2024 legjobb intelligens tisztítószerei

Egy életet eltölthetsz azzal, hogy tetőtől talpig kitakarítod a házat, és soha nem éred el azt az aranyfürtös tisztasági szintet, amire vágytál. Oldja meg a házimunkát úgy, hogy beprogramozza intelligens tisztítókészülékeit, hogy elvégezzék helyetted a piszkos munkát, miközben Ön hátradől és pihen.

Justin Duino / MakeUseOf

A A Roborock S8 Pro Ultra Robot Vacuum egy robotporszívó és felmosó kombó, amely mindenre képes. Öntisztító, önszáradó, önürítő és önfeltöltő. A beépített LiDAR navigációs és 3D térképezési funkciók azt jelentik, hogy könnyedén bejárja a teljes alapterületet, ügyesen tisztítva a különböző felületeket erőteljes dupla keféivel.

A 6000 Pa szívóerővel, kettős hangos felmosással, intelligens kefe- és felmosófelmosással, 3D akadályelkerüléssel, Alexa hangvezérléssel, valamint rengeteg programozható és testreszabható funkcióval könnyed megmunkálást tesz lehetővé a legmakacsabb padlókon.

Roborock S8 Pro Ultra Robot porszívó

A legjobb robotporszívó

1400 USD 1600 USD Takarítson meg 200 USD-t

A Roborock S8 Pro Ultra Robot Porszívó és Mop Combo segítségével otthona alapterületének minden négyzetcentimétere makulátlanul néz ki. A kifinomult 3D-s térképezés segítségével megtanulhatja otthona elrendezését, és minden sarkot kitakaríthat, miközben Ön hátradől és pihen.

Profik

 • Robotporszívó és felmosó egyben
 • Öntisztulás, ürítés és utántöltés
 • Testreszabható beállítások és zónák
 • Alexa hangvezérlés

iRobot

Ha dedikált intelligens robotfelmosót keres, az iRobot Braava Jet m6 a keresett droid. A zsírt és szennyeződést feltörő precíziós sugárpermettel, valamint a fellazult szennyeződés felfogásához száraz seprőkorongokkal felszerelt, átfogó tisztítást kínál minden csempézett, keményfa és kőpadlón.

Az intelligens 3D-s térképezés segítségével a Braava Jet megtanulja otthona elrendezését, és Intelligens térképeket készít bizonyos helyiségek tisztításában. Ez segít megkülönböztetni a szobákat, és módosítani a beállításokat a megfelelő takarítás érdekében. Az iRobot App segítségével módosíthatja az összes beállítást, beállíthat testreszabható távoltartási zónákat, és még sok minden mást is megadhat a teljesen optimalizált tisztítási élmény érdekében.

iRobot Braava Jet M6 Ultimate Robot Mop

Legjobb Robot Mop

350 USD 500 USD Takarítson meg 150 USD-t

Az iRobot Braava Jet M6 Ultimate Robot Mop segítségével járólapos, keményfa és kőpadlója makulátlanul néz ki. Élvezze az Alexa-kompatibilis hangvezérlést és az összes beállítás távoli alkalmazásvezérlését, és dőljön hátra, és lazítson, miközben munkába áll.

  Venn-diagram létrehozása a Microsoft PowerPointban

Profik

 • Precíziós sugárpermetes tisztítás
 • Alexával működik
 • Az alkalmazáson belül testreszabható beállítások
 • 3D térképezés és akadálykerülés

Hátrányok

 • Nem túl gyorsan
 • Nagyobb terek esetén újratöltésre lehet szükség

Levoit

Otthona látható szennyeződésének és törmelékének kezelése jó és jó, de amikor a láthatatlan szennyeződésről van szó, minden segítségre szükségünk van. Ha otthonát légtisztítóval szereli fel, az nagyszerű módja annak, hogy mindenki számára tiszta, friss, lélegző levegőt biztosítson. A Levoit Core 400S Smart Air Purifier egy kis intelligens technológiát ad a keverékhez, hogy még jobbá tegye a dolgokat.

