14 legjobb megvásárolható Google Stadia-kontroller

Tedd gördülékenyebbé a játékot a Google Stadiával egy tökéletes Google Stadia-kontrollerrel.

A Stadia egy felhőalapú játékszolgáltatás, amelyet a Google fejlesztett ki és indított el 2019-ben. A Google a Google Stadia összes műveletéért is felelős. Ezzel a felhőalapú játékszolgáltatással streamelhet és játszhat különféle AAA-játékokat az interneten bármilyen eszközön. Mivel felhőalapú tárhelyen alapul, megvásárolhatja a játékokat, és elkészítheti saját online játékkönyvtárát.

Ezt a csodálatos szolgáltatást a Google-tól Android TV-eszközökön és Chromecast Ultra-n keresztül érheti el. Elérhető a Google Chrome-on és különböző Chromium-alapú webböngészőkön keresztül is. A Stadia mobilalkalmazáson keresztül is élvezheti androidos telefonokon, amelyek támogatják a Chrome OS-t futtató táblagépeket és Chromebookokat.

Mire használható a Google Stadia?

A Stadiával egyszerűen streamelheted a kívánt játékot a képernyőn. Ráadásul nem kell megvásárolnia a teljes játékkönyvtárat, hanem fizetnie kell a streamelni kívánt játékért. A Google Stadia szükségtelenné teszi a játékokra specializálódott túl sok hardvert.

Felépítheted a játékgyűjteményt, és addig játszhatsz, amíg Stadia Pro-előfizető szeretnél lenni. Minden hónapban új játékokat fog találni ehhez az online szolgáltatáshoz, amelyeket könnyen elérhet. Ha a Stadia profi tagja vagy, izgalmas kedvezményeket kapsz játékvásárláshoz.

Sávszélesség-követelmények a Google Stadia számára

A Google Stadia számára ajánlott minimális internetsebesség 10 Mbps. Az ennél alacsonyabb hálózati sebesség problémákat okozhat játék közben.

Ha körülbelül 4K felbontásban szeretnél játszani, akkor kötelező az aktív Stadia Pro-előfizetés és a 35 Mbps vagy nagyobb internetsebesség.

A Google Stadia azt is lehetővé teszi, hogy kedvenc játékaidat akár tévéképernyőn is élvezd. Ehhez pedig Stadia Premiere Edition, Google Chromecast Ultra⁶ és egy Google Stadia kontroller szükséges. Ahhoz, hogy a lehető legjobb játékélményt élvezhesd a Google Stadián, a kontroller fontos szerepet játszik. Nemcsak a TV-n való játékot teszi lehetővé, hanem vezeték nélkül csatlakozhat Android-eszközökhöz vagy számítógéphez.

A Google Stadia kontrollerek széles választéka kapható. Mindazonáltal összeállítottunk egy listát a rendkívül megbízható vezérlőkről, amelyeket figyelembe vehet.

  Hogyan tudja az internetszolgáltatóm megállapítani, hogy BitTorrentet használok?

Tehát most nézzük meg a listát.

Stadia-kontroller

A Google Stadia-kontrollerével különféle játékokat élvezhetsz Stadiádon különböző képernyőkön. Használhatja játékra laptopon, kompatibilis táblagépen, számítógépen, okostelefonon és TV-n keresztül.

Ez a vezérlő közvetlenül csatlakozik a Google egyedi játékközpontjaihoz a pontos vezérlés érdekében. Ez a vezérlő egy rögzítőgombbal rendelkezik, amellyel megörökítheti kedvenc pillanatait a játék során.

Stadia Premiere Edition (kontroller + Google Chromecast Ultra)

A Stadia Premiere Edition Stadia-kontrollerek és Google Chromecast Ultra csomagja. Ez a csomag biztosítja, hogy teljes mértékben élvezze a játékot a TV képernyőjén.

A benne lévő Google Stadia kontrollerhez tartozik egy Google Assistant gomb a mikrofon aktiválásához. Tartalmaz egy rögzítő gombot is, amellyel videókat és képeket rögzíthet a játék közben. Újratölthető belső akkumulátorral rendelkezik.

A Stadia Premiere Edition USB-C töltőporttal és 4,2 BLR Bluetooth-al rendelkezik.

