50% kedvezmény a PDF-kezelési megoldására

Előfordult már, hogy frissítenie kellett egy fontos árajánlatot egy aláírt szerződésen, de nem teheti meg, mert nem tudja szerkeszteni a PDF-fájlt? Egy teljes dokumentum újbóli létrehozása vagy más megoldások keresése igazi fájdalom lehet. Az egyik kiemelkedő probléma az, hogy speciális szoftvert kell letölteni a szerkeszthető formátumokká konvertáláshoz. Ez még további problémákat is okozhat, például formázási veszteséget.

A PDF-szerkesztési nehézségek és a konvertálási problémák mindenkit frusztrálnak. Nem frissítheti az információkat és nem javíthatja ki az elírásokat. A tartalom átrendezése nem-nem, és képek hozzáadása lehetetlen. Mindannyian találkoztunk már hasonló helyzetekkel, amikor ezzel a formátummal foglalkoztunk. Nem lenne jó, ha sok fejvakarás és zűrzavar nélkül tudna megjegyzéseket fűzni, megjegyzéseket fűzni vagy kiemelni egy PDF-fájlt?

A jó hír az, hogy van egy hatékony megoldás minden PDF-problémájára: SwifDoo PDF szerkesztő. Ez a többfunkciós eszközkészlet átfogó funkciókkal és felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi az összes PDF-fájl konvertálását, szerkesztését, megjegyzésekkel ellátva és rendszerezését, valamint még sok minden mást.

És a legjobb az egészben, hogy masszív kivitelben is kapható 50% kedvezmény a havi csomagokra. Azonban, évi és életre szóló terveket is elérhetők.

Mi az a SwifDoo PDF?

SwifDoo PDF funkciókban gazdag szoftver, amely leegyszerűsíti a PDF kezelést. Lehetővé teszi szövegek és képek hozzáadását vagy szerkesztését, valamint hiperhivatkozások hozzáadását, akárcsak egy Word-dokumentumban. Ezenkívül konvertálhat különféle fájltípusokra és fájlokból, módosíthatja a betűtípusokat, méreteket és színeket, vagy több szerkesztési mód használatával még nagyobb irányítást vehet át.

  Hogyan lehet megoldani a „0xc000021a hibát” 2023-ban

A beépített OCR funkció segítségével megkereshet és lecserélhet bizonyos szavakat a dokumentumban, és a beolvasott PDF-eket szerkeszthető fájlokká alakíthatja. A SwifDoo PDF-szerkesztő mindezt megteheti, miközben mindent megtesz annak érdekében, hogy a PDF-élmény zökkenőmentes és problémamentes legyen.

A SwifDoo játékmódosító mesterséges intelligencia által vezérelt PDF-szerkesztése

A SwifDoo PDF integrált mesterséges intelligenciájával akár idegen nyelveket is lefordíthat egy fájlon belül, vagy konvertálhat egy beolvasott PDF-et szerkeszthető szöveggé. A hosszadalmas tartalom elemzésével és összegzésével akár le is egyszerűsítheti az összetett dokumentumokat.

Ezenkívül a SwifDoo mesterséges intelligencia asszisztense bonyolult szövegeket, például műszaki dokumentumokat is tud átfogalmazni. Meg tudja mondani a kifejezések, konkrét kulcsszavak, szövegrészek és absztrakt fogalmak jelentését a fájlban.

Ideális kutatáshoz, tanulmányozáshoz és egy elsöprő zsargonnal teli jelentés feldolgozásához. A SwifDoo akár egy teljesen új stílusban is átírhatja a PDF-eket, miközben szigorúan megőrzi a szöveg jelentését. Ezenkívül lektorálhatja a fájlokat, és kijavíthatja a helyesírási és nyelvtani hibákat.

A SwifDoo AI-asszisztens elérhető itt ablakok, Androidés iOS.

