12 legjobb Polkadot pénztárca a zökkenőmentes DOT token kezeléshez

Tartsa biztonságban DOT-jait ezekkel a kriptopénztárcákkal.

Az érdekes néven kívül a Polkadot-nak van néhány olyan tulajdonsága, amely kiváló blokklánc-hálózattá teszi, fényes jövővel.

Először is 1000 tranzakciót tud kezelni másodpercenként (TPS), amelyek tovább méretezhetők milliókra. Másodszor, lehetővé teszi az eszközök/adatok átvitelét a Polkadot hálózat különböző blokkláncai között.

Ezenkívül a fejlesztők könnyebben kezdhetik el, és nagyon energiatakarékos blokklánc. Végezetül, van néhány nagyon hozzáértő ember, akik az alapvető ügyeket intézik, köztük az Ethereum társalapítója és műszaki igazgatója, Dr. Gavin Wood.

Összességében a kriptográfia szerelmesei úgy látják, hogy Polkadot kiállja a kriptográfiai nehézségek próbáját.

Végső fogyasztóként azonban Önnek a pénztárca a legfontosabb, miután kiválasztotta a blokkláncot, amelyben részt kíván venni.

Hogyan válasszuk ki a legjobb pénztárcát?

Mivel számos lehetőség közül választhat, ez zavaró lehet a kezdők számára.

Néhány dolgot figyelembe kell venni:

✅ Őrizet vagy nem őrizet: Itt el kell döntenie, hogy saját maga szeretné kezelni a privát kulcsokat, vagy hagyja, hogy a pénztárca szolgáltatója biztosítsa azokat. Az őrizetbe vett pénztárcák a magánkulcsokat maguknak tartják, míg a nem őrizetbe vett (más néven saját őrizetben lévő, felhasználó tulajdonában lévő stb.) kulcsokért Ön viseli ezt a felelősséget.

✅ Többláncos vagy nem: A többláncos pénztárcák a legtöbb kriptovalutához készülnek. Következésképpen előfordulhat, hogy lemarad néhány Polkadot-specifikus funkcióról. Azonban nincs sok választás, ha változatos portfólióval rendelkezik, és továbbra is szeretne részt venni néhány csak DOT protokollban.

✅ Platform elérhetősége: Hol fogja használni ezt a kriptotárcát? Mivel a kriptográfia rendkívül ingadozó, érdemes alaposan figyelnie azt az eszközt, amelyet maximálisan használ. Az asztali jelenlét nagyszerű, de a mobilalkalmazások sok felhasználó számára kulcsfontosságúak.

Tehát ha kész a gondolkodással, és készen áll a DOT-óceánba hajózni, ellenőrizze ezeket a kriptopénztárcákat, hogy jól csinálja.

Jogi nyilatkozat: Ez nem befektetési tanács. A kriptográfiai befektetések kockázatosak.

Nova Wallet

A Nova egy Polkadot (és Kusama) számára készült, nem őrizetbe vett pénztárca, amely 230 tokent támogat az írás pillanatában.

Ez a pénztárca számos funkcióval rendelkezik, és egyetlen felületen lehetővé teszi NFT-k, staking-ek, DApp-ok, Crowdloans stb. végrehajtását. Emellett a 250+ keresztlánc-csatorna támogatásával egyszerűvé teszi a tokenátvitelt.

Ami a kockáztatást illeti, egyetlen kattintással hozzáférhet, és választhat az ajánlott érvényesítők között, vagy saját maga választhat. Ezenkívül a kockáztatási irányítópult elemzőket is tartalmaz, és lehetővé teszi a kiváló menedzsmentet, beleértve a tét visszavonását, a ki nem fizetett jutalmak kezelését stb.

  Miért van szüksége Semrush-ra annak a cégnek, amelynek dolgozik?

Biztonsági szempontból megvédi a felhasználókat az adathalászattól a beépített DApp böngészővédelemmel.

És bár könnyen támogatja az összes Polkadot DApp-ot, néhány EVM dApp-ot is használhat a Metamaskon keresztül.

BitKeep

A BitKeep egy több láncból álló önőrző pénztárca, amely a kriptokereskedelemre összpontosít. Jelenleg több mint 250 000 tokenhez biztosít hozzáférést, és több mint 10 millió felhasználóval rendelkezik.

A BitKeep elsődleges funkciója a DOT token vásárlása, küldése, fogadása és cseréje több mint 90 fő hálózaton.

Egyszerűen fogalmazva, ez a legjobb azoknak, akik több kriptovalutába fektetnek be, és a Polkadot-tal kapcsolatos funkciók jelenleg korlátozottak.

Trust Wallet

A Binance tulajdonában lévő Trust Wallet egy öngondoskodó, több láncból álló pénztárca, amellyel kezelheti DOT-tokenjét.

A Trust Wallet legnagyobb előnye a Binance öröksége, amely lehetővé teszi a DOT-ok egyszerű küldését, fogadását, vásárlását és cseréjét sok más kriptovalutával.