Ez a nagy helyiségek (1980 négyzetlábig) tisztítására képes eszköz háromlépcsős szűrési folyamatot használ a pollen, a por és a háziállatok szőrének felfogására, miközben semlegesíti a kellemetlen szagokat, például a füstöt. 24 dB-en működik, ami elég halk ahhoz, hogy egy éjszakán át működjön bármelyik szobában. Kompatibilis az Alexával és a Google Asszisztenssel a kihangosított hangvezérléshez, és a VeSync App segítségével testreszabható a környezetéhez.

Levoit Core 400S légtisztító

Legjobb légtisztító

Védje szeretteit a Levoit Core 400S légtisztítóval. A háromlépcsős szűrőrendszerrel hatékonyan felszívja a pollent, a port és a háziállatok szőrét, tisztán és lélegzően tartja a levegőt. Ráadásul az Alexa és a Google Assistant hangvezérléssel még könnyebben kezelhető.

Profik

 • Alkalmas nagy terekhez
 • Csendes működés
 • Alexa és Google Assistant hangvezérlés
 • Három fokozatú szűrőrendszer

ECOVACS

A 60 milliliteres víztartállyal felszerelt ECOVACS Winbot W1 Pro elegendő vizet tud szállítani egy 20 méteres négyzetméteres felület tisztításához. Szorosan az üveghez nyomva 2800 Pa szívóerőt biztosít, hogy minden üvegfelületen nagy hatékonyságú tisztítást biztosítson.

Csatlakozzon az ECOVACS alkalmazáshoz, és élvezze a robot ablaktisztító teljes irányítását, tetszés szerint elindíthatja, leállíthatja vagy leállíthatja a vízpermetet, amíg el nem éri a kívánt eredményt. Az intelligens mászórendszer, a kivillanásgátló élérzékelés, a praktikus pozíciómemória és a valós idejű hangértesítések számos felfedezésre váró funkciót kínálnak.

ECOVACS Winbot W1 Pro ablaktisztító robot

A legjobb robot ablaktisztító

Tartsa csillogóan tisztán az ablakokat és más üvegfelületeket az ECOVACS Winbot W1 Pro ablaktisztító robottal. Az erőteljes szívóerő szilárdan a függőleges felületekhez rögzíti, míg a beépített élérzékelési technológia lehetővé teszi, hogy intelligensen navigáljon, anélkül, hogy fel kellene emelnie az ujját.

  A Machez csatlakoztatott, de hang nélküli AirPods javítása

Profik

 • Egy tartályon 20 négyzetméter területet fed le
 • 2800Pa szívás függőleges felületekre
 • Élérzékelési technológia
 • Tartalmazza a biztonsági kötelet
 • Alkalmazásvezérlés

Hátrányok

 • Időnként elakadhat

Bosch

A Bosch 800 Series (SHX78B75UC modell) egy Wi-Fi-kompatibilis intelligens mosogatógép suttogó halk 42 dBA működéssel. Kilenc különböző állványpozícióval és három állítható magassággal rendelkezik, amelyek még a legforgalmasabb háztartások számára is könnyedén elférnek. 15 különböző terítékkel rendelkezik, és hét különböző mosási ciklust kínál, hogy még a leginkább felforrasztott szennyeződéseket is leküzdje.

Az intuitív kezelőpanel segítségével egyszerűen ciklusba léphet, és elmentheti kedvenc beállításait, vagy programozza be kedvenc mosási beállításait a Home Connect alkalmazással. Van egy 24 órás időzítő funkció is, amely megkönnyíti az előzetes programozást, és élvezheti az intelligens asszisztens támogatását az Alexa, a Google Assistant és a SmartThings segítségével.

A Bosch 800 Series készüléket távolról is felügyelheti és vezérelheti okostelefonjáról, így még nagyobb szabadságot és sokkal több kihangosítási élményt biztosít. Ráadásul az olyan ügyes funkciókkal, mint a Half Load opció, értékes vízfogyasztást is megtakaríthat, így gazdaságos választás.

