13 legjobb QR-kód generátor a következő digitális kampányához

Ha modern időkben vezet egy vállalkozást, biztosan hallott már a QR-kódokról és azok pozitív hatásáról a növekedésre.

A QR (Quick Response) kódok a legkényelmesebb navigátorok online termékei és szolgáltatásai között. A modern QR-kódok rengeteg információt tárolhatnak, amelyek segítségével jobban elkötelezheti a fogyasztókat. Bizonyos értelemben a QR-kód lehetővé teszi, hogy online jelenlétét elérhetővé tegye offline közönsége számára.

Kétségtelen, hogy a QR-kódok a megfelelő út, de hogyan lehet ténylegesen létrehozni egyet. Ennek megválaszolásához nézzünk meg néhányat a legjobb QR-kód generátorok közül, amelyek segítenek a QR-kód gyors létrehozásában.

QR kód tigris

A funkciókészlet QR kód tigris ugyanolyan fenséges, mint a neve, rengeteg QR-típussal és testreszabási lehetőséggel. Még egy HTML-szerkesztő támogatásával és több URL-címmel is rendelkezik egyetlen QR-ban.

Ingyenesen létrehozhat statikus QR-kódokat, de a Dinamikus QR-kódok létrehozásához a fizetős programjukat kell választania. A fizetős program olyan funkciókat is tartalmaz, mint a QR-követés és a szkenner eszközinformációi. Ezenkívül videós útmutatót is tartalmaznak a platformjukon, amely végigvezeti Önt a QR-készítési folyamaton.

A testreszabási lehetőségek meglehetősen élénkek, lehetőség van a minták, a szemek megváltoztatására és még logó hozzáadására is a QR-hoz. Ezenkívül hozzáadhat egy keretet, vagy választhat a sablonkönyvtárukból.

Visualead

A Visualead a QR-generálási folyamatot négy egyszerű lépésre bontja; válassza ki a QR-típust, tervezze meg a kódot, nyomtassa ki a kódot, és kezelje kampányát. Több mint 500 000 vállalkozás, köztük olyan óriások, mint a Hp és az Intel, bízik a Visualeadben QR-megoldásként. Leginkább a barátságos felhasználói felület és a könnyen használható elrendezés miatt.

A Visualead sokkal több QR-típust kínál, mint bármely más QR-generátor az interneten. A QR-típusok, például a webhely URL-címe, a vCard, a Facebook-oldal, az e-mail, az egyéni szöveg és még sok más megtalálható, ha rákattint a Kód létrehozása opció. Sőt, olyan QR-típusokat is találhat, amelyek megfelelnek az üzleti, személyes, közüzemi és társadalmi igényeknek.

Miután megadta a kódhoz szükséges információkat, a Visualead többféle testreszabási lehetőséget kínál a kódhoz. A kód a testreszabás és az OK gombra kattintás után gyorsan generálódik, de a generált QR letöltéséhez be kell jelentkeznie a Visualeadbe.

Wix QR-generátor

Az Wix QR generátor tökéletes a minimalizmus rajongóinak. Néhány kattintással létrehozhatja egyéni QR-kódját a letisztult megjelenésű WIX QR-generátor webhelyen. A WIX az összes főbb QR-típust, például szöveget, URL-t, telefont és képet kínál, de egyedi QR-típusokat is kap, mint például a PDF, a földrajzi helymeghatározás, a Wi-Fi és az e-mail.

A QR-generálási folyamat a WIX-en egy torta, mivel csak ki kell választania a kívánt QR-típust, és be kell írnia az értéket. A jobb alsó sarokban található QR-kód a beírt értéknek megfelelően változik. Korlátozott testreszabási lehetőségeket kap, például a méret 100 és 1000 képpont közötti beállítását, valamint a QR-kód háttér- és előtérszínének módosítását.

  Elveszett iPhone, iPad vagy Apple Watch megtalálása a Siri segítségével

A Wix legjobb része az, hogy nincs szükség regisztrációra a QR-kód letöltéséhez. A QR-kód letöltéséhez kattintson a Letöltés gombra, és válassza ki a letöltési formátumot.

Kaywa QR kód

A QR-kódban tárolt információk gyakran elavulnak, de a QR-kód továbbra is az eredeti információhoz irányítja át. Sőt, ez a probléma akkor is fenyegetővé válik, ha ezt a QR-kódot kinyomtatják vagy fizikailag elkészítik, mivel a rossz QR-kód folyamatosan növeli a fogyasztó megzavarását.

Kaywa célja a probléma megoldása azáltal, hogy lehetőséget ad a dinamikus és a statikus QR-kódok közötti választásra. A dinamikus kód megváltoztatja a benne tárolt információkat az alkotó igényei szerint.

