12 legjobb Galaxy/Star projektor gyermeke hálószobájába

Szeretné, hogy gyermekei pihentetően aludjanak a csillagos ég alatt? Próbálja ki a galaxis- vagy csillagprojektorokat gyermekszobáiba.

A Galaxy vagy Star projektorok olyan eszközök, amelyek éjszakai égboltot vagy színes hangulatot vetíthetnek a mennyezetre vagy a falakra. Amellett, hogy magával ragadó élményt nyújt, kíváncsivá teszi a gyerekeket a tér iránt.

Mivel ez megindítja a fantáziájukat, nyugodtan elaludhatnak egy pihentető környezetben. Sőt, ha gyermeke fél a sötétségtől, a galaxisprojektorok fényessé tehetik a szobát.

A piacon kapható különféle sztárprojektorok miatt nehéz lehet kiválasztani a megfelelőt. Hogy segítsünk ebben, bemutatjuk a legjobb galaxy/star projektorok listáját gyerekszobákba. Mielőtt megnézné őket, vessen egy pillantást azokra a funkciókra, amelyeknek jelen kell lenniük a megvásárolt kivetítőn.

Jellemzők, amelyeket keresni kell egy Galaxy vagy Star projektorban

Megfelelő Méret

Csillagprojektor vásárlásakor figyelembe kell vennie az egység méretét és a lefedettségi területet. Általában a méret határozza meg a lefedettségi területet és a látható csillagok számát. Tehát válasszon a hálószobája méretének megfelelően.

Energiagazdálkodási lehetőségek

A Galaxy projektorok váltóáramról vagy újratölthető akkumulátorról működhetnek. Olyan kivetítőt kell választania, amely kompatibilis az életkörülményeivel.

Fényerősség

A csillagprojektorok különböző fényerőszinteket kínálnak. Ha gyermeke hálószobájába szeretné, mindenképpen beltéri használatra valót válasszon.

Időzítő beállításai

Az időzítő egy másik alapvető funkció, amelyet a galaxis kivetítőjében kell lennie. A legtöbben elalvásra használjuk, és egy időzítő lehetővé teszi, hogy a megadott idő után automatikusan kikapcsoljon.

Világítási módok

Ha azt szeretné, hogy gyermeke személyre szabott csillagnéző élményben legyen része, válasszon különböző világítási módokkal rendelkező csillagvetítőt. Például a hullócsillag mód véletlenszerűen lő csillagokat az égen, míg a csillagkép mód lehetővé teszi a csillagok megtekintését az adott csillagképben.

  7 legjobb vizuális ügyfélszolgálati platform a jobb elkötelezettség érdekében

Kijelző minősége

Győződjön meg arról, hogy a csillagprojektor tiszta képeket mutat. Az olyan funkciók, mint az autofókusz és a zoom, szintén javítják a megtekintési élményt. Kiválaszthat egy csillagvetítőt is a gyerekek kedvenc színével vagy többféle színbeállítással.

Most felfedezünk néhány legjobb Galaxy/Star projektort gyermekei számára.

Rossetta Galaxy projektor

A Rossetta Galaxy projektor fejlett csillag- és vetítési technológiával rendelkezik, amely akár 35 x 35 láb széles lefedettséget biztosít. Egyetlen gombbal galaxissá varázsolja hálószobáját. Amint elhalványuló és álló csillagfényeket vetít, valamint ködfelhőket és nyugtató zenét, gyermeke pillanatok alatt elalszik.

Ez a projektor egy óceánhullám-projektorból, egy asztali lámpából, egy éjszakai lámpából, egy fehérzaj-gépből és Bluetooth hangszórókból áll. A 15 varázslatos fényeffektus és nyolc nyugtató hang mellett időzítő funkciót, alkalmazásvezérlést és távirányítót is kínál.

One Fire Galaxy projektor

A One Fire Galaxy Projector for Bedroom egy 3 az 1-ben LED galaxis csillagprojektor hat fehér zajjal és beépített Bluetooth funkcióval. Mivel megnyugtató térbeli hangulatot teremt a falakon és a mennyezeten, fehér zajjal vagy zeneszámokkal párosulva, gyermeke jobban aludhat.

