14 Azure gyakorlati teszt a valódi vizsga sikeres letételéhez

Ma már szinte minden vállalat használ legalább egy felhőszolgáltatást a Microsofttól. A felhőalapú számítástechnika egyre terjed, és a modern vállalkozásoknak teljes szívvel magukévá kell tenniük, ahelyett, hogy teljes mértékben a helyszíni infrastruktúrára hagyatkoznának.

Ennek ellenére a Microsoft Azure tanulása segíthet a szakembereknek a digitális átalakulásban. A lehetőségek, a tudás és a karriernövekedés teljesen új dimenzióját nyithatja meg.

A készség elsajátítása igényessé teszi az egyént, és elősegíti karrierjének felgyorsítását, mivel a felhőalapú számítástechnika egyre terjed. Egy jelentés szerinta számítási felhő piaca 2023 körül valószínűleg megduplázódik, és a CAGR 22,3%-kal nő a 2019-es 229 milliárd dollárról.

Tehát az Azure-technológiával kapcsolatos minősítés megszerzése segíthet versenyképesebbé válni, növelheti a felvételi esélyeit, és előmozdíthatja szakmai karrierjét.

Íme néhány részlet a technológiáról és arról, hogyan segítheti a karrierjét.

Mi az Azure minősítési vizsga?

A Microsoft Azure-tanúsítási vizsgákra igény van, mivel digitális átalakuláson megyünk keresztül. A felhőalapú számítástechnika forradalmasítja a világot. Egyre több vállalat alkalmazza, hogy rugalmas munkakörnyezetet, gyorsabb és biztonságosabb felhőben végzett munkát, valamint hatékony kommunikációt és együttműködést tegyen lehetővé.

A Microsoft Azure egy felhőalapú szolgáltatás, amelyet 2010-ben hozott létre a Microsoft. Támogatja a különböző típusú szolgáltatások és alkalmazások fejlesztését, tesztelését, kezelését és üzembe helyezését a különböző iparágak számára a világszerte elhelyezkedő felügyelt adatközpontokon keresztül. Támogatja a SaaS-t, az IaaS-t, a PaaS-t és a Microsoft és harmadik felek egyéb képességeit és szolgáltatásait.

Ezért, ha rendelkezik ismeretekkel és készségekkel az Azure-ban, az a lehetőségek új dimenzióját nyithatja meg a neves szervezetekben, és elősegítheti karrierjének előrehaladását a felhőalapú számítástechnika területén. A készségek megszerzéséhez és a világ előtti bizonyításához pedig alávethet egy Azure-minősítési vizsgát. Különböző Azure-minősítési vizsgák állnak rendelkezésre a különböző szerepkörökhöz és pozíciókhoz, például alapismeretek, társult és szakértői szintű vizsgák.

 • AZ-104 (Azure Administrator)
 • AZ-203 (Azure-megoldások fejlesztése)
 • AZ-300 (Azure Database Administrator Associate)
 • AZ-303 (Azure Architect Technologies)
 • AZ-304 (Azure Architect Design)
 • AZ-400 (Azure DevOps Solutions)
 • AZ-500 (Azure Security Technologies)
 • AZ-900 (Azure Fundamentals)

Ki vizsgázhat?

Ha Ön felhőtechnológiákkal, Azure-megoldásokkal és -szolgáltatásokkal foglalkozó szakember, letehet egy Azure-tanúsítási vizsgát, hogy jobban megértse a felhő fogalmait.

Előnyös az adatbázis-adminisztrátorok, hálózati rendszergazdák, biztonsági mérnökök, felhőfejlesztők és hasonló szakemberek számára, akik felhőszolgáltatásokat és megoldásokat dolgoznak, építenek, szöveget küldenek vagy telepítenek.

Továbbá, ha Ön felhőszolgáltatások és -megoldások értékesítésével vagy vásárlásával foglalkozó szakember, akkor a felhőtechnológiák és az Azure alapjainak ismerete szintén sokat segítene a munkakörében.

Tegyük fel azonban, hogy még nem dolgozik ilyen beosztásban, de érdekli a technológia elsajátítása, és karrierjét a felhőalapú számítástechnika köré építi. Ebben az esetben folytathatja ezeket a tanfolyamokat.

Milyen előnyei vannak az Azure-tanúsítványoknak?