Kiváló biztonságra és kiváló felhasználói felületre számíthat. Ennek ellenére az extra Polkadot-specifikus funkciók hiánya nem hagy teret a DOT-rajongóknak, hogy bármi mást is tegyenek.

Bit2Me

A több mint 200 kriptovalutához való hozzáféréssel a Bit2Me ritka, személyre szabott támogatást nyújt felhasználóinak a hét minden napján, 24 órában chaten, telefonon vagy e-mailben.

A Bit2Me pénztárca csúcspontja a szokásos vétel/eladás/kapás kivételével a mikrofizetések és az azonnali globális elszámolások.

A Bit2Me több csatornát is támogat az alapok hozzáadásához/kivételéhez, beleértve a kriptopénzt, a banki átutalást, a kártyákat és a készpénzt. Ezen kívül lehet barátokkal befizetni/elfogadni fizetést, és használhat Bit2Me kártyát (kivételre).

Minden Bit2Me-felhasználó rendelkezhet SWIFT/BIC-kóddal rendelkező, közös IBAN-fiókkal a helyi és nemzetközi fizetésekhez.

A Bit2Me komolyan veszi a biztonságot a kétfaktoros hitelesítéssel, azonnali értesítésekkel, tranzakciós előzményekkel és még sok mással.

Használható az interneten, iOS és Android rendszeren.

YouHodler

A YouHodler 10 dolláros befizetési bónuszával indítja el Önt, és van még néhány dolog, mint például a Multi HODL, a kriptokölcsönök és a kettős eszközbányászat, így ez egy érdekes ajánlat.

A Multi-HODL az a hely, ahol a felhasználó YouHolder pénztárca egyenlege kripto-fedezetű kölcsönök láncának elindítására szolgál. A kölcsön összegét ezt követően minden alkalommal további kriptokölcsönök fedezeteként használják fel. Ez a lépés 2-100-szor ismétlődik a Multi-HODL beállítások alapján. Végül az ötlet az, hogy kriptot adjunk el nyereségért.

Hasonlóképpen, a kettős eszközbányászat az Ön által választott pénznemek egyikében garantálja a megtérülést. Ezenkívül a YouHodler lehetővé teszi a DOT tokenek lízingelését fiat devizákban és stabil érmékben nyújtott kölcsönök fedezeteként.

Sőt, ez a pénztárca hozzáférést biztosít a következő generációs web3-banki szolgáltatásokhoz, beépített pénzváltóval rendelkezik, valamint a hideg és meleg tárolást kombinálja a kiváló biztonság és rugalmasság érdekében.

  11 legjobb Showbox alternatíva

A YouHodler webtárcaként érhető el, és natív alkalmazásai vannak iOS és Android rendszerhez.

Atomtárca

Az Atomic egy másik jól ismert több érmét tartalmazó pénztárca, amellyel könnyedén kereskedhet és kezelhet DOT-okat. Tisztességes felhasználói felülettel és beépített kriptocserével rendelkezik, hogy elinduljon.

Az Atomic Wallet több mint 1000 kriptoérmét támogat, több mint 20 érmére kockáztat (még nincs Polkadot), és pénzvisszafizetési séma 100+ kriptoérmére.

Az Atomic Wallet legjobb része a regisztráció nélküli beállítás, ahol nem kell semmilyen személyazonosításra alkalmas információt megadnia. Ráadásul ez egy másik, szabadságvesztés nélküli pénztárca.

Néhány további funkció közé tartozik a kártyás vásárlás, a többplatformos jelenlét, a 24 órás támogatás stb.

Az Atomic Wallet alkalmazásokat tartalmaz Windows, MacOS, Linux, iOS és Android rendszerekhez.

Kivonulás

A több láncból álló, önőrző pénztárcák számát növelve az Exodus egy kriptográfiai eszköz, amely alapvető funkciókkal rendelkezik a DOT-tartók számára.

Az elsődleges műveletek, mint a vásárlás, eladás, fogadás, csere és küldés. Ezenkívül a beépített kriptotőzsde támogatja ezeket a kereskedési műveleteket.

Ezenkívül az Exodus támogatja az NFT-k kezelését, és lehetővé teszi a hozzáférést a DApp-okhoz. Az Exodust a Trezorral is összekapcsolhatja a maximális biztonság érdekében kriptovalutákkal kereskedés közben.

A Polkadot mellett az Exodus több mint 260 kriptovalutához nyit hozzáférést.

Összességében azoknak való, akik több érmét tartalmazó portfólióval rendelkeznek, és nem nagyon koncentrálnak a csak DOT-ra.

Az Exodusnak vannak alkalmazásai Windows, MacOS, Linux, iOS, Android rendszerekhez, valamint böngészőbővítmények a Chrome-hoz és a Brave-hez.

Polkawallet

Ahogy a neve is sugallja, a Polkawallet ideális választás azoknak, akik a DOT ökoszisztémájában járnak.

