16 legjobb vezetőgeneráló szoftver startup to Enterprise számára

Valószínűleg minden vállalkozás esetében a leadek jelentik a „siker” legszembetűnőbb részét.

Friss ólom nélkül az üzleted olyan, mint a hal víz nélkül. Végül meg fog halni, és ez is gyors ütemben. Láttam, hogy sok vállalat lemondott lead-generáló kampányairól, hogy a szájról szájra történő marketingre összpontosítson, de ez a legtöbb esetben nem működött.

Hacsak nem egy hatalmas hírnévvel és rendkívül széles körű eléréssel rendelkező vállalkozás, akkor ne hagyatkozzon csak a szájról szájra történő marketingre. Éppen ezért olyan hasznos szoftvereket osztok meg, amelyek segítségével potenciális ügyfeleket generálhat, és hatékonyan kezelheti őket különösebb erőfeszítés nélkül.

Ugorjunk be egyenesen.

ConvertBox

A ConvertBox személyre szabja minden marketing lépését, hogy magas szintű konverziót biztosítson a helyszínen. Az egyéni üzenetek kézbesítéséhez először a CRM-adatokból, a felhasználók webhelytevékenységéből stb. Emellett választási tölcsérek létrehozásával egyedi ajánlatokat tesz a látogatók érdeklődésének és céljainak megfelelően.

Az adatrögzítés egy másik terület, ahol a ConvertBox testreszabást alkalmaz a legjobb eredmények elérése érdekében, és automatikusan eltárolja a beküldött anyagokat a CRM/ESP-ben. És a legjobb dolog a ConvertBox használatában a fogd és vidd funkciója.

Ezenkívül A/B teszteket is létrehozhat, és figyelemmel kísérheti a valós idejű adatokat, hogy megtudja, mi működik.

A ConvertBox határidő-időzítőivel hatékonyabbá teszi a cselekvésre ösztönző gombot. Végül, ez jól működik a meglévő technológiai és marketingkészlettel, ami növeli az általános átviteli sebességet.

Bizonyíték

Sok lenyűgöző SaaS-vállalat, például a ShipBob és az Appcues megbízik benne, Bizonyíték csodálatos marketingeszközeivel akár 300%-kal több leadet konvertálhat.

Lehetővé teszi webhelyének személyre szabását és a tartalom személyre szabását minden látogató számára, mert a marketingben ez soha nem „mindenkire való”. Meg kell próbálnia a legjobb élményt nyújtani minden látogatónak. Ezt azonban általában nem olyan egyszerű manuálisan megtenni, ezért az ilyen szoftverek sokkal könnyebbé tehetik az életét.

Regisztrálhat ingyenes próbaidőszakra, akárcsak a többi 1000 ember az elmúlt 30 napban.

Hubspot

Vállalkozásának számos vonatkozását kezelheti A Hubspot marketingszoftvere. Segítségével sikeres kampányokat futtathat, a látogatókat ügyfelekké alakíthatja, és az ideális típusú embereket vonzhatja anélkül, hogy időt vesztegetne a bekötött szemű célzásra.

Íme néhány a szoftver számos funkciója közül:

 • Hozzon létre egy blogot, és tegyen közzé igény szerinti tartalmat
 • Végezze el megfelelően a SEO-t, hogy megtalálja magát a keresőkben.
 • A Facebook, a Google és más forrásokból származó hirdetések kezelése és nyomon követése
 • Készítsen gyönyörű nyitóoldalakat
 • Hozzon létre konvertáló űrlapokat
 • Kezelje az e-mail marketinget, és automatizáljon egy csomó egyéb marketingfeladatot
 • Tekintse meg az elemzéseket és az általános statisztikákat, hogy megtudja, mi működik és mi nem

Csak megkarcoltam a felületet a funkciók fenti listájával. Rengeteg dolog van benne, és mindezt ingyenesen elindíthatja.

Keap

Az interneten magasra értékelt Keap automatizálással segíti vállalkozását, hogy időt takarítson meg, és több levet préseljen ki minden látogatóból. Létrehozhat egy bevált és ismétlődő értékesítési folyamatot, amely minden alkalommal működik, minden alkalommal. Használhatja találkozók beállítására, leadek nyomon követésére, számlák elfogadására stb.

Hogy a dolgok nagyon egyszerűek legyenek, két különböző típusú automatizálást kap. Az első az „Easy Automations”, amely időt takarít meg azáltal, hogy az ismétlődő feladatokat robotpilótra helyezi, mint például új leadek rögzítése, feladatok hozzárendelése és e-mailek küldése az ügyfeleknek.

A második az „Advanced Automation”, amely kissé összetett feladatokra szolgál, mint például egy adott e-könyv letöltése, az ügyfeleknek küldendő e-mailek sorozatának létrehozása, személyre szabott nyomon követés stb.

