12 legjobb háromrészes brosúrasablon vállalkozások számára [2023]

Szeretné javítani vállalkozása marketingstratégiáját, és maradandó benyomást hagyni a potenciális ügyfelekben és ügyfelekben? A mai rohanó világban, ahol a digitális marketing dominál, egy jól megtervezett és magával ragadó háromrészes brosúra mindent megváltoztathat.

Ez a márka kézzelfogható reprezentációjaként szolgál, lehetővé téve, hogy termékeit, szolgáltatásait és egyedi értékajánlatait vizuális vonzerővel és tömören mutassa be.

Mi az a háromszoros prospektus, és hogyan kell használni?

A háromszoros brosúra hasonlóságot mutat a háromszoros menüvel, mivel három egyenlő részre oszlik, amelyek mindegyike különböző információkat tartalmaz. Ez a formátum átfogó részletekkel hatékonyan reklámozza az eseményeket, termékeket, szolgáltatásokat és vállalkozásokat.

A három részből álló brosúra elsődleges célja, hogy az olvasókat a kellő információkkal látja el a megalapozott döntések meghozatalához. Tartalmazhat éleslátó információkat és lenyűgöző jellemzőket, amelyek felkeltik a potenciális ügyfél kíváncsiságát, és további kutatásra ösztönöznek.

A tartalmába mélyedve a potenciális ügyfeleknek képesnek kell lenniük olyan lenyűgöző szempontokat felfedezni, amelyek összecsengenek üzleti preferenciáikkal, és arra késztetik őket, hogy mélyebbre ássák magukat a témában.

Ezenkívül a brosúráknak több információt kell tudniuk adni a márkáról és a kínált termékről vagy szolgáltatásokról. Valójában a márkakészlet létfontosságú részét képezik.

Mi a jelentősége a Tri Fold prospektusoknak a vállalkozások számára?

Ezek a brosúrák sokoldalú marketingeszközök, amelyek átfogó betekintést nyújtanak az Ön termékeibe vagy szolgáltatásaiba, új ajánlatokat mutatnak be, vagy lebilincselő rendezvényprogramokat készítenek. Íme néhány ok, amiért a háromszoros prospektusok elengedhetetlenek a vállalkozások számára:

Kézzelfogható és hordozható: A digitális marketinganyagoktól eltérően a háromszoros prospektusok olyan fizikai tárgyak, amelyek kézben tarthatók, összehajthatók és magukkal vihetők. Ez a kézzelfoghatóság teszi emlékezetessé és kényelmessé a potenciális vásárlók számára, hogy hazavigyék vagy továbbadják másoknak.

Célzott marketing: A brosúrák lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy meghatározott demográfiai csoportokat vagy piacokat célozzanak meg. Azáltal, hogy a tartalmat és a dizájnt egy adott közönség számára vonzóvá alakítják, a vállalatok célzottabb üzenetet közvetíthetnek, és növelhetik a potenciális ügyfelek vonzásának valószínűségét.

A digitális marketing kiegészítése: A brosúrák kiegészíthetik az online erőfeszítéseket azáltal, hogy a potenciális ügyfeleket egy vállalkozás webhelyére vagy közösségi média platformjaira irányítják. A QR-kódok vagy a kapcsolatfelvételi adatok feltüntetése a prospektusban lehetővé teszi az érdeklődők számára, hogy több információhoz férjenek hozzá, vagy könnyedén kapcsolatba léphessenek a vállalkozással az interneten.

Költséghatékony: A háromszoros prospektusok költséghatékony marketingeszközt jelentenek más hirdetési formákhoz képest. A brosúrák tömeges nyomtatása gyakran megfizethetőbb, különösen a médiahirdetésekhez vagy az online kampányokhoz képest.

A háromrészes prospektusok számos előnnyel járnak az üzleti kínálat bemutatása, valamint a márkajelzés és logó megjelenítése terén. De mivel számos háromrészes brosúrasablon áll rendelkezésre, hogyan válassza ki a vállalkozása számára legmegfelelőbbet?

Ez a cikk végigvezeti Önt a legjobb és legnépszerűbb webhelyeken, amelyek lenyűgöző Trifold brosúra sablonokat kínálnak a vállalkozások számára. Készüljön fel tehát, hogy felszabadítsa 🔓 a nyomtatott marketingben rejlő lehetőségeket, és fedezze fel a tökéletes sablont, amely kiemeli vállalkozását a versenytársak közül.

  Betűtípusok megváltoztatása Androidon

Adobe Express

Fedezze fel a szakszerűen elkészített prospektussablonok gyűjteményét Adobe Express ami lángra lobbantja a kreativitásodat. Fedezze fel ezeket a sablonokat, hogy ihletet merítsen, és válasszon egyet, amelyet egyedi alkotásává alakíthat. Minden szempontot személyre szabhat, a lenyűgöző képektől a harmonikus színsémákig, a jól strukturált elrendezésekig és a gondosan kiválasztott betűtípusokig.

