13 kisállat-biztosítási webhely, amely megtakaríthatja a drága állatorvosi számlákat

Mindig jó, ha van mellettünk valaki, amikor egy hosszú, fárasztó munkanap után hazajövünk – valaki, aki mindig szeretni fog, ítélet nélkül, akárhogy is érzed magad egész nap.

Az ilyen jellegű kapcsolat egy társas lénnyel, például egy háziállattal, mindkét fél számára előnyös. Az olyan állattársak, mint a kutyák, macskák, nyulak és még a madarak is színekkel gazdagítják életünket.

Ezenkívül szinte nincs magány érzése. Egyes háziállatok, például a kutyák, nagymértékben segítenek csökkenteni a gazdi stresszét és aggodalmait, és táplálják őket. Ha házi kedvencünk van, az érzelmi jólétünkről gondoskodunk. Továbbra is nagyobb biztonságban érezzük magunkat, és feldobják a hangulatunkat.

Hogyan gondoskodnak az emberek az állatokról?

Annak érdekében, hogy kedvenceink a legjobb formában maradjanak, mindent megteszünk egészségük megőrzése érdekében. Biztosítjuk számukra a szükséges napi táplálékbevitelt, rendszeres sétákra visszük őket, megfelelő ápolással gondoskodunk higiéniájukról.

Ez azt jelenti, hogy le kell nyírni kedvence karmait, hetente meg kell mosni, és gyakran meg kell fürdetni. Az ápolás másik előnye, hogy megfigyelheti kedvence bundájában vagy bőrében bekövetkező változásokat, például korpásodást, kopasz foltokat vagy száraz bőrt. Egészségi állapotukat rendszeres állatorvosi vizsgálatokkal is biztosítjuk.

Mindkettőtöknek előnyös lesz egy szoros kapcsolat kialakítása. A társ iránti szeretet kimutatásának legjobb módjai közé tartozik az ölelgetés, a simogatás, a hasdörzsölés és még a kabát simogatása is. Ez segít abban, hogy érzelmileg közelebb érezze magát társához, és arra ösztönzi kedvencét, hogy jól kommunikáljon emberekkel és más állatokkal.

Házi kedvenceinket is biztosítjuk mikrochipek és azonosító címkés nyakörvek elhelyezésével, ezzel biztosítva, hogy otthonunk veszélyektől mentes legyen, és a káros anyagokat távol tartjuk. Végre egy kisállat is a családunk szerves része. A legjobb kisállat-biztosítás megléte egy másik dolog, amelyet nem szabad kihagynia.

Hogyan nehezíthetik zsebre az állatorvosi látogatások?

Az állatorvosi ellátás iránti igény nagyobb, mint valaha. Az állatorvosi ellátás költségei a kisállat-tartás növekedésével párhuzamosan emelkednek.

A fizikális vizsgálatok, a diagnosztikai vizsgálatok, a labormunka, a műtét, az érzéstelenítés, a kórházi kezelés és még az éjszakai ellátás is azon szolgáltatások közé tartoznak, amelyeket az állatorvosi rendelők számláznak. Egy műtéti időpont lényegesen többe kerül, mint egy szűrés, és például a folyamatban lévő kezelések idővel akár jelentős összeget is felemelhetnek.

Ezen eljárások közül sok jogosult fedezetre a legjobb kisállat-biztosítás megkötésével, amely az állatorvosnak való fizetés után visszafizeti a költségeket.

Minden kisállattulajdonosnak meg kell fontolnia kedvence számára elérhető legjobb kisállat-biztosítás megkötését. Ha a legrosszabb forgatókönyv bekövetkezik, biztonságban érezheti magát, ha tudja, hogy rendelkezik pénzügyi védelmi biztosítással.

Nézzünk meg néhány webhelyet, amelyek a legjobb kisállat-biztosítási szolgáltatásokat kínálják.

Aspca Pet Egészségbiztosítás

Az Aspca Pet Insurance régóta az egyik legjobb kisállat-biztosítást nyújtja az állatok számára. Biztosítási terveiket aprólékosan összeállították, és betartják az Aspca humánus bánásmódra vonatkozó kritériumait.

  Ellenőrizze, hogy számítógépe miért nem kompatibilis

Ezenkívül a kisállat-biztosításuk támogatja az ASPCA célját azáltal, hogy segíti az állattulajdonosokat a magas színvonalú állatorvosi ellátásban, így az állatok hosszabb, egészségesebb életet élhetnek.