Bosch 800-as sorozatú intelligens mosogatógép

A legjobb intelligens konyhai készülék

A nagy kapacitással, 15 terítékkel, hét különböző mosási ciklussal és intelligens alkalmazásvezérléssel a Bosch 800-as sorozatú intelligens mosogatógép teljes kényelmet kínál, és kiküszöböli az otthoni kézi mosogatás nyomorúságát.

Profik

 • Nagy kapacitású
 • Intelligens asszisztens támogatás
 • Hét mosási beállítás
 • Csendes működés
 • Alkalmazásvezérlés

GYIK

K: Működhetnek az intelligens otthoni kütyük hub nélkül?

A hub nélküli okosotthonok funkciói korlátozottak. Ha azonban van egy kis Wi-Fi-kütyü-hálózata, megúszhatja anélkül is. Másrészt a napi ütemezéssel rendelkező kütyük komplex kínálata sokkal könnyebb lesz eggyel, miközben jobb biztonsági funkciókat is kínálnak.

  Feliratok keresése egy médiafájlhoz

Ha még nem ismeri a játékot, meg kell tanulnia egy kicsit az intelligens otthoni központokról, és meg kell terveznie hálózatát, mielőtt a korlátozott kompatibilitású eszközökre és kütyükre költene pénzt.

K: Szükségem van Wi-Fi-re az otthonomban az intelligens otthoni modulok működéséhez?

A legtöbb intelligens otthoni eszköznek Wi-Fi-re van szüksége az optimális működéshez. Internetkapcsolatra támaszkodnak a frissítések fogadásához, az adattároláshoz és a hangutasítások feldolgozásához. Néhány intelligens tisztítószer távirányítóval rendelkezik, de a teljes automatizáláshoz elengedhetetlen a Wi-Fi hálózat.

Használhatna mobil adatátvitelt, de az drága lenne, és nagy az energiafogyasztása, míg az Ethernet vezetékezési problémákat okoz. Wi-Fi nélkül is lehet okosotthont felállítani, de ehhez rengeteg technikai tudás, tervezés, optimalizálás kell, és még akkor is korlátozott lesz a funkcionalitás.

K: Működtessem minden nap a robotporszívómat? Mi a helyzet a robotfelmosómmal?

Ez teljes mértékben a saját igényeitől függ. Ha folyamatosan vedlődő háziállatai vannak, érdemes napi porszívózni a padlót. Ezzel is csökkenthető az allergének száma a háztartásban. Ha nincs otthon állat, akkor minden második nap elegendő lehet, bár a napi takarítás nem ritka.

Figyelembe kell vennie a robovac szívóerejét is. Az erős modellek jobban bírják a napi tisztítást. A kisebb, kisebb teljesítményű tisztítószerek kevesebb intelligens funkcióval, például önürítő képességgel, több karbantartást és odafigyelést igényelnek.

Ami a robotfelmosókat illeti, a gyermekes háztartásokban több napi kiömlés fordulhat elő, ilyenkor napi felmosásra lehet szükség. Ez azonban több karbantartást igényel, például a felmosó párnákat gyakrabban kell mosni és szárítani.

K: Vannak olyan intelligens konyhai készülékek, amelyek működéséhez nem kell csatlakozni az internethez?

Igen, sok kiváló okoskonyhai készülékhez nincs szükség internetre. Sokan rendelkeznek előre programozott beállításokkal és automatikus funkciókkal, amelyek túlmutatnak az egyszerű kézi kezelésen.

Például az Instant Pot Duo 7-in-1 Mini elektromos gyorsfőző beépített programokkal rendelkezik a különböző főzési feladatokhoz. Találhatunk olyan okos kávéfőzőket is automatizált funkciókkal, amelyekhez nincs szükség internetkapcsolatra, mint például a Gevi Grind & Brew kávéfőző, vagy akár egy intelligens kisállat-etető, amelyet Wi-Fi nélkül is beállíthat, mint pl. PitPet automatikus macska- és kutyaetető.

A legjobb intelligens konyhai készülékeknek azonban gyakran Wi-Fi-funkcióra van szükségük a legfejlettebb és legkényelmesebb funkciók biztosításához.