12 legjobb vezeték nélküli CarPlay adapter a biztonságos vezetés érdekében

Késésben van egy találkozóról, és nagy forgalomban navigál, amikor hirtelen megszólal a telefonja. Nem mered levenni a szemed az útról, vagy a kezed a kormányról, de ez egyben fontos hívás is lehet. Ismerősen hangzik? Ez egy 22-es fogás, amellyel mindannyian újra és újra megküzdöttünk. A vezeték nélküli CarPlay adapterekkel azonban részt vehet a híváson, és vezetheti az autóját is.

Sokat vezetsz? Szeretnéd szórakoztatóvá tenni? Tekintse meg a legjobb Android Auto-alkalmazásokat, amelyek biztonságossá és szórakoztatóvá teszik a vezetést.

Mik azok a vezeték nélküli CarPlay adapterek?

A vezeték nélküli CarPlay adapterek lehetővé teszik, hogy autóját telefonjához csatlakoztassa, és élvezze az összes alkalmazást a képernyőn, a vezetékek és kábelek nélkül.

Az előnyök:

 • Kényelem
 • Jobb útvonaltervek a Térképen keresztül
 • Nem kell kezelnie telefonját hívások kezdeményezéséhez, üzenetek fogadásához és küldéséhez, kedvenc zenéihez való csatlakozáshoz stb.

A vezeték nélküli CarPlay adapterek piacán rengeteg modell található különböző márkától, és előfordulhat, hogy nem tudja, melyik felel meg az Ön igényeinek. A dolgok leegyszerűsítése érdekében elvégeztük a kutatást, és felsoroltuk a 12 legjobb vezeték nélküli CarPlay adaptert, amelyek biztonságossá teszik a vezetést, így anélkül tud segíteni a vészhelyzetekben, hogy saját maga is leszállna.

WQQBFF

A WQQBFF kompatibilis az Apple CarPlay rendszerekkel. Ezzel az eszközzel telefonjáról különféle Apple-szolgáltatásokat érhet el, például telefonhívásokat, Siri-asszisztenst és navigációt anélkül, hogy megérintené telefonját. 2016-tól használhatja ezt az eszközt iPhone-on, iOS 10 vagy újabb rendszeren, valamint a legtöbb autómodellben.

Főbb jellemzők:

 • Könnyen használható: Ez egy plug-and-play eszköz. Az eszköz használatának megkezdéséhez nincs szükség problémás frissítésekre vagy további szoftverekre.
 • Teljesen automatizált vezetés: Miután konfigurálta ezt a Wireless CarPlay eszközt a telefonjával, minden alkalommal automatikusan csatlakozik telefonjához, amikor elindítja a motort. Élvezze a gyors kapcsolatokat, mivel beépített 5 GHz-es WIFI modullal rendelkezik.
 • Széleskörű kompatibilitás: Nem kell aggódnia a kompatibilitás miatt, mivel az adapter több mint 600 autómodellel kompatibilis.

A WQQBFF 2016-tól kompatibilis az iPhone, iOS 10+ és a legtöbb autómodellel.

AutoSky 2023 Pro Edition

Az AutoSky megkönnyíti a gondtalan és nyugodtabb vezetési élményt. Ez az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a vezetékes CarPlay-t vezeték nélküli CarPlay-vé alakítsák.

Főbb jellemzők

 • Gyors beállítás: Az AutoSky Wireless CarPlay Adapter könnyen konfigurálható, és az első csatlakozás után automatikusan csatlakozik. Csak annyit kell biztosítania, hogy a Bluetooth be legyen kapcsolva a WiFi beállítások konfigurálása után.
 • Egyszerű frissítések: Ellenőrizze az adapter kézikönyvében található QR-kódot, és olvassa be, hogy megkapja a legújabb frissítéseket.
 • Széleskörű kompatibilitás: Ez az adapter több mint 600 autómodellel kompatibilis.
 • Rugalmas: A gyári CarPlay modelltől függően használhatja a 2,4 GHz-es és 5 GHz-es modulokat az adapter telefonjához való csatlakoztatásához.
  Rögzítsen képernyőközvetítést iPhone-ján Mac vagy Jailbreak nélkül

Az AutoSky kompatibilis az iPhone 6 és újabb verziójú Apple okostelefonokkal, amelyek iOS 10 és újabb rendszeren futnak.

