47 legjobb mesterséges intelligencia társult program reklámozáshoz és pénzkeresethez

Egy webhely, vállalkozás vagy online bolt marketingmegállapodást köt, amelyet társprogramként ismerünk. Jutalékot fizet egy külső webhelynek, személynek vagy szervezetnek, amelyet leányvállalatként vagy kiadóként ismernek. Ennek eredményeként a forgalmat és az eladásokat a leányvállalatok által készített ajánlások generálják.

Mind a kiskereskedők, mind a leányvállalatok profitot szerezhetnek a társult programokon keresztül, mivel ezek lehetőséget adnak a vállalkozásoknak arra, hogy nagyobb közönséget érjenek el. Ezenkívül növeli az értékesítési kilátásokat, és lehetőséget kínál a leányvállalatoknak arra, hogy pénzt keressenek olyan termékek vagy szolgáltatások hirdetésével, amelyek iránt szenvedélyesek.

A leányvállalatokkal való együttműködés a kereskedők és a leányvállalatok számára egyaránt előnyös lehet. Ebben a cikkben megvitatjuk a társult programok működését és az ideális partnerré válás követelményeit. Emellett bemutatjuk a legjobb AI társult programokat, amelyek segítenek a termékek népszerűsítésében és több profit elérésében.

Hogyan működik a legtöbb társult program

A legtöbb társult program működéséhez kapcsolódó alapvető folyamatok a következők:

Csatlakozás a programhoz: Amikor egy leányvállalat csatlakozik a programhoz, egy speciális kapcsolt linket vagy kódot kap. A kód a kereskedő áruinak és szolgáltatásainak reklámozására használható.

A termék reklámozása: A társult vállalkozás a terméket a kereskedő által biztosított konkrét kapcsolt link vagy kód használatával reklámozza. A promóció médiuma lehet a weboldal, a blog, a közösségi média platformok stb.

Monitoring és nyomon követés: A program nyomon követi a kapcsolt vállalkozás speciális linkjén vagy kódján keresztül végrehajtott kattintásokat és vásárlásokat. Így a kereskedők értékelhetik az egyes leányvállalatok sikerét és a program hatékonyságát.

Fizetés a társult vállalkozásoknak: A leányvállalatok bizonyos jutalékot kapnak minden egyes értékesítésért vagy konverzióért, amely egy kapcsolt vállalkozás linkje vagy kódja eredményeként történik. A jutalék mértéke a hirdetett szolgáltatástól és a kereskedőtől függően változhat.

Általában véve a társult programok mindkét fél számára előnyös kapcsolatot biztosítanak a kereskedők és a leányvállalatok között. A leányvállalatok pénzt kereshetnek azáltal, hogy olyan termékeket forgalmaznak, amelyekben megbíznak, míg a kereskedők bővíthetik ügyfélkörüket és növelhetik az eladásokat.

Általános követelmények a potenciális leányvállalatnak való minősítéshez

A leendő társult vállalkozássá válás általános előfeltételei az adott társult programtól függően változhatnak. A következő kritériumok azonban jellemzőek:

  • A termékek népszerűsítéséhez a leányvállalatoknak online jelenléttel kell rendelkezniük webhelyen, közösségi médián és blogon keresztül.
  • Releváns közönséggel vagy rajongótáborral kell rendelkeznie, amely megfelel a kereskedő célpiacának és céljának.
  • Minőségi tartalommal kell rendelkeznie webhelyükön vagy online platformjukon, amelyet a látogatók érdeklődéssel fognak megemészteni.
  • Jó mennyiségű forgalommal kell rendelkezniük a webhelyükön vagy az online platformon, ahol a társult link hatékony lesz.
  • A bizalom és az átlátható kommunikáció érdekében a kapcsolt vállalkozásoknak készen kell állniuk arra, hogy megfeleljenek a kapcsolt vállalkozások feltételeinek.

Most megvizsgáljuk a legjobb mesterséges intelligencia társult programokat, amelyek lehetővé teszik, hogy jó mennyiségű jutalékot szerezzen.

