18 legjobb online videókészítő vállalkozása számára

Sok pénzt hagysz az asztalon, ha nem készítesz videókat a vállalkozásod számára. Nyerje meg az internetet azzal, hogy világszínvonalú videót készít digitális marketingje számára.

Ezt nem csak kitalálom. Tanulmányok azt mutatják az emberek 79%-a mondjuk egy márka videója meggyőzte őket egy szoftver vagy alkalmazás megvásárlásáról. Ha még mindig nincs videód a vállalkozásodhoz, itt az ideje, hogy készíts egyet.

Nem sokan részesítik előnyben a szöveges tartalom olvasását különböző okok miatt, amelyek közül a legfontosabb az idő. A videókon keresztüli információk gyorsan eljuttathatók anélkül, hogy a bokrot verni kellene. Ezen kívül rengeteg előnnyel jár a vállalkozása számára, mint például:

 • Növeli az eladásokat
 • Növeli a forgalmat
 • Vonja be a közönséget
 • Építsd a bizalmat

És még sok más…

Mindezek mellett fontos megjegyezni, hogy szinte „bármilyen” videó készítése nem vezet eredményre. Meg kell győződnie arról, hogy üzenete közvetlen kapcsolatban áll a közönséggel és az értékesítéssel. Ezt többféleképpen is megteheti, és ezek közül néhányat az alábbiakban tárgyalunk.

Ismerje meg célközönségét

A célközönség ismerete nélkül videókat készíteni olyan, mintha bekötött szemmel lőnél egy nyilat. Nagyon kevésbé valószínű, hogy a megfelelő helyre kerül. Például olyan termékeket árul, amelyek középkorú férfiaknak szólnak. Tehát bölcs dolog lenne videóidat elkészíteni, ezt szem előtt tartva. Általában a „férfiak” megcélzása egyáltalán nem segít.

Nyilvánvalóan az sem elegendő, ha tudja, hogy a „középkorú férfiak” meg akarják vásárolni az Ön termékeit. Mélyebbre kell ásnia, és meg kell határoznia olyan dolgokat, mint például, hogy mi jár az elméjükben, és mi motiválja őket a vásárlásra.

Hozzon létre minőségi és értékes tartalmat

Létfontosságú annak megértése, hogy mitől lesz egy videó „kiváló minőségű”. Néhány mutató a következőket tartalmazhatja:

 • Jó forgatókönyv
 • Modern grafika/átfedések
 • A márkához megfelelő színek
 • Hangos és tiszta hang

Emellett elengedhetetlen, hogy olyan videókat készítsünk, amelyek folyamatosan a nézők problémáira fókuszálnak, és megoldást nyújtanak rájuk.

Pontosan megfelelő hosszúságú legyen.

Ha túl hosszúra készíted a videóidat, az nem segít, mert az emberek figyelme nagyon lecsökken. Másrészt a videóid túl rövidre állítása sem jó ötlet, mert akkor az üzenet nem érkezik meg megfelelően. Bár a videó típusától függően 1-2,5 perc közötti idő jónak tűnik.

Ne felejtsd el a CTA-t.

Képzeld el, hogy készítesz egy látványos videót, és nem ösztönöznéd a nézőid a cselekvésre?

Ez hülyeség lenne.

A cselekvésre ösztönzés az egyik legfontosabb dolog a marketing bármely formájában, és ezt mindenképpen használnod kell a videóidban is. Ha legközelebb új videót készítesz, ne felejts el mellékelni egy CTA-t.

Most pedig vessünk egy pillantást a következő videókészítők közül néhányra, amelyeket vállalkozása számára használhat. A jó hír az, hogy nem kell semmilyen szoftvert telepítenie ahelyett, hogy mindent megtehet az interneten a böngészőben.

MotionArray

MotionArray A sablonok, előre beállított értékek és jogdíjmentes audiovizuális elemek véget nem érő listájával csábító videók létrehozásában segíthet.

Számtalan videó eszközzel és integrációval rendelkeznek az Adobe-felhasználók számára. Premiere Pro, After Effects és Photoshop beépülő modulokat találhat, amelyek hozzáférhetnek a Motion Array elemeihez közvetlenül kedvenc Adobe-alkalmazásában.

Emellett az Adobe Audition és a Premiere Rush felhasználóinak is hasonló funkcionalitást ígérnek a közeljövőben. Több mint elegendő erőforrás áll rendelkezésre a DaVinci Resolve és a Final Cut Pro felhasználók számára is.

  Vágólapkezelő, amely megőrzi az előzményeket és támogatja a szkripteket

Találhatsz még egy kiváló videó-együttműködési eszközt is, a Review néven, amely lehetővé teszi a lektor számára, hogy képkockapontos megjegyzéseket fűzzön automatikus időbélyegekkel. Olyan ez, mint a Google Dokumentumok együttműködése, de videókhoz. A felülvizsgálat támogatja a jelszavas védelmet is, és lehetővé teszi a szerző számára, hogy opcionális letöltési hozzáférést biztosítson.

