14 legjobb Slack-alkalmazás a termelékenység növelésére

Laza alkalmazásokat használ, de nem tudja, hogyan növelhetik a termelékenységet? Íme néhány, kifejezetten a termelékenységet szolgáló legjobb laza alkalmazás, amelyek jól jöhetnek.

Kétségtelenül a Slack az egyik legkiválóbb kommunikációs és csapatmenedzsment alkalmazás lett. Felhasználók milliói és vállalatok százai használják a Slacket elsődleges kommunikációs alkalmazásként, hogy kapcsolatba lépjenek távoli csapatmunkásokkal és különböző részlegekkel.

Az üzlet zökkenőmentes működéséhez több olyan alkalmazásra kell összpontosítani, amelyek zökkenőmentessé teszik a beszélgetéseket, megbeszéléseket és feladatokat. A Slack alkalmazás legjobb tulajdonsága, hogy könnyen integrálható más alkalmazásokkal.

A projektekről szóló értesítések, feladatok kiosztása, előrehaladás nyomon követése, visszajelzések kérése és határidők kitűzése mellett a Slack alkalmazás az integrációival sokat segíthet. A legjobb az, hogy nem kell tíz alkalmazásba bejelentkeznie a munka elvégzéséhez.

Ráadásul könnyen telepíthető a bővítmény a webböngészőből, és integrálható a Slackkal, hogy elinduljon. A laza integrációk könnyen elérhetőek, és új funkciók hozzáadásával működnek, például dokumentumkönyvtárak, munkafolyamat-táblák, játékok és videocsevegések.

Íme néhány a legjobb laza alkalmazások, amelyek növelhetik a termelékenységet a kommunikáció ésszerűsítése, a feladatok összehangolása, az eredmények automatizálása, a célok elérése és a kapcsolattartás elősegítése révén.

péntek

Mit csinal? – péntek az a kezelőeszköz, amelyet sablonokhoz, tippekhez és termelékenységi feltörésekhez használhatunk. Segít a felhasználóknak a naptár zsúfoltságában és a jelentős kihívások leküzdésében. A cél a termelékenység növelése a szinkron és aszinkron kommunikáció nyomon követése mellett.

A pénteki integrációk segítenek a munkahelyek rendbe rakásában, mint például a dokumentumok, a chat, a projektmenedzsment eszközök és a HRIS. Segít a szétszórt eszközök integrálásában, elérhetőbbé téve a munkahelyi kommunikációt, és tökéletes megoldást jelent új munkatársak számára.

Jellemzők

 • A heti feladatok összefoglalása, hogy segítse a csapatot feladataik elvégzésében.
 • Közvetlen jelentéseket és frissítéseket kaphat újabb megbeszélés ütemezése nélkül.
 • Ossza meg mindenkivel a mindennapi feladatokat a munka egyszerűsítése érdekében.
 • Testreszabható úrvacsorai útvonalak, például emlékeztetők, kérdések és ütemezés.
 • Lenyűgöző jelentéseket kaphat az érdekelt felek számára anélkül, hogy időt pazarolna az azonnali trendekre.
 • Automatizált munkarutinok és tervezők a kollégákkal való azonnali kapcsolattartáshoz.

A Péntek integrálható a Slackkal a feladatok és a projektmenedzsment egyszerűsítésére. A Slack integrációval automatizálhatók a rendszeres frissítések, például a heti feladatok, a standup értekezletek stb. Könnyen konfigurálható a Friday a Slack segítségével, és Ön (a csapattársaival együtt) rendszeresen megkapja a frissítést.

Gyökerek

Mit csinal? – Gyökerek Célja, hogy csökkentse az irodai kiégést, fokozza a csapat együttműködését, és erőteljesebb vállalati kultúrát hozzon létre. A HR Slack beépülő modul célja, hogy segítse az alkalmazottakat a napi feladataik egyszerűsítésében és a termelékenység növelésében. Ez egy nagyszerű HR-megoldás annak biztosítására, hogy több eszközbe való befektetés nélkül is elkezdhesse a munkát.