Íme néhány ok, amiért az Azure-tanúsítványok segíthetnek a karrierjében.

Széleskörű karrierlehetőségek

Az Azure-minősítési vizsga letételével karrierlehetőségek széles skálája nyílik meg. Képességi szintje alapján neves szervezetekhez pályázhat, például felhőépítész, megoldástervező, biztonsági szakember, adatbázis-adminisztrátor, felhőfejlesztő stb. Ezek a tanúsítványok az iparágakban és a globális helyeken érvényesek.

Csinos csomag

Az Azure-tanúsítvány bizonyítja, hogy elsajátított egy adott szakértelmet, és jó esélye van arra, hogy az adott területen működő szervezetek kiválasztsák. Ez egyben előnyt is jelent a versenytársakkal szemben. A felhőtechnológiák iránti keresletet tekintve manapság a szervezetek képzett embereket szeretnének felvenni. Tehát egy szép fizetési csomagot szerezhet be.

Az Indeed szerint, egy Azure Architect átlagos fizetése az Egyesült Államokban körülbelül 134 ezer dollár, a felhőmérnököké pedig körülbelül 118 ezer dollár. Összességében az Azure-specialisták évi 40 000 USD és 172 USD közötti bevételre tehetnek szert a munkakör, a szervezet és az ország alapján.

Szakmai fejlődés

Az Azure-hoz hasonló felhőtechnológiák elsajátítása segít a szakmai fejlődésben és önmaga továbbképzésében. A képzettség továbbfejlesztése pedig ebben a digitális korban mindig előnyös. Növekedhet jelenlegi szervezetében, és más vezető cégektől és kormányzati szervezetektől is találhat lehetőségeket, ha bizonyított készségekkel rendelkezik. Ezek a kialakuló készségek igényessé és nehezen cserélhetővé tesznek.

  Hogyan készítsünk emlékvideót iPhone-on

Ha tehát szeretne letenni egy Azure-tanúsítványi vizsgát, íme néhány olyan ajánlott helyszín, amelyek minőségi gyakorlati teszteket kínálnak, amelyek segítségével megvizsgálhatja készségeit és továbbfejlesztheti azokat.

Udemy

Udemy számos tanfolyamot és minősítést kínál a Microsoft Azure számára, és felkészíti Önt a vizsgákra is. Felveheti ezt a tanfolyamot – AZ-303 Azure Architecture Technologies vizsgára való felkészülés, hogy bizonyíthassa képességeit.

2021 szeptemberében frissítették a kurzust; így friss tartalmat kap, amelyre a technológiához kapcsolódóan felkészülhet. Jelenleg 4,5 értékelése van 25 000+ diáktól a 126+ beiratkozott közül. 7 nyelven érhető el, köztük angolul, spanyolul, franciául, olaszul, németül, lengyelül és portugálul.

Ez a tanfolyam segít megtanulni az Azure-megoldások tervezését, megérteni az Azure-koncepciókat, és naprakész maradni az Azure platform legutóbbi változásaival kapcsolatban. Mindezen készségek használata segít az Azure Architect Technologies teszten az első próbálkozáskor.

A tanfolyam igénybevételéhez fizetős vagy ingyenes Azure-előfizetéssel, valamint a Microsoft Azure gyakorlásával és elsajátításával kapcsolatos izgalommal kell rendelkeznie. Bónuszként kap egy tanulmányi útmutatót PDF formátumban, amelyet ingyenesen letölthet. Ez a kurzus vezető műszaki szakembereknek szól, akik rendelkeznek némi Azure-expozícióval, az Azure AZ-303 tesztelésére törekvőknek és műszaki építészeknek, akik hajlandóak többet megtudni a felhőtervezésről.

Fúvósok

Fúvósok biztosít – Microsoft Azure vizsga AZ-304 tanúsítási tanfolyam. Ez egy emelt szintű kurzus, amelyen már több mint 3800 tanuló vett részt. 235 gyakorlati tesztkérdésből és 65 videóból áll, amelyek segítenek elsajátítani a versenyzéshez és a vizsgán való kiváló teljesítményhez szükséges készségeket.

