13 Pitch Deck sablon a befektetők érdeklődésének megragadásához és a biztonságos finanszírozáshoz

Szeretne befektetőket vonzani és finanszírozást szerezni? Kérjen segítséget ezekkel a pitch deck sablonokkal, hogy megkönnyítse munkáját.

A pitch deck széles körben használt kifejezés az üzleti világban. Az olyan népszerű cégek, mint az Airbnb és a Facebook, briliáns pitch deck prezentációkkal tudtak befektetőket vonzani projektjeikhez. Tehát egy jó pitch deck nagyon fontos, hogy megragadja a befektető figyelmét.

A pitch deck elkészítése sok munkát igényelhet a kezdők számára. Itt jönnek segítségünkre a pitch deck sablonok. Ezek a sablonok szerkeszthető prezentációt biztosítanak, és végigvezetik a prezentáció elkészítésének folyamatán.

Ebben a cikkben megvitatjuk, mi az a pitch deck, és mi legyen a tartalma. Ezután látni fogjuk, hogy a pitch deck sablonok hogyan segíthetnek Önnek, és milyen előnyei vannak. Végül megvizsgáljuk a legjobb pitch deck sablonokat a befektetők érdeklődésének felkeltése és a finanszírozás biztosítása érdekében.

Mi az a pitch deck?

A pitch deckek olyan prezentációk, amelyeket startupok és vállalkozók használnak arra, hogy bemutassák üzleti koncepcióikat a potenciális partnereknek vagy befektetőknek. A pitch deck célja a figyelem felkeltése, pénzeszközök megszerzése vagy stratégiai szövetségek létrehozása. Tömör és esztétikus áttekintést nyújt az üzleti lehetőségről.

A szabványos pitch deck csúszdákból áll, amelyek kiemelik a vállalkozás kulcsfontosságú elemeit. Ezek közé tartozik a probléma meghatározása, a megoldás kialakítása, a piac elemzése és az üzleti stratégia kialakítása.

Ez magában foglalja a versenyelőnyök kiemelését, a csapat bemutatását, a költségvetés felvázolását, valamint a finanszírozás vagy a partnerség kidolgozását. A pitch decknek tömörnek és könnyen érthetőnek kell lennie. Ideális esetben 10-15 diát kell tartalmaznia, amelyek mindegyike hatékonyan és hatékonyan továbbít információt.

Mit kell tartalmaznia a pitch decknek?

A pitch deck célja, hogy meggyőzze befektetőit vagy ügyfeleit a projekt érdekeiről, követelményeiről és előnyeiről. A pitch deck prezentációnak röviden mindent meg kell adnia a projektről, miközben vonzóvá kell tennie. A következő pontok olyan dolgok, amelyeket valóban bele kell foglalni a pitch deck diákjaiba.

Probléma

Röviden írja le a problémát vagy nehézséget, amellyel a célpiaca tapasztalható. Világosan határozza meg, és magyarázza el, miért fontos számukra.

Megoldás

Ismertesse eredeti megközelítését, és azt, hogy az hogyan oldja meg sikeresen a problémát. Ezenkívül emelje ki az általa kínált előnyöket és előnyöket.

Elérhető verseny

Azonosítsa a versenytársakat, és emelje ki a velük szemben fennálló előnyöket vagy egyedi értékesítési jellemzőket. Tegye szembetűnővé megoldását versenyelőnyének vagy egyedi értékesítési pontjainak kiemelésével.

Üzleti modell

Magyarázza el, hogy vállalkozása hogyan termel bevételt és tartja fenn a jövedelmezőséget. Vázolja fel elsődleges bevételi forrásait, és írja le üzleti modelljét.

Piacra gyakorolt ​​hatás

Mutassa be, hogy megértette a célpiac méretét, a potenciális bővülést és a trendeket. Bizonyítania kell, hogy jól ismeri a piac dinamikáját.

Termékek vagy megoldások leírása

Adjon átfogó leírást termékéről vagy szolgáltatásáról, különös tekintettel annak jellegzetes értékajánlatára, előnyeire és jellemzőire. Magyarázza el az ügyfeleknek, hogy miért érdemes az Ön termékét választani más lehetőségek helyett.