Scalenut

A Scalenut társult programja maximalizálhatja bevételi lehetőségeit az all-in-one megoldáson keresztül. Könnyebbé teszi a SEO-t és a szövegírást, ami javítja a tartalomfejlesztést és a marketing erőfeszítéseket. A leányvállalatok 30–40%-os ismétlődő jutalékot kapnak egy életen át, miután regisztrálnak ezen a platformon.

Jáspis

A Jasper segít a felkapott új SaaS-eszköz népszerűsítésében, és egyedülálló módszert kínál a tartalomkészítéshez és szövegíráshoz. Így követői átalakíthatják tartalomgyártási folyamatukat, és a legjobb tartalmat hozhatják létre. A Jasper affiliate programhoz való csatlakozással egyedi ajánlatot hirdethet meg célpiacának, és egy életre szóló 30%-os ismétlődő jutalékot kaphat.

Fogalom

A Notion társult programja lehetőséget nyújt az embereknek, hogy passzív bevételre tegyenek szert azáltal, hogy produktív eszközöket ajánlanak barátaiknak és követőiknek. Így a leányvállalatok a teljes hivatkozott kifizetés 50%-át kereshetik bevételi korlát nélkül. Ezenkívül a platform a Lighthouse programon és a PartnerStacken keresztül további előnyöket kínál a leányvállalatok számára.

Képszerű

A Pictory affiliate partnerprogram tisztességes összeget fizet az ajánlásért. Csatlakozhat ehhez az iparágvezető társult programhoz, és akár 50%-os visszatérő bevételre tehet szert. Emellett ingyenes Forever Pictory Premium tagságot kapsz 1000 dolláros készpénzbónusszal, pusztán azért, mert valódi ügyfeleket ajánl a közösségedbe.

  A ChatGPT elérése a Mac menüsorából

Copy.ai

A Copy.ai hatékony marketingeszközöket kínál, amelyek megoszthatók a társult programon keresztül. Partnerként megoszthat linkeket, és 45% jutalékot kaphat az első 12 hónap során beérkezett kifizetések után. Sőt, csatlakozva ehhez a programhoz, segíthet a közönségnek a másolaton keresztüli siker elérésében. Ai eszközei és vállalkozásuk bővítése.

AdCreative.ai

Az AdCreative.ai egy népszerű hirdetési platform, amely társult programot kínál felhasználóinak. A leányvállalatok profitálhatnak ebből a programból azáltal, hogy reklámozzák termékeit, és ügyfeleket vonzanak a platformra. A platform versenyképes kompenzációs rátákat kínál. Ezenkívül a felhasználóbarát irányítópult lehetővé teszi a leányvállalatok számára, hogy nyomon követhessék bevételeiket és kampányaikat.

Kafkai

A Kafkai társult programja pontosan az, amire szüksége van, ha extra pénzt szeretne keresni tartalomfejlesztőként vagy marketingszakemberként. Ha beszámol a közönségnek AI-alapú tartalomgenerátorunkról, akár 50%-os élettartamra szóló jutalékot is kaphat. Következésképpen ismétlődő jutalékokat fog kapni mindaddig, amíg ügyfelei továbbra is fizetnek.

GetGenie

A GetGenie egy mesterséges intelligencia által vezérelt virtuális asszisztens szolgáltatás, amely egy társult programot kínál, ahol 30%-os ismétlődő jutalékot kereshet. Így passzív bevételi forrást fejleszthet ki ezzel a mesterséges intelligencia-segítséggel a tartalomhoz és a keresőoptimalizáláshoz a WordPressben. Minden nyereséges ajánlással, függetlenül a tagsági tervtől vagy csomagtól, akár havi 30 dollárt is kereshet.

Headlime

A Headlime affiliate programja jutalékot kínál termékeik reklámozásáért. A platform nem követeli meg a jelentkezőktől, hogy weboldallal vagy bloggal csatlakozzanak a társult programhoz. Minden új felhasználó, aki az Ön linkjén keresztül regisztrál, 20% jutalékot kap. Emellett továbbra is 20%-ot kap minden későbbi befizetés után.