30 x 30 láb területet fedhet le, és lehetővé teszi a vetítési szög beállítását a csodálatos és megnyugtató élmény érdekében. Míg a projektor négy óra elteltével automatikusan kikapcsol, beállíthatja az időt 30 percre, egy órára vagy másfél órára. Az összes funkciót távirányítóval is használhatja.

Mooyran csillag projektor

A Mooyran Star Projector segítségével a galaxis tér fényét beviheti szobája falaiba és mennyezetébe. Éjszakai lámpájának nyolc lenyűgöző ködhatása van, valamint a csillogó zöld csillagok, amelyek segítenek békés és pihentető légkör megteremtésében.

Használhatja külön vagy egyidejű csillag- és ködmintázat vetítésre. Távirányítót is kínál, amellyel testreszabhatja az effektusokat a fényerő, a minta és a forgási sebesség beállításával. Azt is beállíthatja, hogy a projektor 45 vagy 90 perc után automatikusan leálljon.

Hodans Galaxy fényprojektor

Alakítsa át hálószobáját mini planetáriummá a Hodans Northern Galaxy Light Aurora projektorral. Ez a továbbfejlesztett 3 az 1-ben galaxisprojektor csodálatos kilátást nyújt az auróra gyermekei számára. A természetes fehér zajt is élvezheti a beépített Bluetooth hangszórón keresztül.

  A többfolyamat engedélyezése a Firefoxban most

Ez a csillagprojektor kettős kivetítésű lencsével és négy színváltozattal rendelkezik – piros, zöld, kék és fehér. Ezenkívül 33 fényeffektust tud létrehozni három különböző és 16 északi fényeffektusban. A készülékhez tartozik egy távirányító, amellyel öt különböző fényerőszintet és áramlási sebességet állíthat be.

BlissLights Sky Lite

A BlissLights Sky Lite zöld csillagokat vetít a kék ködfelhő elé, hogy tökéletes légkört teremtsen az alváshoz.

Közvetlen dióda lézerrel, holografikus technológiával és precíziós üvegoptikával rendelkezik, hogy páratlan vizuális élményt nyújtson. Ez a projektor egyszerű gombokkal rendelkezik a fényeffektusokhoz, a fényerőhöz és az elforgatás szabályozásához/beállításához.

KAPEBOW Star projektor

Ha világos és élénk fényhatásokat keres gyermekszobájába, a KAPEBOW Star Projector a tökéletes választás. A tíz kijelző négy különböző színben lehetővé teszi, hogy gyermekei elalvás előtt pihenjenek.

Nagy lefedettségi területe lehetővé teszi, hogy az egész helyiséget megvilágítsa. Két beépített hangszóróval is rendelkezik, ahol USB-n vagy Bluetooth-on keresztül lejátszhatja kedvenc zeneszámait.

Rossetta 3 az 1-ben csillagos projektor

A Rossetta 3-in-1 Star Projector egy aurora projektor, amely Bluetooth hangszóróként és fehérzaj-gépként is működik. Kettős vetítésű lencséje immár 16 színben képes az északi fény hatását kivetíteni. LED lámpái FCC, RoHS és CE tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Nyolc előre telepített fehér zajjal rendelkezik, amelyek alkalmasak a babák és kisgyermekek számára. A fényerőt, a világítási módot, a zenét, a hangerőt és a sebességet is beállíthatja a távirányítóval. Lehetővé teszi az időzítő beállítását a működéshez, vagy négy óra elteltével automatikusan kikapcsol.

Rossetta Star projektor

Ez a 4 az 1-ben Rossetta Star projektor kivetítőként, éjszakai lámpaként, zenelejátszóként és fehérzaj-gépként is működik. Ragyogó csillagokat és elbűvölő ködfelhőket hoz hálószobájába 14 élénk színével. A kivetítő 19 pihentető fehér zajhanggal és bababarát RGB éjszakai lámpával érkezik.