  Fájlok ábécé- vagy számsorrendben való lejátszása a VLC lejátszóban

Igényeitől függően használhatja a kettő kombinációját, és elérheti a „beállít és felejt” rendszert. Ez az eszköz olyan egyszerűvé és gépszerűvé teszi a dolgokat, hogy szinte olyan érzés, mintha csaló kódot használna.

És hogy egy cseresznyét tegyen a tetejére, jelenleg 30% KEDVEZMÉNYT kínálnak eredeti árukból. Szóval, ha ez meggyújtja a tüzet, akkor azt javaslom, hogy gyorsan szedje fel.

Szia Oliver

Bármilyen platformmal vagy weboldallal kompatibilis, Szia Oliver annyi kicsomagolnivalója van, hogy kezdetben biztosan kicsit kiborít, de ez jó probléma. Ezzel az eszközzel potenciális ügyfeleket generálhat, nyomon követhet, egészséges kapcsolatot építhet ki velük, és végül hosszú ideig hűséges ügyfelekké alakíthatja őket.

Automatikusan célzott kampányokat küldhet, hogy a közönségét megkösse a termékekkel a rendkívül egyszerű eszköztár segítségével. A szoftver praktikus funkciója, hogy képes figyelni a felhasználók viselkedését a webhelyen, és meghatározni a leghűségesebb ügyfeleit.

Megcélozhatja őket valós időben, miközben böngészi a webhelyet, és akár chat-támogatást is nyújthat a személyes beszélgetéshez. Hé, Oliver minden iparágban alkalmas, beleértve az egészségügyet is.

TexAu

TexAu lehetővé teszi a potenciális ügyfelek generálásának legtöbb feladatának automatizálását, hogy segítsen az üzlet növekedésére és az ügyfelekkel való jó kapcsolatok kialakítására összpontosítani.

Információkat gyűjthet össze a Facebook-csoportokból, kapcsolatba léphet az Ön hashtageit használó Instagram-felhasználókkal, megkeresheti potenciális ügyfelei e-mailjeit, és akár a versenytárs közösségi médiás követőit is a magáévá változtathatja, ha kapcsolatba lép velük, és kapcsolatba lép velük.

A több mint 120 automatizálás és rengeteg integráció segítségével számos üzleti növekedési lehetőséget kihasználhat. Biztosan jelentős üzleti növekedésnek lesz tanúja (átlagosan 10%) a szoftver használata után, ezért azonnal lépjen be a kéthetes ingyenes próbaverzióba, és győződjön meg róla saját szemével.

Ohmylead

Egyszerűen szinkronizálhatja Facebook hirdetési űrlapjait Ohmylead és szinte azonnal konvertálja a leadeket, mindezt az automatikus üdvözlő e-maileknek és a valós idejű értesítéseknek köszönhetően.

Elemezheti kampányait és meghatározhatja a ROI-t, hogy megtartsa a legtöbbet generált beállításokat. Ez segít csökkenteni a „hirdetésekre fordított kiadásokat”, mert többé nem pazarol pénzt a gyengén teljesítő közönségre és más célzási mutatókra.

Ennek a szoftvernek egy nagyon jó tulajdonsága, hogy lehetővé teszi az egyes leadek valós időben történő érvényesítését, hogy megszüntesse a hamis és érvényteleneket, így csak a valódi, valós személyek potenciális leadei maradhatnak. Ezután exportálhatja (vagy akár importálhatja) a leadeket CSV-formátumban a CRM-be vagy az e-mail-küldő eszközbe.

Ne feledje, az Ohmylead sok integrációt támogat, így egyszerűen szinkronizálással mindig a legtöbbet hozhatja ki az előfizetett eszközeiből.

Értékesítési navigátor

Könnyen keresse meg ideális ügyfeleit, kövesse nyomon őket, és építsen ki velük szilárd kapcsolatot a használatával LinkedIn értékesítési navigátor. Használhatja a keresési funkciókat konkrét kulcsszavak megcélzására, vagy a versenytárs profiljába kerülhet a javasolt potenciális ügyfelek megtekintéséhez és összeadásához.

A hozzá tartozó CRM lehetővé teszi a potenciális ügyfelek és fiókok hatékony kezelését. Jegyzeteket és címkéket hagyhat, hogy megjelöljön valami lényegeset, és ellenőrizze, hogy ki nézte meg profilját az elmúlt 90 napban.

