15 legjobb Google Chrome-bővítmény a Bloggernek és a webhelytulajdonosnak

Egy webhely vagy blog működtetése nagyon kemény munkát igényel. A webhelytulajdonosoktól nap mint nap sok időt és erőfeszítést kell fordítaniuk a tartalom, a hivatkozások és a forgalom megszervezésére, hogy biztosítsák webhelyeik virágzását.

Az egyetlen módja annak, hogy minden okot lefedjen, ha minden erőforrást a lehető legteljesebb mértékben használjon fel.

Az egyik erőforrás, amely a webhely gerinceként szolgál, a webböngésző. Míg a különböző felhasználóknak megvannak a preferenciái, nehéz olyan böngészőt találni, amely közel állna a Google Chrome-hoz.

A Chrome világszerte kedvencévé vált sebességének, letisztult kialakításának és hatékony lapkezelésének köszönhetően. A másik ok, amiért a Chrome az összes böngésző vezető szerepet tölt be, a bővíthetősége.

A felhasználók személyre szabhatják és javíthatják a böngészési élményt a Chrome Internetes áruházban elérhető számtalan bővítmény és alkalmazás elérésével. Amikor megnyitja a Chrome Internetes áruházat, több ezer bővítményt és alkalmazást talál letölthető.

A legtöbbjük ingyenes!

Miután letöltötte ezeket a bővítményeket vagy alkalmazásokat, beépülnek a Chrome böngészőbe. Ezeket az alkalmazásokat egy gombnyomással érheti el.

A Chrome Internetes áruházban található alkalmazások és bővítmények hatalmas száma elsöprő lehet, ezért íme egy lista a bloggerek számára hasznos bővítményekről.

Nyelvtanilag

Ha nyelvtani hibát követ el a webes tartalmain, az tönkreteheti hitelességét. A legtöbb ügyfél megbocsáthatatlannak tartja a nyelvi és nyelvtani hibákat, ezért van szüksége a Grammarlyra.

Mindenki hajlamos időnként elcsúszni, bármilyen jó a nyelve.

Nyelvtanilag segít megelőzni ezt a nyelvhelyesség és a helyesírás ellenőrzésével. Beolvassa a szöveget, és megmutatja a fejlesztési lehetőséget a jobb angol írási élmény érdekében.

A legtöbb webhelyen működik, és remek szerkesztővel rendelkezik történetek, cikkek vagy könyvek írásához. Tökéletesen hangzik a kínos nyelvtani hibák megelőzésére blogjában vagy közösségi média bejegyzéseiben.

AdBlock

Ezen a bolygón senki sem szereti ezeket a bosszantó felugró hirdetéseket. Képzelje el, hogy megnyit egy webhelyet, és várja, hogy a tartalom betöltődik, de felugrik egy nagy hirdetési szalag, amely blokkolja az oldal nagy részét.

Néhány másodpercig keresi a megfoghatatlan Bezárás gombot, és amikor végre megtalálja és rákattint, egy teljesen új oldalra kerül, amely valamiről szól, ami soha nem érdekelte.

  Mi az a GIFV, és mit jelent az Ön számára

Nos, a Google meghallgatta imáit, ezért van az AdBlock kiterjesztése a Chrome böngészőhöz. Val vel AdBlockbúcsút inthet mindenféle idegesítő reklámnak.

Felhasználók milliói telepítették az AdBlock bővítményt, és szót ejthet arról, hogy az jelentősen javította a böngészési élményüket.

Zseb

Ha olyan bővítményt keres, amely elmenti a videókat és cikkeket későbbi megtekintéshez, érdemes letöltenie Zseb.

Több mint 15 millió felhasználójával a Pocket a Chrome-felhasználók kedvence. Egy helyre menti a webes tartalmat, amelyet bármikor, bárhonnan és bármilyen eszközről elérhet. A nagyszerű dolog az, hogy lehetővé teszi a tartalom elérését internetkapcsolat nélkül.

A Pocket segítségével többé nem kell lapokat gyűjtenie a böngészőjében vagy e-mailben linkeket küldenie magának. Böngészője rendezettebb, és a kutatások elvégzése sokkal könnyebbé válik.

