13 platform ikonok készítéséhez webhelyéhez [Free and Paid]

Az ikonok olyan grafikai tervezés vagy szimbólum, amely valamilyen fantáziát, valót vagy akciót ábrázol.

Ezek hasznos és vizuális módszerek arra, hogy az emberek könnyebben megértsék a tartalmat. Vonzóvá és vonzóvá teszik a közönség számára az unalmas projektet.

A licencelt ingyenes ikonok megtalálása azonban meglehetősen nehéz feladat lehet – a legtöbb ikon ingyenesen elérhető, vagy letöltésükhöz prémium előfizetés szükséges. Hogy segítsünk, itt vagyunk a legjobb webhelyekkel, ahol ingyenes és prémium ikonokat kaphat.

Flaticon

Flaticon egy kiváló oldal ingyenes ikonok számára. Ez rendelkezik az egyik legnagyobb, különféle formátumú és méretű ikonok adatbázisával. Az ikonok személyes és kereskedelmi célokra teljesen ingyenesek, az Ön által használt ikonok tulajdonosainak tulajdoníthatók.

Ikonkönyvtára több mint 3 millió vektoros ikont tartalmaz. Ezeket az ikonokat testreszabhatja és szerkesztheti is.

Nem csak ingyenes, de a Flaticon prémium ikonok széles választékát is kínálja. És ha Ön tervező, akkor ikonokkal is hozzájárulhat, és kereshet.

Envato Elements

Prémium megoldás komoly márkagyártók számára.

Envato Elements egy online könyvtár milliónyi grafikai elemmel, beleértve a betűtípusokat, fényképeket, sablonokat, hangfelvételeket, videofelvételeket, képeket és természetesen betűtípusokat is.

Az ikonokhoz és egyéb eszközökhöz való hozzáféréshez havi fizetett előfizetést kell választania. Ha azt tervezi, hogy ikonokat használ a következő projektjében, akkor ne aggódjon, mivel az előfizetéshez kereskedelmi licenc jár.

Szolgáltatásai ár-érték arányt kínálnak, mivel ikonja és formatervezése nagyon vonzó és egyedi. Kiváló minőségű ikonok széles választékával rendelkezik, és folyamatosan új ikonok kerülnek hozzáadásra. Összességében nagyszerű prémium ajánlat a fantasztikus ikoncsomagokhoz.

Ikonkereső

Ikonkereső nagyon népszerű, több mint 2 millió felhasználóval. Olyan, mint egy keresőmotor, csak az ikonok számára. Letöltheti őket SVG, PNG, AI, ICO és ICNS formátumban.

  A Gear VR szolgáltatás letiltása Androidon

Ezenkívül lehetővé teszi különböző méretű ikonok letöltését, 16 képpont és 512 képpont között.

Ha tervezőalkalmazást épít, és programozottan szeretné lekérni az ikonokat, akkor szerencséje van – az API segítségével percek alatt elindíthatja.

Freepik

Freepik sok grafika van.

  • Ikonok
  • Vektorok
  • Stock fotók
  • Absztrakt háttér
  • Minta darab

Ha egy vadonatúj projekten dolgozik, érdemes lehet felfedezni a gyűjteményüket a következetesség érdekében.

Ikonok8

Szerette volna szerkeszteni az ikonokat letöltés előtt?

A kívánságod valóra vált. Ikonok8 Letöltés előtt átszínezheti, effektusokat adhat hozzá, átfedheti, szöveget adhat hozzá. Az ingyenes ikonok 100 × 100-as méretig és PNG formátumban érhetők el, míg a prémiumok többféle méretben és opcióban állnak rendelkezésre.

Ha Ön fejlesztő, akkor érdemes kihasználnia az API-jukat kedvenc ikonjainak, zenéinek, fényképeinek és vektorainak keresésére és lekérésére.

Főnév Projekt

Főnév Projekt kiterjedt és művészeti minőségű ingyenes ikongyűjteménye van, amely a zebráktól az űrhajósokig mindent lefed. Az eszköz összeválogatta a különböző ikonokat a sokféleség, a minőség és a befogadás érdekében, amelyek könnyen letölthetők, és SVG- vagy PNG-fájlként használhatók.

Támogatja a több mint 120 ország alkotóit, kulturális határokat és túlmutat a nyelveken. Több mint 3 millió ikon áll rendelkezésre, amelyek minden követelményt kielégítenek, beleértve a tárgyalót és az osztálytermet is. Ezenkívül futurisztikus technológiát, megújuló energiát, növényeket, kalandot, ikonathont (újradefiniáló női kollekció) és tolószéket is tartalmaz.

Vecteezy

Az Vecteezy csak megkönnyíti az ingyenes ikonok megtalálását. Ez az oldal nagyszerű, ha nem szereti az Illustrator tanulási görbéjét. Ikonok széles választékával rendelkezik minden kategóriában. A legjobb dolog ezen az oldalon, hogy nem csak ikonok. De ingyenes stock képeket is biztosít.

