13 inspiráló üzleti podcast az ambícióihoz

Az üzleti podcastok olyan audiosorozatok, amelyek célja, hogy megosszák az üzleti élettel kapcsolatos betekintéseket és tippeket. Ezek a podcastok egyedülálló platformot biztosítanak betekintések, iparági trendek és értékes tippek megosztásához a leendő vállalkozók számára, hogy tanuljanak az üzleti vezetők szakértelméből.

A podcastok óriási népszerűségre tettek szert a Covid-19 óta. Világjárvány, ami a végéhez vezet 400 millió podcast hallgatók. Az üzleti podcastok tartalmas beszélgetéseket mutatnak be a vállalkozások tulajdonosaival. A házigazdák kérdéseket tesznek fel a kihívásaikról, valamint arról, hogyan győzték le és építették fel sikeres vállalkozásukat.

A podcastok vendégei szakértők, befolyásolók és gondolatvezetők, akik innovatív módon befolyásolják a hallgatókat. Ez a podcastok legjobb része; minden leendő vállalkozó vagy új cégtulajdonos tanulhat tőlük autóvezetés, sétálás közben vagy bármikor.

Az üzleti podcastok előnyei

Íme néhány előny, amelyet az üzleti podcastok hallgatása kínál:

  • Az üzleti podcastok értékes betekintést és tanácsokat kínálnak a vállalkozóknak ahhoz, hogy naprakészek maradjanak iparáguk legújabb trendjeivel és üzleti stratégiáival kapcsolatban.
  • A sikeres vállalkozók meghallgatásával, akik már eligazodtak a vállalkozás indításának és növekedésének kihívásai között, a vállalkozók fontos tanulságokat és inspirációt nyerhetnek.
  • Az üzleti podcastok gyakran olyan témákat fednek le, mint az időgazdálkodás, a pénzügyi tervezés és a hatékony alkalmazottak kezelése, gyakorlati tippeket és stratégiákat adva a vállalkozóknak működésük optimalizálásához.
  • Ezek a podcastok kényelmes és elérhető platformokká válnak a vállalkozók számára, hogy folyamatosan tanulhassák és fejlesszék készségeiket, ami végső soron növeli a siker esélyeit.

Az alábbiakban felsoroljuk a legjobb üzleti podcastokat:

Milliárdosokat tanulunk

Milliárdosokat tanulunk egy világszerte elismert podcast, amely híres pénzügyi milliárdosok, köztük Warren Buffett, Ray Dalio és Howard Marks tanulmányozására és interjúztatására szolgál.

A Stig Brodersen és Clay Finck által vezetett műsor értékes betekintést nyújt a milliárdosok tőzsdei befektetési stratégiáiba. Több mint 100 millió letöltésével a világ legnagyobb tőzsdére befektető podcastja.

A podcast túlmutat az interjúkon, és a Richer Wiser Happier sorozatot tartalmazza, melynek házigazdája William Green bestseller-író. Ebben a sorozatban William olyan legendás befektetőkkel beszélget, mint Mohnish Pabrai és Guy Spier, és feltárja, hogyan lehet sikereket elérni mind a piacon, mind az életben.

A We Study Millionaires a Bitcoin Fundamentals sorozatot kínálja, melynek házigazdája Preston Pysh. Ebben a szegmensben a Preston a Bitcoin és a makrogazdasági tér prominens szereplőivel interjúztat, belemélyedve a Bitcoin alapvető fogalmaiba és következményeibe.

A We Study Billionaires egy átfogó podcast, amely interjúkat, mélyreható merüléseket és szakértői elemzéseket ötvöz, hogy a hallgatók számára értékes betekintést és leckéket nyújtson a világ vezető pénzügyi milliárdosaitól, és feltárja a szélesebb körű befektetési stratégiákat és a Bitcoin szerepét a makrogazdasági környezetben.

Hallgasd meg: Apple Podcastok | Google Podcast

A 100 dolláros MBA kiállítás

A 100 dolláros MBA kiállítás Az Omar Zenhom podcastja felbecsülhetetlen értékű forrást kínál a gyakorlati és megvalósítható betekintést kereső cégtulajdonosok és vállalkozók számára. A 100 dolláros MBA nevű népszerű üzleti képzéséről és közösségéről ismert Omar Zenhom szakértelmét és tapasztalatát hozza el a podcastba.

