5 ingyenes alternatíva a Midjourney számára

Kulcs elvitelek

  • Microsoft Designer: A DALL-E 3 által üzemeltetett, korlátozott napi frissítés a gyors képgenerálás érdekében.

  • DreamStudio: A Midjourney-hez hasonló speciális beállítások, finomítsd a képet a Negatív felszólítás eszközzel.

  • DiffusionBee: Adatvédelem-központú, offline futtatása a képalkotás korlátozása nélkül.

  • ImageFX: Könnyen használható, nem nyilvános napi limit.

  • Dream by WOMBO: Mobilalkalmazás és webes verzió, szeszélyes, ideális háttérképek készítéséhez.

MAKEUSEOF A NAP VIDEÓJA

Ha a Midjourney árcédulája nem tetszene, nézze meg ingyenes alternatíváink kínálatát. Akár funkciókban gazdag képgenerátorokat keres, akár az adatvédelmet szeretné előnyben részesíteni, és egy másolatot helyileg futtatni a számítógépén, mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Korlátozás: 15 képet generál gyors szerversebességgel, mielőtt lelassulna. Naponta feltöltődik.

Mi lehet jobb alternatíva a Midjourney számára, mint legismertebb versenytársa: a DALL-E? A fejlesztők webhelyén már nem érhető el ingyenesen, de az OpenAI és a Microsoft közötti partnerségnek köszönhetően teljesen ingyenesen használhatja a Microsoft Designer segítségével.

A fő korlátozás a képek gyors generálásához használt „növelések” napi száma. Amikor elfogynak, tovább kell várnia, amíg a kép generálódik. Ha regisztrál egy fiókot, akkor minden nap 15 növekedést kap.

A Microsoft Designerben semmi sem létezik, mint a nagyobb felbontású képek létrehozásának lehetősége. Sem a képarány megváltoztatásának képessége, mint a Midjourney-ben. Azonban rákattinthat a Testreszabás gombra, és felfedezhet néhány képszerkesztési lehetőséget a Microsoft Designer szerkesztőprogramjában.

A háttér eltávolítása, a háttér elmosása, a világítás beállítása, valamint a szöveg vagy szimbólumok hozzáadása csak néhány a készlet grafikai tervezési eszközei közül. A közösségi médiában közzétett bejegyzések vagy grafikák létrehozása a webdizájnban, hírlevelekben és egyéb kommunikációkban, ez lehet az Ön indítéka, de lehet, hogy nem.

2 DreamStudio: Összehasonlítható a Midjourney-val

Limit: 25 ingyenes kredit a regisztrációkor. Nem tölti fel.

A speciális beállítások számát számolva a DreamStudio azon kevés ingyenes AI-generátorok egyike, amely egy gyertyát tart a Midjourney-hoz.

Az arány, a mag, a modell típusa, a stílus, a prompt erőssége és a generálási lépések olyan jellemzők, amelyeket módosíthat a kép megjelenítése előtt. Ez az a funkciókészlet, amelyre szüksége van, ha képet szeretne készíteni ahelyett, hogy véletlenszerűvé tenné.

A motorháztető alatti modell a Stable Diffusion nevet viseli, és az AI világának három nagy név egyike. Korábban összehasonlítottuk a DreamStudio-t, a DALL-E-t és a Midjourney-t, és a Negative Prompt eszközt tartottuk az egyik kiemelkedő funkciónak.

A negatív felszólítás segíthet a kép finomításában, ha leírja, hogy mit nem szeretne egy képen. A Midjourney rendelkezik ezzel a funkcióval, de ha nem tudsz róla, valószínűleg észrevétlen marad. A DreamStudioban közvetlenül a prompt doboz alatt található, így a folyamat fő része.

A szerkesztő programcsomag és a kép letöltés közbeni felskálázásának lehetősége sokoldalú mesterségesintelligencia-generátorrá teszi ezt. 25 ingyenes kredit áll rendelkezésedre, tehát hozd ki belőle a legtöbbet.