Ezenkívül egyéni domainnel videóportfóliót is létrehozhat. Mindenféle kódolás nélkül azonnal elkezdhet számos sablonnal, és egy professzionális megjelenésű webhelyet készíthet és futhat.

A MotionArray havi előfizetéssel működik, így nem kell a letöltött erőforrások után fizetni. A jó hír pedig az, hogy bármit is tölt le, az a fizetés leállítása után is az Öné marad.

Az árazás zsebbarát, már havi 29,99 USD-tól elkezdheti.

Szerezzen 50 USD kedvezményt még ma hogy megtudja, hogyan segítheti a videokövetelményeket.

Bárki tud profi videót készíteni vele Promóció. Több mint 12 millió videoklippel és sablonnal rendelkeznek, amelyekkel létrehozhat:

 • Közösségi média hirdetések, mint a Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Instagram stb
 • Promó videók
 • Marketing

A klipeket és sablonokat számos iparágnak szentelték, mint például az ingatlanügy, az utazás, a marketing, az e-kereskedelem stb. Itt minden üzlettípus számára van bőven. Sőt, még videóik is vannak olyan különleges dátumokra, mint a ramadán és a húsvét.

Milyen zseniális ez?

Movavi Fastreel

Fastreel by Movavi videójavító eszközök és tematikus sablonok lenyűgöző kombinációja. A videókészítő több mint 30 kész sablont tartalmaz, amelyek bármilyen típusú videóhoz megfelelnek: bevezetők, előzetesek, reklámok és még sok más. Íme egy példa arra, hogy mit érhet el:

A Fastreel videószerkesztő bemutat néhány nagyon fejlett funkciót, de néhány kattintással használhatod őket: visszafordíthatsz vagy hurkolhatsz videókat, stop-motion videókat készíthetsz, vagy akár több klipet is megjeleníthetsz a képernyőn egyszerre. Akár a semmiből is létrehozhat egy teljes filmet vagy diavetítést.

Ezenkívül elvégezheti az összes alapvető feladatot:

 • Videó tömörítése és kivágása online;
 • Videó sebességének módosítása;
 • Kapcsok megfordítása és elforgatása;
 • Szűrők hozzáadása;
 • Feliratok beszúrása;
 • Védje a felvételt vízjellel.

Helyezd el

Eszköz sokféle célra, Helyezd el (etoppc.com közönség 15% KEDVEZMÉNY) rendelkezik egy „videó” részleggel is, ahol Instagram-történeteket, diavetítéseket, termékbemutatókat és egyéb videókat készíthet. Ez a cég arról ismert, hogy megkönnyíti a kisvállalkozások dolgát, és a videó készítőjük láttán ez nyilvánvalóvá válik.

Használata egyszerű, de elég sokat kínál, például:

 • Videósablonok százai
 • Hatalmas hangkönyvtár
 • Kulcskép előnézete a szerkesztés felgyorsításához
 • Inspirációs idézetek

Egyetlen előfizetéssel korlátlanul hozzáférhet minden funkciójukhoz.

Animoto

A rendkívül egyszerű drag and drop videószerkesztővel az Animoto segíthet növelni a forgalmat, növelni az eladásokat, és az egekbe szökni az elkötelezettséged. Videósablonjaik célja, hogy felemeljék a márka üzenetét, és olyan ellenállhatatlan vizuális élményt nyújtsanak, amely minden bizonnyal ámulatba ejti az ügyfeleket.

Először is kiválaszthat egy sablont, majd további fényképeket és videoklipeket adhat hozzá a videó létrehozásához. Ezután beállíthatja a színeket, hozzáadhat szöveget, hozzáadhat zenét és sok minden mást személyre szabhat. Ha végzett, könnyedén megoszthatja közönségével.

Canva

Canva már régóta híres kép- és videószerkesztőként. Az ingyenes online videókészítő szoftver telepítése nélkül is készíthet inspiráló és lebilincselő videókat, de működhet mobilon, számítógépen és táblagépen is. A Canva segíthet a történetek, a YouTube-videók, a Facebook-videók, a TikTok-videók, a mobilvideók, a videokollázsok, a videoüzenetek, a tekercsek, a diavetítés-videók, a hírcsatorna videónál és a videósablonok videófejlesztésében.

De mitől jó választás a Canva?