Tervek.Ai

A Designs.ai társult programra való feliratkozással növelheti a vállalkozók, marketingesek, vállalkozások, szabadúszók és oktatók közösségét. Minden egyes sikeres ajánlással akár 25%-os jutalékkal is nyereségre tehet szert, és bővítheti hálózatát. Partnerként számos mesterséges intelligencia-alapú tervezőeszközt reklámozhat logók, makettek és egyebek létrehozásához.

Nyelvtanilag

A Grammarly csúcsminőségű társult programot kínál az oktatási kategóriában. A legjobban teljesítő leányvállalatok kihasználhatják a program speciális előnyeit, amelyek magukban foglalják az ösztönzőket, a magasabb kifizetéseket és a kivételes ajánlatokat. Ezenkívül nagyobb, 20-30%-os konverziós arányt kap, aktiválási bónuszt, teljesítményösztönzőt és még sok mást.

Zökkenőmentes.Ai

A Seamless.ai affiliate program bőkezű, 40%-os jutalékot kínál minden hivatkozási linken keresztül eladott licenc után. A leányvállalatok különféle erőforrásokhoz férhetnek hozzá, így egyszerűbbé válik számukra a pénztermelés azonnali megkezdése. Ezenkívül a program fejlett jelentéskészítő eszközöket kínál, amelyek lehetővé teszik a leányvállalatok számára olyan megkülönböztető kódok és URL-ek tervezését, amelyek mélységi információkat és irányítópultokat gyűjtenek.

Gyönyörű.ai

A Beautiful.ai továbblépett a társult programból, és jelenleg hajlamosabb a közvetlen kapcsolattartásra az ügyfelekkel. Ha meg tudja adni a cég adatait és a közönség méretét, a platform közvetlenül együttműködik Önnel.

Shakespeare

A Shakspeare AI szövegíró platform segítségével jó összeget kereshet, ha leányvállalata lesz. Ezzel a piacvezető társult programmal akár 40%-os haszonra is szert tehet minden egyes felhasználó által végrehajtott vásárlás után.

Sőt, hatalmas támogatást és forrásokat fog kapni, hogy az egyik legjobb online társprogramként virágozzon. Így vonzó tartalmat készíthet, amely kapcsolatba kerül a közönségével.

Szintézia

A Synthesia AI videógeneráló platform lehetővé teszi, hogy partnerévé váljon, ahol növekedést érhet el. Technológiai partnerré, szervizpartnerré és kapcsolt partnerré válhat. Az affiliate program 20%-os jutalékot kínál az első 12 hónapban teljesített minden egyes személyes előfizetési csomag után.

Fylm.ai

A Fylm.ai platform affiliate programjával passzív pénzt kereshet vállalkozása számára az ügyfelek ajánlásával. Tehát 20%-os díjat kap minden alkalommal, amikor egy ügyfél Pro vagy Team csomagot vásárol az Ön ajánlólinkjén keresztül. Ezenkívül 60 napos ajánlási időszakot, magas konverziós arányt, valós idejű jelentéseket, első osztályú támogatást és még sok mást kap a siker érdekében.

Warmbox

A Warmbox egy e-mail megoldás, amely vonzó társult programot kínál. 30%-os ismétlődő jutalékot kaphat minden előfizetés után, amellyel segíti őket előállítani. A platform dedikált támogatást nyújt bármilyen méretű leányvállalatok és partnerek számára. Szolgáltatásuk népszerűsítéséért prémium erőforrásokat kap, valamint nyomon követheti és pénzt kereshet

  Javítsa ki a fehéren villogó PS4-vezérlőt

Mélyagy AI

Ha a Deepbrain AI Studios videógenerátorát ajánlja közönségének, gyorsan akár 30%-os jutalékot is megkereshet a társult programjuknak köszönhetően. Csábító társult programot kínálnak, amely havonta 10 000 dollár bevételt jelenthet. Ennek eredményeként a látogatók blogok, közösségi média PR és termékpromóciós kampányok általi vonzása passzív pénzt eredményezhet.