Kifizeti a vizsgálati díjakat, valamint a balesetek, betegségek, viselkedési problémák, örökletes/krónikus állapotok és sok más diagnosztikai és terápiás költségeit.

A beiratkozáskor választott költségtérítési összegtől függően az éves önrész elérése után a jogosult állatorvosi összeg 90, 80 vagy 70%-át kapja vissza.

Az állatorvosi számla kiegyenlítése után benyújtott igény benyújtásával teljes körű fedezetet kaphat, és megkapja a biztosítási összeget. Az Aspca egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy biztosítja kedvence számára a szükséges védelmet egész élete során. A biztosítási limiteket évente visszaállítják.

Egészséges mancsok kisállat-biztosítás

A Healthy Paws segítségével biztosíthatja kedvencének a szükséges orvosi ellátást. Kisállat-biztosításaik tartalmazzák a genetikai és öröklött betegségeket, a fajtaspecifikus állapotokat, a baleseteket, a betegségeket, a sürgősségi ellátást és az alternatív kezeléseket.

A Healthy Paws egy megfizethető kisállat-biztosítási csomagot kínál, amely fedezi a közelmúltbeli sérülések és betegségek miatti orvoslátogatásokat.

A könnyen érthető kisállat-biztosítási terv segítségével egyszerűen segíthet mind ön, mind kedvence védelmében. Nincsenek incidensenkénti, éves vagy élethosszig tartó kártérítési korlátozások, és a terv lefedettsége felső határok nélkül biztosított.

A weboldal zökkenőmentesen használható, gyors és egyszerű papírmunkát dolgozott ki az ügyfelek számára igénylőlapok nélkül.

Csak készítsen képet az állatorvosi számlájáról, és töltse fel az alkalmazással vagy a Healthy Paws online fiókjával. A visszatérítés gyors és hatékony. Érd el őket kedvencedért még ma.

Fetchpet

A Fetchpet az egyik legjobb fedezetet nyújtja betegségek és egyéb egészségügyi állapotok kezelésére. A Fetchpet segítségével folytathatja a munkát jelenlegi állatorvosával, vagy kereshet újat. Még a sürgősségi klinikák és a szakorvosok is ide tartoznak.

A kereset benyújtása is meglehetősen egyszerű. Csak készítsen fényképet kedvence egészségügyi feljegyzéseiről, és válaszoljon néhány egyszerű kérdésre.

A követelés elfogadását követően két napon belül közvetlen letétbefizetést kap a váratlan állatorvosi díj 90%-áig. Ezenkívül használja ki a Fetchpet exkluzív ajánlatait, hogy akár 10%-kal csökkentse a díjak költségeit.

A legtöbb cég nem fogad be tizenkét vagy nyolc hétnél idősebb állatokat. Ehhez képest a Fetchpetnek nincs felső korhatára, és lehetővé teszi a biztosítást akár hat hetes állatokra is.

Tök

A sütőtök megfizethetővé teszi az állatok szükséges megelőző ellátását. A Pumpkin legjobb kisállat-biztosítási lehetőségeivel segíthet abban, hogy házi kedvencei megfelelő vizsgálatokat, orvosi ellátást és vényköteles gyógyszereket kapjanak. Ezenkívül külön biztosítással rendelkezik kutyák és macskák számára.

Kiválaszthatja kedvence számára az Ön számára megfelelő kisállat-biztosítást. Az állatorvosi területen elért új fejlesztések nyomán jobb rendszerek állnak rendelkezésre a kezelésekhez, de ugrásszerűen magas költségek mellett. Pumpkin fedezi Önt az esetlegesen előforduló előre nem látható állatorvosi költségekre.

Minden háziállatnak éves vizsgálatra, védőoltásra és parazitavizsgálatra van szüksége, hogy egészséges maradjon. Emiatt a Pumpkin állatorvosokkal együttműködve kifejlesztette a Preventive Essentials-t, egy egyedülálló wellnesscsomagot.

Ha visszatérítést szeretne kapni ezért az alapvető wellness-szolgáltatásért, egyszerűen hozzáadhat egy opcionális juttatást a tervéhez; ez nem biztosítás, de ugyanolyan fontos.

  Hogyan lehet a Twitter szív ikonját bármilyen hangulatjelre megváltoztatni

Sok Háziállat

A ManyPets mottója, hogy hozzájáruljon a klímapozitív jövőhöz, növelje a kedvtelésből tartott állatok egészségügyi ellátásához való hozzáférést, és biztosítsa a kisállat szülőknek azt a szabadságot, hogy megtalálják az állataik által igényelt ellátást.