A Canva egy felhasználóbarát videószerkesztő eszköz olyan funkciókkal, mint például átmenetek hozzáadása, dinamikussá tétele animációval, finom kiemelés ingyenes elemekkel, hangsávok, vízjel nélküli stock felvételek stb. Ezen túlmenően az eszközök számos funkcióval rendelkeznek, mint pl. mint átfedések, szövegek, átmenetek, valós idejű együttműködés, ingyenes sablonok, idővonal szerkesztés, alkalmazáson belüli rögzítés, felosztás és illesztés. Az online videó bármilyen eszközre feltölthető médiafeltöltéssel és a videó megosztásával bármilyen platformon, például Facebookon, YouTube-on stb.

  Hogyan kereshet az összes streaming szolgáltatásban filmhez vagy tévéműsorhoz

Magisto

Az olyan márkák megbízhatóak, mint a Samsung, a Mitsubishi és az NBC, Magisto egy másik nagyszerű videókészítő. Zökkenőmentesen készíthet videókat, megoszthatja őket, és még az elemzéseket is megtekintheti a teljesítményük mérésére. Korábban nagyszerűek voltak, de mostanában sokkal jobbak lettek, miután az iStock-kal együttműködve rengeteg fotót tártak fel, amelyeket felhasználhat a videóiban.

Bármilyen témában készíthet vele személyes és kereskedelmi videókat. A lehetőségek korlátlanok.

Harapható

Az ebédszünetben szó szerint vonzó videókat készíthet Harapható. Ez ilyen egyszerű, és miért ne lenne az, amikor több mint 800 000+ valós stockvideoklip és lenyűgöző animáció áll rendelkezésére. Kiválaszthat egy sablont is, hogy a dolgokat sokkal könnyebbé tegye.

A Biteable több mint 40 különböző videótípus létrehozását teszi lehetővé, beleértve:

 • Magyarázat
 • Élénk
 • Hirdetés
 • Termék bemutató
 • Kreatív közösségi média

Ha a videóidat a márkáddal szeretnéd személyre szabni, felveheted logódat, és beállíthatod a kívánt színeket is.

Moovly

Az intuitív drag and drop videószerkesztővel, amely több mint egymillió részvényből áll, Moovly minden vállalkozásmérethez és típushoz illeszkedik. Hozzáadhat képeket, hangokat, animációkat, és mindent szinkronizálhat egy teljes értékű videóvá.

A Moovly rengeteg sablonnal rendelkezik, amelyeket alapként használhat, és onnan építhet fel. Árazási terveik mindössze 24,92 USD/hónaptól indulnak, de ingyenesen elkezdheti.

FlexClip

A FlexClip animált elemek széles skáláját kínálja, amelyeket felhasználhat videóiban, miután kiválasztotta valamelyik sablonjukat. Szövegtől, fedvényektől és widgetektől a logókig és egyéb elemekig. Ezzel együtt több mint egymillió stockvideót, képet és zenét kap, hogy felpörgesse a dolgokat.

A szerkesztőben különféle feladatokat hajthat végre, például:

 • Ritkítás
 • Beállítás
 • Képarány módosítása
 • Hatások hozzáadása
 • Hangjelzés hozzáadása
 • Vízjelek hozzáadása

Összességében elmondható, hogy a szerkesztő használata meglehetősen egyszerű, és biztos lehet benne, hogy pillanatok alatt rá fog jönni.

Fiverr

Hacsak nem éltél egy szikla alatt, tudod mit Fiverr van. Ez egy piactér, ahol szabadúszókat lehet bérelni különböző célokra, és ezek egyike a videó. Közvetlenül a „Videó és animáció” alatt láthatja az alkategóriák hatalmas listáját, például:

 • Tábla és animált magyarázók
 • Videó szerkesztés
 • Rövid videóhirdetések
 • Animált GIF-ek
 • Logo animáció
 • Intros & Outros

És még sok más.

Miután kiválasztotta a kívánt alkategóriát, egy ehhez hasonló képernyőt fog kapni, ahol különféle szabadúszók 5 USD-tól kínálják szolgáltatásaikat.

Bár nem mindenki jó közülük, biztosan találsz majd kivételeseket a munkád elvégzéséhez. A legjobb az egészben az, hogy a vásárlás előtt megtekintheti a véleményeiket, és még ha csalódást okoznak is, mindig kérhet módosításokat.

Animaker

A segítségével animált és élőszereplős videókat is készíthet Animaker. Rendelkeznek egy drag and drop videókészítővel és egy nagyon egyedi karakterépítővel, amellyel több ezer animált karaktert hozhatnak létre a videóidban.

Arról nem is beszélve, hogy több mint 100 millió részvényeszköz és több mint 1000 sablon. Lehet ennél könnyebb?

Ráadásul 4K-s videókat tölthet fel és szerkeszthet, sőt a végterméket is átméretezheti a különböző közösségi média platformokhoz. Ha mindez érdekesen hangzik, teljesen ingyenesen kezdheti el.