Jellemzők:

 • A különféle testreszabható elemek közé tartoznak a fényképek, ikonok, logók, személyre szabott betűtípusok és egyebek.
 • A tervek megkettőzése és egyszerű átméretezése. Akár további elemeket is hozzáadhat a mesterséges intelligencia tervezési eszközeivel.
 • Könnyedén megoszthatja brosúráját csapatával, ha e-mailben másokat is felvesz.
 • Hozzáférhet több ezer felkapott sablonhoz, amelyek bármilyen brosúrához megfelelnek.
 • Hatékonyan kereshet sablonokat esztétikai preferenciák, iparági relevancia, színsémák vagy konkrét kulcsszavak alapján.

Az Adobe Express lehetővé teszi a márkaelemek és logó beépítését is, ezzel professzionális szintre emelve brosúráját. A folyamat könnyed – válasszon egy sablont, szabja személyre, és ossza meg remekművét a világgal könnyedén

Venngage

Maximalizálja a közönség elköteleződését, csökkentse a tervezési költségeket, és ezzel ösztönözze vállalkozása növekedését Venngage. Fedezze fel a professzionálisan elkészített, háromszoros sablonok hatalmas gyűjteményét az Ön preferenciáira szabva, még akkor is, ha nem rendelkezik tervezési szakértelemmel.

Jellemzők:

 • Fogd és vidd szerkesztő az egyszerű és intuitív használat érdekében.
 • Dinamikus vizualizációk és testreszabható sablonok a személyre szabott érintéshez.
 • Hozzáférés a hét minden napján, 24 órában elérhető élő chathez 🗣️és kiemelt támogatási támogatás, amikor csak szükséges.
 • Gyorsítsa fel a tervezési folyamatot az intelligens sablon funkcióval.
 • Használja a DesignAI-t a diafedélzet tervezési folyamatának gyors elindításához.

A Venngage vállalati márkakészletével zökkenőmentesen építse be márkaidentitását a designba. Könnyedén testreszabhat bármilyen sablont logójának, márkaszínpalettájának és betűtípusainak egyetlen kattintással történő beépítésével. A webhely URL-címének megadásával a márkakészlet intelligensen kivonja a színeket és logókat a webhelyről, és egyszerűsíti a márkaépítési folyamatot.

Piktochart

Mindegy, hogy növelni szeretné a rendezvények látogatottságát, kiemeli kínálatát, vagy értékes információkat szeretne nyújtani, egy jól kidolgozott háromszoros brosúra Piktochart megváltoztathatja a játékot.

Jellemzők:

 • Azonnal szerkesztheti, letöltheti és kinyomtathatja az egyéni prospektusokat.
 • Használjon egyedi grafikákat és design elemeket.
 • Használja ki a professzionális belső tervezők által készített prospektusokat.
 • Könnyen hozzáférhet az adatvizualizációhoz.
 • Élvezze a végtelen testreszabási lehetőségeket.

Az olyan felhasználóbarát platformoknak, mint a Piktochart, a professzionális prospektusok tervezése és nyomtatása soha nem volt még elérhetőbb. Kezdje utazását egy ingyenes csomagra való feliratkozással, és perceken belül; lenyűgöző brosúrákat fog készíteni és készíteni, amelyek lenyűgözik a közönséget.

GoodDocs

GoodDocs átfogó megoldást kínál kivételes tervek és szerkezetek létrehozásához az alapoktól kezdve. A Google Dokumentumok, a Google Diák és a Google Táblázatok kényelmével hat sokoldalú vászonhoz férhet hozzá az információk rendszerezéséhez és a prospektusok olvasóinak csábító tartalommal való megragadásához.

Jellemzők:

 • Van egy átfogó Tippek és oktatóanyagok rész, amely naprakész információkat tartalmaz a különféle szerkesztők használatáról.
 • Lenyűgöző útmutatók kifejezetten kezdőknek.
 • Egyedi 3 paneles prospektussablonok válogatott gyűjteménye.
 • Zökkenőmentesen integrálhatja ezeket a sablonokat a Google Dokumentumokkal, a Google Diákkal vagy a Google Táblázatokkal.
  Új funkciók a Firefox 37-ben asztali számítógépre és Androidra

A GooDocs segítségével könnyedén beépítheti márkanevét, képeit, logóját és más fontos részleteket a márkával vagy szolgáltatásaival kapcsolatban. Költséghatékony és felhasználóbarát megközelítést kínál, így a legjobb választás bármely brosúra elkészítéséhez.

