12 javítás a Minecraft számára Egy meglévő kapcsolatot erőszakkal lezárt a távoli gazdagép hiba

A Minecraft egy nagyon népszerű online többjátékos játék, minden kétség nélkül. Így a szervere mindig foglalt, ami arra készteti a játékosokat, hogy időről időre számos problémával és hibával küzdjenek. Minecraft Egy létező kapcsolatot a távoli gazdagép erőszakkal lezárt azt jelzi, hogy probléma van az internetkapcsolattal, és nem tud csatlakozni a Minecraft szerverhez. Sok felhasználónak sikerül kijavítania a Connection Lost Internal Exception: java.io.IOException problémát a számítógépére telepített biztonsági programok letiltásával. Ennek ellenére van néhány egyéb hibaelhárítási feltörés, amelyek segítenek kijavítani a meglévő kapcsolatot, amelyet a távoli állomás Minecraft hibája erőszakkal lezárt a számítógépén.

A Minecraft kijavítása Egy meglévő kapcsolatot erőszakkal lezárt a távoli gazdagép hiba

Lehet, hogy nem tudja, miért fordulhat elő a kapcsolat megszakadt belső kivétel a Windows 10 számítógépén. Mielőtt bármilyen hibaelhárítási módszert alkalmazna, ismernie kell a probléma okát. Íme néhány lehetséges ok, amelyek a tárgyalt problémát okozzák.

  • A háttérben futó felesleges programok ütköznek a Minecrafttal
  • Kapcsolódási problémák a szerverről
  • A Windows Defender tűzfal blokkolja az URL-t vagy a programot
  • Elavult vagy hibás grafikus illesztőprogramok
  • Sérült gyorsítótár-fájlok a gazdagépfájlban
  • Ütközések az alkalmazás és a szerver karbantartási tevékenységén belül

Most már tudod, hogy mi az oka annak, hogy a Minecraft egy meglévő kapcsolatot kényszerített bezárásra indítási probléma miatt. A hibaelhárítási módszerek megtalálásához lépjen tovább a következő szakaszra.

Alapvető hibaelhárítási lépések

Íme néhány alapvető hibaelhárítási módszer, amelyek segítenek a Minecraft hibáinak egyszerű hackelésekkel történő javításában.

1. Használja a hivatalos Minecraft Launchert

Abban az esetben, ha harmadik féltől származó indítót használ a Minecraft megnyitásához, az Minecraft csatlakozási problémát okozhat. Mindig használja a hivatalos indító bejelentkezni a Minecraftba. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy a Minecraft frissített verzióját használja, hogy elkerülje a hibákat.

2. Törölje a böngésző gyorsítótárát

Ha Minecrafttal néz szembe Egy meglévő kapcsolatot a távoli gazdagép Windows 10-problémája erőszakkal lezárt bármely böngészőben, próbáljon meg másik böngészőt használni. Nyisson meg egy új lapot egy másik böngészőben, és lépjen a Minecraft.net oldalra. Jelentkezzen be a hitelesítő adataival. Ha nem tapasztalt hibát egy új böngészőben, törölje a böngészési előzményeket és a gyorsítótárat az elsődleges böngészőben.

3. Ellenőrizze a kiszolgáló állapotát

Annak ellenére, hogy a Minecraftnak nincs hivatalos állapotoldala, ellenőrizheti állapotát a Twitter támogatási fiókjában. Ha bármilyen probléma van a kapcsolat megszakadt belső kivételével, akkor ugyanezt megtalálhatja ezen az oldalon. Ezenkívül, ha vannak szerverkarbantartási tevékenységek, ugyanazzal a problémával szembesülhet.

1. Látogassa meg a Mojang állapota oldal Twitteren.

2. Ellenőrizze, hogy nincs-e probléma a Minecrafttal kapcsolatban.

3. Ellenőrizze a Reddit és a Minecraft.net oldalt is, és nézze meg, hogy az összes többi felhasználó jelezte-e a problémát.

4. Ha bármilyen szervert vagy karbantartási tevékenységet talál, nincs más lehetősége, mint várni.

4. Indítsa újra a Minecraft indítót

Alapvető hibaelhárítási módszerként próbálja meg újraindítani a Minecraft indítót. Ez azt jelenti, hogy jelentkezzen ki Minecraft-fiókjából, majd egy idő után jelentkezzen be újra. Ez a megoldás meglehetősen egyszerű, és itt van néhány lépés az indító újraindításához.

1. Először kattintson a KIJELENTKEZÉS lehetőségre Minecraft-fiókjában az ábrán látható módon.

3. Most kattintson a jobb gombbal a tálcán lévő üres helyre.

4. A Feladatkezelő ablak Folyamatok lapján keresse meg és válassza ki a háttérben futó Minecraft feladatokat.

5. Ezután kattintson a Feladat befejezése elemre az ablak jobb felső sarkában.

6. Indítsa újra a számítógépet.

  Hogyan kell játszani a Spelunky-t Linuxon

7. Jelentkezzen be újra hitelesítő adataival.

Most ellenőrizze, hogy sikerült-e javítani. A meglévő kapcsolat kényszerített lezárása volt.

5. Jelentkezzen be újra a Microsoft-fiókba

A Minecraft elkerülése Egy meglévő kapcsolatot erőszakkal lezárt a távoli gazdagép-probléma, a Microsoft-fiókba való újbóli bejelentkezés sokat segíthet. Ezzel megoldja az összes fiókszinkronizálási problémát, és próbálkozzon a következő utasításokkal.