Jellemzők

 • Beépítési rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy automatizált munkafolyamatot építsenek fel a feladatok automatikus kiosztására és az új alkalmazottak tájékozódására.
 • Kövesse nyomon az egyes alkalmazottak nyomait, és készítse fel az alkalmazottakat a Slack jobb áramlására és kényelmére.
 • Kövesse nyomon a szervezeti diagramot, hogy megértse a kommunikációs vonalakat, és javítsa a láthatóságot a valós idejű Slack értesítésekkel.
 • Segíts a csapatnak kapcsolatban maradni, és kötődni az érdeklődő csoportokhoz, a vízhűtő témákhoz és a találkozó rulettjéhez.
 • Használjon intelligens felméréseket az alkalmazottak bevonására, és tudja, milyen lépéseket tehet a tapasztalatuk javítása érdekében.

A Roots könnyen telepíthető, így a felhasználók néhány percen belül letölthetik, telepíthetik és beállíthatják a bővítményt. Ezzel együtt a korlátlan TLT-vel rendelkező eszköz a Slack alkalmazáshoz az alkalmazottak használatának kérésére, nyomon követésére, elemzésére és jóváhagyására.

monday.com

Mit csinal? – A Monday.com integrációt a Slack platform ideális kiegészítőjének tartják. Zökkenőmentes kommunikációt kínál az alkalmazottak számára, segít nekik rendszeres frissítéseket kapni, szinkronizálni a beszélgetéseket mindkét platformon, és valós időben követni a változásokat. A cél az, hogy ugyanazon az oldalon maradjunk, hogy csapatként dolgozhassunk.

  Az e-mail fiókok eltávolítása az iPhone és iPad Mail alkalmazásból

Jellemzők

 • Kövesse nyomon az összes határidőt, és azonnal értesítse a csapat tagjait közvetlenül a Slacken keresztül.
 • Automatikusan szinkronizálja az adatokat, például a Slackről szóló beszélgetéseket és frissítéseket a monday.com webhelyen.
 • Hozzon létre új feladatokat, és rendelje őket azonnal a csapattagokhoz.

A monday.com integráció segíthet a csapatnak abban, hogy erőfeszítés nélkül dolgozhassanak egymással azáltal, hogy megosztják másokkal a valós idejű előrehaladást. Lehetővé teszi az alkalmazottak státuszának megváltoztatását, új feladatok létrehozását, mások értesítését és projektek befejezését határidők elmulasztása nélkül.

Fánk

Mit csinal? – Fontolgat Fánk egyablakos kapcsolattartási lehetőségként az alkalmazottakkal anélkül, hogy megvárná az akvarellszüneteket. Ez egy módja annak, hogy élvezze a virtuális kávézást, a DEI-beszélgetéseket és a társaktól való tanulást. A cél az, hogy értelmes kapcsolatokat építsenek ki az alkalmazottak között, ésszerűsítsék az együttműködéseket, és új szertartásokat fedezzenek fel a csapaton belül.

Jellemzők

 • Segít megőrizni a magánélet védelmét mindaddig, amíg meg nem szeretné osztani valakivel a feladatot vagy az eseményt csatornaként.
 • Az üzeneteket és értesítéseket elküldjük azoknak, akiket meghív.
 • Ingyenes hozzáférés a Donut funkciókhoz az alkalmazottak számára, mint például a meghívók küldése, az események megünneplése és a vízhűtős csevegés.
 • Számos funkcióval rendelkezik, amelyek két fizetett csomagra vannak osztva, például a Premium és a Standard csomagokra.

A fánkkal könnyű dolgozni, hogy közelebb hozza az embereket. Megkönnyíti az új kapcsolatokat, ösztönzi a kölcsönös ünneplést és automatizálja a véletlenszerű beszélgetést. A legjobb dolog az, hogy a felhasználóknak nem kell veszélyeztetniük a magánéletüket a dolguk elvégzéséhez.

Szia Taco

Mit csinal? – Szia Taco segít a munkaadóknak boldogabb és erősebb távoli csapatok kialakításában. Segít a munkafolyamat egyszerűsítésében, nem kell aggódnia amiatt, hogy felismeri a csapattagokat, és jól érzi magát a közös munka során.