Olyan integrációs eszközökkel rendelkezik, mint a Twitter, a Buffer, a Feedly és az IFTTT, így kényelmesen ütemezheti a bejegyzéseket a különböző közösségi média fiókokon.

WhatFont

Ha javítani szeretné weboldala esztétikáját, az egyik első terület, amelyre összpontosítania kell, a szöveg színe és betűtípusa. A látogatók szívesen olvasnak egy olvasható szöveget tartalmazó blogot.

Tehát hogyan lehet azonosítani a blogokban vagy weboldalakon használt betűtípusokat?

WhatFont részleteket közöl a weboldalon látható betűtípusról.

Könnyen használható!

SEOquake

A mai internetes világban a blogod előrébb tartása sok erőfeszítést igényel.

A SEO minden webhely számára nélkülözhetetlen, de a folyamatosan változó követelményeknek való lépést jelentő feladat lehet. SEOquake megkönnyítheti a SEO-val kapcsolatos feladatokat.

SEO elemző csomagként működik, és segít a SEO hatékony kezelésében. Jó választás, ha optimalizálni szeretné weboldalát a jobb SEO érdekében.

Félelmetes képernyőkép: Screen Video Recorder

Félelmetes képernyőkép lehetővé teszi képernyőképek készítését egy teljes oldalról vagy egy weboldal egy részéről.

A képernyőkép elkészítése után szerkesztheti a képet, kiemelheti, körbevághatja, alakzatokat rajzolhat, elhomályosíthatja a szükségtelen vagy érzékeny információkat, és megjegyzéseket adhat hozzá.

Az Awesome Screenshot másik hihetetlen tulajdonsága, hogy videó formájában rögzítheti a böngészőjében végzett tevékenységeket. Ezenkívül szerkesztheti a videót, megjegyzéseket adhat hozzá, körbevághatja és módosíthatja.

Ha elkészült, elmentheti ezeket a képeket és videókat a helyi meghajtóra, vagy feltöltheti őket a felhőbe.

ColorZilla

Miután a Mozilla Firefox egyik legtöbbet letöltött bővítményévé vált, ColorZilla bevezették a Chrome Internetes áruházba a Google böngészőt használók számára.

Ez a remek bővítmény a színválasztó és színegyeztető eszközök széles skáláját tartalmazza, amelyek kiválóan alkalmasak a böngésző testreszabására. A kiterjesztés rendelkezik egy pipettázó ikonnal, amely számos lehetőséghez biztosít hozzáférést, például egyéni színpaletták létrehozását, nagyítást és színkódok azonosítását a kiválasztott weboldalakon.

  A kedvelt bejegyzések megtekintése az Instagramon

Ezenkívül megadja a szín hexadecimális értékét is, ha a képernyő bármely pontjára kattint.

MailTrack

Az e-mailek még ma is a digitális marketing egyik leghatékonyabb formája.

Ha Gmailt használ, próbálja meg MailTrack. Lehetővé teszi a bejövő üzenetek azonosítását és annak megállapítását, hogy az elküldött e-maileket elolvasták-e vagy sem.

Ez egy kiváló eszköz azoknak a felhasználóknak, akiknek naponta sok e-mail érkezik. A MailTrack napi nyomkövetési jelentéseket, sorkövetést, emlékeztetőket és sok más kiváló szolgáltatást kínál.

WhatRuns

Ha valaha is azon töprengett, hogy mitől lehet sikeres egy webhely, érdemes telepítenie egy ingyenes Chrome-bővítményt WhatRuns. Ez lehetővé teszi bármely webhelyen használt technológiák felfedezését.

Azt is értesíti, ha egy webhely eltávolítja vagy új technológiákat ad hozzá. A WhatRuns lehetővé teszi, hogy megelőzze a játékot azáltal, hogy lépést tart a potenciális partnereivel vagy versenytársaival.

édesem

Mivel a kiskereskedelmi vásárlások világa napról napra versenyképesebbé válik, az alku megtalálása egyre nehezebbé vált.