Speedwrite

A Speedwrite társult programjával a felhasználók pénzt kereshetnek az AI íróeszközének népszerűsítésével. 30%-os bevételrészesedést kínál minden egyes, a speciális affiliate linken keresztül generált előfizetés után. ezenfelül valós idejű jutalék- és eladásfigyeléssel, valamint 30 napos keksz élettartammal rendelkezik.

Speakai

A Speakai az egyik legjobb átírási és nyelvi intelligencia platformot kínálja felhasználóinak. Ezért 25% jutalékot kaphat, ha ingyenesen csatlakozik a társult programjához, és bemutatja szolgáltatásait. Ezzel 60 napos cookie-ablakot is kap, amellyel a közönségét ügyfelekké alakíthatja.

Neuroflash

Legyen tagja a Neuroflash leányvállalati hálózatának, hogy népszerűsítse varázslatos tartalomkészítő eszközét. Ennek eredményeként 35% ismételt jutalékot kaphat egész életen át, beleértve a 60 napos keksz élettartamát. A felhasználóbarát irányítópult segítségével mindig tájékozódhat és megismerheti ennek a platformnak a képességeit.

Bit.ai

A Bit.ai segít a vállalkozásoknak fejlett integrált dokumentumok létrehozásában, ahol a csapattagok együttműködhetnek. Ennek a platformnak a társult programja lehetővé teszi, hogy akár 25% jutalékot is keressen minden egyes eladás után. Ezért csatlakozhat a társult hálózatához, ellenőrizheti fizetését, és figyelemmel kísérheti társult tevékenységeit.

Egyszerre

Bárki válhat az AtOnce platform leányvállalatává, és népszerűsítheti annak legújabb SAAS-eszközét. Eladásonként 30%-os élettartam jutalékot kínál egy életen át. Ezenkívül a társult linken keresztül exkluzív, 100 000 bónusz kreditet kínálhat közönségének.

Writesonic

A Writesonic társult programja lehetővé teszi, hogy visszatérő és elérhető bevételi forrást hozzon létre. 30% élettartamra szóló jutalékot biztosít, ha valaki Writesonic prémiumot vásárol az Ön kapcsolt linkjén keresztül. Nagy értékű mesterséges intelligencia írás- és képgeneráló eszközöket fog népszerűsíteni, és korlátlanul kereshet.

Böngésszen AI

Iratkozzon fel a Browse AI Affiliate Programra, hogy életre szóló 20%-os jutalmat kapjon az Ön által javasolt fogyasztók által végrehajtott minden egyes tranzakció után. Sőt, 10% kedvezményt kínálhat közönségének, és növelheti bevételeit is. Szerezzen egy életre szóló és korlátlan jutalékot, amely 40 USD-tól kezdődően havi 1000 USD-ig terjed.

Bármelyik szó

Az Anyword az egyik vezető szövegíró platform, amely lehetővé teszi, hogy jutalékot keressen kreativitásának bemutatásával. Két jutalékcsomag közül választhat, és akár 1149 USD-t is kereshet egyetlen konverzióért. Minden egyes előfizetés és megújítás után 40% jutalékot kap, és pluszt kap az éves előfizetések után.

Longshot

Ha csatlakozik a Longshot hatékony affiliate hálózatához, esélye lesz akár 60%-os élettartamra szóló jutalékra. Így előnyökhöz juthat ezzel a fantasztikus SEO AI tartalomíró eszközzel, és jövedelmező jutalékokat kaphat. 20 regisztráció esetén 40%, 21-50 regisztráció esetén 50%, 50+ regisztráció esetén 60% kedvezmény.

Textcortex

A Textcortex 30%-os élettartamra szóló jutalékot kínál partnerségi vagy társult programján keresztül. Így partner lehet a platformjukkal, és népszerűsítheti a leginkább keresett mesterséges intelligencia eszközt, amellyel 70%-kal kevesebb erőfeszítéssel hozhat létre tartalmat. Sőt, 10 utalással növelheti éves bevételét.