Beépített Bluetooth hangszóróval is rendelkezik, amellyel zenét játszhat. A távirányítóval beállíthatja a színes világítást, fényerőt, vetítési módot, sebességet, zeneszámokat, hangerőt és időzítőt. Ezenkívül beállíthatja a vetítés idejét, különben a készülék négy óra elteltével automatikusan kikapcsol.

  7 nosztalgikus Halloween webhely a '90-es és 2000-es évekből

MOKOQI Star projektor

A MOKOQI Star Projector segítségével serkentheti gyermekei fantáziáját. Gyönyörű csillagos világot jelenít meg a falakon és a mennyezeten. A kivetítő nyolc színmóddal rendelkezik, és könnyedén válthat közöttük.

Táplálhatja USB-kábellel, vagy akkumulátorokkal is működtetheti a projektort távoli területeken. Ezenkívül megváltoztathatja a színeket, foroghat, és gombjaival engedélyezheti az éjszakai fény módot.

YSD éjszakai világító csillag projektor

Mi is lehetne jobb ajándék gyermekeinek, mint az YSD Night Lighting Star Projector, egy távirányítós éjszakai lámpa, amely a szoba mennyezetére is képes kivetíteni a kezdeteket? LED-es digitális kijelzője sötétben is alkalmas a szemek számára. Fényeffektusainak és 360°-os forgathatóságának köszönhetően a megfelelő választás gyermekei lefekvéskor.

Van egy időzítője is, amely 5 perctől 995 percig terjed. Ezt a projektort USB-kábellel töltheti, még működés közben is. Ez a projektor 13+ órán keresztül működik teljesen feltöltött akkumulátorral.

Amouhom Star projektor

Az Amouhom Night Light Lamp Star projektor ideális alvási környezetet biztosít a baba alvásához. Két színben, az óceánkékben és az erdőzöldben vetíthető, és a kezdeteket a szoba mennyezetére vetítheti. Különféle fényeffektusokat kínál, 360°-ban elforgatható kialakítása pedig maximális kényelmet biztosít.

Ezt a projektort USB-n keresztül töltheti, és a teljes feltöltést követően 13-14 órán keresztül működik. Távirányítóval is rendelkezik, amelyet 32 ​​láb távolságból használhat. Az Amouhom a lehető legtöbb természetes anyagot használ fel gyártási folyamata során. Az elkerülhetetlen mesterséges anyagok azonban mind újrahasznosíthatók.

Ecegeva Galaxy projektor

Hagyja, hogy gyermeke aludjon a csillagos ég alatt az Ecegeva Galaxy Projector segítségével. Ultra-HD képminősége magával ragadó élményt, fehér zaja pedig nyugodtabb alvást tesz lehetővé. Több lemezzel rendelkezik a Hold, a Tejút, a Föld és a Hold, valamint a köd kivetítésére.

A könnyen használható projektor 180°-os beállítási tartománnyal rendelkezik a helyiség méretének megfelelő távolságbeállítás érdekében. Ezenkívül rendelkezik egy automatikus időzítő funkcióval, amely lehetővé teszi az időzítő tetszés szerinti beállítását.

Becsomagolás

A Galaxy vagy Star projektor nagyszerű módja annak, hogy gyermekei pihentető alvást biztosítsanak. Mondanunk sem kell, hogy ez az űr vagy a galaxis iránti érdeklődésüket is felkelti, ami arra késztetheti őket, hogy felnőve űrtudósok vagy űrhajósok legyenek.

Íme a legjobb választásunk galaxis- vagy csillagprojektekhez, amelyeket érdemes beszerezni gyermekei hálószobájába. Minden termék magasra értékelt, így nem kell aggódnia a minőség miatt. Csak határozza meg a kívánt funkciókat, és válassza ki a megfelelőt.

Tekintse meg a gyerekeknek szóló szórakoztató olvasóalkalmazásokat és a szülői felügyeleti alkalmazásokat is.