Lehetőséged van arra, hogy URL-t, névjegyet vagy kupont QR-kódba faragj, de a platform nem támogatja az ingyenes QR-generálást. A felhasználónak választania kell a fizetett csomagok között, beleértve a kezdőcsomagot, a haladó csomagot vagy a prémium csomagot.

Flowcode

Flowcode QR-generátor egyedi QR-típusokat kínál, mint például a Snapchat, a Twitter, a Tik Tok, a LinkedIn, a Venmo, a Google Drive és még sok más. Az előre definiált QR-típusokon kívül a Flowcode lehetőséget ad arra is, hogy egy fájlt a tárhelyéről QR-kóddá alakítson át. A fájl lehet pdf, kép, videó vagy hang, legfeljebb 20 MB méretű.

Megfelelő mennyiségű testreszabási lehetőséget kap a Flowcode segítségével a QR-minta stílusának, az előtér színének és a QR-téma megváltoztatásához. Ezenkívül hozzáadhat egy középső képet is a készülékről, legfeljebb 5 MB méretű.

A Flowcode gyorsan generálja a QR-kódot, miután befejezte a kódtervezést, és továbblép. A létrehozott QR letöltéséhez regisztrálnia kell a Flowcode-on.

QR kódos csimpánz

QR kódos csimpánz az összes QR-generátor testreszabási királya. Az összes alapvető QR-típust kínálja, beleértve a Facebookot, az eseményt, a Vcardot, a kuponokat és még sok mást, de a varázslat akkor történik, amikor testre szabja a QR-kódot.

Testreszabhatja a formát, színt, logót, és még matricákat is hozzáadhat a kódhoz. Ezzel az eszközzel az ég a határ, mivel egyedi QR-kódokat hozhat létre, például szív alakú QR-kódot, kávé alakú kódot vagy akár gitár alakú QR-kódot is. Akár tetszőleges fényképet is hozzáadhat a kódhoz.

Az ingyenes csomag tíz dinamikus kódot kínál, havonta 1000 szkennelést, de ha további vizsgálatokat szeretne, frissítenie kell a fizetős csomagjukra.

Qrd.by

Képzelje el, hogy egy QR-generátort és egy adatelemző eszközt egyesít! Qrd.by pont ezt teszi azáltal, hogy lehetővé teszi a platformon keresztül generált QR-kódok felhasználói megszerzésének nyomon követését.

A Qrd.by az összes főbb QR-típust és számos testreszabási lehetőséget kínál, de nyomkövetési funkcióik kiemelik őket. Az egyes QR-kódokon keresztül nyomon követheti a látogatók számát, pontos pozíciójukat és viselkedésüket. Ezenkívül választhat e-mail értesítéseket a QR-kódot beolvasó eszköz helyével és eszközinformációival.

  A játékon belüli számítógép teljesítményének figyelése az MSI Afterburner segítségével

A Qrd.by-vel készült dinamikus QR-kódok nagymértékben testreszabhatók, és akár átirányításokat is ütemezhetsz velük. A teljes nyomon követési előzmények elérhetők a Qrd.by profilon, bármikor importálhatja egy táblázatba.

Shopify

Vannak esetek, amikor csak egy egyszerű QR-kódra vágyik, amelyet gyorsan létrehozhat anélkül, hogy a kód testreszabására való feliratkozással kellene fáradnia. Ha az az eset áll fenn, A Shopify QR-generátora tökéletes erre a használati esetre.

A Shopify egyszerű QR-típusokat kínál, például URL-t, telefonszámot, SMS-t vagy egyéni szöveget. A kód előállítási folyamata egyszerű; írja be e-mail címét, válassza ki a QR-típust, írja be az értéket, és nyomja meg a QR-kód létrehozása gombot. Ez az. Másodperceken belül létrehozhat funkcionális QR-kódot. Ezenkívül a kód valós idejű előnézetét is láthatja.

A QR-kódot e-mailben küldjük el a webhelyen megadott címre. A spam e-mailek elkerülése érdekében ne felejtse el törölni a jelölést a hirdetések e-mailjeibe történő megjelenítésére vonatkozó promptból.

QR Creator

Hihetetlenül hangozna, ha azt mondanánk, hogy az összes QR-funkciót, például a Dinamikus QR-t, a nagyszerű testreszabhatóságot, a rengeteg QR-típust, a QR-statisztikát és a rengeteg további funkciót INGYEN megszerezheti! Nos, elérted a főnyereményt a QR-készítő, és még csak nem is igényelnek regisztrációt a webhelyükön. Ezen túlmenően ezeknek a QR-kódoknak nincs lejáratuk, és kompatibilisek a nyomtatással.