Ez a tanfolyam felkészíti az AZ-304: Azure Architect Design vizsgára, amelyet a Solution Architects számára szántak. Felkészülhet rá az Azure-303 tanfolyamukkal, és képesített Microsoft Azure Architectként építheti fel karrierjét. A kurzus 5 próbavizsgából áll, 275 egyedi kérdéssel és minden kérdéshez részletes magyarázattal.

Jelentésekkel felmérheti erősségeit és gyengeségeit is. Ezenkívül az összes Whizlabs kurzus korlátlan hozzáférést biztosít a kurzusokhoz egy életen át, miután megvásárolta. Ezenkívül, ha bármilyen kétsége vagy probléma merül fel, szakértőik készséggel állnak rendelkezésére, hogy eligazítsák és tisztázzák kérdéseit. Akár egy ingyenes teszten is részt vehet, amely 15 kérdést tartalmaz, hogy eldöntse, folytatni szeretné-e.

Pluralsight

Az Azure gyakorlati tesztjeinek másik nagyszerű forrása az Pluralsight. A következőket kínálja: – Microsoft Azure Fundamentals: Bevezetés az AZ-900 vizsgatanfolyamba. Ez egy kezdő szintű tanfolyam, amelyet 2021 júliusában frissítettek. Így a legújabb tanterv szerint készülhet.

Ezen a tanfolyamon felfedezheti a benne rejlő lehetőségeket, és elsajátíthatja a vizsgára való jogosultsághoz szükséges készségeket. A legfontosabb témák, amelyeket meg fog tanulni, az Azure-minősítés megszerzésének előnyei, a vizsgához megfelelő közönség és még sok más. Több erőforrást is biztosítanak, így könnyebbé válik a tanulási útja.

A tanfolyam elvégzése után rendelkezni fog az AZ-900 vizsga letételéhez és a felhőalapú számítástechnikai karrierjének elindításához szükséges bizonyítvány megszerzéséhez. 10 napos ingyenes próbaverziót is kínálnak, így megértheti, hogyan működik.

SkillCertPro

SkillCertPro számos tanfolyamot és gyakorló tesztet kínál az Azure-ban. A Microsoft Azure Fundamentals (AZ-900) 2021-es vizsgakérdéseik 870+ kérdést, 14 gyakorló tesztet és 1 fő csalólapot tartalmaznak. Nemrég frissítették a tartalmat is, és kizárólag a korábbi vizsgák kérdéseit válogatták össze.

Ez az online próbavizsga felkészíti Önt az Azure alapjaira, a felhőkoncepciókra, az Azure-szolgáltatásokra, az árakra, az életciklusra, az SLA-ra, valamint a bizalom, a megfelelőség, a biztonság és az adatvédelem elemeire. Szakértő oktatók készítették el a Master Cheat Sheet-et, akik személyes jegyzeteket adtak a vizsgacélokhoz, hogy Ön gyorsan megértse az összes témát.

A SkillCertPro azt javasolja, hogy a fővizsga előtt 2-3 nappal használja a Master Cheat Sheet-et, hogy a legtöbbet hozza ki belőle. Emellett egy érzékeny, elkötelezett csapatuk rendszeresen frissíti a kérdésbankot a hallgatói visszajelzések alapján a tényleges vizsgán és a külső benchmarkingon megjelent dolgokról.

Élethosszig tartó hozzáférést kap a tartalomhoz, miután regisztrált rá. Ezenkívül részletes magyarázatot adtak minden kérdésre, és 100%-os átigazolási garanciát is igényelnek. Nem csak ez, hanem 100%-os pénz-visszafizetési garanciát is vállalnak, ha nem tudja sikeresen letenni a vizsgát az első próbálkozásra, kérdésmentes szabályzat mellett.

  Hogyan tekintheti meg az időjárás-előrejelzést az iPhone lezárási képernyőjén

A tanfolyam ára 19,99 dollár. A SkillCertPro 15 kérdésből álló ingyenes mintatesztet is kínál, amelyet nevének és e-mail címének megadása után tölthet fel.