DualShock 4 vezeték nélküli kontroller PlayStation 4-hez – Jet Black

Ez a DualShock 4 vezeték nélküli kontroller kompatibilis a PC-vel és a Playstation 4-gyel. A kettős analóg karok és gombok elképesztő érzékenységgel és formájúak, így kiváló vezérlést kínálnak.

Az előlapján kattintható és többérintéses érintőpad, sztereó fejhallgató-csatlakozó és beépített hangszórók találhatók. A PS4 rendszerhez csatlakoztatva ez a vezérlő könnyen újratölthető.

Nintendo Switch Pro vezérlő Monster Hunter Rise: Sunbreak Edition

A Nintendo Switch Pro Controller a Malzeno, az idősebb sárkány Monster Hunter Rise: Sunbreak által ihletett művészetet tartalmazza.

Ez a Google Stadia kontroller 1 lítium-ion akkumulátorral érkezik. Csodálatos vezérlést kínál, amellyel zökkenőmentesen élvezheti kedvenc címeit.

Microsoft Xbox One Elite vezeték nélküli kontroller – Platinum White OPEN BOX

Ez a Microsoft Xbox One Elite vezeték nélküli kontroller kompatibilis az Xbox One és az Xbox One S rendszerrel. Kompatibilis a Windows 10 rendszerrel is USB használatával vagy a külön megvásárolható Xbox vezeték nélküli adapterrel.

A játékot megváltoztató sebesség és pontosság érdekében D-padokkal és pendrive-okkal érkezik. Cserélhető lapátjai és gyémánt markolata, amelyek gumírozottak, lehetővé teszik a fokozott irányítás elérését. A benne található hajkioldó zárak segítségével gyorsabban tüzelhetsz, és azonnal felkészülhetsz a következőre.

Astarry 2,4 GHz-es vezeték nélküli vezérlő

Ez az Astarry vezeték nélküli vezérlő 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik, körülbelül 30 láb hatótávolsággal. Állítható műveleti visszajelzéssel rendelkezik, amely hosszabb élettartamot biztosít az akkumulátorának, miközben nagyszerű játékélményt is kínál.

Az Astarry 2,4 GHZ-es vezeték nélküli vezérlő szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz a fényes ékezeteknek és a fekete felületnek. Két nyomáspontos kioldóval, precíz hüvelykujjjal és egy 8 irányban irányítható párnával érkezik. Kompatibilis a Windows 7, 8, 10PC operációs rendszerekkel és különféle játékeszközökkel.

  A sorban álló letöltések javítása Androidon

Xbox Core vezeték nélküli kontroller

Az Xbox Core vezeték nélküli vezérlő modernizált dizájnnal rendelkezik, amely kifinomult geometriával és formázott felületekkel rendelkezik. Ez az egyedi kialakítás könnyed vezérlést és kényelmet biztosít a játék során. Hibrid D-párnái, lökhárítói, hátlapja és texturált markolata a kioldókon lehetővé teszik, hogy a célon maradjon.

Az Xbox Core vezeték nélküli kontroller egyszerű plug-and-play rendszert kínál, amellyel USB-C porton keresztül csatlakozhat számítógéphez vagy konzolhoz. Megosztás gombbal rendelkezik, amellyel zökkenőmentesen megoszthatja a játék megörökített pillanatait. Kompatibilis az Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One és Windows 10/11 eszközökkel.

EasySMX Switch Pro vezérlő

Az EasySMX Switch Pro Controller teljes mértékben kompatibilis a Switch, Switch Lite, Switch OLED, egyes Windows PC-s, valamint Android vagy iOS okostelefonos játékokkal. Csak az USB-C kábel alapú csatlakozásokat támogatja a számítógépekkel. Ez a vezérlő lehetővé teszi vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatát egyaránt.

Beépített 600 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Két extra programozható gombból áll a hátoldalon. Ez a vezérlő kettős vibrációs motorral, 3 rezgésszinttel, 6 tengelyes giroszkópos érzékelővel és egy szuperérzékeny gombbal rendelkezik.

SCUF Prestige egyedi teljesítményvezérlő

A SCUF Prestige Custom Performance Controller négy lapáttal érkezik. Ezek a lapátok 14 különböző vezérlőfunkcióhoz rendelhetők hozzá. A hajkioldói lehetővé teszik, hogy a trigger hatékonyságát a következő magasabb szintre emelje.