Megosztja a legjobb leckéket, koncepciókat, példákat és meglátásokat belülről A 100 dolláros MBA képzés és közösség, így a hallgatók számára a közösségen belül elérhető értékes tartalom tömörített és hozzáférhető változatát nyújtja.

Ami megkülönbözteti a 100 dolláros MBA Show-t, az az elkötelezettség, hogy értékes tartalmat nyújtson háttértörténetek és promóciók nélkül. A hallgatók arra számíthatnak, hogy egyenesen belemerülnek az alapvető üzleti leckékbe, és tanulhatnak a játék legjobbjaitól.

Omar szakértelme mellett a podcastban olyan vendégek is helyet kapnak, akik saját területükön elismert szakértők, változatos nézőpontokat és szakértelmet kínálva. Legyen szó marketing stratégiákról, pénzügyi tervezésről, ügyfélszerzésről vagy vezetői készségekről, a 100 dolláros MBA Show kiváló forrás azoknak a vállalkozóknak, akik folyamatosan szeretnék fejleszteni vállalkozásukat.

  17 legjobb szerencsejáték-partnerprogram magas jutalékok megszerzéséhez

Hallgasd meg: Apple Podcastok | Google Podcast

A 10 perces vállalkozó

A 10 perces vállalkozó egy felbecsülhetetlen értékű podcast, amelyet a tapasztalt sorozatvállalkozó, Sean Castrina üzemeltet, kifejezetten vállalkozókra és kisvállalkozások tulajdonosaira szabva.

A gyors tippekre összpontosítva a podcast praktikus és gyakorlatias tanácsokat kínál tömör, 10 perces epizódokban. Sean Castrina vállalkozóként szerzett széleskörű tapasztalata rengeteg tudást hoz a podcastba.

A hallgatók taktikai és gyakorlati betekintésekre és stratégiákra számíthatnak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy magabiztosan eligazodjanak a vállalkozás kihívásai között, és felkészüljenek a sikerre.

A podcast formátuma rövid és koncentrált epizódjaival ideális az elfoglalt vállalkozók számára, akik értékelik az idejüket. Mindössze 10 perc alatt a hallgatók koncentrált adag értékes információhoz férhetnek hozzá, és végrehajtható lépéseket tehetnek meg a vállalkozásukban.

Az összetett fogalmak falatnyi, könnyen emészthető epizódjaiba történő desztillálásával a The 10 Minute Entrepreneur lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy gyorsan befogadják az értékes ismereteket, és hatékonyan alkalmazzák azokat.

A boldogulni és üzleti céljaik elérésére törekvő vállalkozók számára a The 10 Minute Entrepreneur értékes forrás, amely gyakorlati útmutatást kínál, és képessé teszi őket arra, hogy megalapozott döntéseket hozzanak, amelyek a sikerhez vezetnek.

Hallgasd meg: Apple Podcastok | Google Podcast

Első Millióm

Első Millióm egy lebilincselő podcast, amely értékes betekintést és inspirációt kínál a feltörekvő vállalkozóknak. A sikeres vállalkozók, Shaan Puri és Sam Parr házigazdája, a podcast interjúkat tartalmaz olyan sikeres egyénekkel, akik megszerezték első millió dollárjukat az üzleti életben.

Ez az egyedülálló formátum lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy gyakorlati ismereteket és első kézből szerzett tapasztalatokat szerezzenek azoktól, akik sikeresen eligazodtak a vállalkozói úton. Shaan Puri és Sam Parr, mindketten kiváló vállalkozók, szakértelmüket és nézőpontjukat hozzák a beszélgetésekbe, biztosítva a dinamikus és rokon hallgatási élményt.

Tapasztalataikat vendégeik meglátásaival kombinálva a házigazdák gazdag tanulási környezetet teremtenek a hallgatók számára.

A podcast gyakorlati tanácsokat nyújtó hírneve megkülönbözteti, így kiváló forrás lehet az útmutatást kereső és kezdő vállalkozók számára. Az első millióm inspirációt és megvalósítható stratégiákat kínál, amelyek segítségével a vállalkozói álmokat megvalósítható sikertörténetekké alakíthatja.

Hallgasd meg: Apple Podcastok | Google Podcast

Hogyan építettem fel ezt Guy Riazzal

Hogyan építettem eztA Guy Raz házigazdája egy lebilincselő podcast, amely exkluzív lehetőséget kínál a hallgatóknak, hogy felbecsülhetetlen értékű ismereteket szerezzenek a világ legnevesebb vállalkozóitól.