Template.net

Template.net Kényelmes megoldást kínál kitölthető prospektussablonjaikkal, amelyek előre elkészített logókat, feliratokat, leírásokat, képeket, háttereket, vektorokat, illusztrációkat és elérhetőségi információkat tartalmaznak, amelyek könnyen szerkeszthetők és költség nélkül nyomtathatók.

Jellemzők:

 • Az összes kínált prospektusminta A4-es méretben nyomtatható.
 • Töltse le alkotásait PDF vagy PNG formátumban nyomtatott és digitális használatra.
 • Hozzáférés az üres brosúra vázlatokhoz a tervezés kiindulópontjaként.
 • Készítsen tetszetős brosúrákat a mix-and-match megközelítéssel.

Template.netAz online grafikus szerkesztő háromszoros brosúravázlatok széles skáláját kínálja sablonkönyvtárában, lehetővé téve a testreszabást, hogy tökéletesen illeszkedjen az adott üzleti réshez. Válasszon kifinomult dizájnt, és szabja személyre könnyedén online!

Marq

Marq prospektus-sablonokat mutat be, amelyek különböző kategóriákra terjednek ki, mint például az üzlet, az ingatlan, az utazás stb. Könnyedén tölthet fel képeket számítógépéről, vagy importálhatja azokat kedvenc szolgáltatásaiból, például a Google Docsból, a Facebookból és a Flickrből.

Jellemzők:

 • Válassz egy lenyűgöző színpalettát.
 • Nyomtatás és szállítás szolgáltatás, hogy kiváló minőségű prospektusokat közvetlenül házhoz szállíthassunk.
 • Intuitív fogd és vidd felület.
 • Gyorsan letölti a dizájnt digitális megosztáshoz.

A Marq lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az előre betöltött betűtípusok közül válasszanak, vagy feltöltsék saját betűtípusukat a tökéletes esztétika elérése érdekében. Az Ön kreatív elképzeléseitől függetlenül a prospektuskészítő figyelemre méltó felületével leegyszerűsíti a folyamatot.

Látja, hogy a kreatív háromrészes brosúrák milyen különbséget jelenthetnek? Tekintse meg ezeket a professzionális vállalati profilsablonokat, hogy még több hatást keltsen!

Picmonkey

Emelje fel prospektuskészítő játékát ezzel Picmonkeyháromszoros prospektussablonjai, amelyeket úgy terveztek, hogy lenyűgözzenek. A Picmonkey segítségével könnyedén készíthet hatásos tájékoztató anyagokat, amelyek maradandó benyomást keltenek. Tegye személyre brosúráját azáltal, hogy a sablon képeit zökkenőmentesen cseréli ki a sajátjával.

Jellemzők:

 • Sablonkategóriák széles választéka közül választhat.
 • Élvezze a tervek automatikus automatikus mentését a Hubban, a felhőalapú tárolóban, hogy később kényelmesen szerkeszthesse.
 • Válasszon a többoldalas sablonok közül, amelyeket kifejezetten a legjobb háromrészes brosúrákhoz terveztek az elrendezés szempontjából is.
 • Hozzáférés a Shutterstock több millió stockfotójának hatalmas gyűjteményéhez.
 • Használja ki az automatikus igazítási funkciót, amely segít megelőzni a szimmetriával kapcsolatos hibákat.

A Picmonkey segítségével tovább bővítheti brosúráját kiterjedt grafikáival, ikonjaival és matricáival. Szabja testre a szöveget igényeinek megfelelően, vagy adjon hozzá egyedi hatást. Sokoldalú képeik, grafikáik és szöveges eszközeik lehetővé teszik, hogy elérje a márka által ihletett megjelenést.

Freepik

Freepik professzionális tervezők által készített háromrészes brosúrasablonok változatos gyűjteményét kínálja. Ezek a sablonok különféle stílusokban, témákban és formátumokban állnak rendelkezésre, így a felhasználók megtalálhatják az igényeiknek megfelelőt.

Jellemzők:

 • Több mint 10 millió grafikai erőforrás hatalmas gyűjteménye.
 • Felhasználóbarát keresőfelület, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan megtalálják az adott erőforrásokat.
 • Az „Editor X” nevű beépített vektorszerkesztő lehetővé teszi a felhasználók számára a vektorgrafikák testreszabását és szerkesztését.
 • A felhasználók különféle fájlformátumokban tölthetik le az erőforrásokat, például AI, EPS, SVG, PSD és JPG.
  Az MS Wordből exportált PDF-fájlok optimalizálása

A Freepik ingyenes és prémium sablonokat kínál, a prémium sablonok gyakran további funkciókat és testreszabási lehetőségeket kínálnak.