OTTOCAST

Az OTTOCAST egyszeri plug-and-play funkciót kínál, ahol mindössze annyit kell tennie, hogy bedugja az adaptert, bekapcsolja a telefon WiFi-jét, és párosítsa a Bluetooth-t az automatikus csatlakozáshoz.

Főbb jellemzők

 • Plug & play: Konfigurálja egyszer, és élvezze az automatikus csatlakozást, amikor bekapcsolja a motort.
 • Széleskörű kompatibilitás: Ez az adapter tökéletesen működik több mint 600, gyári OEM vezetékes CarPlay rendszerrel rendelkező autómodellel. Android-eszközökkel azonban nem kompatibilis.
 • Kiváló teljesítmény: Ez az adapter beépített 5G chippel rendelkezik, amely gyors kapcsolatokat és adatátviteli sebességet biztosít.

Az OTTOCAST vezeték nélküli CarPlay adapterek kompatibilisek az iPhone készülékekkel.

URJD

Az URJD segítségével vezeték nélkül érheti el telefonos alkalmazásait, mint például az Üzenetkezelés, a Navigáció, a Google Térkép, a Siri stb.

Főbb jellemzők

 • Kompakt kialakítás: Ez az eszköz kompakt, hogy ne foglaljon sok helyet az autóban.
 • Könnyű és gyors csatlakozás: Az első beállítás egyszerű és gyors. Ezt követően ez az eszköz körülbelül hat másodpercen belül csatlakozik, valahányszor elindítja a motort.
 • Különféle kompatibilis autómodellek: Kompatibilis a legtöbb olyan autóval, amelyen 2015-től már elérhető a gyári vezetékes CarPlay.

Az URJD kompatibilis az iOS 10+ rendszert futtató eszközökkel, iPhone 6 és újabb verziókkal.

Eleacc 5.0

Az Eleacc 5.0 lehetővé teszi a vezeték nélküli használatot, azzal a plusz előnnyel, hogy az adapterhez a legújabb firmware-frissítést online frissíti.

Főbb jellemzők

 • Kicsi, de erős: Ez a tenyérnyi adapter csak kis helyet foglal el a járműben. Ez a termék kétféle adatkábellel rendelkezik; USB A-tól C-ig és C-től C-ig.
 • Gyors: Élvezze a gyors kapcsolatot az 5,8 GHz-es WiFi-támogatással és az 5,2-es Bluetooth-kapcsolattal. A Next Generation & Signal Filter technológia biztosítja, hogy a kapcsolat ne késlekedjen vagy megszakadjon.
 • Plug and play: Az első telepítés után automatikusan csatlakozik a telefonhoz, amikor bekapcsolja a motort.
 • Számos autómodellel kompatibilis: Az OEM vezetékes CarPlay autók és iPhone készülékek csaknem 98%-ával kompatibilis.

Az Eleacc 5.0 Wireless CarPlay Adapter kompatibilis az iPhone készülékekkel, és magas, több mint 98%-os kompatibilitási aránya a járművekkel.

A Phoebus Link a beépített gyári CarPlay-vel rendelkező autókat vezeték nélküli rendszerré alakítja. Ez a termék mindössze 4,2 uncia súlyú, és folyamatos firmware-frissítésekkel rendelkezik, amelyek biztosítják, hogy az adapter a legújabb szoftverrel fusson.

