2021 legjobb alvási alkalmazása (beleértve az alváskövető alkalmazásokat)

Sok embernek gondot okoz a megfelelő időben történő elalvás, és az alvásalkalmazásokhoz fordulnak segítségért. Nem pótolhatják az egészséges alvási szokásokat, például lefekvés előtt fél órára minden eszközt kikapcsolni, és helyette egy jó könyvet olvasni.

Ennek ellenére egy dedikált alkalmazás jó kiindulópont. Használhatja fehér zaj vagy nyugtató hangok hallgatására, amelyek megkönnyítik az elalvást. Vagy figyelemmel kísérheti alvási szokásait, és megtanulhatja, hogyan javíthatja azt.

A legjobb alvási alkalmazás: Android és iOS

Gondosan teszteltünk számos alvó alkalmazást, és kiválasztottuk a legjobbakat, figyelembe véve az Android és iOS felhasználókat.

1. Nyugalom

Elérhető Android és iOS, A nyugalom segíthet abban, hogy ne csak aludj, hanem meditálj, a munkára koncentrálj, vagy csak pihenj, ha megnyugtató hangokat hallgatsz. Szuperintuitív kezelőfelülettel és számos funkcióval rendelkezik, beleértve az alvástörténeteket, a légzőgyakorlatokat és a különböző hosszúságú irányított meditációs üléseket.

  Fiókjelszavak megváltoztatása Linuxon

2. Az alvási hangok az alvópárnával

A Sleep Sounds by Sleep Pillow egy egyszerű alvásalkalmazás, amelyhez készült Android és iOS. Előre elsajátított és kiváló minőségű környezeti hangok széles választékával rendelkezik, amelyeket hallgathat, hogy nyugodt maradjon és gyorsabban elaludjon. A háttérben fut, és lehetővé teszi a kedvenc hangok megjelölését.

3. Headspace

A Headspace a Calmhez hasonló alkalmazás, amelyre telepíthető Android és iOS. Intuitív kezelőfelületbe van csomagolva, és elősegíti az egészséges életmódot azáltal, hogy javítja az alvását. Használhatja jógához, meditálhat, történeteket hallgathat, és hangokat játszhat le. Napi videósorozattal, sőt vezetett meditációs tanfolyamokkal is rendelkezik gyerekeknek.

4. Alvásfigyelő

Az alvásfigyelő egy kicsit más. Amellett, hogy pihentető hangokat játszik le, képes figyelni a teljes alvási ciklusát, és lehetővé teszi, hogy Ön már horkolt vagy beszéljen álmodás közben. Grafikonokkal mutatja az alvási pontszámot, és olyan ajánlásokat ad, mint például az edzés vagy a kevesebb koffeinfogyasztás. Ezenkívül az alkalmazás finoman felébreszti, és emlékezteti, hogy korán feküdjön le. Jegyzeteket is készíthet. Csak az Android.

  Az Adobe Flash engedélyezése a Google Chrome 76+ verziójában

5. Párna

A Párna egy alvásciklus-követő, amelyhez készült iOS. Nyugtató hangokat játszik le, nyomon követi alvási szokásait, és még horkolását, apnoéját vagy alvás közbeni beszédét is rögzíti. Az alkalmazás segít a természetes felébredésben, figyelembe véve a legkönnyebb alvási fázist. Az Apple Watch-ra is telepíthető a pulzus figyeléséhez és a pulzusszám elemzéséhez.

6. Alvás Androidként

A Sleep as Android az egyik legnépszerűbb alvóalkalmazás Android és Android Wear OS. Lejátszási listákat tartalmaz természethangokkal és altatódalokkal, nyomon követi alvási ciklusait, és reggel lágyan ébreszt. Ezenkívül az alkalmazás szonárt használ alváskövetés, így többé nem kell okostelefonnal az ágyban aludnia. Támogatja az intelligens izzóvezérlést, és integrálható olyan egészségügyi alkalmazásokkal, mint a Google Fit.

  Hogyan nézheti meg, mely programok használják a Mac összes memóriáját

7. Alvó ciklus

A Sleep Cycle egy másik alkalmazás, amelyhez készült Android és iOS, amely alvó hangokat és esti meséket tartalmaz. Finoman felébresztheti, felfedezheti horkolási mintáját, mérheti alvásminőségét, és statisztikákat készíthet. Ezenkívül naplót is vezethet, jegyzeteket készíthet, ajánlásokat kaphat az alvás javítására, és az alvási adatokat Excelbe exportálhatja.

8. Alvás

Készült Android és iOSA Slumber egy nyugtató alkalmazás, amely történetek gyűjteményét tartalmazza, hogy könnyebben elaludhasson. Ezenkívül hurok módot, ASMR hangzást és esti meséket is kínál gyerekeknek. Ragaszkodhat a háttérzenéhez, vagy menjen a természet hangjaihoz, mint az eső. Ezenkívül beállíthat egy háttérzajt, hogy játsszon egy történetet.

9. Árapály

A Tide egy egyszerű és elegáns alvási alkalmazás Android és iOS, amely nyugtató hangokat ad, hogy segítsen elaludni, szunyókálni, összpontosítani, vagy egyszerűen csak lélegezni a tudatosság gyakorlásához. Meditációs sorozatokat és természethangokat, emlékeztetőket, kedvencek részt, valamint hasznos statisztikákat tartalmaz az alvási ciklusról.

Aludjon jobban az Android és iOS legjobb alkalmazásaival

Összefoglalva, ha álmatlanságban szenved, vagy csak időnként nehezen tud elaludni, ezek a mobilalkalmazások nyugtató hangok lejátszásával és az alvási ciklusok figyelésével segíthetnek, hogy alaposabb információkat adjanak szokásairól.