12 legjobb hosting platform a német piacon

Egy megbízható, teljesítő, biztonságos és funkciókban gazdag webtárhely-platform bérlése Németországban szükséges ahhoz, hogy alkalmazásai és webhelyei működjenek, és kiszolgálhassa német közönségét.

Ez biztosítja, hogy célközönsége mindig gyorsan elérhesse webhelyét, és problémamentesen végezhessen műveleteket.

Ez jobb felhasználói élményt biztosít, és arra ösztönzi őket, hogy Önt válasszanak, amikor szükségük van az Ön szolgáltatásaira és termékeire.

Még ha egy hatékony webhelyet épített is fel a legújabb hardver- és szoftvertechnológiákkal, tökéletes dizájnnal, hogy vonzza az ügyfeleket, és lenyűgöző kínálattal rendelkezik, ha webhelye nem érhető el könnyen a felhasználók számára, minden erőfeszítése nem számít.

Ez az oka annak, hogy a webhely elérhetősége és sebessége elengedhetetlen a végfelhasználók folyamatos kiszolgálásához.

Ennek elérése érdekében webhelyét és alkalmazásait a célközönségéhez legközelebb kell tárolnia, hogy jobb webhelysebességet és üzemidőt biztosítson.

Tehát, ha a legjobb hosting platformot keresi a német piac számára, ez a cikk segít.

Először azonban értsük meg, hogy ezek a tényezők valójában hogyan eredményeznek jobb felhasználói élményt.

Miért érdemes webhelyét a felhasználók közelében tárolni?

Ha kivételes felhasználói élményt szeretne nyújtani, függetlenül attól, hogy hol működik, válassza ki a legjobb tárhelyszolgáltatót a német piac számára. Három módja van ennek:

 • Helyezze webhelyét vagy alkalmazását a legközelebb a végfelhasználókhoz
 • Házigazda egy olyan országban, ahol a vállalkozás működik
 • Az a gazdagép, ahol az adatokat a megfelelőség és a szabályozás érdekében kezelik

Az ok a távolság. Minél közelebb van webhelye a közönséghez, annál jobb lesz a kapcsolat sebessége, ami nagyobb üzemidőt és sebességet eredményez. Ennek eredményeként az Ön weboldala folyamatosan elérhető lesz (természetesen bizonyos kivételektől eltekintve), és az oldalbetöltési sebesség felerősödik.

Éppen ezért tanácsos a legközelebbi adatközpontot választani, hogy jól szolgálja ki a közönséget.

Tehát amikor Németországban választ tárhelyszolgáltatót, ellenőrizze, hogy van-e adatközpontja Németországban vagy sem. Ha igen, akkor nyugodtan kiválaszthatja azt a tárhelyszolgáltatót, feltéve, hogy az minden egyéb kielégítő ajánlatot és szolgáltatást kínál, amire szüksége van. Ha nem, de nagyon szeretsz mindent a tárhelyszolgáltatóval kapcsolatban, akkor Európán belül megnézheted a Németországhoz legközelebb eső helyet.

A közelebbi adatközpont választásának előnyei a következők:

Magasabb üzemidő

A webhely üzemideje vagy elérhetősége számít, mivel közvetlenül befolyásolja a felhasználói élményt. Soha nem akarja majd üres kézzel elküldeni látogatóit, mert webhelye bármilyen okból offline állapotban volt. Amikor ez megtörténik, az új látogatók rossz benyomást keltenek webhelyéről, míg a meglévő ügyfelek még jobban bosszankodnak, mert nem kérhetik a segítségét, amikor valóban szükségük lenne rá.

De ha közelebb helyezi el hozzájuk, javul a hálózati kapcsolat, és az üzemidő is javul.

Jobb webhely sebesség

Ha a felhasználó közelebb van az adatközponthoz, az jobb oldalbetöltési sebességet eredményez. Mivel mindenki gyorsabb webhelyekre vágyik, gyorsan el tudják végezni tevékenységeiket.