Nagy teljesítményű markolatrétege csúszásmentes texturált felületet biztosít, amely kényelmet biztosít. Kényelmesen élvezheti órákig tartó játékot ezzel a Google Stadia kontrollerrel. Cserélhető hüvelykujjai és eltávolítható mágneses előlapja lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt megváltoztassa a megjelenését.

SteelSeries Stratus Duo vezeték nélküli játékvezérlő

A SteelSeries Stratus Duo vezeték nélküli játékvezérlő csodálatos játékélményt kínál Android okostelefonján. Szoftvermentes beállítással érkezik, amely csak párosítást igényel, és máris készen áll a játékra. 2,4 GHz-es vezeték nélküli funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a késésmentes játékélményt Windows rendszeren.

Újratölthető akkumulátora több mint 20 órányi folyamatos üzemidőt biztosít. Ez a vezérlő megfelel a Google által meghatározott kompatibilitási szabványoknak, mivel elképesztően működik a Chromebookokkal. Minden olyan eszközzel működik, amelyen a Chrome OS legújabb verziója fut.

Logitech F310 vezetékes játékvezérlő

A Logitech F310 Wired Gamepad Controller egy konzol stílusú vezérlő, amely testreszabott és könnyen használható vezérlőkkel rendelkezik. Exkluzív, 8 irányban programozható D-paddal rendelkezik, amely gyors reakciót közvetít. 10 programozható gombbal rendelkezik, és a legújabb címekkel is működik.

  Alkalmazások küldése a Chrome-ból az iPhone-ra való telepítéshez

A Logitech F310 vezetékes játékvezérlő vezérlő egyszerű plug-and-play USB-alapú csatlakozással rendelkezik, amely meglehetősen egyszerűvé teszi a használatát. Ez a kapcsolat Windows XP, Vista és Windows 7 rendszerrel működik.

YCCTEAM vezeték nélküli játékvezérlő

Ez az YCCTEAM vezeték nélküli játékvezérlő kompatibilis a PlayStation 4/Slim/Pro konzollal. Vezetékes USB-kapcsolattal rendelkezik, amely támogatja a Windows 7/8/8.1/10 alapú számítógépeket. 1000 mAh-s akkumulátora körülbelül 10 órányi biztonsági mentést biztosít, és 2,5 óra töltési időt igényel.

A vezérlő formája és kialakítása ideálissá teszi bármely kézhez. Rendkívül érzékeny gombjai pontos játékélményt biztosítanak. Az általa támogatott funkciók közé tartozik a kettős rezgés, az érintőgomb, a gyorsulás/gravitációs érzékelés, a 3,5 mm-es fülhallgató-csatlakozó és az érintőpad.

Switch Pro Controller

Ez a Redstorm Switch Pro vezérlő teljesen kompatibilis a Switch/Switch OLED/Switch Lite technológiával. Kompatibilis PC-vel és Android/iOS játékokkal is 600mah akkumulátorral. A Switch Pro Controller támogatja mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli kapcsolatokat. Anti-interferencia technológiával van alátámasztva, ami hibátlanul működik anélkül, hogy más vezeték nélküli eszközök zavarnák.

A Switch Pro Controller négy további programozható gombbal rendelkezik a hátoldalon. 5 fokozatban állítható kettős vibrációs motorokkal rendelkezik, amelyek kiváló vibrációs visszacsatolást biztosítanak.

Forty4 vezeték nélküli játékvezérlő

Ez a Forty4 vezeték nélküli játékvezérlő vezeték nélküli technológián alapul, nagy átviteli hatótávolsággal. Támogatja a kétirányú átvitelt, amelyet interferencia-gátló technológiával támogat. Ez a vezérlő kompatibilis a PlayStation 3, a Windows (Xinput és Dinput) és a Switch rendszerekkel. M gombokkal rendelkezik, amelyek segítségével bármilyen bonyolult műveletet szerkeszthet.

Használhatja vezeték nélküli és vezetékes módban egyaránt. Az USB-kábel jól használható ahhoz, hogy vezetékes vezérlő legyen.

Következtetés

Ha Google Stadia kontrollert keresel a nagyszerű játékélmény érdekében, fontold meg az alábbi lehetőségek bármelyikét. Ezeket megbízhatóságuk, véleményeik, márkamegfontolásuk és hasonló kritériumok alapján soroltuk fel.

Érdekelheti a legjobb Nintendo Switch vezérlők felfedezése is.