Célközönség

Készítsen listát célpiacáról és ügyfeleiről. Betekintést nyújt ideális vásárlói igényeibe és preferenciáiba azáltal, hogy egyértelműen azonosítja őket.

Stratégiák

Magyarázza el, hogyan kívánja növelni a bevételt, hogyan kíván kapcsolatba lépni a célközönséggel, és hogyan vonzza az ügyfeleket. Mutassa be stratégiáit a piaci elterjedtség növelésére és az eladások növelésére.

  Gomb javítása az Xbox One kontrolleren

A csapatról

Magyarázza el a csapat tagjait, tapasztalataikat, képességeiket és releváns teljesítményeiket. Mutassa meg, hogy van egy alkalmas és képzett csapata az üzleti terv végrehajtásához.

Pénzügyek

Adjon tömör összefoglalót pénzügyi előrejelzéseiről, beleértve a jövedelmezőséget, a költségeket és a bevételt. Készítsen pontos és elérhető pénzügyi előrejelzést.

Mérföldkövek

Beszélje meg a jelentős eredményeket és az esetleges vonzerőt, például a felhasználók növekedését, a szövetségeket vagy a bevételeket. Mutasson előrelépést és lendületet vállalkozása terén.

Finanszírozás vagy partnerség

Ha finanszírozást vagy partnerséget keres, adja meg konkrétan a kívánt finanszírozási szintet vagy az együttműködés típusát. Közvetlenül kérje a szükséges támogatást.

Hogyan segíthetnek a pitch deck sablonok?

Ami az idő- és erőfeszítés-megtakarítást illeti, a pitch deck sablonok megváltoztathatják a játékot. Ahelyett, hogy a nulláról kezdené, ezek a sablonok már számos diákkal és kerettel rendelkeznek.

A legjobb dolog az, hogy letisztult és professzionális megjelenést biztosítanak a pályának. Ez valószínűleg kiváló benyomást fog hagyni a potenciális partnerekben vagy befektetőkben. Sőt, az a tény, hogy ezeket a sablonokat igényeinek megfelelően módosíthatja, még jobbá teszi őket. Ez garantálja, hogy a pitch deck pontosan tükrözze cégét és márkáját.

A pitch deck sablonokkal biztosíthatja, hogy minden lényeges alkatrész benne legyen. Ezenkívül ezek a sablonok hasznos tanácsokat adnak az adatok rendszerezéséhez és izgalmas bemutatók készítéséhez.

Ezenkívül beindítják a fantáziáját, és lehetővé teszik, hogy esztétikus hangteret alkosson. A pitch deck sablonok használata hatékony eszköz, amely leegyszerűsíti a tervezési folyamatot és javítja a pitch deck általános kaliberét.

Most pedig ugorjunk közvetlenül a legjobb pitch deck sablonok listájához.

Hangmagasság

Hangmagasság kiterjedt gyűjteményt kínál különféle hangmagasság-bemutatókkal. Mindegyik tervük tartalmazza az összes szükséges pitch deck csúszdát. Ezzel gyorsan hatékony prezentációt hozhat létre.

A Pitch-en elkezdheti elkészíteni a pitch deck-et egyszerűen úgy, hogy kiválaszt egy sablont, és rákattint a „Sablon használata” lehetőségre. A szerkesztés megkezdéséhez csak egy ingyenes Pitch-fiókra van szüksége. Ezenkívül létrehozhat olyan prezentációs stílust, amely tükrözi vállalkozása márkajelzését, hogy személyessé tegye a bemutatót.

Végül, de nem utolsósorban, meghívhatja csoportját, hogy dolgozzanak együtt, hogy csiszolják minden egyes diát a pitch pakliban. Nyilvános prezentációs hivatkozást is létrehozhat, hogy nagyszerű ötletét a potenciális befektetők, üzleti partnerek vagy ügyfelek elé tárja.