Előírásoknak való megfelelés

Az adatvédelem elengedhetetlen a kiberbiztonság korszakában. Mivel a szabályok és előírások régiónként változnak, biztosítania kell, hogy webhelye betartsa azokat. Ha olyan adatközpontot választ, amely olyan régióban található, ahol a felhasználók tartózkodnak, az valószínűleg az érvényes szabályokat fogja követni. És ha nem, akkor nem kell választanod. Akárhogy is, az adatok biztonsága megmarad.

Most pedig nézzünk meg néhányat a legjobb tárhelyplatformok közül Németországban.

Hetzner

Az elmúlt 25 évben Hetzner erőteljes szolgáltatásokat nyújtott. Dedikált szervereket, felhőalapú szervereket, felügyelt szervereket, webtárhely-szolgáltatásokat, egyedi megoldásokat és még sok mást kínál.

Webtárhely szolgáltatása kezdő és bejáratott vállalkozások számára egyaránt alkalmas, díjnyertes csomagokkal érkezik. Adatközpontja a németországi Nürnbergben található. Alapcsomagjában elegendő 10 GB-os lemezterület és olyan érdekes szolgáltatások találhatók, mint a korlátlan forgalom, NVMe SSD-lemezek privát és kereskedelmi tartalmak tárolására, automatikus válaszadók és 100 e-mail fiók (SMTP/IMAP/POP3) SSL-titkosítással.

10 FTP hozzáférést és 50 aldomaint, ingyenes e-mail támogatást, 1 ingyenes domaint, PHP szkriptek futtatásának lehetőségét modern alkalmazásokon, PostgreSQL/MySQL adatbázist kap a tartalomkezelő rendszereinek működtetéséhez. Ezenkívül kap egy WordPress telepítőt a CMS gyors használatához, WebFTP, biztonsági mentések, DNS-adminisztráció, jelszóvédelem, DDoS-védelem stb.

Ezenkívül a Hetzner hatékony menedzselt szervertárhelyet kínál Nürnbergben, Helsinkiben és Falkensteinben található adatközponttal, ISO 27001 tanúsítvánnyal, hogy megfeleljen a biztonsági előírásoknak. 24 órás támogatást, világszínvonalú adatbiztonságot és kiváló szolgáltatásokat kap minden csomagban. Alapcsomagja 8 GB RAM-ot, egy 200 GB-os SSD-tárhelyet, 20 TB-os forgalmat, SSL-kezelőt, Linux operációs rendszert, napi biztonsági mentéseket, SSH-hozzáférést, spamszűrőket, Juniper Routing Technology-t, DDoS-védelmet stb.

Hasonlóképpen, felhő- és dedikált szerverei Németországban (Falkenstein és Nürnberg), az Egyesült Államokban és Finnországban találhatók, és hihetetlen teljesítményt kínálnak Intel és AMD processzorokkal és NVMe SSD-kkel. Intuitív felhasználói felülettel, terheléselosztóval, redundáns hálózatokkal, tűzfalakkal, biztonsági mentésekkel stb.

  Hogyan lehet letiltani a Click To Load lapokat a Firefoxban

HostEurope

Ha a legjobb tárhely platformot keresi Németországban, HostEurope jó lehetőség. Ez a professzionális webtárhely szolgáltatás felhasználóbarát és könnyen használható, így pénzt és időt takaríthat meg. A múltban számos díjat nyert kiváló teljesítményéért.

Különböző domain kiterjesztések közül választhat – .com, .de, .eu, .design, .work stb., alacsony áron, és emlékezetessé és tartalmassá teheti címét. Nemcsak nagy teljesítményt, hanem hihetetlen megbízhatóságot és 24 órás támogatást is kínál. Az SLA 99,95%-os rendelkezésre állási garanciát kínál az 5 csillagos szerverek számára.