A kód előállítási folyamata egyszerű, nem igényel hitelesítést vagy regisztrációt. A platform több URL-t is hozzáadhat egyetlen QR-kódhoz, vagy lerövidítheti az URL-t, hogy a QR rendezettnek tűnjön. Ennek ellenére a platform teljes egészében a felhasználók PayPal-on keresztüli adományaiból működik, és ezeket adományozni kell a támogatásukra.

goQR.me

goQR.me kódgenerátor egy egyszerű és problémamentes kódgenerátor alapvető QR-típusokkal és egyszerű felhasználói felülettel. Valós idejű QR-előnézetet is kaphat olyan QR-típusokkal, mint például URL, egyéni szövegek, névjegyek, helyek stb. Ezenkívül megkapja a beágyazási lehetőséget a platformon, amely lehetővé teszi a QR-kód közvetlenül a webhelyébe történő beágyazását. A kódhoz logót is hozzáadhat, ha egyéni képet illeszt a platformra.

A QR-kód generátor lefedi Önt, ha azt tervezi, hogy a QR-kódot rányomtatja az árujára. A QR-kód generátorból közvetlenül átviheti generált QR-kódját a Zazzle-be, és kiválaszthatja az igényeinek megfelelő nyomtatási tervet.

QR-cuccok

QR-cuccok egy újabb QR-készítő az összes alapvető funkcióval, de néhány zárolva van a fizetős előfizetők számára. Néhány egyedi QR-típust kínálnak, mint például a Skype-hívások, az Attendance, az iTunes Link, a PayPal és a Bitcoin, valamint az összes hagyományos. Választhatja a statikus és dinamikus QR-t, de csak a QR-cuccra való feliratkozás után kap szerkesztési hozzáférést.

  Hogyan lehet a Chrome-ban „Nyitott ablakként” parancsikonokat (most, amikor a Google megölte)

A testreszabási lehetőségek közé tartozik a QR-kód méretének, színeinek és formátumának módosítása. Sőt, kap egy funkciót a QR hiba csökkentésére, ami javítja a kódok válaszkészségét és olvashatóságát. A pontokat és sarkokat is módosíthatja, vagy kiválaszthat egy előre beállított QR-sablont.

A platform teljesen reklámmentes, és egyszerre több QR-kódot is nyomtathat. A valós idejű QR-előnézet a különböző testreszabási lehetőségek kipróbálásakor is jól jön.

QR kód majom

A QR Code Tigerhez hasonló trendet követve a QR kód majom rengeteg QR-típust és testreszabási lehetőséget kínál, de elment néhány csúcsminőségű funkciót a fizetős programhoz. A platform lehetőséget kínál QR-kódjának letöltésére SVG, PDF vagy EPS formátumban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az EPS formátum tökéletes, ha a kódokat árucikkekre kívánja nyomtatni, de az EPS nem támogatja a színátmeneteket.

A QR Code Monkey segítségével MP3-, PDF- vagy videofájlokat konvertálhat QR-formátumba, és a minőséget a praktikus minőségcsúszkával módosíthatja. A statisztikai és szerkeszthetőségi funkciók csak a fizetős programokra korlátozódnak.

Egoditor

Végül, de nyilvánvalóan nem utolsósorban megvan QR kód generátor. Hé! megnyugodhat, jellemzői nem olyan általánosak, mint a neve hangzik. A fenti lista mindenféle bizarr QR-típust tartalmaz, de egyik sem közelíti meg a QR-kód generátort; akár Word dokumentumokat és PPT-ket QR-kódokká konvertálhat ezzel a platformmal.

A listán szereplő többi QR-generátorhoz hasonlóan a QR Code Generatorhoz is tartozik egy fizetős és egy ingyenes program. A nyomkövetési és statisztikai funkciók csak a fizetős programban érhetők el, de az ingyenes programjukban bármikor létrehozhat statikus QR-t.

Ez a platform a legjobban dokumentált QR-generátor. A legtöbb GYIK-re hivatalosan választ kap a webhelyen. Ezenkívül választhatja az előre megtervezett sablonjaikat, amelyek névjegykártyákat, szórólapokat, prospektusokat és még sok mást tartalmaznak.

A testreszabási lehetőségek egyediek, és lehetőséget adnak arra, hogy igényei szerint módosítsa a QR-kódot.

Utolsó megjegyzés 👩‍🏫

A QR-kódok gyorsan szükségessé válnak mindenféle vállalkozás számára. A QR-kódok fenti listája különálló, de hatékony QR-generátorokat tartalmaz. Javasoljuk, hogy a tökéletes QR-szkenner kiválasztása előtt ellenőrizze a testreszabhatóságot, a méretezhetőséget és a nyomkövetési funkciókat. Mindazonáltal haladjon tovább, és növelje vállalkozását a csúcsra a QR-kód technológia segítségével.