  A videolejátszási sebesség szabályozása bármely webhelyen a Chrome-ban

Főbb jellemzők

 • Plug and play: Ez az adapter automatikusan csatlakozik a telefonhoz az autó motorjának bekapcsolása után.
 • Számos jármű támogatása: A Phoebus Link Wireless CarPlay Adapter a legtöbb 2015-ös vezetékes CarPlay rendszerű autóval kompatibilis.
 • Kihangosított műveletek: A különféle funkciókat, például a hangvezérlést és a Siri asszisztenst élvezheti anélkül, hogy vezetés közben hozzáérne a telefonjához.

A Phoebus Link vezeték nélküli CarPlay adapterek az iPhone 5 és újabb készülékekkel kompatibilisek.

CARLIET

A CARLIET a 2015-ös OEM vezetékes Apple CarPlay autókat vezeték nélküli rendszerré alakítja. Ez az adapter tökéletesen örökli a gyári CarPlay módot, és az összes telefonos alkalmazást átviszi az autó képernyőjére.

Főbb jellemzők

 • Plug and play: Az első telepítés után telefonja automatikusan csatlakozik a CarPlay rendszerhez, amikor bekapcsolja a motort. Azonban meg kell győződnie arról, hogy engedélyezte a vezeték nélküli kapcsolatot a telefonon, és hogy még nincs csatlakoztatva más eszközökhöz.
 • Gyors: Élvezze az 5 GHz-es gyors átvitelt nagy sebességű adatátvitellel és alacsony hang késleltetéssel.
 • Kihangosított vezetés: Fogadjon hívásokat, és hozzáférjen a térképekhez és az összes üzenetküldő alkalmazáshoz a telefonján anélkül, hogy megérintené.

A CARLIET támogatja az iPhone 6-ot és az e feletti modelleket, valamint a 10-es és újabb iOS-verziókat. Ezenkívül csak az OEM (vezetékes) Apple CarPlay-vel rendelkező autókat támogatja.

Auformer

Az Auformer az OEM vezetékes CarPlay autókat vezeték nélküli rendszerré alakítja. Ez az adapter a 2013-tól gyártott autók közel 98%-ával kompatibilis és gyári CarPlay rendszerrel.

Főbb jellemzők

 • Plug and play: Nincs szükség további szoftverre vagy hardverre az Autoformer CarPlay vezeték nélküli adapter iPhone-hoz való csatlakoztatásához. Az első telepítés után az adapter automatikusan csatlakozik iPhone-jához, amikor bekapcsolja a motort.
 • Kompakt: Ez az adapter elegáns, könnyű kialakítású, így könnyen hordozható anélkül, hogy sok helyet foglalna a járműben.
 • Gyors: Ez az adapter 5,8 GHz-es modullal rendelkezik, amely zökkenőmentessé teszi a csatlakozást és az adatátvitelt.
 • Könnyen frissíthető: Mindig hozzáférhet a legújabb szolgáltatásokhoz, ha online frissíti az Autoformer CarPlay Wireless Adapter firmware-jét.

Az Auformer vezeték nélküli CarPlay adapterei támogatják az iPhone IOS 6 és újabb verzióit.

GUSSLM

A GUSSLM lehetővé teszi a teljes CarPlay funkció fenntartását, és olyan szolgáltatások elérését, mint a hangvezérlés, a Siri-asszisztens, az üzenetküldés és a navigáció vezeték nélkül, a telefon érintése nélkül.

Főbb jellemzők

 • Plug and play: Az első telepítés után az adapter automatikusan csatlakozik iPhone-jához, amikor bekapcsolja a motort.
 • Széleskörű kompatibilitás: Több mint 600 autómodellt használhat gyárilag telepített Wired CarPlay rendszerekkel.
 • Gyors: Élvezze a gyors csatlakozást, mivel ez az adapter beépített 5 GHz-es WIFI modullal rendelkezik a gyors adatátvitel érdekében.

A GUSSLM kompatibilis a 2015-ös autómodellekkel, és támogatja az iOS 13 és újabb verziójú iPhone készülékeket.