A Polkawallet a Polkadot összes hálózatát a motorháztető alá helyezi, és lehetővé teszi az összes eszköz egyszerű kezelését. Kóborolhat a paraláncai között, QR-kóddal továbbíthat, élvezheti az offline aláírást a robusztus biztonság érdekében, és valós idejű, a láncon belüli adatokat ellenőrizheti.

Feltételezési szakasza kiváló betekintést nyújt a megbízható validátorok kiválasztásába. Ezen túlmenően a kockáztatási irányítópult könnyed kezelést tesz lehetővé, beleértve a tét/kifizetést, a jelöléseket, a kifizetéseket stb.

Nem csak ez, hanem megtekintheti az irányítási javaslatokat, szavazhat, javaslatokat hozhat létre, kiválaszthatja a tanács tagjait, részt vehet a vitákban, és számos DOT-specifikus dolgot tehet a Polkawallet segítségével.

Guarda pénztárca

A Guarda egy többláncos pénztárca, amely robusztus biztonságot nyújt a felhasználó tulajdonában lévő privát kulcsaival. Ez egy átjáró több ezer kriptoeszközhöz, köztük a Polkadothoz.

A szokásos vásárláson, eladáson, átvételen és cserén kívül a Guarda rendelkezik kriptokölcsönökkel, amelyek biztosítékként a DOT-t teszik lehetővé. És bár felajánl néhány kriptovalutában való részesedést, a Polkadot nem szerepel a listán.

  Hogyan lehet elhagyni egy csoportot a Viberben

A Guarda egy előre fizetett Visa kártyával is rendelkezik, amelyet a felhasználó kriptovalutákkal finanszírozhat, és ugyanúgy használhatja, mint bármely hagyományos bankkártyát világszerte.

Összességében a Guarda szilárd választás azoknak, akik sok kriptoeszközzel foglalkoznak, különösen akkor, ha megfelel a Polkadot ökoszisztémának való korlátozott kitettségnek.

A Guarda minden nagyobb platformra kiterjed, beleértve a webet, a Windowst, a MacOS-t, a Linuxot, az Androidot és az iOS-t.

Talizmán

A több mint 150 lánccal rendelkező Talisman az egyik legjobb többláncos pénztárca ezen a listán, jelentős Polkadot funkciókkal, amelyekkel játszani lehet.

Ez egy nem őrizetbe vett pénztárca, amely több mint 100 kriptoeszközt támogat. A Talismant integrálhatja Ledger hardveres pénztárcákkal is, hogy mindkét világból a legjobbat nyújtsa.

Egy helyen „mindent Polkadot” ígér, beleértve a téteket, a tömegkölcsönöket, az NFT-ket, a DApp-okat és még sok mást. Konkrétan medencés téttel rendelkezik, ahol akár 1 PONTtal is indulhat.

Ez a független auditált pénztárca minden nagyobb böngészőhöz elérhető, például Chrome, Edge, Firefox, Safari stb.

Infinity Wallet

Az Infinity Wallet egy több pénznemben használható, önőrző pénztárca, amely alapvető kereskedési műveleteket kínál, beleértve a Polkadot vásárlását, eladását, cseréjét és küldését.

Az Infinity Wallet leghasznosabb funkciója vitathatatlanul a portfóliófigyelés. Lehetővé teszi a Polkadot teljesítményének vagy a teljes portfóliójának nyomon követését. Ezenkívül egyéni árriasztásokat is beállíthat, hogy megfelelő értesítést kapjon.

Használhatja ezt a pénztárcát NFT-k kereskedelmére is, a Wallet Connect-szel vagy annak Web3-böngészőjével rendelkező DApps használatával, és megtekintheti a legjobb ajánlatokat az összes támogatott decentralizált csereplatform között a jövedelmező csereügyletekhez.

Az Infinity Wallet több platformon is jelen van a Windows, Linux és MacOS natív alkalmazásaival, és hamarosan megjelenik az Android és az iOS támogatása is.

Paybis

A Paybis egy több érmét tartalmazó pénztárca, amelyet bárhol használhat Polkadot tokenek vásárlására, eladására vagy tárolására.

A Paybis fő értékesítési pontja az egyszerű felület. Nevezetesen, a használatához egy KYC folyamaton kell keresztülmennie.

Végül, ennek a Polkadot hatóköre nagyon korlátozott, és ez a webtárca mentes az olyan dolgoktól, mint a tét, a kriptokölcsönök stb.

Melyik a kedvenc DOT pénztárcád?

A Straightaway, a Talisman és a YouHodler a legjobb választás a Polkadot-hoz értő felhasználók számára, akik többláncos pénztárcára vágynak. Ezenkívül a Nova és a Polkawallet nagyszerű pénztárcák a csak Polkadot-befektetők számára.

Az összes többi lehetőség olyan pénztárcákat jelent, amelyeknek kevés a DOT tennivalója, és elsősorban az eladásra, vásárlásra és cserére összpontosítanak.

Végül azt javaslom, hogy nézzen át néhány támpontot a biztonságos kriptobefektetésekhez.