A ManyPets nevéhez fűződik olyan kisállat-biztosítások és wellness programok kidolgozása, amelyek fedezik a már meglévő betegségeket.

A ManyPets szabványos előfizetései fedezik a betegségek és balesetek kezelésével és gondozásával kapcsolatos kiadásokat, de felár ellenében a rutin ellátást is fedezheti.

A baleseti és betegségi várakozási ideje csak 24 óráig tart, ha jelenlegi kisállat-biztosításáról a ManyPets kisállat-biztosításra vált át.

Limonádé

A Lemonade az egyik legjobban értékelt biztosítótársaság. A Limonádéval minden világos és egyszerű lesz. A Lemonade a feje tetejére állítja a hagyományos biztosítási koncepciót. Prémium kifizetéseit úgy kezeljük, mintha Ön fizette volna, nem pedig ők.

A Lemonade által készített megelőző ápolócsomag, kifejezetten szőrmecsaládja fiatalabb tagjai számára. A kritikus műveletek közé tartozik az ivartalanítás vagy ivartalanítás, a mikrochippelés, a bolhakezelés és legfeljebb hat oltás vagy emlékeztető.

A Lemonade egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy a prémiumok egy részét jótékonysági szervezeteknek adományozza. A weboldal modern és egyszerű; Az árajánlat megszerzése néhány percet vesz igénybe. Vásárolhat kötvényt online, ha elégedett az árral.

Kisállatbiztosítás országos szinten

A Pet Insurance By Nationwide az egyik legjobb kisállat-biztosítási tervet nyújtja. A Pet Insurance By Nationwide sérülések, balesetek és betegségek, valamint jóléti tervek segítségével segít kiválasztani kedvence számára a szükséges fedezet pontos szintjét. Országosan kiterjed az egzotikus háziállatokra, mint a madarak, teknősök és hüllők, valamint a kutyák és macskák.

Nem számít, milyen állatot véd, kedvezmények állnak rendelkezésre. A jelenlegi Nationwide-tagok 5%-ot takarítanak meg egy vadonatúj kisállat-biztosításra, és 10%-ot, ha három vagy több háziállatot biztosítanak. Számos változatos kisállat-biztosítási ügyféligényt tud kielégíteni a Nationwide, amely biztosítási tervek széles skáláját kínálja.

Háziállatok legjobb

A Pets Best két elsődleges kötvénytípust kínál: az egyiket csak a balesetekre, a másikat pedig a balesetekre és a betegségekre egyaránt. Az igények benyújtása is egyszerű. Ha a vállalat webhelyét vagy mobilalkalmazását használja, papírok kitöltése nélkül is benyújthat igényt.

Egy Rutin Care lovas is hozzáadható, amely kiterjed az olyan dolgokra, mint az immunizálás, a mikrochip, a bolha- és kullancsirtás stb. A rutinápolási ellátás két szinten érhető el: Essential és Best Wellness. Az ivartalanítás és az ivartalanítás, a fogtisztítás és a wellness tesztek hozzáadódnak az Essential Wellnessről a Best Wellnessre való frissítéskor.

Biztosítása éves fedezeti korlátozásokat és visszatérítési arányokat tartalmaz, amelyek 70% és 90% között mozognak. Más weboldalakhoz képest rövidebb a várakozási ideje a balesetekre.

Vegye igénybe a kisállat-biztosítást

Az Embrace Pet biztosítás mindig ott van, amikor váratlan történik kedvencével. Az egyik legjobb kisállat-biztosítási tervvel és néhány más társasággal rendelkezik.

Egy apró karcolástól a krónikus és fogászati ​​megbetegedésekig, sérülésekig, állatorvosi látogatásokig, vizsgálatokig, kezelésekig, függetlenül attól, hogy kicsi vagy nagy, és még az utóellenőrzések költségeit is fedezi.

Ezenkívül megvásárolhatja az Embrace rugalmas, nem biztosítási megelőző kezelési tervét a kisállat-biztosítás mellett. Segít abban, hogy költségvetést hozzon létre a szükséges, bár esetenként drága kiadásokhoz kedvence érdekeit szem előtt tartva.

  Jitsi – Önkiszolgáló, nyílt forráskódú videokonferencia-megoldás [+3 Hosting Platforms]

A kárigények benyújtásával kapcsolatos tapasztalatok a legfontosabb szempont a kisállat-biztosítási tervben. Ez zökkenőmentesen, űrlapok kitöltése nélkül történik.