Felérni

Indítsa el karrierjét a felhőalapú számítástechnikában a Microsoft Azure-tanúsítvánnyal és gyakorlati teszttel Felérni. Rengeteg minősítési tanfolyamot kínál az Azure-ban, beleértve a tanúsítást a következőkhöz:

 • AZ-500
 • AZ-400
 • AZ-104
 • AZ-900
 • AZ-304
 • AZ-203
 • AZ-303
 • 70-487

Ezen tanúsítványok megszerzése segít abban, hogy megkülönböztesse magát társaitól, és megmutassa szakértelmét az Azure-technológiában. Ezenkívül két Azure-vizsga teljesítésével MCSA-t is szerezhet a Cloud Platforms szolgáltatásban, amellyel karrierjét építheti.

A MeasureUp kiváló minőségű gyakorlati teszteket és tanúsítványokat kínál fejlesztőknek, megoldástervezőknek, biztonsági mérnököknek, adminisztrátoroknak, funkcionális tanácsadóknak, adattudósoknak és más felhő- és Azure-rajongóknak.

EduSum

EduSum gyakorlati vizsgákat kínál a Microsoft Azure Fundamentals programhoz, hogy felkészítse Önt az Azure AZ-900 minősítési vizsgára. A vizsga lehetőséget nyújt arra, hogy megismerkedjen a tényleges Azure Fundamentals vizsga formátumaival és kérdéseivel.

Ezenkívül meghatározhatja azokat a témákat, amelyekben jó, és azokat, amelyeket többet kell tanulnia. Az EduSum elkészítette az AZ-900 teszt kérdéseit a közösségi felhasználóktól és a közelmúltban tanúsított szakemberektől származó bemenetek összesítésével. Gondosan karbantartják a téma súlyozását, a vizsga időtartamát, a kérdésformátumot és az AZ-900 minősítő vizsga tantervének megfelelő próbavizsgán elért pontszámot.

Az EduSum 870+ kérdéssort kínál gyakorlásra, korlátlan próbálkozást két hónapig, valamint MCQ-kat a helyes válaszokkal szimulált vizsgakörnyezetben. A gyakorlati vizsgákon időhöz kötötten kell esnie, részletes eredményfüzetet kap, és gyakori vizsgafrissítéseket kap az Azure-szakértőktől és a közösség tanúsított tagjaitól.

26,90 dollárba kerül, 100%-os pénz-visszafizetési garanciával, ha első próbálkozásra megbukik a vizsgán.

TesztPrepTraining

Készüljön fel a Microsoft Azure Fundamentals AZ-900 gyakorlati vizsgára TesztPrepTraining a készségek elsajátításához és karrierjének megkezdéséhez a felhőalapú számítástechnikában. Olyan témákkal foglalkoztak, mint például:

 • Felhő fogalmak
 • Az Azure alapszolgáltatásai
 • Az Azure felügyeleti eszközei és alapvető megoldásai
 • Hálózatbiztonság és általános biztonsági funkciók
 • Identitás, adatvédelem, irányítás és megfelelés
 • Szolgáltatási szintű megállapodások (SLA) és költségkezelés

Ez a vizsga Önnek szól, ha alapvető ismereteket szeretne bemutatni a felhőszolgáltatásokról, azok Azure-ral való használatáról, és valószínűleg karriert szeretne építeni a technológia területén. Akkor is igénybe veheti, ha felhőalapú megoldások vásárlásával vagy értékesítésével foglalkozik, vagy kapcsolatban áll a technológiával.

A vizsgához nem feltétlenül szükséges informatikai műszaki tapasztalat, de sokat segítene, ha rendelkezne informatikai háttérrel vagy ismeretekkel. A TestPrepTraining teljes hosszúságú próbateszteket kínál egyedi kérdésekkel, objektív, szakaszonkénti pontszámokat megtakarító kérdésekkel, a tananyagon alapuló legújabb tantervet, tippeket és trükköket a teszt kitöltéséhez, megbízható jelentéseket a képességek értékeléséhez, és korlátlan hozzáférést biztosít a tartalomhoz.

100%-os garanciát vállalnak a vizsga sikeres teljesítésére is; ha nem, akkor 100%-os visszatérítést kérhet.

ITExams

ITExams gyakorlati tesztet biztosít az Azure AZ-900 vizsgához. Szakértő Azure-szakemberektől készítették el a vizsgaanyagokat, köztük a tényleges vizsgakérdéseket, magyarázatokat és válaszokat ingyenesen.

Összesen 288 vizsgakérdést tehet igénybe a legújabb Azure-frissítések és vizsgatanterv alapján. Utoljára 2021. november 7-én frissítették a tartalmat.