Canva

Canva számos professzionális pitch deck sablont és egy kezdők számára könnyen használható felhasználói felületet kínál. Az elrendezés kiválasztása után minden diához hozzáadhatja a kiváló tartalmat, és már jó úton halad a szilárd hangmagasság elkészítése felé.

A Canva minden sablonja könnyen szerkeszthető a felhasználóbarát szerkesztőplatform segítségével. A dizájnt az irányítópultra is betöltheti, ahol együtt dolgozhat munkatársaival és csapattársaival. A Canván minden olyan eszközhöz hozzáférhet, amely az egyes prezentációk üzleti céljainak vagy stratégiai terveinek megfelelő módosításához szükséges.

Bármilyen szükséges módosítást elvégezhet a betűtípusokon, háttereken és színeken, hogy azok hatékonyan közvetítsék márkáját vagy személyiségét. Ezenkívül szűrőket és szórakoztató animációkat is hozzáadhat a pitch deck diaterv minden eleméhez, és feltöltheti logóját vagy fényképeit a galériából.

SlideBean

Használnod kellene SlideBean‘s pitch deck szolgáltatásait, ha csiszolt és professzionális pitch deckre vágyik. A SlideBean nyújt pitch deck tervezést, tartalomfejlesztést és pitch deck coachingot. Kiváló pitch decket készíthet a Slidebean segítségével, amely megkülönbözteti Önt a versenytársaktól, és segít megszerezni cége pénzügyi forrásait.

Kiválaszthat több háttérfotót, és hozzáadhat pontokat a vállalati koncepcióhoz; A SlideBean ezután betölti a tartalmat egy szakszerűen kialakított sablonba. Ha sietsz, dönthetsz úgy is, hogy a SlideBean profi írják és készítik el a pitch paklit.

  14 legjobb hívásrögzítő alkalmazás Androidra

Az eszköz mérőszámai az egyik jelentős előny a SlideBean-t alkalmazó vállalkozók számára. Figyelemmel kísérheti a befektetők elköteleződését és a visszamutató linkek megosztását annak megállapítására, hogy a diák népszerű-e, és hogy a megfelelő közönséget éri-e el.

Visme

Visme egy felhasználóbarát prezentációs eszköz, amely lehetővé teszi a nem tervezők számára, hogy gyorsan készítsenek gyönyörű hangmagasságokat. Számos eszköz közül választhat, így gyorsan megjelenítheti az információkat.

Ezek diagrammotorokból állnak, amelyek több mint 16 különböző típusú diagramot, több millió ingyenes fényképet, több tízezer vektoros ikont, több tucat képszűrőt és használatra kész adatmodulokat kínálnak statisztikák és adatok megjelenítéséhez.

A pitch deck sablonjaiban minden megtalálható, amire szüksége van az ötletek, statisztikák és adatok megjelenítéséhez, ami segíthet feldobni a prezentációt. Különféle pitch deck sablonok állnak rendelkezésre, az egyszerű és elegáns csúszdáktól az élénk és drámaiakig.

A kezdéshez, és a kívánt precíz diákkal elkészítheti pitch deck sablonját, válassza ki a több mint 900 kereshető elrendezéssablon egyikét. Grafikát, színárnyalatokat és szöveget is hozzáadhat a sablonokhoz.

SlideKit

SlideKit lehetővé teszi a kreatívok keresését, áttekintését, előnézetét és közvetlenül a Google Diákba való integrálását. A több mint 4500 ötletes diasablonnal több mint 30 kategóriában választhat cége összes igényét.

Ez magában foglalhat mindent a rendszerek kiépítésétől és a napirendek meghatározásától a stratégia közvetítéséig. A diavetítés minden sablonja állítható és megfelelő méretű.

A SlideKit több mint 150 ingyenes diáját és ingyenes prezentációs sablonját integrálhatja prezentációjába. Ezenkívül rendszeresen adnak hozzá további ingyenes és fizetős sablonokat. A SlideKit segítségével szakértő prezentációs sablonok könyvtárát használhatja, amely lefedi a vállalat minden aspektusát, beleértve az idővonalat, a SWOT-ot, az ütemtervet, a folyamatot, a marketinget, a körlevelet stb.