Smartlead

A Smartlead társult programmal extra pénzt szerezhet, ha megosztja a híres AI Sales technológiát és eszközöket. Könnyedén kereshet 15%-os ismétlődő havi jutalékot, ha megosztja azt egy affiliate linken keresztül. Nem kell aggódnia az ügyfelek megszerzése miatt, mivel már mindenhol vannak ügyfelek.

Windsor.ai

Szerezzen jutalékot a windsor.ai előfizetéses vásárlásával a társult vállalkozások ajánlásaival. Ideális program bloggerek, bloggerek, webmesterek, digitális marketingesek, előadók, ügynökségi marketingesek, oktatók és még sok más számára. 20%-os ismétlődő jutalékot, korai frissítéseket a legújabb termékbevezetésekről, promóciós jogokat és nagyszerű havi bevételt kap.

Szentjánosbogarak.ai

A Fireflies társult programja személyre szabott, hogy partnerei és leányvállalatai javára szolgáljon. Ha erős az üzleti jelenléte, könnyen profitálhat az ismétlődő jutalékokból és a célok eléréséből. Sőt, a többszintű affiliate program különböző szintű nyereséget biztosít Önnek.

Trinka

A Trinka lehetőséget ad Önnek, hogy csatlakozzon társult programjához, és nagy bevételt szerezzen. A fizetett előfizetéssel 25% jutalékot kap. Ezenkívül nagyszerű konverziós arányt, eszközkövetést, 90 napos cookie-ablakot, korai előrejelzési jutalmat és nagyszerű társvállalati támogatást kínál.

  A „Nézés folytatása” eltávolítása a Netflixen

Shopia

A Shopia a leányvállalatok bővülő hálózatát kínálja, hogy népszerűsítse leggyorsabban növekvő mesterséges intelligencia írási platformját. Szerezzen 30% életre szóló ismétlődő jutalékot, ha megosztja a Shopiát partnerkapcsolatokon keresztül közönségével. Közönsége 20% kedvezményt is kap minden prémium előfizetésre.

Átfogó

A Hypotenuse olyan társult programot kínál, amely lehetővé teszi a jutalék megszerzését, és segít a közönségnek minőségi tartalom létrehozásában. A leányvállalatok élethosszig tartó 30%-os jutalékot kaphatnak, ha szolgáltatásukat affiliate linkeken keresztül osztják meg.

Murf.AI

Ha a Murf társult hálózatának tagja lesz, 20%-os ismétlődő jutalékot kereshet 24 hónapig minden ügyfél után.

A Murf platform egyszerű módszert kínál a hangfelvételek létrehozására, valamint a profit termelésére. Ezenkívül teljes körű támogatást kap a társult vállalkozásoktól, mivel elegendő forrás és útmutató áll rendelkezésre.

Podcastle

A Podcastle társult programja szép bevételt kínál a leányvállalatoknak az AI-alapú audio- és videoeszközeik hivatkozásáért. Könnyen nyomon követheti ajánlásait és konverziós arányait, és hozzáférhet prémium eszközeihez. A társult programjukhoz való csatlakozásnak nincs különösebb követelménye

Lalal.AI

A Lalal.AI egy társult programot kínál, amellyel profitot termelhet a következő generációs gőzfelosztó technológiájával. Tehát minden vásárlás 30% bevételt hoz jutalékként. Az összes fizetést affiliate linkek és cookie-k követik nyomon.

Mély művészeti effektusok

A Deep Art Effects egy sikeres videószerkesztő platform mesterséges intelligenciával és mély tanulással. Két vonzó társult program közül választhat. Az egyszeri jutalék 120 napos utalási időszakot és 25%-os jutalékot tartalmaz minden eladás után. Másrészt, az élethosszig tartó jutalék 10%-os jutalékkal jár az értékesítésre és újra előfizetésre, valamint ugyanazzal az ajánlási időszakkal.