A HostEurope hardvere prémium minőségű az Inteltől, a HP-tól és a Dell-től. Ezenkívül olyan vezető szolgáltatók eszközeit és technológiáit használja, mint a Microsoft. Szakértői csapata hozzáértő és segítőkész, és folyamatosan rendelkezésre áll az Ön segítségére e-mailben és telefonon. Emellett adatközpontjai Strasbourgban és Kölnben találhatók, környezetbarátak, és megújuló energiával működnek az optimális energiahatékonyság elérése érdekében.

Mindössze havi 5,35 dollártól indul 50 GB tárhelyért, 1 éves domain SSL-ért, e-mailekért és sok másért.

SiteGround

Az elmúlt 18 évben ultragyors WordPress tárhelyszolgáltatást kínáló SiteGround az egyik legjobb tárhely platform a német piacon. Valójában a WordPress.org hivatalosan is javasolja a használatát, és több mint 2,8 millió domaintulajdonos bízik benne. Adatközpontja a németországi Frankfurtban található, mások pedig világszerte.

Segít gyorsan létrehozni egy gyönyörű webhelyet a WordPress webhelykészítővel, amelyet még a kezdők is könnyedén használhatnak. Azt is testreszabhatja, ahogyan szeretné, hogy webhelye kinézzen. Ezen túlmenően, ha bárhol máshol tárolta webhelyét, könnyen áttelepítheti a SiteGroundra, és növelheti online üzletét.

Továbbá, ha e-kereskedelmi üzletet nyit, használja a SiteGround WooCommerce tárhelyét, és értékesítse termékeit és szolgáltatásait online. A SiteGround a Google Cloud infrastruktúrájára épül, hogy csúcsminőségű megbízhatóságot, sebességet és biztonságot nyújtson. Állandó SSD-tárolást és gyors hálózatot is biztosít nagy redundanciával.

Mindent gyorsan beállíthat, mivel a platform PHP és MySQL segítségével jelentősen csökkenti a TTFB-t, így a weboldalak betöltése közel 30%-kal gyorsabb. Lehetővé teszi a dinamikus és statikus gyorsítótárazást a WordPress teljesítményének akár ötszörösére történő növeléséhez. Előtelepíti a SiteGround Optimizer beépülő modult is, hogy környezeti teljesítményt, valamint előtér- és médiaoptimalizálást kínáljon.

A SiteGround a legújabb technológiákat használja ki, mint például a legújabb PHP-verziók, tömörítési algoritmusok és innovatív protokollok, mint például a TLS 1.3, HTTP/2, QUIC és OCSP Tűzés. Az általa kínált biztonsági funkciók a következők: intelligens WAF, éjjel-nappali rendszerfelügyelet, biztonsági mentések, ingyenes e-mail, CDN és SSL tanúsítványok. Ezenkívül a SiteGround páratlan ügyfélszolgálatáról ismert, 98%-os elégedettségi rátával és a hét minden napján, 24 órában elérhető.

Az ára 3,99 USD/hónaptól kezdődik, 30 napos pénz-visszafizetési garanciával.

FastComet

Több mint 370 ezer webhely választotta a FastCometet a hihetetlenül gyors és funkciókban gazdag tárhelymegoldása miatt. A HostAdvice közösség 4 éve folyamatosan elismerte a legjobb tárhelyszolgáltatónak mind a kisvállalkozások, mind a személyes használatra.

A FastComet adatközpontjai világszerte 11 stratégiai helyen találhatók, köztük Frankfurtban Németországban, Amszterdamban és Londonban Európában, valamint Észak-Amerikában és Ázsiában, valamint Óceániában. Globális hálózatát a Global CDN Anycast Network 200 hozzáférési pontja táplálja.

Olyan teljesítményfunkciókat kap, mint az AMD EPYC processzorok, a WordPress LiteSpeed ​​Cache, az ingyenes CDN és az NVMe SSD, amelyek 70%-kal felgyorsítják a webhely sebességét. Biztonságossá teszi webhelyét az Imunify360 segítségével, hogy ingyenes SSL-tanúsítványt, mindig bekapcsolt WAF-ot és napi rosszindulatú programellenőrzést kínáljon, és megőrizze adatai biztonságát.