MyCreativeShop

MyCreativeShop egy professzionális tervezésű weboldal, amely kiterjedt brosúrakészítési funkciókat kínál. Számos háromrészes brosúra-sablont kínál, amelyeket személyre szabhat márkaidentitása és tartalma szerint.

Jellemzők:

 • Készítsen terveket a Facebook, Twitter, Pinterest és más népszerű közösségi hálózatok számára.
 • Hozzon létre kiváló minőségű PDF-fájlokat, amelyeket bárhol letölthet és kinyomtathat.
 • Élvezze a korlátlan tárhelyet a tervek számára, így bármikor visszatérhet és szerkesztheti őket.
 • Töltsön le webminőségű képeket az egyszerű online megosztáshoz, vagy hozzon létre egyéni URL-eket a tervek zökkenőmentes megosztásához.

A MyCreativeShop fejlett elrendezési és tipográfiai képességeiről ismert, így ideális olyan vállalkozások számára, amelyek speciális tervezési követelményekkel rendelkeznek.

LayoutReady

Könnyedén készíthet professzionális céges prospektusokat prémium háromszoros prospektussablonok kivételes gyűjteményével LayoutReady.

Jellemzők:

 • Kész elrendezések színes mintákkal.
 • Kiváló minőségű fényképeket és műalkotásokat tartalmaz.
 • A fájlok teljesen rétegzettek és jól szervezettek.
 • A4-es papírmérethez tervezve.
 • A fájlok teljesen nyomtatásra készek.

A LayoutReady letölthető elrendezéseket biztosít a Microsoft Word és a Publisher számára, így gyorsan készíthet lenyűgöző brosúrákat, amelyek tökéletesen tükrözik márkáját és értékesítési tervét. Egyszerűsítse le a folyamatot, és érjen el lenyűgöző eredményeket felhasználóbarát sablonok használatával.

PosterMyWall

Kiváló minőségű háromszoros prospektusokat hozhat létre, ha kiválaszt egy háromszoros prospektussablont PosterMyWallkiterjedt gyűjteménye. Ezután személyre szabhatja a dizájnt logója, szöveg, képek vagy clip art beépítésével.

Jellemzők:

 • Lehetővé teszi az együttműködést a háromrészes brosúraterveken.
 • Nyomtatási szolgáltatások különféle testreszabási lehetőségekkel, például papírminőséggel és hajtogatási lehetőségekkel.
 • Készítse el és szerkessze terveit útközben okostelefonja vagy táblagépe segítségével.
 • Számos szöveges eszköz és tipográfiai lehetőség.

A PosterMyWall ingyenes hozzáférést biztosít alapvető minőségű kép- és videóterveikhez. Ha jobb minőségű fájlra van szüksége, megvásárolhatja. Azok számára, akik további előnyöket keresnek, mint például a korlátlan letöltések és a továbbfejlesztett szolgáltatások, előfizethetnek a PosterMyWall Premium előfizetésekre.

Wepik

Emelje fel üzenetét stílusos háromrészes prospektusaival Wepik, a hatékony kommunikáció megtestesítője! A Wepik ingyenes sablongyűjteményének köszönhetően a testreszabás gyerekjáték, lehetővé téve, hogy könnyedén megtapasztalhassa személyes érintését.

Jellemzők:

 • Az online szerkesztőben széles körű testreszabási lehetőségek állnak rendelkezésre.
 • Átfogó útmutatást adunk a betűtípus kiválasztásához.
 • A HD Image Background Remover eszközzel könnyedén eltávolíthatja a háttereket.
 • Illusztrációk, ikonok és kiváló minőségű matricák bőséges gyűjteménye.

A Wepik lehetővé teszi, hogy megkímélje magát a tervezési bonyodalmakkal való küzdelemtől – szerkessze és gyorsan töltse le egyedi alkotásait. Előzetes tervezési tapasztalat nem szükséges! Fogadja el kreativitását, és könnyeden különböztesse meg magát a tömegektől.

Következtetés

A rendelkezésre álló brosúrasablonok hatalmas tengerében hármas prospektusokat készíthet, így a vállalkozása számára legmegfelelőbbet megtalálni ijesztő lehet. Mindazonáltal megemlítettünk néhány kulcsfontosságú funkciót, amelyek közül érdemes megkeresni a legjobb háromszoros prospektussablonokat, hogy prospektusa kitűnjön a versenytársak közül, és elbűvölje célközönségét.

Keressen olyan sablont, amely illeszkedik márkaidentitásához, jól szervezett elrendezésű, látványos elemeket tartalmaz, elérhetőségi adatokat tartalmaz, és praktikus a nyomtatáshoz és a terjesztéshez.

Tekintse meg ezeket az esettanulmány-sablonokat, amelyekkel növelheti márkája hitelességét és befolyását.