Az ikonikus márkák építésének útját kutatva minden epizód őszinte interjúkat tartalmaz alapítókkal, akik osztoznak vállalkozói törekvéseik csúcspontjain és mélypontjain.

A podcast túlmutat a felszíni sikertörténeteken, és belemerül a kétség és a kudarc mély és bensőséges pillanataiba, amelyeket ezek a vállalkozók átéltek.

Azzal, hogy bemutatja azokat a sebezhetőségeket és kihívásokat, amelyekkel ezek az ikonikus figurák szembesülnek, a How I Built This mesterkurzust kínál az innovációról, a kreativitásról, a vezetésről és az akadályokon való eligazodás művészetéről.

A podcast különféle iparágakat fed le, és bemutatja azokat az utakat, amelyek végső sikerükhöz vezettek. Legyen szó technológiai, divat-, élelmiszer- vagy egyéb ágazatokról, a How I Built This gazdag betekintést nyújt a vállalkozói útba. A hétfőn és csütörtökön megjelenő új epizódokkal a podcast biztosítja az inspiráló és informatív tartalom következetes áramlását, amely minden hallgató számára ingyenesen elérhető.

Hallgasd meg: Apple Podcastok | Google Podcast

A Ramsey Show

A Ramsey Show egy erőteljes podcast, amely reményt kelt, és képessé teszi a hallgatókat arra, hogy átvegyék az irányítást pénzügyi életük felett, függetlenül a pénzzel elkövetett múltbeli hibáktól. A befolyásos Dave Ramsey és szakértői csapata házigazdája a podcast azokkal a legfőbb problémákkal foglalkozik, amelyek hátráltatják az egyéneket a vagyonteremtésben és a pénzügyi szabadság elérésében.

  Az Ant GTK téma telepítése Linuxon

A Ramsey Show biztonságos teret biztosít az egyének számára, hogy útmutatást kérjenek és kérdéseket tegyenek fel, tudva, hogy gyakorlati és használható tanácsokat kapnak pénzügyi kihívásaik leküzdéséhez.

Dave Ramsey széleskörű tudása és tapasztalata a személyes pénzügyek terén megmutatkozik, miközben ő és csapata különféle problémákkal küzd, mint például az adósság, a költségvetés, a megtakarítás és a befektetés. A műsor felbecsülhetetlen értékű betekintést és stratégiákat kínál, amelyek segítségével a hallgatók kontrollt szerezhetnek pénzügyeik felett, és szilárd alapot teremtenek a jólét építéséhez.

Azáltal, hogy az egyéneket hátráltató konkrét problémákkal foglalkozik, a The Ramsey Show pozitív változásokra ösztönzi a hallgatókat, és biztosítja számukra a pénzügyi helyzetük megváltoztatásához szükséges eszközöket.

Hallgasd meg: Apple Podcastok | Google Podcast

Startup Stories – Mixergy

Andrew Warner nagyszerű kutatást és sok gondolatot fektetett podcastja minden egyes epizódja mögé Indítási történetek. A vállalkozók értékes tippeket, betekintést és kivonatokat vehetnek át minden általuk készített interjúból. Minden epizód valós üzleti tapasztalatokat oszt meg, amelyek segíthetnek minden leendő vállalkozónak megtanulni, hogyan kell leküzdeni a kihívásokat.

Andrew vendégei csodálatos induló történeteket osztanak meg, és tartalmas beszélgetéseket folytatnak podcastokban. Ha Ön olyan személy, aki elindított egy startupot, vagy szeretne felépíteni egy startupot, akkor a Startup Stories podcastok nagyszerűek az Ön számára. A podcast célja, hogy ösztönözze a hallgatókat az üzlet iránti szenvedélyben, és segítsen nekik elindítani saját vállalkozásukat.

Hallgasd meg: Apple Podcastok | Google Podcast

Vállalkozók tűzben

John Lee Dumas, a nagysikerű podcast alapítója és házigazdája, Vállalkozók tűzbenlenyűgöző médiabirodalmat épített fel, amely több mint 100 millió meghallgatást gyűjtött össze 3000+ epizódon keresztül.

A több mint egymillió havi hallgatás és a 7 számjegyű éves nettó bevétel nyolc egymást követő évben elért eredményeivel a JLD a podcast-ipar kiemelkedő szereplőjévé nőtte ki magát.