A többfunkciós PDF konverter Windowshoz

Windows PC felhasználók elérheti a praktikus PDF-konverziós eszközt a SwifDoo-n. A PDF-ek Word, Excel, TXT és sok más népszerű formátumba konvertálása olyan egyszerű, mint a torta.

Az a legjobb ebben a konverterben, hogy nem fog semmilyen formázási veszteséget tapasztalni; minden pontosan úgy fog kinézni, ahogy kellene, így időt és erőfeszítést takarít meg a korrekciókkal kapcsolatban. Még több időt takaríthat meg a PDF kötegelt konverterrel, amely lehetővé teszi több fájl egyidejű konvertálását.

A SwifDoo PDF képeket is konvertál, és a konvertálás után a képtömörítővel csökkentheti a fájlméretet. Ez az eszköz csökkenti a képek e-mailben történő elküldésének vagy olyan online űrlapokhoz való hozzáadásának stresszét, amelyek meghatározott méreteket igényelnek.

A SwifDoo megtekintési és hallgatási innovációi

A SwifDoo PDF néhány ügyes funkcióval javítja a megtekintési élményt. Összehasonlíthatja például a jegyzeteket a fájlok egymás melletti megtekintésével, míg a sötét mód egy másik népszerű lehetőség. Megjelenítésük Prezentációs módban egy további hasznos funkció, valamint számos egyéb megjelenítési eszköz.

  A hangerő növelése a Chromebookon a Max felett

Ezenkívül, ha gyengén lát, vagy csak pihentetni szeretné fáradt szemét, a SwifDoo munkaállomáson PDF-szöveget beszéddé alakíthatja. Amíg a SwifDoo hangosan felolvassa a PDF-fájlt, megkezdheti a kávéfőzést, vagy elkezdhet egy másik feladatot, mert ez a funkció lehetővé teszi a zökkenőmentes többfeladatos munkát.

Mondjon búcsút a fájlméret gondoknak

Nem fájdalmas, ha megpróbál e-mailben elküldeni egy PDF-fájlt, de nem fog elküldeni, mert a fájl mérete túl nagy? Lehet, hogy több fájlt próbál elküldeni, vagy a PDF-fájlok sok képet tartalmaznak. Korábban valószínűleg aggódott amiatt, hogy át kell mennie a fájlok kisebb méretűre való tömörítésének fáradságos folyamatán, hogy jelentős minőségromlást fedezzen fel.

Windows felhasználók mindezt megváltoztathatja a SwifDoo intuitív PDF fájlméret-csökkentőjének használatával. Lehetővé teszi nemcsak a PDF-fájlok tömörítési szintjének testreszabását, hanem a Word-, Excel-, PowerPoint- és JPG-fájlokat is. Több PDF-fájl kötegelt tömörítésével is több értékes időt takaríthat meg, és kényelmesen betarthatja a határidőket.

PDF-ek egyesítése és felosztása

A SwifDoo egyesítési és felosztási funkciója lehetővé teszi, hogy minden szöszöt kivágjon a dokumentumokból, így Ön és csapata a fontosra összpontosíthat. Elérhető a iOS, Androidés ablakokés lehetővé teszi a PDF-fájlok egyetlen fájlba való egyesítését vagy egy oldal több fájlra való felosztását.

Ez jobb irányítást és hatékonyabb dokumentumszervezést biztosít, miközben leegyszerűsíti a munkafolyamatot. Nincs veszteség a minőségben, sőt a dokumentumokat kötegesen is feloszthatja, és az állapotsor segítségével mindent szemmel tarthat.

Biztonságos dokumentum-aláírás

Az e-aláírás gyorsabb és kényelmesebb, ha több dokumentumot vagy távoli aláírót kezel. A PDF Signature Creator segítségével erős hitelesítési módszereket kap, amelyek biztosítják az Ön adatainak védelmét. Ez ablakok A funkció kiküszöböli a dokumentumok aláírásával járó gondokat és szorongást, és felgyorsítja az egész folyamatot.

