14 legjobb gyönyörű képernyőképes eszköz és API vállalkozása számára

A képernyőképek használata nagyszerű módja annak, hogy egy adott témát könnyedén elmagyarázzon, mivel a vizuális elemek jobban emészthetők, mint a szöveg.

Ha azonban valaha is részt vett egy képernyőfelvételen, ahol meglátogatta a weboldalakat, elkészítette a képernyőképet és szerkesztette azokat, hogy vonzónak tűnjön, akkor tudja, hogy a feladat nem a legegyszerűbb. Elég nehéz mindezt manuálisan megtenni.

Ilyen esetekben a képernyőkép API-k használata a legjobb módszer. Ahelyett, hogy egyetlen képernyőkép elkészítésére pazarolna 5 percet, rengeteg képernyőképet készíthet ennyi idő alatt és könnyedén.

Ebben a cikkben először megismerheti azokat az eszközöket, amelyekből manuálisan készíthet képernyőképeket, majd az API-kat, amelyek automatizálják a folyamatot. Ne feledje, pusztán egy képernyőkép „készítése” nem elég. Ezek az eszközök és API-k segítenek a kívánt méret kiválasztásában és szebbé tételében is.

A képernyőképek „szépítésének” fontossága

Mindannyian tudjuk, hogy a képernyőképek nem igényelnek retusálást vagy szűrést, de a rendszerünkben a legtöbb beépített képernyőképes eszköz a teljes képernyőt rögzíti, beleértve az eszköztárat és az állapotsort is, amelyre nincs szükség.

Érdemes ezeket eltávolítani és gyönyörűen bemutatni, mert a tetszetős képernyőképek:

 • Növelje márkáját
 • Hívja fel jobban a figyelmet
 • Nyerd meg az ügyfelek bizalmát

A képernyőképek manuális szerkesztése azonban rengeteg időt vesz igénybe, ezért kell használnia a cikkben említett megoldásokat.

Az API használatának előnyei a képernyőkép-eszköz elkészítéséhez

Ha egy képernyőképes eszközt szeretne létrehozni, hogy megkönnyítse a dolgokat, akkor íme néhány az API használatának előnyei közül:

Időt spórol

Az API-k célja, hogy mindent gyorsan és jobban végezzenek. Használata az alkalmazás elkészítésére azt jelenti, hogy az idő drámaian felére csökken, ami sok órát vesz igénybe, ha mindent a semmiből építene. Az API-k többsége egy hét alatt elindulhat és futhat.

Csökkenti a munkaerőt

Az API integrálása szoftverkészítéshez olyan, mint a plug-and-play. A munka nagy részét már elvégezték Ön helyett. Mindössze annyit kell tennie, hogy működésbe hozza az API-t a dokumentációjuk és oktatóanyagaik segítségével, és máris elkezdheti használni. Nincs több összeszerelés a kezdetektől fogva.

Kevésbé költséges

Az API-k többsége nagyon költségkímélő, és freemium-terveket is tartalmaznak, hogy tovább könnyítsék a terheket. Másrészt egy teljesen kidolgozott alkalmazás a semmiből egy karba és egy lábba kerülhet.

Igény szerinti képernyőkép-eszközök

Screely

Csodálatos eszköz az unalmas képernyőképek makettté alakításához, Screely 100%-ban ingyenesen használható. Több mint 145 000 ember használja, köztük az Amazon, a Shopify és a Google alkalmazottai. Kezdheti a képernyőkép feltöltésével, amely után a következőket teheti:

 • Válasszon a különböző makett ablakok közül
 • A háttér módosítása és testreszabása
 • Töltse le a képernyőképet PNG, SVG vagy JPG formátumban
  Hogyan lehet kijelentkezni a Facebookból

Folyamatosan új és izgalmas funkciókat vezetnek be, így teljesen megéri használni őket. Még a Google Chrome-hoz és a Sketch-hez is vannak bővítményeik, hogy még egyszerűbbé tegyék a dolgokat.

etoppc.com Képernyőkép-ellenőrző

Ha több vagy világméretű közönséget céloz meg, egy dologra kell figyelnie, hogy webhelye minden helyen megfelelően betöltődik-e. Sok olyan eset fordulhat elő, amikor webhelye az egyik országban jól betöltődik, de egy másik országban problémák merülnek fel, ezért érdemes megbizonyosodni arról, hogy minden rendben van.

A etoppc.com Screenshot Checker használatával könnyen ellenőrizheti, hogy webhelye minden régióban megfelelően jelenik-e meg. Mindössze be kell illesztenie az URL-t, és hagyja, hogy az eszköz különböző régiókból származó eredményeket adjon vissza.