Ezzel az eszközzel több mint 500 millió felhasználót érhet el a LinkedIn-en, még akkor is, ha nem áll kapcsolatban velük. Beszélj arról, hogy jó elérhetõséged van, szó szerint. 😉

Leadfeeder

Leadfeeder segít gyorsan azonosítani, hogy ki látogatja meg webhelyét, hogyan találta meg, és mit keres. Az összes rögzített potenciális ügyfél a cégükkel és a kapcsolatfelvételi adatokkal együtt érkezik, így nem kell manuálisan megkeresnie őket.

  Az összes oldal letiltása a Star Wars segítségével

A minősített leadek automatikusan frissíthetők a CRM-en, vagy akár e-mailben is elküldhetők. A legjobb dolog az, hogy mielőtt a potenciális ügyfelek minősítést kapnának, egy szűrési folyamaton megy keresztül, hogy eltávolítsák a listáról a botokat és a nem kívántakat, így rengeteg időt takaríthat meg.

Kezdésként ingyenesen kipróbálhatja ezt a szoftvert.

OptinMonster

Lenyűgöző lead rögzítési űrlapokat és ajánlatokat hozhat létre OptinMonster kódolási ismeretek nélkül. Válogass a sok előre elkészített sablon közül, vagy készíts egyet a semmiből tetszés szerint a drag and drop építő segítségével. Célozhatja és személyre szabhatja feliratkozási ajánlatait, hogy azok együtt járjanak a felhasználók webhelyén tanúsított viselkedésével.

Ezenkívül lehetővé teszi az osztott teszt elvégzését, és figyelemmel kíséri az elemzéseket, hogy a marketing csúcsán járjon. Könnyen beazonosíthatja, hogy mely oldalak hozzák a legtöbb eredményt, és mely ajánlatok teljesítenek a legjobban.

Válasz

Számos feladat automatizálása a segítségével Válasz, mint például a Whatsapp üzenetek, e-mailek, hívások és még SMS-ek is. Ez az automatizálás segít abban, hogy túllépjen a kézi munkán, és a fontosra összpontosítson, vagyis az ügyletek megkötésére.

Van egy kiváló funkció is, amely lehetővé teszi a potenciális ügyfelek keresését a LinkedIn-en, és gyorsan megtudhatja az e-mail címüket, amellyel kapcsolatba léphet. Ezt követően beállíthat egy ütemtervet és ütemtervet, hogy mikor vegye fel velük a kapcsolatot és kövesse nyomon.

Ez a szoftver naponta készít egy listát azokról a feladatokról és hívásokról, amelyekre figyelmet kell fordítani, hogy segítsen a legtöbbet kihozni a tájékoztatási erőfeszítéseiből. Ezenkívül A/B tesztelést végezhet, elemezheti stratégiáját, és folyamatosan fejlődhet, ha megnézi, mi működik és mi nem.

Sleeknote

Használata Sleeknote, különféle, személyre szabott felugró ablakokat hozhat létre, amelyek bizonyos típusú embereket céloznak meg, hogy maximalizálják a webhelyén végzett tevékenységeiket. Pontos példa erre, ha egyedi kedvezménykód felajánlásával új látogatókat rávennél arra, hogy az Ön e-mail-előfizetőjévé váljanak, vagy ami még jobb, ha promóciós kódot ajánl fel meglévő ügyfeleinek az első vásárláshoz.

A Sleeknote segítségével rendkívül egyszerű a nagy konverziós előugró ablakok tervezése. Drag and drop elemeket és előre elkészített sablonokat használhat a folyamat felgyorsításához, és egy olyan ellenállhatatlan ajánlattal fejezheti be, amelyet a látogatók nem hagyhatnak figyelmen kívül.

Ezt az eszközt bármely kedvenc harmadik féltől származó szoftverével integrálhatja, beleértve a Mailchimpet, a Drip-t és a HubSpot-ot. Van még a Zapier, amely lehetővé teszi több mint 1000 alkalmazás hozzáadását a csatlakozáshoz.

Feltétlenül használja ingyenes próbaverziójukat, hogy belekóstoljon abba, amibe belevág.

ManyChat

Készítsen chatbotot percek alatt a ManyChat segítségével, és kezdje el növelni az eladásokat és a leadeket, és építsen ki egészséges kapcsolatokat ügyfeleivel. Lehetővé teszi a termékek közvetlen értékesítését, találkozók lefoglalását és elérhetőségi adatok megszerzését az autopilóta segítségével.

Kezdhet egy egyszerű sablonnal, és építhet rá elemek húzásával. Mindent könnyedén elkészítenek, de ha továbbra is segítségre van szüksége, forduljon szakértőhöz, vagy csatlakozzon a tapasztalt marketingesek közösségéhez.

Azt is fontos megemlíteni, hogy a ManyChat integrálható a vezető eszközökkel, mint például a Shopify, a Google Sheets, a ConvertKit és a Zapier.