Explee

Megbíznak olyan cégek, mint a Google, az Apple és az IBM, Explee segít magyarázó videók létrehozásában, és egyértelmű üzenetet juttat el ügyfeleihez. Videóik az interneten meglehetősen népszerű „whiteboard” stílust követik. Ez a fajta stílus kiválóan alkalmas arra, hogy elmagyarázza leendő vásárlóinak egy projektet, ötletet vagy terméket.

  Fordítsa le az orvosi szakzsargont egyszerű angolra egy Chrome-kiterjesztéssel

Íme, miről beszélek:

Videószerkesztőjükben több mint 6000 animáció található, amelyeket felhasználhat és felhívhatja az emberek figyelmét. Még remek képregényelemekkel és az üzenet megfelelő közvetítéséhez szükséges eszközökkel is rendelkeznek. Ha jobban szereti a táblaanimációkat, akkor ezt mindenképpen nézze meg.

Kapwing

Nagyon kezdőbarát videókészítő, Kapwing lehetővé teszi lenyűgöző videók készítését GIF-ek, képek, klipek és egyéb médiák kombinálásával. Még az egyes elemek kezdő- és végpontját is meghatározhatja, és optimalizálhatja a videó méretét a különböző közösségi oldalakhoz.

Azt mondanám, hogy ez a szolgáltatás meglehetősen egyszerű, és tökéletes azok számára, akik most kezdik. Van egy ingyenes örökre szóló tervük, amellyel megpróbálhatod, hogy a dolgok gördüljenek.

Vyond

A Vyond lehetővé teszi, hogy lebilincselő animált videókat készítsen előre elkészített sablonjaik és erőforrásaik segítségével. Az animált videók ma már hatalmasak, és szinte minden vállalkozás ezt választja a hagyományos élő videók helyett, mert olyan történetszerű jelenetet hoz létre, amelyet nehéz kihagyni.

A videószerkesztőben lévő elemek mindegyike nagymértékben testreszabható, és teljesen saját magadévá teheted. Ahelyett, hogy hatalmas összeget fizetne a videóügynökségeknek animációs videók létrehozásáért, korlátlan számú videót készíthet a Vyonddal anélkül, hogy megégetné a pénztárcáját.

Lumen5

Gyönyörű fedvényekkel és szövegeffektusokkal a Lumen5 szó szerint percek alatt segíthet videók létrehozásában. Létrehozhat valamit a semmiből, vagy blogbejegyzését videóvá alakíthatja. Mint ez:

A képpel és szöveges fedvényekkel ellátott videók általában gyorsan terjednek a közösségi médiában, ezért érdemes ezt is kipróbálni, ha hasonló videókat szeretnél készíteni.

Több millió részvényük van, amelyeket összekeverhet és kombinálhat, hogy valami egyedit és szemet gyönyörködtetőt készítsen. Hozzáadhatja a márkáját is, hogy professzionálisan nézzen ki.

ClipChamp

A nevéhez hűen, ClipChamp egy sokoldalú videókészítő, amely a következőkből áll:

 • Videó szerkesztő
 • Videó kompresszor
 • Videó konvertáló
 • Webkamera felvevő

Megbíznak bennük olyan márkák, mint a ComCast, a Microsoft és a Dell, és összesen több mint 8 millió ügyfelük van. A videósablonoktól a stock felvételeken át a hanganyagokig kiálltak a lebilincselő videók készítésének művészetéért.

A ClipChamp szinte minden videóval kapcsolatos funkciót beépített, így nem kell máshová mennie bizonyos feladatok elvégzéséhez. Ha végzett a videó exportálásával, minden megfelelő közösségi platformhoz módosíthatja a méretét.

InVideo

InVideo olyan, mint egy mini világ. Különböző részei vannak a videókészítés különböző céljaira, így biztos lehet benne, hogy megtalálja, amit keres. Rengeteg videósablont találsz a különböző iparágakban, és akár zökkenőmentesen konvertálhatod cikkedet videóvá.

Ha nem rajong az előre elkészített dolgok használatáért, dönthet úgy, hogy a nulláról kezdi egy üres sablonnal. Mindaddig, amíg videóhoz kapcsolódik, BÁRMIT létrehozhat, amit el tud képzelni az InVideo segítségével. A lehetőségek óriásiak.

Következtetés

Ha nem használ videókat a vállalkozásához, most itt az ideje, hogy megtegye. Remélem, a fenti tippek és eszközök segítenek abban, hogy rövid időn belül látványos videókat készíts.

Ha elkészült a videók létrehozásával, szüksége lesz valamire, amivel beágyazhatja őket a webhelyére. Ehhez felfedezheti a legjobb videotárhely-platformokat.