A legjobb akciós ajánlatok és promóciós ajánlatok eléréséhez mindössze annyit kell tennie, hogy telepíti a édesem bővítményt a Chrome-ban. Ez áldás, mert automatikusan megkeresi és alkalmazza a legjobb online vásárlási kedvezményeket.

Különféle online áruházakban működik, beleértve az Amazont, az eBay-t, a Nike-t, a Sephora-t, az Euro Car Parts-t, a Groupon-t stb. A Honey segítségével többé nem kell időt vesztegetnie a kedvezménykódok keresésére.

Látogassa meg kedvenc online áruházát, tegyen termékeket a kosarába, és a kijelentkezés során kattintson a Méz ikonra. A kosárban lévő termékekre automatikusan érvényesítjük a kedvezménykuponokat.

Takarítson meg pénzt és időt a Honey-val.

StayFocusd

Szokott-e pazarolni az időt vírusos webhelyekre, amikor dolgoznia kellene?

A Facebook-bejegyzések böngészése és a Reddit-szálak böngészése nagyszerű időtöltés, de nem akkor, ha megígérted, hogy elvégzel egy kis munkát.

Mondjon búcsút a halogatásnak, és ezzel növelje termelékenységét StayFocusd. Ez segít abban, hogy továbbra is a munkájára összpontosítson, mivel korlátozza az olyan webhelyeken töltött időt, amelyek elvonhatják a figyelmet.

Beállíthat egy bizonyos időt, hogy naponta böngésszen ezeken a webhelyeken. Ha ez az idő lejár, a nap hátralévő részében már nem érheti el ezeket a webhelyeket.

Panda

A versenytársak előtt maradás napról napra egyre összetettebb, ezért lépést kell tartania iparága híreivel, és ahol csak lehetséges, inspirációt kell találnia.

  Hogyan kell játszani a Doom: Eternalt Linuxon

Panda, egy intelligens bővítmény, amely hírolvasóként működik. Az érdeklődési köréhez kapcsolódó legjobb tartalmat kínálja, így tájékozódhat és inspirációt kaphat.

A telepítés után válassza ki az Önt érdeklő iparágat és területeket, és máris mehet. A Panda lehetővé teszi több webhely egyidejű elérését, a lapok személyre szabását, a könyvjelző-beállításokat és a nagyszerű keresőeszközöket, valamint a zavaró tényezőktől mentes tartalmat kínál.

Tudta, hogy böngészője hatékonyan képes nyomon követni a fejléceket és az átirányításokat? Nos, most igen.

Ez egy többfunkciós eszköz, amely elemzi az átirányított útvonalakat, a HTTP-fejléceket, a robots.txt fájlt, a Rel=Canonicals fájlt, a linkek teljesítményét stb.

Link átirányítási nyomkövetés az átirányítások és linkek hatékony, átfogó és fejlett elemzése miatt elengedhetetlen a webhelytulajdonosok számára.

Segít az átirányítási ugrások, az oldalblokkok és a technikai problémák felismerésében is.

Vadász

Tedd gyerekjátékká a digitális marketinget a Vadász.

Ez egy e-mail-kereső eszköz, amely megadja azoknak az embereknek az e-mail címét, akikkel bármely webhely mögött kapcsolatba léphet, nevükkel, telefonszámukkal, beosztásukkal és még a közösségi hálózatokkal együtt. Mindezek az adatok a keresési eredmények között látható nyilvános forrásokból állnak.

Betternet

Az adatvédelem jelentős aggodalomra ad okot. A webhelyek sok feltörése és adatszivárgás miatt természetes, hogy aggódunk az interneten lebegő személyes adatok miatt.

Az adatok biztonságának egyik módja a VPN használata.

Betternet regisztráció nélkül működik. Egyetlen gombbal aktiválhat proxyszervert és elrejtheti IP-címét. Az aktiválás után gond nélkül elérheti az összes blokkolt webhelyet.

Következtetés

Remélem, a fenti bővítmények segítenek sok mindenben anélkül, hogy elhagyná kedvenc böngészőjét. Legtöbbjük ingyenes, ezért próbálja ki őket még ma.