Mindent, például logókat, képeket és ikonokat kap egy helyen. Ezenkívül a szűrő a bal oldali panelen található a tájolás és a tartalomtípus beállításához. Van egy prémium csomag is, amely további funkciókat, például szerkesztést és prémium ikonokat biztosít. A keresésnek megfelelő ikonokat is javasol, hogy megkönnyítse a dolgát.

  Hogyan zárhat ki egy domaint a Google keresési eredményei közül

GraphicBurger

GraphicBurger prémium minőségű ikonok és egyéb források ad otthont a felhasználók számára ingyenesen. Az oldal nagyon egyszerűnek és egyszerűnek tűnik, de elég méltó ahhoz, hogy felkerüljön a listára.

Vannak kötegek az ikonok, amelyeket regisztráció nélkül tölthet le. Ezenkívül vannak fizetős ikonok, amelyek lehetővé teszik a letöltést PNG, SVG és EPS formátumban.

Az ikonokon kívül UI készleteket, szövegeffektusokat, hátteret és néhány más grafikus készletet is tartalmaz, amelyeket könnyen letölthet.

Iconshock

Az Iconshock több mint 2 millió professzionális ikonkönyvtárral és több mint 400 ikonkészlettel rendelkezik több mint 30 stílusban. A legtöbbjük SVG és testreszabható. Ez a sokféle stílus és forma magában foglalja az iPhone ikonokat, a lapos ikonokat, a valódi vista ikonokat és még sok mást.

Az Iconshock nagyon jó hírnevet szerzett a tervezők körében a letisztult és professzionális dizájnja miatt. A weboldal fő felülete meglehetősen felhasználóbarát, és nem vesz igénybe időt a kívánt ikonok keresése.

Az ikon különböző kategóriáit tartalmazó hosszú listája az Ön projektjének megfelelően készült. Ezért az egyik legjobb webhely ingyenes ikonok beszerzéséhez.

Iconstore

Ha még csak most kezdi, és szeretne nagyszerű terveket vagy szolgáltatásokat létrehozni ikonok segítségével, akkor ez a webhely egy hatalmas kollekcióval rendelkezik. Hozzáférhet a könyvtárukhoz, amely segít abban, hogy éles elemeket adjon projektjeihez.

Az Iconstore egyedülálló a többi webhely közül, mivel az egyedi és eredeti ikoncsomagokra összpontosít. De ez még nem minden. Mélyebbre léphet, és kategóriák alapján kereshet az ikonok között, például technológia, szórakoztatás, közösségi média, játékok és kézmozdulatok.

A legjobb dolog ezen az oldalon, hogy nincsenek prémium előfizetések; ennélfogva minden ingyenes a felhasználók számára.

  Mik ezek + a különbség a TCP és az UDP között

UXWing

UXWing megoldást hozott az ikonkeresés minden problémájára. Ez az egyik legnépszerűbb oldal az ingyenes ikonok számára. Kiváló minőségű ikonokat biztosít, amelyeket szakemberek terveztek.

Az ikonok tömörített SVG és PNG formátumban állnak rendelkezésre. A sokszínűség szempontjából tehát több mint 50 kategória létezik.

Ha azonban nem talál ikont, akkor akár kérelmet is benyújthat rá. Összességében az egyik legjobb webhely, ahol ingyenes ikont kaphat a következő projektjéhez.

Pngtree

Nagyon rövid idő alatt, Pngtree milliónyi egyedi grafikai tervet gyűjtött össze oldalán. Könnyedén kereshet az online ikontárból, és kiválaszthatja a projektjeihez legmegfelelőbbet.

Kapsz PNG képeket, hátteret, sablonokat, illusztrációkat és a legfontosabb ikonokat. Az ikonok csak PNG és PSD formátumban érhetők el. Ne feledje, hogy az ingyenes tagoknak forrásmegjelölés szükséges, míg a prémium felhasználóknak nem kell feltüntetniük a szerzőt.

Számos választási lehetőséget kínál a projekthez. Ha azonban jó minőségű ikonokra és műalkotásokra szeretne adományozni, szívesen látjuk.

Áramvonal

Racionalizálja az ikonokat az egyik legjobb hely a prémium ikonok megtalálásához. Az ikonok széles választékát kínálja, amelyek 53 kategóriába és 720 alkategóriába vannak csoportosítva. Az összes elérhető ikon testreszabható, mivel mindegyik több fájlformátumban található. Vektor alapú ikonokat is biztosítanak, amelyek minőségromlás nélkül átméretezhetők.

Talán hallott már a népszerű ikoncsomagjukról, a Nováról.

Következtetés

Az ikonok mindenhol ott vannak; milliónyi ikont találhat. A minőség azonban többet számít, mint a számok. Az ikonok tervezési költsége a költségvetés jó részét felemészti. Okos tehát pénzt megtakarítani, ha kész ikonokat szerez be a fenti oldalakról.

Ha azonban továbbra is szeretne egy egyedi ikont beszerezni az igényeinek megfelelően, akkor megpróbálhatja Fiverr vagy Upwork.