Jellemzők

 • Felfedheti a tevékenységi hírcsatornákat, hogy megnézze, min dolgozik a csapat.
 • Karbantartsa és aktiválja a ranglistákat, hogy tacot kapjon és adjon az alkalmazottaknak.
 • Teremtsen emlékezetes pillanatokat barátaival különleges alkalmak vagy eredmények alapján, és adjon nekik virtuális ajándékokat.
 • Segíti a vállalkozásokat abban, hogy elismertségben gazdag kultúrát alakítsanak ki alkalmazottaik számára a forgalmi költségek csökkentése és a csapattagok megtartása érdekében.

A HeyTaco könnyen integrálható a Microsoft Teams-szel és a Slackkal; Ha üzen a kollégáknak, használjon tapadós hangulatjeleket, hogy kifejezze elismerését és dicséretét, hogy mosolyt csaljon az arcokra. Ezen felül lehetővé teszi csapata összes tevékenységének nyomon követését.

Polly

Mit csinal? – Polly megkapja az összes frissítést, és eljuttatja azokat a Slack alkalmazáshoz, legyen szó nagy kérdésről vagy kisebb kérdésről. Azonnal választ ad minden kérdésre anélkül, hogy különféle platformokon kellene vacakolni.

Jellemzők

 • 7-10-szer gyorsabb és azonnali válaszadás, mint az űrlap vagy a felmérés
 • Erre a célra a Slack számára készült.
 • Hozzon megalapozott döntéseket azonnali és megjelenített eredményekkel a CSV adatbázisfájlok segítségével.
 • Az ismétlődő feladatok automatizálása heti bejelentkezéssel, 1 az 1-re megbeszélések napirendjével, napi standupokkal és egyéb rutinokkal.

A Polly eszköz strukturált, alulról felfelé irányuló visszajelzések segítségével felerősítheti a különböző hangokat, hogy javítsa az alkalmazottak élményét, és biztosítsa az anonimitás szabályozását az érzékeny témákban.

Jibble

Mit csinal? – Fontolgat Jibble mint az ingyenes Slack időkövető eszköz, amely segíthet a munkaadóknak nyomon követni az órát az alkalmazottak idejében. Segíthet az egyszerűsített munkaidő-nyilvántartások megtekintésében, és üzenetküldő eszközként működik. A megoldás segíthet felfedezni azokat a parancsokat, amelyek működhetnek a vállalatok számára az induláshoz.

  Az mkfs parancs használata Linuxon

Jellemzők

 • Kövesse nyomon az alkalmazottak idejét perjelekkel, hogy megértse a fejlődésüket.
 • Kövesse nyomon az alkalmazottak napi naplóit bérszámfejtési órákkal, nyomon követett órákkal és napi bejegyzésekkel.
 • Tekintse meg a tevékenységeket és projekteket, hogy nyomon kövesse az időt, és ellenőrizze, hogy ki milyen modulon dolgozik.
 • Egyszerűsítse a munkaidő-nyilvántartási adatokat rendszeres naplókkal, heti frissítésekkel és napi összesítésekkel anélkül, hogy alkalmazást váltana.
 • Azonnal megértheti az összes alkalmazott projekttevékenységét, miközben görgeti a részleteket.
 • Azonnali és valós idejű értesítéseket kaphat az alkalmazottak tevékenységeinek nyomon követéséhez, például az időzítéshez, a munkájuk megértéséhez stb.

A felhasználók létrehozhatnak Jibble-fiókot, integrálhatják a Slackkal, meghívhatnak tagokat, és elkezdhetik használni.

Állapot hős

Mit csinal? – Állapot hős egy olyan eszköz, amely azonnali szinkronizálást biztosít automatizált standupokkal és azonnali összehangolással. A lényegre törő és tömör jelentések érdekében aszinkronban maradhat az adatokkal és a bejelentkezésekkel. A Status Hero használatának célja a hosszadalmas értekezletek, megszakítások és vállcsapások helyettesítése.