Fliki

A Fliki affiliate programhoz ingyenesen csatlakozhatsz, és nem kell előfizetés vagy fizetős fiók a tagsághoz. 25 fizető felhasználó hivatkozásával Ön 250 dollárt, 50 fizető felhasználó 500 dollárt, 100 fizető felhasználó pedig 1000 dollárt kap jutalékon felül.

Acobot

Az Acobot.ai platform 50%-os élettartamra szóló jutalékot fizet Önnek azért, hogy ügyfeleket vonz be és fizessenek. 90 napos cookie-ablakot kínál, és minden egyes vásárlás után kifizetést fog kapni az ajánlása révén.

Mentum

A Mentum.ai nagyszerű lehetőséget kínál a vállalkozások számára, hogy jutalékot szerezzenek egy sor üzleti növekedési eszköz népszerűsítésével. Partnerként 70%-os ismétlődő jutalékot kereshet a Mentum.ai összes értékesítése után. Sőt, élethosszig tartó jutalékot kap a meglévő és jövőbeli értékesítései után.

CrawlQ.AI

A CrawlQ.ai, a tartalomautomatizálási eszköz, társprogramot kínál azok számára, akik forgalmat tudnak generálni és konvertálni. Miután regisztrált partnerként, profitálhat minden egyes sikeres ajánlásból, és másokat is bátoríthat a platformra. 30%-os ismétlődő jutalékot kínál az előfizetés értékesítésének első évéig.

LinkWhisper

A LinkWhisper affiliate programmal akár 30%-ot is kereshet minden egyes fizetés és előfizetés megújítása után. Részletes leányvállalati bevételi jelentéseket biztosít, amelyek vizuálisan ábrázolják függőben lévő és kifizetett jutalékait. Ezenkívül gyorsan áttekintheti az összes hivatkozási tevékenységet, és egyéni társult URL-eket is létrehozhat.

Leírás

Ha a Descript társult partnerévé válik, pénzt kereshet robusztus szerkesztőeszközeik népszerűsítésével.

A Descript programhoz egyszerűen és ingyenesen lehet csatlakozni, ahol 15% ismétlődő jutalékot kereshet minden egyes profi előfizető után. Létrehozhat és megoszthat speciális társult linket, és közzéteheti kedvenc csatornáin, például a YouTube-on, az Instagramon stb.

AI Art Shop

Az AI Art Shop együttműködött a GoAffPro-val, amely olyan társult programot kínál, amelyben 15%-os jutalékot kaphat partnerként. Ezenkívül 5% kedvezménykupont is kap a platform termékeire, amelyet megoszthat a társult linkjével. Emellett a speciális irányítópult segítségével nyomon követheti teljesítményét, hivatkozási URL-jét és kifizetéseit.

StoryLab.ai

A StoryLab.ai egy marketingmásolat-generátor társult programja, amely 20%-os élettartamra szóló ismétlődő jutalékot kínál. Ezenkívül 90 napos cookie-követést, 25 dolláros kifizetési küszöböt, hatalmas ügyfélbázist és konverziós arányt tartalmaz.

Előzés

Az Outranking segítségével promótálhatja a platformot a társult linkjein keresztül, és profiként kereshet pénzt. Ismétlődő 25% jutalékot kaphat, ha megosztja affiliate linkjét az aktív ügyfeleken keresztül. Ráadásul a kapcsolt linkeken keresztül vásárolt vásárlások 60 napig érvényesek.

Következtetés

Átfogó listánk olyan platformok széles skáláját tartalmazza, amelyek mesterséges intelligenciával hajtott eszközöket kínálnak számos iparág számára. Ezért csatlakozhat leányvállalatként, reklámozhat és pénzt kereshet az olyan iparágakon keresztül, mint a marketing, az írás, a tervezés stb.

A követelmények és a jutalékstruktúrák azonban a különböző platformokon eltérőek lehetnek. Ezért azt javasoljuk, hogy alaposan ismerje meg a feltételeket, mielőtt csatlakozna és reklámozná a termékeket.

Felfedezheti a legjobb társult hálózatokat is, hogy csatlakozzon és pénzt keressen.