Ezenkívül a FastComet több mint 99,90%-os rendelkezésre állást vállal hálózata és webhelye, szolgáltatásai és e-mailjei számára. A cPanel-t is kapja, hogy biztonsággal hozzáférjen erőforrásaihoz. További biztonsági funkciókat kap, például DDoS-védelmet, heti és napi biztonsági mentéseket, szerver- és webhelyfigyelést, ingyenes webhely-migrációt és még sok mást.

A FastComet teljes körűen felügyelt szolgáltatásokat kínál 24 órás, csúcsminőségű műszaki támogatással. Az ára havi 2,95 dollártól kezdődik 15 GB tárhelyért, 1 webhelyért és 45 napos pénz-visszafizetési garanciáért.

AccuWeb Hosting

Az elmúlt 19 évben következetes tárhelyszolgáltatást nyújtó AccuWeb Hosting egy másik nagyszerű lehetőség, ha a legjobb tárhely platformot keresi Németországban. Webtárhelyet, WordPress-tárhelyet, dedikált tárhelyet, felhőtárhelyet, VPS-tárhelyet és Forex VPS-tárhelyszolgáltatásokat kínál.

Ez a platform több mint 1 millió webhelyet kezel, több mint 10 000 VPS-kiszolgálót kezel, és a válaszidő átlagosan 11 perc a jegyeknél és 7 másodperc a csevegéseknél. Megbízható adatközpontot kínál a németországi Frankfurtban, nagy teljesítményű Intel processzorokkal, tágas tárhellyel (240 GB – 4 TB meghajtók), memóriával (16 GB – 512 GB RAM), 2,5 Gbps-os hálózattal és sávszélességgel.

Németországi adatközpontjuk két megbízható és legtisztább tápegységgel rendelkezik, közel 100%-os üzemidővel. Feladatátvételi rendszerekkel és redundáns infrastruktúrával ellátott szünetmentes tápellátási biztonsági mentéseket is kínálnak. Az adatközpontok környezetbarátak is, és kategóriájában a legjobb 24 órás biztonsággal rendelkeznek, mind fizikai, mind virtuálisan. Rendelkeznek tűzérzékelő és -elnyomó mechanizmusokkal, rendszeres felügyelettel, szervertűzfalakkal, vírusirtókkal, időszakos auditokkal, javításokkal stb.

 • A Windows webtárhely ára 5,49 USD/hónaptól kezdődik, dedikált alkalmazáskészlettel, ingyenes SSL-tanúsítvánnyal, SQL-kiszolgáló adatbázissal, ASP.Net Core-val és még sok mással.
 • A Linux webtárhely havi 5,49 dollártól indul LiteSpeed ​​és CloudNinux, tiszta SSD-k, RAID10 beállítás, MySQL 8.x, PHP 8.x és még sok más mellett.
 • A felhőtárhely havi 6,49 dollártól indul a fix költségű nyilvános felhőkért, 10 GB felhőtárhelyért és egyebekért, cPanel és WHM támogatásért, 1 kattintással telepíthető szkriptekért és még sok másért.
 • A Cloud VPS havi 9,99 dollártól indul a fix költségű privát felhőkért, 1 GB-tól 128 GB-ig terjedő tárhely, 36+ operációs rendszer támogatás, 1 kattintással telepíthető szkript stb.
 • A dedikált tárhely havi 80 dollártól indul a fémszerverek, Intel és AMD processzorok, 8-512 Gb RAM, SSD, SATA, NVMe lemezek és egyebek esetében.
  8 ÁFA API az Egyesült Királyságban, EU-ban és világszerte érvényesíthető

Ezen kívül vannak adatközpontjaik Franciaországban, Hollandiában (Amszterdam), az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Szingapúrban, Indiában, Dél-Koreában és Japánban.

