szabhat. Több tucat ingyenes sablon található benne A Canva e-mail sablontára– A korona ikonnal ellátott sablonokhoz Canva Pro előfizetés szükséges.

A Canva különféle sablonstílusokat kínál, amelyek a legjobban megfelelnek vállalkozásának. A keresést a sablon stílusa, témája vagy témaköre alapján szűrheti. Alternatív megoldásként a nulláról kezdheti az Üres létrehozása lehetőségre kattintva.

A Canva lenyűgöző testreszabási funkcióinak köszönhetően a márkaidentitás tükrözése egyszerű. Szerkeszthet betűtípusokat, képeket adhat hozzá és grafikákat alkalmazhat. Van még egy speciális márkakészlet is, amelyhez hozzáadhatja a márkája betűtípusait és logóját. Az utolsó simításokhoz egyszerűen módosíthatja a sablon méretét a Canva Magic Switch funkciójával.

3. Használjon HTML e-mail sablonkészítőt

Ha Ön programozó vagy tapasztalattal rendelkezik HTML kódolásban, tudását felhasználhatja egy e-mail sablon elkészítésében. Stripo egy ingyenes HTML e-mail-sablonkészítő húzással szerkeszthető szerkesztővel a zökkenőmentes e-mailek előállításához.

Kattintson az Új sablon gombra a kezdéshez, vagy böngésszen a meglévő sablonok könyvtárában. A HTML-kód előnézetének megtekintéséhez nyomja meg a Kód gombot a felső navigációs sávon. A módosítások elvégzése egyszerű a Stripoban. Bármely elemre kattintva megtekintheti a kódblokk előnézetét a többi elemtől elkülönítve. A szem megerőltetésének csökkentése érdekében módosíthatja a kódoló ablak betűméretét is.

A Stripo lehetővé teszi a tartalom CSS használatával történő szerkesztését is – egyszerűen nyomja meg a CSS gombot a kódolóablak jobb felső sarkában a sablon megjelenésének szerkesztéséhez. Az Előnézet gombra kattintva bármikor megtekintheti, hogyan néz ki sablonja asztali és mobileszközökön egyaránt. Legfeljebb öt teszt e-mailt is küldhet annak ellenőrzésére, hogy a sablon jó állapotban van-e.

  Intelligens garázs felállítása

4. Nyissa meg a Gmail beépített sablonjait

A számtalan integrációnak köszönhetően, beleértve a Google más alkalmazásaival és szolgáltatásaival való integrációt is, komoly oka van annak, hogy a Gmail a vállalkozások számára a legjobb választás e-mail szolgáltatásként.

A munkafolyamat javítása érdekében sablonokat készíthet a Gmailben, és időt takaríthat meg. Az első lépés az e-mail sablonok engedélyezése a Gmailben. Íme, hogyan kell csinálni:

 • Kattintson a beállítások ikonra, és válassza az Összes beállítás megtekintése lehetőséget.
 • Lépjen a Speciális lapra.
 • A Sablonok lehetőség mellett kattintson az Engedélyezés gombra, majd nyomja meg a Módosítások mentése gombot.
 • Itt az ideje egy sablon létrehozásának, amelyet bármilyen e-mailre alkalmazhat. Kattintson a Levélírás gombra, és írja be a másolni kívánt sablont. Most az alábbi lépések végrehajtásával mentheti az e-mail piszkozatát sablonként:

 • Kattintson a hárompontos menüre az e-mail ablak alján.
 • A lehetőségek listájában vigye az egérmutatót a Sablonok fölé.
 • Válassza a „Piszkozat mentése sablonként”, majd a „Mentés új sablonként” lehetőséget.
 • Ha meglévő sablont szeretne hozzáadni egy e-mailhez, kattintson újra a három pontra. Miután az egérmutatót a Sablonok lehetőség fölé viszi, megjelenik a mentett sablonok listája. Kattintson a sablon címére, hogy új e-mailre alkalmazza.

  5. Használjon böngészőbővítményt

  Az e-mail sablonok készítése időigényes lehet, különösen akkor, ha több sablonra van szüksége, sok személyre szabással. A Typedesk egy termelékenységnövelő eszköz, amely elérhető Windows és macOS rendszeren, valamint böngészőbővítményként, amely segít gyorsan elkészíteni az e-mail sablonokat.

    11 univerzális kívánságlista-alkalmazás termékek hozzáadásához bármely webhelyről [2023]

  A sablonokat bármikor megtekintheti és szerkesztheti az irányítópulton. A Typedesk megkönnyíti a keresést a sablonok között – csak használja az Alt + C billentyűkombinációt. A billentyűparancsok a Typedesk egyik legfontosabb funkciója, és a Gmailben, az Outlookban és számos más e-mail szolgáltatásban használhatók.

  Ha egyszerű parancsokat ír be az e-mailekbe, azonnal beillesztheti a sablonokat. A sablon beszúrása előtt testreszabhatja az elemeket is, például a címzett nevét, cégnevét és vállalkozása nevét.

  Letöltés: Typedesk for ablakok | Mac (Ingyenes, előfizetéssel)

  6. Fedezze fel a hideg e-mail sablonokat online

  Ha olyan módszereket keres, amelyekkel a technológia segítségével növelheti vállalkozása termelékenységét, több hideg e-mail sablont is találhat az interneten. Vadász egy online könyvtár több tucat hideg e-mail sablonból, az értékesítéstől és marketingtől kezdve a toborzáson át a hálózatépítésig.

  Bármilyen iparágban is dolgozik, a Hunter jól szervezett sablonokat kínál. Kereshet a fő kategóriák használatával, vagy alkategóriákat kereshet konkrétabb e-mailekért. Betekintést nyerhet abba is, hogy mely pályák a leghatékonyabbak, köszönhetően a Hunter kedvelések és nemtetszések értékelési rendszerének.

  Hunter tudja, hogy nem fogsz csak egyszer használni egy sablont. Elmentheti kedvenc sablonjait, ha ingyenes fiókot hoz létre, és azonnal alkalmazza azokat. Ha elakadt a lenyűgöző sablonok létrehozásával, a Hunter nagyszerű kiindulópont.

  Fedezze fel az e-mail sablon létrehozásának módjait, és növelje termelékenységét

  Az e-mail sablonok nagy hasznot hozhatnak Önnek és vállalkozásának, mivel lerövidítik az időt, és lehetővé teszik, hogy fontosabb dolgokra összpontosítson. Ne pazarolja az idejét ugyanazon információk újragépelésével – fedezze fel ezeket a különböző módszereket hatékony e-mail-sablonok létrehozásához, és megsokszorozza termelékenységét otthon vagy a munkahelyén.