Ezt követően letöltheti a képernyőképeket, vagy akár azonosíthatja, hogy van-e betöltési probléma egy adott régióban.

Ezenkívül a etoppc.com API segítségével automatizálhatja a képernyőképek készítését különféle eszközökről, például asztali számítógépről, mobilról és táblagépről. A etoppc.com teljes képernyőképet készít, és lehetősége van weboldalt rögzíteni különböző helyekről, például az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból és Szingapúrból.

Vannak rugalmas prémium szintek, amelyek már 5 USD-tól kezdődnek, és havonta 10 000 API-kérést kapnak. Emellett a fizetős csomagok lakossági proxyt is tartalmaznak a pontos jelentéskészítés érdekében.

De elkezdheti a Forever-FREE csomaggal is, hogy megtudja, hogyan működik, amely havi 3000 API-hívást kínál.

Thum.io

Készítsen képernyőképeket egy másodperc alatt Thum.io. Ez egy szupergyors és megbízható képernyőkép-készítő eszköz, amely egyszerű és fejlett módon képes feldolgozni a képernyőképeket. A „haladó” alatt azt értem, hogy lehetővé teszi a szélességet és a pixeleket az Ön igényei szerint.

Ingyenesen elkezdheti.

Geo Screenshot

Azzal, hogy több mint 200 helyről tesztelheti webhelyét, Geo Screenshot egy másik zseniális lehetőség, amelynek elégedett ügyfelei vannak a Samsung, a WebMD és a Microsoft nevében. Szó szerint búcsút mondhat a proxy-k és VPN-ek használatának, mert ez az eszköz lehetővé teszi, hogy bárhol, bárhol legyen.

Ha egyszer megadja az URL-t, és BOOM, most már tudja, hogyan jelenik meg webhelye különböző helyeken.

Képernyőkép gép

Val vel Képernyőkép gép, azonnal létrehozhat képernyőképeket, és akár PDF-dokumentummá is alakíthatja weboldalát. Mielőtt megadná az URL-t, lehetősége van különböző eszközök, például táblagépek, telefonok vagy asztali számítógépek kiválasztására, ami nagyszerű funkció, mert mindenkinek más preferenciái vannak.

  Hogyan rendezzünk egy virtuális csoportos hallgatást a Spotify-ban

Emellett választhat egy hosszú, teljes oldalas képernyőképet is. Ezen kívül pillanatképet is készíthet webhelyéről. Ezt az eszközt havonta 100 képernyőképhez használhatja ingyenesen.

GeoPeeker

Ahogy a név is sugallja, GeoPeeker lehetővé teszi, hogy „bepillantson”, hogyan jelenik meg webhelye különböző helyeken. Az ingyenes verzió lehetővé teszi, hogy 6 különböző helyre kukucskáljon be, míg a prémium verzió 6-ot ad hozzá.

Néhány speciális beállítással a következőket teheti:

 • Ellenőrizze, hogy a webhely nem működik-e
 • Határozza meg a különböző helyekről érkező ping időzítéseket
 • Testreszabhatja a renderelési késleltetést, a felbontásokat és a felhasználói ügynök beállításait

A prémium csomagok havi 9 dollártól indulnak.

Képernyőkép API-k

Tekintse meg a etoppc.com API-t, amellyel INGYENESEN készíthet teljes oldalas képernyőképet asztali számítógépen, mobileszközön és táblagépen.

Absztrakt API

Website Screenshot API by Abstract egy fejlett eszköz, ha nem csak egy vanília képet keres a forrásról.

Az intelligens képmegjelenítő motor mindent rögzít, legyen az HTML, CSS, webes betűtípusok, vektorgrafikák, képek stb. Ezen kívül kiválaszthatja a kimeneti formátumot (PNG, JPEG stb.), hogy elkerülje az utólagos konverziókat.

Ezenkívül ez lehetővé teszi az egyéni nézetablak rögzítését asztali számítógépre, mobilra, táblagépre stb. Egyéni CSS-t is hozzáadhat a célhoz a módosított kimenet megtekintéséhez.

Ezenkívül az Abstract késleltetett rögzítést tesz lehetővé a képernyőképek tökéletes időzítéséhez. Az Abstract az adatbiztonságot is biztosítja a 256 bites SSL titkosítás bevezetésével a nagyobb nyugalom érdekében.

Végül kipróbálhatja az Abstract Website Screenshot API-t anélkül, hogy bármit is fizetne 100 ingyenes API-kérésért.