Mindhub

Töltse ki az AZ-900 Azure Fundamentals gyakorlati tesztjét, hogy felkészüljön az aktuális AZ-900 minősítési vizsgára, és jó pontszámmal teljesítse azt. Ha felhőszolgáltatásokhoz kapcsolódik, akkor megvásárolhatja ezt a tesztet a webhelyen Mindhub.

Ez a gyakorlati teszt 180 kérdésből áll, és olyan témákat fed le, mint a felhőkoncepciók, az alapvető Azure-szolgáltatások, az Azure SLA-k, az árak és az életciklusok, valamint a biztonsági, megbízhatósági, megfelelőségi és adatvédelmi funkciók.

Referenciákat és részletes válaszokat kaphat minden kérdésre, határidőhöz kötötten válaszolhat, és azonnali pontszámjelentést kaphat, amellyel felmérheti képességeit.

CertLibrary

Tegye színesebbé önéletrajzát, és szerezzen kiváló lehetőségeket, ha megszerezze a Microsoft Azure AZ-900 vizsgára való minősítését CertLibrary amely gyakorlati teszteket és tartalmas vizsgára való felkészülést kínál.

Valós kérdéseket kínálnak, amelyek szimulálják a tényleges vizsgát, hogy erősítsék tudását és készségeit. Gyakorló tesztjeik ingyenesek, és mindenki hozzáférhet a vizsgákra való felkészüléshez legalább 50%-hoz, ha regisztrál a CertLibrary-re. Ha pedig 100%-os hozzáférést szeretne, válassza a Prémium hozzáférést.

A CertLibrary folyamatosan frissíti tesztjeit és kérdéseit, így Ön a vizsga legfrissebb anyagait használhatja, és a minőséget is figyelemmel kíséri. Teljesen digitális megoldásokat kínálnak, amelyek könnyen frissíthetők és bárki számára elérhetők bármilyen eszközön, ellentétben a hagyományos DVD-ket és nyomtatott anyagokat tartalmazó módszerekkel. És ha bármilyen problémával szembesül, közvetlenül fordulhat a csapatukhoz, hogy 48 órán belül megoldják kérdését.

  A Safari kezdőlap testreszabása Mac rendszeren

Ha a prémium csomagjukat választja, 12 hónapig teljes hozzáférést kap az Azure Fundamentals tartalmaihoz és a jövőbeni frissítésekhez. Számos extra funkciót is hozzáad, például személyre szabási lehetőségeket, hogy nagyobb kényelmet nyújtson. Ezen túlmenően növeli a biztonságot, így a tartalom soha nem szivárog ki más oldalakra, és nem kell formázási és Captcha-problémákkal küzdenie. A prémium csomag évente mindössze 29,99 dollárba kerül, a normál pedig mindenki számára ingyenes.

Oktatóanyagok Dojo

Ha kezdő vagy, aki felhőszolgáltatásokkal és megoldásokkal dolgozik, akkor menjen Oktatóanyagok DojoAZ-900 Microsoft Azure Fundamentals gyakorlati vizsgái. A tanfolyam 5 leckét, 13 kvízt, 4 témát és korlátlan hozzáférést tartalmaz a tartalomhoz 3 évig.

A tanfolyam segít megtanulni a felhő fogalmait, az Azure-munkaterheléseket és -szolgáltatásokat, a biztonságot, az adatvédelmet, a hálózatkezelést, az árakat, a tárolást, az alkalmazástámogatást, a számításokat és az alkalmazásfejlesztést. Hozzáférhet az AZ-900 vizsgák valós idejű szimulációjához egyedi kérdésekkel, beleértve a legördülő menüt, a fogd és vidd opciót, több igen/nem kérdést stb. Hozzáférhet 4 vizsgamódhoz – időzített, áttekintés, szakaszos- alapú és záró teszt 40 kérdéssel, hogy készen álljon a vizsgára.

Átfogó magyarázatokat, csalólapokat és hivatkozási hivatkozásokat tartalmaztak minden egyes kérdés végéhez, így ellenőrizheti válaszait és továbbfejlesztheti tudását. Kap egy tanulmányi útmutatót is, amely referenciaként szolgál a gyakorlati tesztek magyarázataihoz. Emellett folyamatosan frissítik kérdésbankjukat a hallgatói visszajelzések, a legújabb tanterv és a külső benchmarking alapján.