Jellemzők

 • Könnyen automatizálható a napi bejelentkezés testreszabott beállításokkal, Slack, SMS vagy e-mailek küldése, valamint az időzóna ismerete.
 • Kövesse nyomon csapattagjainak egészségi állapotát, miközben nyomon követi céljaikat, bejelentkezési arányaikat, kéréseiket és tevékenységeiket retro- és 1:1-es jelentésekkel.
 • Azonnal áttekintheti az alkalmazott tevékenységeit a valós idejű tevékenységfolyamban, és bejelentkezhet a projektmenedzsment eszközökből anélkül, hogy alkalmazást váltana.

Ideális Microsoft Teams, Slack és e-mailek számára a bejelentkezéshez és a tevékenységek összeállításához, hogy tisztázza a szándékokat, az eredményeket és a blokkolókat. A cél az, hogy segítse a hibrid és távoli csapatokat az időzónák és a munkafolyamatok között, hogy jelentéseket kapjanak, visszajelzéseket oszthassanak meg, és áttekintsék a csapat tagjait.

Geekbot

Mit csinal? – Geekbot segíthet felmérések és standup értekezletek futtatásában, valamint napi jelentések beszerzésében a Microsoft Teams és a Slack alkalmazásokról. A cél az, hogy időt takarítson meg, automatizált jelentéseket kapjon, és rutinfrissítéseket hajtson végre, valamint beállítsa a standup értekezletek gyakoriságát és idejét.

Jellemzők

 • A jelentések kezelése az alkalmazottak helyi időzónái alapján egyszerű anélkül, hogy éjfélkor kellene megkapnia a jelentést.
 • Használja a sablonokat a jelentésekkel való kezdéshez, adatkészletek összeállításához, néhány kattintással történő munkavégzéshez, és élő támogatást kaphat.
 • Küldjön barátságos jelentést az alkalmazottaknak, hogy valós időben osszák meg a jelentéseket, és halassza el a standupot, hogy választ kapjon.
 • Ideális értékesítési jelentések, napi standupok, kötődési pillanatok, találkozók jegyzetei, csapat visszajelzések, privát személyes találkozók, csapat visszatekintések stb. készítéséhez.
 • Állítsa be az autopilóta csapatmunkát az ismétlődő feladatokhoz, ossza meg a válaszokat, gyűjtsön felméréseket, futtasson napi standupokat, és tegyen közzé frissítéseket a Microsoft Teams és a Slack szolgáltatásban.

A Geekbot a Microsoft Teams és a Slack válaszaiban is segít.

Workast

Mit csinal? – Workast célja a csapatok munkájának megszervezése a Slack-en, feladatok delegálása, folyamatok egyszerűsítése, értekezletek lebonyolítása, projektek menedzselése és a csapattagok feladatai láthatóságának növelése mellett. A Workast néhány kattintással egyszerűen telepítheti, és elkezdheti az együttműködést a csapattagokkal.

Jellemzők

 • Azonnali emlékeztetők és értesítések a Slackben anélkül, hogy túláradna az eszközök.
 • Együttműködjön a csapattagokkal külön jelszavak, meghívók vagy új fiókok nélkül.
 • Egyszerűen hozhat létre feladatokat a Slacken, és azonnal rögzítheti az állapotot.
 • Láthatóvá teheti a csapattagokhoz rendelt feladatokat, átcsoportosíthatja az erőforrásokat a feladatokhoz, és nyomon követheti azokat.

A Workast megkönnyítette a Slack munka részleteinek nyomon követését és rögzítését táblákon, listákon, idővonalakon és naptárakon keresztül. Segíti a felhasználókat egyedi munkafolyamatok létrehozásában és a feladatok egyszerűsítésében az e-mailek, a Calendar Sync, a Workflow Builder, a Webhooks és az API, a Zapier és a Forms segítségével.

  Hogyan kell játszani a God of Wart Linuxon

Hatótávolság

Mit csinal? – Hatótávolság lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az alkalmazások közötti váltás nélkül nyomon követhessék alkalmazottaikat a Slackből. A bejelentkezéstől a kijelentkezésig minden lényeges funkciót lefedhet. Ha nyaggattad a csapatodat az összes feladattal és frissítéssel kapcsolatban, akkor a legjobb a Range-et választani, amely megszünteti az üzenetküldést a csapatnak.