Sodródás

Rengeteg sikertörténettel, Sodródás bizonyítottan segít abban, hogy több leadet vevővé alakítson, majd tovább bővítse azt. A chatbotjuk – másokkal ellentétben – unalmas űrlapokat és üzeneteket dob ​​ki, hogy elűzze a látogatókat. Elég okos ahhoz, hogy emberszerű beszélgetést folytasson, és irányítsa őket a következő ügyfele felé.

Minden alkalommal meleg és személyre szabott élményt nyújt, hogy a látogatók úgy érezzék, a megfelelő személlyel beszélnek. Ez a szoftver számos harmadik féltől származó eszközzel integrálható, így a kezelőfelület elhagyása nélkül ágyazhat be dolgokat, ami egyben leköti a látogató figyelmét.

  Hogyan használjunk digitális fényképezőgépet webkameraként

Az egyik jellemző, amelyet érdemes megvitatni, az a képesség, hogy megtekintheti csapata célfiókjait, és rangsorolhatja őket. Ez azt jelenti, hogy a lehető legjobban kezelheti potenciális „legforróbb” ügyfeleit, amikor megérkeznek a webhelyére, hogy hosszú időre fizető ügyfelekké váljanak.

A Drift mesterséges intelligencia-botjai könnyedén minimalizálhatják csapata terheit az ügyfelek kezelése során. A platform üzenetküldést kínál botokkal, ami kiváló választás a jobb értékesítéshez és marketinghez.

Clearbit

Clearbit segíti Önt potenciális ügyfelei legrelevánsabb adataival, hogy segítsen megérteni igényeiket és szükségleteiket, és meghatározza, hogyan célozza meg őket. A friss adatok mellett a jövőbeni változásokról is értesíti, hogy ne vigye magával korábbi poggyászát.

Teljes képet kaphat az egyes munkáltatók és alkalmazottak vezetői mögött, például szerepükről, használt technológiákról, szolgálati időről stb. Lehetőség van e-mail-cím/domain megadására is, hogy megszerezze adatait, vagy felhasználja az Ön névtelen forgalmat.

Sokkal többről van szó; demó azonnali kérésével mindent átültethet a gyakorlatba.

Pardot

Legyen jobb helyzetben ahhoz, hogy elképesztő eredményeket érjen el marketingkampányaiban a használatával Pardot. Ez az automatizálási platform kényelmessé teszi Önt és csapatát, hogy összejöjjenek a potenciális ügyfelek felkutatására és gondozására, miközben több ügyletet is kötnek a lehető legjobb ROI érdekében.

Íme néhány a Pardot számos funkciója közül:

 • Automatikusan küldjön e-maileket a kiváltó okok alapján a potenciális ügyfelek támogatása érdekében.
 • Határozza meg a legmenőbb potenciális ügyfeleket, hogy jobban megcélozza őket.
 • Készítsen professzionális céloldalakat előre elkészített sablonokkal
 • Hozzon létre rövid és édes formákat, amelyeket kötelező kitölteni
 • Hozzon létre professzionális megjelenésű e-maileket sablonokkal
 • Állítson be automatikus válaszadókat
 • Valós idejű figyelmeztetéseket kaphat potenciális ügyfelekről, hívásokról, e-mailekről stb.
 • Kövesse nyomon potenciális ügyfelek tevékenységét, hogy senki máshoz hasonlóan megértse őket
 • Tekintse meg a kampányok teljesítményéről és a javításra szoruló jelentéseket

Azonnal kérhet demót, és megtekintheti ennek a praktikus szoftvernek a zseniális tulajdonságait.

Thrive Leads

Víruslista-építő és leadgeneráló bővítmény a WordPresshez, Thrive Leads lehetővé teszi, hogy a fogd és vidd elemek segítségével percek alatt megtervezze az adaptív feliratkozási űrlapokat. Célzott ajánlatokat jeleníthet meg látogatói számára viselkedésüktől függően, hogy maximalizálja annak esélyét, hogy felhívja őket az e-mail listára.

Ragyogó A/B tesztelési funkcióval rendelkeznek, amellyel csak a legjobban teljesítő módszereket választhatja ki, és drámaian növelheti a konverziókat. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy részletes jelentéseket és elemzéseket kap, amelyekkel folyamatosan tájékozódhat marketingstratégiáiról.

A Thrive Leads jó választás lehet a WordPress lead generálásához.

Következtetés

A fent felsorolt ​​lead-generáló platform potenciálisan az egekbe szökkenti az üzleti növekedést, és a bevezetést követően gyorsan megfordítja a dolgokat. Remélem, könnyű lesz kiválasztania az igényeinek megfelelőt. 🙂

Ezután fedezze fel a legjobb eszközöket, amelyek segítségével tudásbázist és GYIK-ot hozhat létre online vállalkozása számára.