Ezenkívül aktív Kérdések és válaszok vitafóruma lesz, ahol megtekintheti a vizsgaoktatók és a hallgatók hozzászólásait. Segít megérteni a legutóbbi témákat, amelyek az aktuális vizsgán jelentek meg. Barátságos szakértői csapattal is rendelkeznek, akik 72 órán belül megválaszolják aggályait. A tesztjelentésen keresztül is áttekintheti teljesítményét, és bárhol, bármikor elérheti a platformot egy mobilkompatibilis felülettel.

Examsnet

Ugorj fel Examsnet az Azure gyakorlati tesztjeinek elvégzéséhez. Teszteket kínálnak a különböző Azure-tanúsítási vizsgákhoz, például:

 • AZ-900: Azure alapjai
 • AZ-400: Azure DevOps Solutions
 • AZ-300: Azure Architect Technologies

Fejlessze tudását a felhőtechnológiák terén, és átfogó módon ismerje meg az Azure-szolgáltatásokat, a munkaterheléseket, a biztonságot, az adatvédelmet, a hálózatépítést, a támogatást és az árakat. Ezenkívül a tesztek segítségével felkészülhet az Azure-alkalmazások fejlesztésére, számításaira, tárolására és egyéb kapcsolódó koncepciókra.

Az AZ-301-hez 4, az AZ-300-hoz 4, az AZ-400-hoz 3, az AZ-900-hoz 5 és az AZ-103-hoz 5 tesztjük van.

Boson

Látogassa meg a hivatalos webhelyét Boson és keresse meg az ExSim-Max gyakorlati vizsgákat az AZ-900 minősítő vizsgához. Összesen 150, az Azure szakértői által készített kérdést kínálnak minőségben és egyediségben, hogy segítsenek a vizsgára való felkészülésben és karrierje előmozdításában.

Ez a gyakorlati teszt segít tisztázni az Azure-technológiával és a kapcsolódó témákkal kapcsolatos fogalmakat, így tanúsítványt szerezhet, és csodálatos lehetőségekhez juthat. A gyakorlati tesztek ára 99 dollár.

CyberVista

Ha szeretne megfelelni a Microsoft Azure Administrator AZ-104 minősítési vizsgára, próbálkozzon CyberVista és vegye le a gyakorlati tesztjeit. Ez a vizsga azoknak az Azure-rendszergazdáknak alkalmas, akik felhőszolgáltatásokat (például tárolást, hálózatkezelést, biztonságot és számítástechnikát) kezelnek.

Ehhez a vizsgához átfogó ismerete szükséges az Azure-szolgáltatásokról azok IT-életciklusa során. Szüksége van az infrastrukturális szolgáltatásokkal, környezetekkel és alkalmazásokkal kapcsolatos ismeretekre is. Tehát vegye fel a gyakorlati teszteket, és készüljön fel ezekre a szolgáltatásokra.

Ezen túlmenően a PowerShell, a Command Line Interface, az Azure-sablonok és a portál, az operációs rendszerek, a felhőinfrastruktúra, a virtualizáció, a hálózatépítés és a tárolási struktúrák terén is továbbfejlesztheti készségeit. Tanulhat a saját tempójában, bárhol és bármikor, amikor csak akarja.

Valódi vizsgaszerű kérdéseket kínálnak, és 180 napig hozzáférhet a tartalomhoz, beleértve a kvízeket, részletes magyarázatokat, referenciákat, osztályzatokat, teljesítménykövetőt és kártyákat, amelyek segítenek a fogalmak memorizálásában. Töltse le a kvízeket offline tanuláshoz is, és használja a Tanulmányi Naptárat a tanulási idő maximalizálására. Az InstructorLink segítségével informatikai szakértői segítséget is kaphat.

Ez a gyakorlati teszt 149 dollárba kerül.

Következtetés 👨‍💻

Reméljük, hogy az Azure-minősítési gyakorlati tesztek ezen listája segít felkészülni a tényleges vizsgára, és megszerezni azokat a készségeket, amelyek ebben a versenyképes digitális korszakban szükségesek ahhoz, hogy előreléphessen a felhőalapú számítástechnikában.