Trupanion

Az egyik legismertebb kisállatbiztosító a Trupanion. Weboldala és telefonos szolgáltatása közvetlenül az állattartóknak kínál baleset- és betegségbiztosítást. A Trupanion együttműködik munkaadókkal, állatorvosi klinikákkal és menhelyekkel a biztosítás piacán.

A biztosítók szerint a háziállatoknak általában nagyjából nyolc hetesnek kell lenniük ahhoz, hogy jogosultak legyenek a fedezetre. A kisállatok azonban már születésüktől kezdve biztosíthatók, köszönhetően annak, hogy a Trupanion megszüntette a minimális korhatárt.

Általában az Ön igényei szerint módosíthatja a kisállat-biztosítási kötvény önrészét. A kutyák vagy macskák tenyésztőinek Trupaniont kell használniuk, mivel a tenyészlovasa fedezi a tenyésztésből, kölyközésből vagy anyaállatból eredő betegségeket és sérüléseket.

Figo kisállatbiztosítás

A Figo lehetőséget akar adni Önnek arra, hogy a gondozás, nem pedig az ár alapján válassza ki kedvence számára a legjobbat. A nyitott élethosszig tartó ellátási terv és a wellness-kiegészítő mellett a Figo három rugalmas tervet kínál, amelyek betegségekre és sérülésekre terjednek ki.

A terveknek évente csak egy önrészük van. Fizethet azonban havi részletekben is, ha úgy dönt. Ügyfélként hozzáférhet a Figo Pet Cloudhoz, amely alkalmazás megkönnyíti kedvence egészségügyi és biztosítási követelményeinek kezelését.

Még akkor is, ha elégedetlen a szolgáltatással, 30 nap áll rendelkezésére, hogy felmondja a fedezetét, és visszatérítést kapjon, ha nem nyújt be igényt.

Legfeljebb évi 5000 USD (alapvető), évi 10 000 USD (előnyben részesített) vagy korlátlan összeg (Ultimate) visszatéríthető Önnek. Figo szerint a Preferred kategória a legszélesebb körben használt. Ezzel a rugalmas megközelítéssel kiválaszthatja az ideális fedezeti szintet, amely megfelel pénzügyi igényeinek és kedvence igényeinek.

Megfontolt kisállatbiztosítás

A Prudent Pet Insurance átfogó és csak baleseti biztosítást nyújt az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelően. Számos biztosítási tervet kínál, beleértve az Essential, az Ultimate és az Accident-only.

Ezenkívül a Prudent Pet két védelmi kiegészítőt kínál, amelyeket felár ellenében hozzáadhat a tervéhez. Ha sok kisállatot fedezel a Prudent Pet-tel, 10% többállat-kedvezményt kapsz. 15 dolláros ajándékutalványt is kaphat, ha másik állattulajdonost utal a Prudent Pethez, és ezt követően ingyenes árajánlatot kér.

Van egy éjjel-nappali egészségügyi segélyvonal is, ha szüksége van rá. A Prudent pet az átfogó biztosítási terveket nyújtó legjobb kisállat-biztosító társaságok közé tartozik.

TrustedPals kisállatbiztosítás

A TrustedPals által kínált kedvezmények sokaságával pénzt takaríthat meg kedvence biztosításán. A wellness-kiegészítő felár ellenében vehető igénybe, de segíthet abban, hogy megszerezze kedvence egészségének és egészségének megőrzéséhez szükséges védelmet.

Nagy rugalmasság áll rendelkezésedre az önrészed, a visszatérítés összege, a társfizetés és az éves juttatási korlátozások tekintetében.

Használhat wellness-kiegészítőt, hogy fedezetet szerezzen a rutin- és megelőző ellátáshoz, ha több fedezetet szeretne, mint a katasztrófa- és betegségterv. Az Ön kedvence életkora, fajtája és az, hogy kedvence hím vagy nőstény, hatással lesz a TrustedPals biztosítási költségeire.

Következtetés

Szerezze meg kedvence társának a legjobb kisállat-biztosítási csomagot az egészséges és biztonságos jövő érdekében a fent említett, kategóriájában legjobb webhelyekről. Növeli pénzügyi stabilitását, és hosszú távon hatással lesz Önre és kedvencére azáltal, hogy boldog életet él.

Nézzen meg néhány kisállat-nyomkövetőt, hogy segítsen megőrizni kedvenceit.