  14 kriptovaluta pénztárca a kriptográfia biztonságos tárolására

CPCGER

A CPCGER gondoskodik arról, hogy többé ne kelljen összekuszálódott vezetékekkel bajlódnia, mivel a vezetékes CarPlay-t vezeték nélkülivé alakítja. Lehetővé teszi a natív hozzáférést a hívásokhoz, az üzenetküldő alkalmazásokhoz és a navigációhoz vezetékes kapcsolat nélkül a telefonján.

Főbb jellemzők

 • Könnyen konfigurálható: Nincs szükség további szoftverre vagy hardverre az adapter konfigurálásához iPhone-jával. Csak a vezetékes CarPlay rendszerre, telefonra és erre az adapterre van szüksége.
 • Kiváló kompatibilitás: Ez az adapter több mint 600 autómodellel rendelkezik gyári CarPlay rendszerrel.
 • Automatizált vezetési élmény: A kezdeti konfiguráció után a kapcsolat automatikusan létrejön, amikor elindítja a motort, mivel egy beépített 5 GHz-es WIFI modul táplálja.

A CPCGER csak az Apple CarPlay-vel kompatibilis.

CarlinKit 3.0

A CarlinKit 3.0 praktikus a vezetékes CarPlay vezeték nélküli rendszerré alakításakor. Ez az adapter csak olyan autókkal működik, amelyek vezetékes CarPlay-vel és néhány utángyártott modellel rendelkeznek.

 • Könnyen csatlakoztatható és játszható: az első konfiguráció után ez az adapter automatikusan csatlakozik a telefonhoz, amikor bekapcsolja járművét.
 • Különféle járművekkel kompatibilis: A Carlink 3.0 Wireless CarPlay Adapter kompatibilis a legtöbb 2015+ óta kiadott autóval, és rendelkezik a CarPlay funkcióval.
 • Kihangosított élmény: Miután az adaptert csatlakoztatta a telefonhoz, a képernyőn lévő összes telefonos alkalmazást elérheti anélkül, hogy kábellel csatlakoztatná a CarPlay-hez.

A CarlinKit 3.0 kompatibilis az iPhone 5 – iPhone 14 Pro Max telefonmodellekkel.

AutoSky

Az AutoSky egy plug-and-play adapter. Támogatja az USB-A és USB-C bővítményeket, és a CarPlay modellek széles skáláját szolgálja ki.

Főbb jellemzők

 • Könnyen konfigurálható: Csak erre az adapterre, vezetékes CarPlay rendszerre és iPhone-jára van szüksége az eszköz használatának megkezdéséhez. A további csatlakozások automatikusak mindaddig, amíg a vezeték nélküli kapcsolat engedélyezve van a telefonon.
 • Számos CarPlay autóval kompatibilis: Az AutoSky Wireless CarPlay Adapter több mint 600 vezetékes CarPlay-es autóval kompatibilis.
 • Online frissítések: Frissítheti az adapter firmware-jét a kézikönyvben található QR-kód beolvasásával, hogy online keressen frissítéseket.

Az AutoSky vezeték nélküli CarPlay töltők iPhone 6 és újabb készülékekhez használhatók, iOS 10 és újabb operációs rendszerrel.

Ki a leghatalmasabb alkalmazkodó ezek közül?

A megfelelő kiválasztása bonyolultnak tűnhet, tekintve, hogy rengeteg vezeték nélküli CarPlay adapter található a listán. A kompatibilitás azonban a döntő pont, mivel a legtöbb modell jellemzői hasonlóak. Ezenkívül a választás más tényezőktől is függ, például a költségvetéstől és az autóban lévő gyári CarPlay modelltől. Ha megvan a megfelelő modell, csak hátra kell dőlnie, és hagyja, hogy a hangsegéd elvégezze a többit, kivéve a vezetést.

Míg a vezeték nélküli CarPlay adapterek könnyebben elérhetővé teszik telefonját vezetés közben, itt vannak a legjobb okosautó-tartozékok, amelyekre figyelni kell!