Cloudways

Cloudways minden vállalkozás számára alkalmas, hogy páratlan rugalmasságot és teljesítményt kínáljon. Segítségével hatékony alkalmazásokat és webhelyeket hozhat létre, és problémamentesen telepítheti őket egy egyszerű platformon.

Az alábbiak kiválasztásával kezdheti meg:

 • Az Ön webhely-készítője, például a WordPress,
 • Előnyben részesített szerver, mint az AWS, DigitalOcean, GCP, Linode vagy Vultr
 • Szerver mérete.

A németországi webtárhely szolgáltatásaik egyszerű beállításokat kínálnak, amelyek néhány perc alatt, bonyolultság nélkül életbe léphetnek. Segítenek az alkalmazások kezelésében és létrehozásában is, hatékonyabban és hatékonyabban.

A Cloudways rendkívüli teljesítményt, zökkenőmentes méretezhetőséget és vaskos biztonságot nyújt webhelyei és alkalmazásai számára. Támogatja az összes PHP-alapú alkalmazást, mint például a WooCommerce, WordPress, Adobe Commerce (korábban Magento), Symfony, Laravel, Prestashop és egyéni PHP-alkalmazások. A szerverek és projektek tulajdonjogának átadásához olyan alapvető funkciókat kap, mint a szerverátvitel.

Megtekintheti a szerver teljesítményét rendszeres megfigyeléssel, több mint 15 szabványos mérőszámmal a platformon natív eszközeik segítségével. Olyan funkciókkal gondoskodik a biztonságról, mint a platformszintű tűzfalak, az IP-t lehetővé tevő listázás és a szerverek kéttényezős hitelesítése. Kipróbálhatja a módosításokat az állomásoztatási lehetőség használatával anélkül, hogy megzavarná a jelenlegi konfigurációkat.

A Cloudways felügyelt biztonsági mentéseket kínál, hogy megvédje adatait a mesterséges és természeti katasztrófáktól. Ingyenes és fizetős SSL-tanúsítványokat és prémium támogatást is kap a hét minden napján, 24 órában, 365 órán keresztül, hogy megoldja a problémáit.

Kezdje el INGYENESEN, vagy válasszon fizetős csomagot havi 12 USD-tól kezdődően 1 GB RAM, 1 magos processzor, 25 GB tárhely, 1 TB sávszélesség, ingyenes migráció, speciális gyorsítótárak, automatikus gyógyulás, SFTP és SSH hozzáférés, HTTP/2 szerverek és még sok más szolgáltatás.

Contabo

Ne kössön kompromisszumot a minőség és az ár tekintetében; használat Contabo hogy nagy teljesítményű dedikált szervereket vagy felhőpéldányokat szerezzen be webhelyeinek és alkalmazásainak megfizethető áron. Ismert arról, hogy Németországban, az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Ázsiában található adatközpontjaival Németország minőségét és globális elérhetőségét kínálja.

A Contabo több mint 130 000 ügyfele világszerte, 19 éves tapasztalattal rendelkezik az üzletben, és több mint 275 000 szerver fut szerte a világon. Lehetővé teszi az egyedi képek azonnali telepítését, a VDS és VPS számítási példányok API-kon vagy webes felületeken keresztüli terjesztését, valamint teljes programozott hozzáférést a felhő-erőforrásokhoz.

Integrálja DevOps eszközeit és szkriptjeit a hatékony és zökkenőmentes munkafolyamatok létrehozásához. Az összes kiszolgálót a parancssorból kezelheti, és Windows, macOS és Linux rendszeren könnyen használható szintaxissal érheti el a szolgáltatásokat. SSH-kulcsokkal és felhő-init szkriptekkel is biztonságossá teheti és testreszabhatja a központi telepítéseket.

A Contabo teljesítményoptimalizált szervereket kínál, és gondoskodik az energiahatékonyságról és a hardver tartósságáról. Saját fejlesztésű optimalizálási szkripteket használnak a rakománykezeléshez, valamint a raktár- és logisztikai menedzsmenthez, hogy csökkentsék a hulladék mennyiségét, és kiváló áron nyújtsanak szolgáltatásokat.

