42 dollárt fizettem az Apple-ért a képernyővédő fólia felszereléséért, és még csak nem is vagyok őrült

A képernyővédő fólia felhelyezése a valaha volt egyik legrosszabb dolog, talán még rosszabb, mint egy lábujj megdöntése. Annyira rossz, hogy elmentem egy Apple Store-ba, és 42,75 dollárt fizettem nekik, hogy megcsinálják helyettem. Nem bánok semmit.

Bárki, aki valaha is próbált képernyővédő fóliát felhelyezni, pontosan tudja, miről beszélek – soha nem lehet pontosan igazítani, és úgy tűnik, hogy a porszemek mindig bejutnak a képernyővédő alá, amikor le kell tenni. .

Végül bedobtam a törülközőt, és elmentem egy Apple Store-ba, ahol tudtam, hogy vannak különleges kis doohikik, akik minden alkalommal tökéletesen felrakják a képernyővédőt a divatos új iPhone-odra. Az eredmények mindig fantasztikusak.

Nézze meg közelebbről azokat a különleges kis doohikákat

Az Apple Store-ban látható képernyővédő felhordók valójában a Belkin által tervezett, úgynevezett ScreenCare+ alkalmazási rendszer.

Ez olyan egyszerű, mint behelyezni az iPhone-t és a képernyővédőt a nyílásokba (amelyek mindent egybevágnak az Ön számára), bezárni a burkolatot, majd lerántani a védőfóliákat. Egy képzett fóka valószínűleg meg tudná csinálni.

A ScreenCare+ rendszer az Apple Stores tulajdona, bár a T-Mobile áruházak van valami hasonló Belkintől is. Sajnos a lakosság nem tudja megvenni magának ezeket az eszközöket, így mi, parasztok megragadtunk abban, hogy a régimódi módon csináljuk.

Vásárolhat ilyen képernyővédőt olcsó kis keretekkel jön amelyek egy kicsit megkönnyítik a képernyővédő fólia felhelyezését, de ez nem teljesen ugyanaz, mint a Belkin alkalmazásrendszerei.

Ön fizet a szolgáltatásért

Ha bemegy egy Apple Store-ba, és megnézi az eladó képernyővédő fóliákat, könnyen megtagadhatja a 39,95 dolláros árcédulát. Belkin InvisiGlass Ultra edzett üveg kijelzővédő fólia. Végtére is, józan észnél senki sem költene 39,95 dollárt egy képernyővédő fóliára azzal a szándékkal, hogy maga szerelje fel. Ehelyett a legtöbben az Amazon felé mennénk, és vásárolnánk valami ilyesmit 14 dollár három csomag edzett üveg képernyővédő fóliák egy névtelen márkától, ami képernyővédőnként mindössze 4,67 dollár.

De itt van a kitörés: az Apple „ingyen” telepíti a képernyővédő fóliákat, amíg Ön vásárol egyet az Apple Store-ból. Valójában inkább azon kellene gondolkodnia, hogy a telepítési szolgáltatást az ár tartalmazza. Ez nem túl rossz üzlet, miután mindent elmondott és megtett.

Szóval tényleg, ha valamivel több mint 40 dollárt fizet (adóval együtt) egy képernyővédő fóliáért az Apple Store-ban, akkor valójában leginkább azért fizet, hogy az Apple felszerelje helyette. Ez legalább egy kicsit jobban érzem magam, ha rágondolok. úgy. Soha nem költenék ennyit képernyővédő fóliára, ha magamnak kellene feltennem.