BaseTemplates

BaseTemplates méltányos értéket kínál a pénzéért, mivel személyre szabott visszajelzési dokumentumot ad, amely tartalmazza az összes észrevételt, mélyreható elemzést, útmutatást és stratégiai ötleteket. Ezenkívül ingyenes pitch fedélzeti sablonokat is kínál, amelyeket akkor használhat, ha még csak most kezdi, és segítségre van szüksége annak meghatározásához, hogy hol kezdje el, vagy hogyan építse fel a paklit.

A BaseTemplates legjobb tulajdonsága, hogy pitch deck sablonja teljes mértékben testreszabható a Google Diákban, a Keynote-ban és a PowerPointban (.pptx). A sablonok több mint 100 diája előre megtervezett elemekkel és tervezési koncepciókkal rendelkezik. Minden dia úgy készült, hogy az összes lényeges információt átadja, miközben gyönyörűen néz ki.

Envato Elements

Envato ElementsA pitch deck kiváló eszköz azon vállalkozók és cégek számára, akik teljes és esztétikus prezentációt keresnek. Ezek a pitch deck sablonok professzionálisan készített diák, elrendezések és képek széles választékát tartalmazzák, amelyek a következő szintre emelhetik prezentációját.

A sablonok letisztult és kortárs stílusa megkönnyíti a látványos prezentáció elkészítését, amely felkelti a potenciális partnerek vagy befektetők érdeklődését.

A pitch deck sablon minden szükséges összetevőt tartalmaz, mint például a probléma azonosítása, a megoldás bemutatása, a piacelemzés, az üzleti modell, a csapat bemutatása és a pénzügyi előrejelzések. Az Envato Elements pitch deck sokoldalúsága és személyre szabhatósága miatt tűnik ki, ami lehetővé teszi a sablon módosítását, hogy megfeleljen márkájának és konkrét vállalati követelményeinek.

Slidesgo

SlidesgoA sablonok vizuálisan tetszetősek és modern stílusúak, segítve egy megnyerő és lenyűgöző pitch deck létrehozását. A sablonok minden komponenst tartalmaznak a vonzó pitch fedélzethez.

Ezek a sablonok hihetetlenül szerkeszthetők, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy hozzáadják saját anyagukat, és ízlésüknek és márkájuknak megfelelően módosítsák az elrendezéseket, színeket és betűtípusokat. Gyorsabban és könnyebben hozhatnak létre vizuálisan tetszetős és csiszolt pitch decket.

  A Blogtrottr történetszűrőkkel az RSS-hírcsatornákat e-mail hírlevelekké alakítja

A Slidesgo sablonjai online elérhetők, így egyszerűen böngészhet, és kiválaszthatja a prezentációjához legjobban illőt. Felhasználóbarátak, és egyszerűvé teszik a fogyasztók számára, hogy módosítsák és legyártsák hangterítőjüket anélkül, hogy nagy tervezési ismeretekkel kellene rendelkezniük.

VIP grafika

Tovább VIP grafika, nem kell szakértőnek vagy tervezőnek lenned ahhoz, hogy gyönyörű hangot készíts. Még a legtapasztalatlanabb műsorvezető is elkápráztathatja a pitch deck készletét. Adja hozzá az anyagot és a grafikát; intelligens pitch fedélzetük fedezi a többit.

A VIP Graphics érdekes áttekintést nyújt vállalkozása sikeréről, jövőbeli előrejelzéseiről és növekedési stratégiájáról. Ez a pitch deck sablon ideális azoknak a vállalkozóknak, akik új cégeket és induló vállalkozásokat mutatnak be befektetőknek, partnereknek és ügyfeleknek.

Ezzel az all-in-one bemutatósablonnal nagyszerű és meggyőző összefoglalót készíthet cégéről és lehetőségeiről. Infografikákat, diagramokat és diagramokat is használhat a vállalati terv hatékony közvetítésére.