Az ára 6,99 USD/hótól kezdődik felhő VPS esetén 4 vCPU-val, 32 TB forgalommal, 50 GB NVMe-vel és 8 GB RAM-mal.

STRATO

Vállalkozásoknak, akik Németországban a legjobb tárhely-platformokat keresik webhelyek és alkalmazások tárolására, STRATO megfizethető lehetőség. 25 éves tapasztalattal rendelkezik a fogadási ütemben, valamint koncentrált kompetenciával.

Webtárhelyet, WordPress-tárhelyet, dedikált tárhelyet, HiDrive felhőalapú tárolást, webhelykészítőt, virtuális szervereket és STRATO-maileket kínál. Tanúsított adatközpontokkal, kiemelkedő teljesítménnyel és rugalmassággal, elegendő webterülettel és egy domainnel rendelkezik az Ön webhelyéhez. Olyan biztonsági funkciókat is kínál, mint a biztonsági mentések, a rosszindulatú programok elleni védelem, az SSL-tanúsítványok és még sok más.

A STRATO klímasemleges, és adatközpontjait kizárólag a Naturstrom AG, az áramszolgáltató megújuló energiáiból működteti. Évente méri szolgáltatásai szén-dioxid-kibocsátását, és környezetvédelmi projektek támogatásával kompenzálja.

Az ára havi 4,30 USD-tól kezdődik 3 domain, 1 SSL-tanúsítvány, 20 GB levéltár, 50 GB webtárhely, 2 SSD és egyebek esetén. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kap, valamint lehetőséget a csomagok közötti rugalmas váltásra az Ön igényeinek megfelelően. A szerződést az interneten is bármikor felmondhatja.

  4 módszer a jegyzet gyors létrehozására iPhone-on vagy iPaden

Kamatera

Készítse el szervereit egy percen belül a Kamaterával, és telepítse felhőinfrastruktúráját még ma. 13 adatközpontja van négy kontinensen elosztva, köztük egy frankfurtiban is, amelyek kiváló teljesítményt és üzemidőt kínálnak.

Mások Németországban, Londonban, Amszterdamban, Tel-Avivban, Hongkongban, Torontóban, New Yorkban, Dallasban és Santa Clarában találhatók. A Kamatera adatközpontjai erre a célra építettek és csúcsminőségűek, 99,95%-os üzemidővel hibapont nélkül.

Gyorsan beépíthet terheléselosztókat, magánhálózatokat és tűzfalakat, és bármilyen Linux- és Windows-verziót futtathat, így akár 100 webszerverre is méretezhet. A Kamatera hihetetlenül gyorsabb, 2,7 GHz-es+ Intel Xeon Cascade/Platinum Lake processzorokat használ a szerverek 300%-kal nagyobb teljesítménnyel való futtatásához minden CPU-hoz. A villámgyors, körülbelül 40 Gbit/s hálózati sebességet kapja minden szerverhez és SSD-tárhelyet a nulla késleltetés érdekében.

A Kamatera akár 512 GB RAM-ot és 104 vCPU-t kínál szerverenként néhány kattintással, hatékony és felhasználóbarát felhőkezelő konzolt, dedikált erőforrásokat és még sok mást.

Az ára havi 4 dollártól kezdődik 1 vCPU, 1 20 GB SSD lemez, 1 GB RAM, 5000 GB/hó forgalom, 1 nyilvános IP stb. esetén. 30 napos ingyenes próbaverziót is kínál.

TimmeHosting

TimmeHosting Németország speciális Nginx tárhelyszolgáltatása, amely 4-szer gyorsabb sebességet kínál webhelye számára. Ingyenes telepítést és webhely-migrációt is kínál, valamint rengeteg szolgáltatást és előnyt kínál vállalkozása számára.