Korlátozás: Nincs.

A listán szereplő összes mesterségesintelligencia-generátor közül a DiffusionBee az első helyet foglalja el a magánélet védelmében, és nincs korlátozva a létrehozható képek száma.

Ennek az az oka, hogy az alkalmazás letöltődik és helyileg fut a számítógépén. Nem csatlakozik az internethez, és nem szükséges fiókot regisztrálnia.

A hátrány? Csak 12.5.1-es vagy újabb operációs rendszert futtató Mac számítógépeken érhető el, és ha régebbi Mac gépet használ, sokkal tovább tart a kép létrehozása, mint bármely online AI-generátornál. Ha szerencsés egy M1 vagy M2 MacBook tulajdonosa, akkor a várakozási idő drasztikusan csökken, körülbelül négy percről körülbelül 30 másodpercre.

Lehetséges, hogy készül egy Windows-verzió. Csatlakozzon a várólistához, hogy értesítést kapjon.

Az első benyomás alapján az eredmények nem olyan gyönyörűek, mint a Midjourney képeken. Ha azonban szán egy kis időt a felhasználók közösségének felfedezésére, látni fogja, hogy fantasztikus AI-képet készíthet.

A befestés, a kifestés és a kép forrásként való feltöltésének lehetősége teszi teljessé a szoftvert. Útmutatónk a DiffusionBee segítségével képkészítéshez megmutatja, milyen egyszerű a beállítási folyamat is.

4 ImageFX: Egyszerű webalkalmazás

Korlátozás: A Google nem hozta nyilvánosságra, hogy naponta hány képet készíthet. De ne aggódj, mert naponta feltöltődik.

A Google későn jelent meg az AI képgenerátorok színterén ingyenesen használható termékével, az ImageFX-szel. Ha el szeretné kerülni a Midjourney-hoz hasonló eszközökhöz fűzött összes extra csengőt és sípot – például a paraméterek és parancsok megtanulása néhány munkamenetet igényel, amíg megszokja –, akkor nyissa meg az ImageFX-et a böngészőjében, és kezdjen el gépelni.

A naponta elkészíthető képek számát titokzatosan titokban tartják. De amíg el nem éri a határt, érezze jól magát az „Expressive Chips” elemre kattintva, amelyet a Google a kiemelt kulcsszavaknak nevez, amelyek kicserélésével új variációkat hozhatunk létre.

Tudjon meg többet a Google ingyenes mesterségesintelligencia-generátorának használatáról, amely összességében kevesebb, mint 10 percet vesz igénybe az induláshoz.

5 Dream by WOMBO: mesterséges intelligencia képeket generál a telefonon

Korlátozás: Egyszerre egyetlen képet hozzon létre anélkül, hogy korlátlanul hány képet készíthet.

Célja, hogy a szórakoztató és szeszélyes mesterséges intelligencia képgenerátor legyen a komoly versenyzők között, a WOMBO olyan alkalmazást készített Androidra és iOS-re, amely éppen ezt teszi. Az egyik terület, amelyet teljesít, az egyéni mesterséges intelligencia háttérképek készítése, és ez a feladat gyakran a Midjourney-t is ellátja.

Az alkalmazás ingyenes verziójában egyszerre csak egy képet generálhat, és lehetőség van az eredmény újragenerálására. A nagyobb szabadság érdekében, például variációk létrehozásához vagy több kép egyidejű generálásához, előfizetést kell fizetnie.

Van webes verziója is Dream by Wombo amely régóta része a legjobb mesterséges intelligencia képgenerátorok összesítő listájának.

A Midjourney alternatíváit érdemes felfedezni, és a folyamat során remek mesterségesintelligencia-művészettel teli mappa marad. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem a Midjourney az egyetlen képes mesterséges intelligencia képgenerátor.

  Az értesítési fiókból elérheti a gyakran használt alkalmazásokat