A podcasting sikere mellett a JLD megírta első hagyományosan kiadott könyvét, a The Common Path to Uncommon Success-t. A Think and Grow Rich modern kori változataként leírt könyv egy 17 lépésből álló úttörő utat mutat be az olvasóknak a pénzügyi szabadság és kiteljesedés eléréséhez.

Hallgasd meg: Apple Podcastok | Google Podcast

Az intelligens passzív jövedelem

Az intelligens passzív jövedelem Az Online Business and Blogging podcast, melynek házigazdája Pat Flynn, felbecsülhetetlen értékű forrás azon vállalkozók és bloggerek számára, akik az online üzleti világban élen akarnak maradni. Pat nyíltan megosztja online üzleti és blogírási stratégiáit, bevételi forrásait és marketing tippjeit, hogy segítse közönségét vállalkozásaik sikerében.

A több passzív bevételi forrás létrehozására összpontosítva Pat elvezeti hallgatóit a pénzügyi szabadság és rugalmasság eléréséhez. Legyen szó világutazásról vagy kényelmes otthoni életvitelről, képessé teszi közönségét szenvedélyeinek folytatására, miközben online bevételt termel.

Pat 2008 óta szerzett tapasztalataiból merítve megosztja győzelmeit, veszteségeit és értékes leckéket, amelyeket az út során tanult.

Az önjelölt „online üzlet törésteszt-bábujaként” betekintést nyújt különféle témákba, mint például az építési hatóság, az e-mail marketing, a csapatépítés, a tartalommarketing, a podcasting, a SEO, a közösségi média stratégiák, a forgalom generálása, az online tanfolyamok létrehozása, a kapcsolt vállalkozások. marketing és termelékenységi tippek.

A podcast interjúk, különleges társműsorvezetők és Pat egyéni műsorai keverékét tartalmazza. A hallgatók rengeteg hasznos tanácsra és inspirációra számíthatnak, hogy egyedi online vállalkozásokat hozzanak létre anélkül, hogy kiégnének. Az intelligens passzív jövedelmi podcastot kötelező hallgatni azon feltörekvő vállalkozóknak, akik a digitális környezetben szeretnének boldogulni.

Hallgasd meg: Apple Podcastok | Google Podcast

A skála mesterei

Masters of Scale podcast felbecsülhetetlen értékű tanácsokat kínál a Szilícium-völgy ikonikus vezérigazgatóitól és vezetőitől. A podcast két különböző formátumot tartalmaz, amelyek átfogó képet adnak az üzleti növekedésről és rugalmasságról.

A klasszikus formátumban a műsorvezető Reid Hoffman, a LinkedIn társalapítója, Greylock-partnere és legendás Szilícium-völgyi befektető, megkérdőjelezi az üzleti méretezés hagyományos elméleteit.

  A Skype telepítése Linuxra

Együttműködik a vendégekkel, hogy kifejtse történeteiket a vállalkozásról, a vezetésről, a stratégiáról, a menedzsmentről és az adománygyűjtésről. Ez a formátum feltárja az üzleti szempontokat, és belemerül az emberi útba, beleértve a kudarcokat, kudarcokat és felbecsülhetetlen értékű tanulságokat.

A klasszikus formátumot kiegészítve a Rapid Response formátum valós idejű bölcsességet kínál a gyorsan változó helyzetekkel szembesülő üzleti vezetőktől. Bob Safian, a Fast Company korábbi főszerkesztője házigazdája ezek az epizódok olyan sürgető témákkal foglalkoznak, mint a válságkezelés, az újjáépítés, a sokszínűség és befogadás, valamint a vezetőváltás.

Ezek a formátumok együttesen átfogó képet adnak az üzleti világról, olyan betekintést és leckéket kínálva, amelyek rezonálnak a feltörekvő vállalkozók és tapasztalt vezetők számára.

Hallgasd meg: Apple Podcastok | Google Podcast

A Working Genius Podcast

A Working Genius PodcastA Patrick Lencioni vezetési és csapatmunka-szakértő házigazdája azt vizsgálja, hogy milyen típusú munka teszi lehetővé az egyének boldogulását, és megvizsgálja a potenciális kiégést, amely akkor fordulhat elő, ha valaki következetesen frusztrációval küzd.

A lényegre törő megbeszéléseken és szakértői tanácsokon keresztül a podcast eligazítja, hogyan tudják a csapatok és a családok hatékonyan kihasználni egymás egyedi ajándékait és erősségeit. Az egyéni zsenialitás erejének kollektív környezetben való megértésével és kiaknázásával a hallgatók értékes betekintést nyerhetnek a csapatmunka, a termelékenység és az általános elégedettség fokozásába mind szakmai, mind személyes környezetben.