Jellemzők

 • Állítson be emlékeztetőt a feladatok nyomon követésére anélkül, hogy a mikrokezelési fázisba lépne.
 • Hatékony állapotfrissítéseket kaphat a produktív, koncentrált és összekapcsolt eredmények érdekében.
 • Gyors és gyorsabb bejelentkezés írása, függetlenül attól, hogy a csapat milyen feladatokon dolgozik.

Könnyen csatlakoztatható a Slackhez; keresse fel az integrációs beállítást, állítsa be a Slack up-ot, csatlakoztassa a Slack-et és a Range-et, kövesse a szükséges lépéseket, és élvezze az integrációt.

PigeonBot

Mit csinal? – PigeonBot egy nagyszerű eszköz a Slack integrálásához anélkül, hogy megzavarná a csapat tagjait. Könnyen használható /email parancsok e-mailek küldésére a Slacken keresztül, hogy megvitassák a feladatokat, és koncentráljanak. Az a tény, hogy az alkalmazottak utálnak Slack-üzeneteket kapni minden egyes feladathoz.

Jellemzők

 • A PigeonBot segít elkerülni a figyelemelterelést az e-mailekkel a Slacken keresztül, amely egyszerűsítheti a csapat feladatait.
 • Küldhet és fogadhat e-mail-pingeket közvetlenül a Slacken az alkalmazás megváltoztatása nélkül.

A legjobb, ha minden feladattal összeállított e-mailt küld, és onnan továbbviszi. A PigeonBot egyszerűen kezeli a csapat e-mailjeit anélkül, hogy váltana a Slack és az e-mail között (az új frissítések ellenőrzéséhez).

Bónusz

Mit csinal? – Bónusz az integrációk jól működnek a Slackkal, segítve a csapattagokat az együttműködésben és a hatékony kommunikációban. A felhasználók csatlakozhatnak a Slack felismerési csatornájához, hogy megismerjék az alkalmazottak állapotát és társaikat. Élő hírfolyamot kínál az alkalmazottakról a munkanap minden lépésében.

Jellemzők

 • Segít a csapattagokkal való elkötelezettség fokozásában a Slack elhagyása nélkül.
 • Erősebb csapat felépítése és elismertség növelése a tagok, a közvetlen jelentéstevő vezetők, kollégák és mások körében.
 • Az alapvető üzleti értékek kommunikációval és együttműködéssel történő előmozdítása bónusz.
 • A születésnapokról és alkalmakról szóló rendszeres frissítések biztosítják, hogy mindenki együtt ünnepelhesse az eseményt.
 • Automatikus értesítési funkció a Slackben a vezetők vagy vezetők további erőfeszítései nélkül.

A Bonusly egy egyszerű /give paranccsal elismerést küld a csapattagoknak, hogy megszerezzék a teljesítményt, díjat kapjanak és bónuszt kapjanak.

Egyszerű szavazás

Mit csinal? – Egyszerű szavazás egy natív és egyszerű integrációs eszköz a Slack számára, amellyel néhány percen belül kapcsolatba léphet a kollégákkal. Könnyű szavazást létrehozni a /poll paranccsal, hogy mások is szavazhassanak.

Jellemzők

 • Hozzon létre névtelen szavazásokat az elrejtéshez, hogy könnyen megtudja, ki mire szavazott.
 • Állítson be ismétlődő szavazásokat hét, nap vagy hónap alapján.
 • Korlátozza a szavazást személyenként egy szavazatra, vagy több szavazatra az Ön igényei szerint.
 • Hozzon létre felméréseket több kérdésből, hogy megkönnyítse az alkalmazottak tapasztalatainak megismerését.

Következtetés

Reméljük, hogy ezt a listát kihasználva azonnal növelheti termelékenységét. Ezek az alkalmazások és integrációk segítik a legjobb eredmények elérését, növelik a megőrzést, és megkönnyítik az együttműködést a minőség feláldozása nélkül.

Ha távolról dolgozik, megtekintheti ezeket a hatékonyságnövelő alkalmazásokat is.