Az Nginx alacsony memóriaigényének és szűkös programozásának köszönhetően egy másodperc alatt képes feldolgozni a nagy volumenű szerverkéréseket. Ez gyorsabb oldalbetöltést tesz lehetővé, így fantasztikus felhasználói élményt, több konverziót és értékesítést, valamint jobb helyezést biztosít a keresőmotorokon.

A TimmeHosting teljes egészében Németországban készült, nagy teljesítményű adatközponttal az adatok tárolására. Adatközpontjuk több redundáns kapcsolatot kínál, zöld energiával és több mint 1800 Gbit/s külső kapcsolattal. Az adatvédelem érdekében GDPR-kompatibilis tárhelyszolgáltatást is kap.

Több funkciója lesz, mint például a fájlok szerkesztése SSH-n vagy FTP-n keresztül, és a parancssor használatával történő bejelentkezés Windows, Linux és macOS alatt. Lehetővé teszik azt is, hogy a számlázástól számított 30 napon belül lemondja a csomagot, és nincs szerződési időszak.

Áruk 17,98 USD/hónaptól kezdődik az Nginx-szel és SSD-kkel rendelkező webtárhely esetén.

Profihost

Béreljen tárhely szolgáltatást Németországban innen Profihost és professzionális szolgáltatást élvezhet optimális biztonsággal, megbízható teljesítménnyel, és gyorsan alkalmazkodik a dinamikus fejleményekhez. Ez az egyik legjobb tárhelyszolgáltató Németországban, amely 20 éve működik a szakmában.

A Profihost felügyelt webtárhely-megoldásokat kínál, elsősorban az e-kereskedelmi vállalkozások számára. Innovatív felhőszervereket és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a legújabb technológiák felhasználásával és a legjobb ötletek megvalósításával. Alkalmas bármilyen méretű vállalkozás számára, és gondoskodik az Ön növekedéséről.

A menedzselt hosting szolgáltatások használatával teljes körű szolgáltatási portfóliót kap a projektek elindításához és sikeres telepítéséhez. Nemcsak teljesítményt, hanem biztonságot és megfelelőséget is kínálnak.

ESTUGO

Hozd webhelyét ezzel ESTUGO és tapasztalja meg az egyszerű beállítást, az erőteljes kialakítást és a kiváló teljesítményt. Akár egy blogot, akár egy teljesen letöltött webhelyet szeretne indítani, gyorsan online elérhetővé teheti, és megkapja a megfelelő domaint, e-mail címet, webes levelezőket és postafiókokat.

Ingyenesen telepítik a kívánt szoftvert, és ingyenes migrációt kínálnak a CMS-hez, webhelyekhez, blogokhoz és kezdőlapokhoz. Az ESTUGO olyan szoftvereket is támogat, mint a WordPress, Joomla, Drupal, Contao, Redaxo, CMS2DAY és még sok más.

Nagy teljesítményt és adatbázist kap – PHP és MySQL. A hét minden napján, 24 órás támogatást kínálnak, és a GYIK részből és a tárhely-súgóból is választ kereshet kérdéseire.

Az ára havi 2,98 dollártól kezdődik 250 MB webterületért, korlátlan forgalomért, 128 MB PHP memóriáért és még sok másért. 30 napig INGYENESEN kipróbálhatja webtárhelyüket.

A fenti németországi tárhely-platformokon kívül webhelyét vagy alkalmazását olyan népszerű felhőplatformokon is tárolhatja, mint a Microsoft Azure, a GCP, a DigitalOcean, a Linode és az AWS. Adatközpontjaik vannak Németországban, és nagy teljesítményűek, megbízhatóak és biztonságosak.

Következtetés

A legjobb németországi tárhely-platform kiválasztása szükséges ahhoz, hogy közönsége profitálhasson a helyi adatközpontokból, valamint azok elérhetőségéből és sebességéből. A fent említett tárhelyplatformok bármelyikét használhatja, mivel mindegyik jó az üzemidő, a teljesítmény, a biztonság és a rugalmasság szempontjából. Csak győződjön meg arról, hogy az Ön igényei és költségvetése alapján a legjobb tárhely-platformot választja.