Beállítása is egyszerű. Csak létrehozza aláírását egy fényképből, vagy készítsen egyet online, és adja hozzá PDF-fájljaihoz. A beírt nevét e-aláírásként is használhatja a SwifDoo munkaállomáson, és testreszabhatja a számos elérhető betűstílus segítségével. Ha úgy tetszik, elektronikusan aláírhat egy PDF-fájlt kézzel egy trackpad, mutatóeszköz vagy akár az egér segítségével.

  Kiváló minőségű podcastok és videók rögzítése a Waveroom segítségével

A fokozott biztonság érdekében bármilyen PDF-fájlt titkosíthat biztonságos jelszóval. Ez megakadályozza, hogy az Ön által választott fájlokat meg lehessen nyitni, másolni, szerkeszteni vagy kinyomtatni, így Ön és csapata nyugalmat biztosít.

A SwifDoo-t Önnek és az Ön munkafolyamatának megfelelően tervezték

Használata SwifDoo PDF zökkenőmentes élmény. Felhasználóbarát felülete könnyen megtanulható, intuitív kialakítása pedig azt jelenti, hogy gyorsan elsajátíthatja a PDF-kezelés művészetét. A szoftver hatékony és gördülékeny még nagy vagy összetett fájlok kezelésekor is. A munkafolyamat egyszerűsítésével a SwifDoo PDF sok időt és erőfeszítést takarít meg, amelyet korábban kellett volna költenie.

Windows felhasználók a legtöbbet hozhatja ki mindenből, amit a SwifDoo kínál, és több könnyű verzió is létezik Android és iOS felhasználók okostelefonokon vagy táblagépeken.

Exkluzív megtakarítások elérése a SwifDoo PDF-ben

A mai digitális világban elengedhetetlen a PDF-kezelés jobb irányítása. Ha készen áll arra, hogy első kézből fedezze fel a SwifDoo PDF kínálatát, kipróbálhatja egy 7 napos ingyenes próbaverzióval. Alternatív megoldásként a kezdetektől jelentős kedvezménnyel indulhat.

közül választhat havi fizetések, bőséges 50% kedvezménnyel. Még több megtakarítás érdekében fontolja meg a csökkentett összeget éves díj felül további 50% kedvezménnyel. Ez az ajánlat több eszközhöz való hozzáférést is tartalmaz, vagyis hozzáadhatja az alkalmazást okostelefonjához.

Ha hosszú távon foglalkozik vele, a SwifDoo PDF jelentős megtakarításokat kínál a életre szóló egyszeri fizetés PC-nként. Ez az ajánlat jóformán ajándék, és évekig kezelheti, szerkesztheti és biztosíthatja a PDF-fájlokat a rendszeres fizetéssel járó gondok nélkül.

A SwifDoo PDF maximalizálja a hatékonyságot, és túl jó üzlet ahhoz, hogy kihagyjuk

SwifDoo PDF komoly kényelmet kínál azoknak a vállalkozásoknak és magánszemélyeknek, akik szeretnék leegyszerűsíteni és racionalizálni munkaterheiket. Nemcsak számtalan funkciót kap, hanem könnyen megtanulható és hatékonyan használható.

A jelenleg kínált ajándékkedvezmények miatt a szoftver letöltése nem probléma. A PC-felhasználók teljes mértékben élvezhetik ablakok szoftvert, és élvezze a teljes előnyt. Ha azonban csak egy könnyű, de hatékony PDF-szerkesztőre van szüksége Android vagy iOS-eszközneked is van egy SwifDoo alkalmazás.

Ez egy szponzorált bejegyzés. Az ebben a cikkben kifejtett termékválasztások és vélemények a szponzortól származnak, és nem tükrözik a MakeUseOf vagy munkatársai szerkesztői irányát.
.