A podcast egy átfogó forrás azoknak az egyéneknek, akik szeretnék kibontakozni teljes potenciáljukat, kiteljesedni munkájukban, és harmonikus és nagy teljesítményű csapatokat szeretnének létrehozni.

A kulcsfontosságú kérdések megválaszolásával és megvalósítható stratégiákkal ez a podcast felvértezi a hallgatókat azokkal az eszközökkel, amelyek segítségével kiaknázhatják erősségeiket, leküzdhetik a kihívásokat, és virágzó környezetet alakíthatnak ki munkahelyükön és otthonukban.

Hallgasd meg: Apple Podcastok | Google Podcast

Money Rehab Nicole Lapinnal

Nicole Lapin, egy nagyra becsült pénzügyi szakértő, a New York Times bestseller szerzője, a „Rich Bitch” és a „Rich Bitch” műsorvezetője.Pénz Rehab”, frissítő és elérhető megközelítést kínál a pénzügyi élet javításához. Nicole Money Rehab podcastjával a hallgatók pénztárcáját kívánja rehabilitálni, gyakorlati tanácsokat és stratégiákat kínálva pénzügyi életük javításához.

A podcast-epizódokat tömörre és időhatékonyra tervezték, általában körülbelül tíz percig tartanak. Nicole egyenesen a hajszába vág, harapásnyi tippeket és trükköket ad minden felesleges sallang nélkül. Ez a megközelítés biztosítja, hogy a hallgatók időveszteség nélkül gyorsan elnyerjék az értékes betekintést.

Nicole-t az a képessége különbözteti meg egymástól, hogy a pénzügyi fogalmakat relativ és hozzáférhető módon magyarázza. Lebontja az összetett pénzügyi szakzsargont, és egyértelmű magyarázatokat ad, biztosítva, hogy a hallgatóknak nincs szükségük szótárra, hogy megértsék meglátásait.

Hallgasd meg: Apple Podcastok | Google Podcast

A GaryVee hangélmény

A GaryVee hangélmény egy dinamikus podcast, melynek házigazdája Gary Vaynerchuk, egy rendkívül sikeres vállalkozó, vezérigazgató, befektető, tartalomkészítő és nyilvános előadó. Ez a podcast változatos tartalmat kínál, beleértve a népszerű #AskGaryVee show epizódjait, a marketingről és az üzletről szóló kulcsfontosságú beszédeket, a DAILYVEE videósorozat részleteit, interjúkat, kandalló melletti chateket és exkluzív eredeti felvételeket.

A podcast átfogó és magával ragadó élményt nyújt a hallgatóknak Gary Vaynerchuk világáról. Gary energikus és karizmatikus stílusa minden epizódon keresztül ragyog, így a hangélmény magával ragadó és elgondolkodtató.

Akár konkrét kérdésekre keresi a választ, akár ihletet merít a vitaindító beszédeiből, akár naprakész marad Gary legfrissebb gondolataival és gondolataival, a The GaryVee Audio Experience holisztikus élményt nyújt vállalkozóknak, marketingeseknek és magánszemélyeknek, akik gyakorlati útmutatást és motivációt keresnek.

Hallgasd meg: Apple Podcastok | Google Podcast

Végső szavak

Az üzleti podcastok felbecsülhetetlen értékű források a vállalkozók és a szakemberek számára. Platformot biztosítanak az iparági szakértőktől és sikeres vállalkozóktól származó értékes ismeretek, stratégiák és gyakorlati tanácsok eléréséhez.

Az üzleti podcastok hallgatásával az egyének bővíthetik tudásukat, inspirációt nyerhetnek, és naprakészek maradhatnak a legújabb trendekkel és üzleti gyakorlatokkal. Ezek a podcastok kényelmes és hozzáférhető módot kínálnak a tanulásra és az üzleti sikerhez elengedhetetlen készségek folyamatos fejlesztésére.

Akár interjúk, esettanulmányok vagy szakértői elemzések révén, az üzleti podcastok lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy megalapozott döntéseket hozzanak, elősegítsék a növekedést és eligazodjanak az üzleti világ kihívásai között.

Felfedezhet néhány legnépszerűbb marketing podcastot is, amelyek átalakítják stratégiáját.