PandaDoc

PandaDoc egy online eszköz, amely segítségével könnyedén hozhat létre pitch deck prezentációkat. Böngésszen a különböző típusú pitch deck sablonjaik között, hogy megtalálja az Önnek legmegfelelőbbet. A PandaDoc végigvezeti Önt a prezentáció elkészítésének folyamatán is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a pitch deck kiemelkedik a többi közül.

A PandaDoc legjobb része az, hogy speciális sablonokat tartalmaz a pitch deck céljának megfelelően. Rendelkeznek befektetői pitch deck mintákkal, értékesítési fedélzeti sablonokkal, üzleti pakli mintákkal és még sok mással, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek. Ezen sablonok mindegyike rendelkezik használatra kész diákkal, amelyeket cége céljainak megfelelően szerkeszthet.

Fogalom

Fogalom széles körben ismert termelékenységéről és együttműködési eszközeiről. Ezek az eszközök segítik az egyéneket és a csapatokat mindennapi munkájuk egyszerű elvégzésében. A pitch deck sablonjuk az egyik ilyen eszköz, amely segít az embereknek pitch deck készítésében.

A hagyományos pitch deckekkel ellentétben a Notion pitch deck sablon interaktív oldalt kínál a befektetők lenyűgözésére. Felhasználói interaktív kezelőfelületet kínál, és a drag and drop funkciója megkönnyíti a felhasználók számára a pitch deckek létrehozását. Több mint 50 alkalmazást is összekapcsolhat a Notion-on, így biztosíthatja, hogy a legtöbb munka egyetlen platformon történjen.

A Fogalomgalériák segítségével megjelenítheti kiemelkedő használati eseteit, ügyfeleit és csapatát. Ezenkívül a galéria aloldalain további szövegeket, képeket és információkat helyezhet el. A befektetőknek lehetőségük lenne többet olvasni az őket érdeklő témákról.

Miro

Te tudod használni Miropitch deck sablonja, amellyel ötleteket és értékes forrásokat gyűjthet a pitch deckhez. Miro sablonjában minden dia egy keret. A diák tartalma könnyen módosítható, és további diákat is hozzáadhat vagy törölhet, vagy átrendezheti őket a fogd és vidd segítségével.

Bármikor átválthat a Miro prezentációs módjára, amikor készen áll a diák bemutatására. A diák közötti navigáció nyílgombokkal vagy billentyűparancsokkal történhet. A megjegyzések vagy az együttműködők kurzorai el lesznek rejtve, így csak a diák maradnak meg a megjelenítésükhöz kiválasztott keretekben, hogy minimálisra csökkentsék a figyelemelvonást.

Pitch Builder

Pitch Builder nemcsak sablonokat ad, hanem személyre szabott útmutatást is nyújt a pitch deck készítésének folyamatában. A sablonok megvásárlásakor közvetlenül kapcsolatba léphet a szakértőkkel. A Pitch Builder londoni székhelyű szakemberei áttekintik a pitch fedélzetet, mielőtt potenciális angyalbefektetőknek vagy kockázati tőkealapoknak küldenék őket.

Létrehozták saját osztályozási és értékelési mechanizmusukat, hogy hasznos információkat adjanak. A legelőnyösebb az, hogy több száz pitch decket hoztak létre, miközben több száz ügyféllel dolgoznak együtt. Ennek eredményeként a Pitch Builder magasan képzett eszköz a pitch deckek létrehozásához.

Következtetés

Ahogy korábban megbeszéltük. A pitch deckek kulcsfontosságú elemei vállalkozásának, amelyek megköthetik vagy megbonthatják az üzleteket. A megfelelő pitch deck prezentáció elengedhetetlen mindazok számára, akik szeretnének ügyleteket szerezni, és lenyűgöző hatást szeretnének hagyni befektetőire.

A pitch deck elkészítésekor ügyeljen arra, hogy minden szükséges alkatrészt tartalmazzon. A statisztikák, képek és tetszetős színséma is figyelemre méltó benyomást hagy az ügyfelekben. A Pitch deck sablonok segítségével gyönyörű és vonzó pitch deckeket készíthet, amelyek megfelelnek az Ön és befektetői elvárásainak.

Ezután nézze meg, hogyan írhat felvonóbemutatót!