Képernyőkép réteg

Val vel Képernyőkép réteg, nagymértékben testreszabható képernyőképeket készíthet. Beállíthatja a kívánt bélyegképet és nézetablakot, hozzáadhat egy csipetnyi CSS-t, beállíthat egy meghatározott késleltetési időt és még sok más. Az eredmény PNG, JPEG vagy GIF formátumban érkezik.

A Screenshotlayer 100 kérésig ingyenes, ezután választhatja ki a fizetős csomagot, havi 19,99 USD-tól kezdődően.

ScreenshotAPI

ScreenshotAPI.net lehetővé teszi pixel-tökéletes képernyőképek készítését egy egyszerű API segítségével. Az API a Google Cloudon fut, ami azt jelenti, hogy nagy forgalmat képes kezelni. Az API egyszerűen beállítható és módosítható. Képernyőképeket készíthet a nézetablakról, a teljes oldalról vagy akár az oldal egy bizonyos eleméről.

Az ingyenes előfizetéssel havonta akár 100 képernyőképet is készíthet. A fizetett tervek havi 5 dollártól kezdődnek.

Restpack

A Samsung, az AdColony és az Autodesk megbízható, Restpack egy csodálatos API, amely egyetlen hívással képes képernyőképeket készíteni. A rendkívül egyszerű és gyors RestFUL HTTP URL-en alapul, és kódmintákat tartalmaz különböző nyelvekhez, például PHP, Java, Node.js és Python.

A renderelő motor a böngésző alapján készül el, és megfelel a GDPR-nak. A díjszabás mindössze 9,95 USD/hónaptól indul, és igénybe veheti a 7 napos ingyenes próbaverziót is.

  A Kép a képben funkció engedélyezése a Chrome-ban

URLBox

A SaaS definíciójuk a „Screenshot as a Service”, ami meglehetősen lenyűgöző. URLBox Az egyszerű és könnyen integrálható API-jukkal automatizálhatják a képernyőképek készítésének teljes feladatát. Tudsz:

 • Készítsen teljes oldalas képernyőképeket
 • Reszponzív képernyőképek, amelyek minden eszközre illeszkednek
 • Hibátlanul készíthet képernyőképeket médiagazdag oldalakról

Renderelésük rendkívül gyors, így néhány másodperc alatt különféle bélyegképeket hozhat létre különböző méretekben. Garantáltan ugyanazt az eredményt fogja elérni, mint a böngészőjében, nem kevesebbet. Őrült mennyiségű HTML-t képes kezelni, bármilyen bonyolult is az.

Kezdheti egy ingyenes próbaverzióval, és onnan folytathatja.

API Flash

A Google Chrome és az AWS Lambda alapján API Flash A website screenshot API stabil és méretezhető infrastruktúrát ígér. A végpontok HTTPS minden csomaghoz, amely biztonságáról és adatvédelméről ismert.

Az API nagyon jól dokumentált, és elég könnyen képes teljes oldalt, valamint mobilreszponzív képernyőképeket generálni. Az ingyenes csomag lehetővé teszi akár 100 képernyőkép készítését, de választhat egyet a fizetett csomagok közül, havi 7 dollártól kezdődően.

Képernyőkép API

Képernyőkép API REST API-n alapul, és olyan mértékben testreszabható, hogy akár a Javascript kikapcsolásával is letilthatja a felugró ablakokat. Létrehozhat egy teljes oldalas és egyéni méretű képernyőképeket is, amelyek a kívánt képpontokból állnak.

Az API lenyűgöző tulajdonsága, hogy kiválaszthatja, hogy a Google Chrome böngészőt vagy a Fireboxot szeretné-e használni. Az API ezután képernyőképeket készít a kiválasztott böngészőből. Regisztrálhat, és ingyenesen megkaphatja az első 1000 API-hívást.

Böngésző nélküli

Egy nagyon hatékony API, amely sokban különbözik a listában említett többitől. Böngésző nélküli A böngésző automatizálása fejlesztők és vállalkozások számára készült. Bekapcsolhatja és automatizálhatja a böngészőben végzett legtöbb feladatot, ezek közül az egyik a képernyőkép.

Azonnal készíthet képernyőképeket egy weboldalról, és mentheti őket PNG vagy JPG formátumban. Egyetlen kódsort sem kell megérintene, köszönhetően a REST API-knak, amelyek az Ön kényelmét szolgálják.

Feliratkozhat a „kirovó felosztású” fizetési módjukra, vagy választhat egyet a fix előfizetéseik közül, havi 50 USD-tól.

Következtetés

A fenti képernyőképes eszközök és API-k kombinációja nagyon előnyösnek bizonyulhat az üzleti és a napi feladatok szempontjából.