1. Lépjen a keresés menübe, és írja be a Microsoft Store szót. Ezután kattintson a Megnyitás gombra.

2. Most kattintson a profil ikonjára, majd válassza a Kijelentkezés lehetőséget.

3. Most kattintson a Bejelentkezés gombra az ábrán látható módon.

4. Most válassza ki Microsoft-fiókját, és kattintson a Folytatás gombra.

5. Írja be a bejelentkezési hitelesítő adatokat, és jelentkezzen be újra Microsoft-fiókjába.

6. Ideiglenesen tiltsa le a víruskeresőt (ha alkalmazható)

Egy másik lehetséges ok, amely a tárgyalt Minecraft problémát okozza, a biztonsági csomag. Amikor víruskereső programjai fenyegetésként észlelik a Minecraft fájlokat és mappákat, számos konfliktussal kell szembenéznie. Tehát olvassa el a víruskereső ideiglenes letiltása Windows 10 rendszeren című útmutatónkat, és kövesse az utasításokat a víruskereső program ideiglenes letiltásához a számítógépen.

Miután kijavította a tárgyalt Minecraft problémát a Windows 10 rendszerű számítógépén, győződjön meg arról, hogy újra engedélyezte a víruskereső programot, mivel a biztonsági csomag nélküli rendszer mindig fenyegetést jelent.

7. Tiltsa le a Proxy szervert

Ha bármely nem megfelelő hálózati beállítás hozzájárul a kapcsolat megszakadt belső kivételhez, akkor a hálózat alaphelyzetbe állításával megoldható. Kevés felhasználó gondoskodik arról, hogy a proxyszerverek elrejtsék hálózati identitásukat. Ez azonban számos problémát okozhat a számítógépén lévő alkalmazásokkal és programokkal.

Olvassa el útmutatónkat a VPN és a proxy letiltása Windows 10 rendszeren, és hajtsa végre a lépéseket a cikkben leírtak szerint.

A VPN-kliens és a proxyszerverek letiltása után ellenőrizze, hogy megoldotta-e a tárgyalt problémát a fiókjában. Ennek ellenére, ha nem sikerült megoldani, próbáljon meg csatlakozni egy mobil hotspothoz.

8. Frissítse a Windows operációs rendszert

A számítógép összes hibája és hibás frissítése kijavítható a Windows frissítéseivel. A Microsoft gyakran ad ki frissítéseket az összes probléma megoldására.

Ezért győződjön meg arról, hogy a Windows operációs rendszer frissített verzióját használja-e, és ha bármilyen frissítés folyamatban van, használja a Windows 10 legújabb frissítésének letöltése és telepítése című útmutatónkat.

A Windows operációs rendszer frissítése után ellenőrizze, hogy megoldotta-e a Minecraft csatlakozási problémáját.

9. Frissítse a GPU illesztőprogramjait

Grafikailag intenzív játék lévén, a grafikus illesztőprogram alapvetően fontos a játékélmény szempontjából. Ha az illesztőprogramok elavultak vagy hibásak, feltétlenül frissítse őket. Megkeresheti az illesztőprogramok legújabb kiadásait a hivatalos webhelyeken, vagy manuálisan is frissítheti őket.

Kövesse útmutatónkat: 4 módja a grafikus illesztőprogramok frissítésének Windows 10 rendszerben az illesztőprogram frissítéséhez, és ellenőrizze, hogy megoldotta-e a problémát.

10. GPU-illesztőprogramok visszaállítása

Néha a GPU-illesztőprogramok aktuális verziója indítási ütközéseket okozhat, és ebben az esetben vissza kell állítania a telepített illesztőprogramok korábbi verzióit. Ezt a folyamatot az illesztőprogramok visszaállításának nevezik, és egyszerűen visszaállíthatja a számítógép illesztőprogramjait a korábbi állapotukba, ha követi az Illesztőprogramok visszaállítása Windows 10 rendszeren útmutatónkat.

11. Telepítse újra a GPU-illesztőprogramokat

Ha továbbra is Minecrafttal találkozik Egy meglévő kapcsolatot a távoli gazdagép erőszakkal lezárt a GPU-illesztőprogramok frissítése után, majd telepítse újra az eszközillesztőket az esetleges inkompatibilitási problémák kijavításához. Számos módja van az illesztőprogramok újratelepítésének a számítógépére. Ennek ellenére könnyedén újratelepítheti a grafikus illesztőprogramokat az Illesztőprogramok eltávolítása és újratelepítése Windows 10 rendszeren című útmutatónk szerint.

A GPU-illesztőprogramok újratelepítése után ellenőrizze, hogy hiba nélkül hozzáfér-e a Minecrafthoz.

1. módszer: Indítsa el a Minecraftot rendszergazdaként

A Minecraft néhány funkciójának eléréséhez rendszergazdai jogokra van szüksége. Ezért azt tanácsoljuk, hogy a Minecraftot rendszergazdai jogosultságokkal indítsa el az alábbiak szerint.

1. Kattintson jobb gombbal a Minecraft parancsikonra az asztalon, vagy navigáljon a telepítési könyvtárban, és kattintson rá a jobb gombbal.

2. Most kattintson a Tulajdonságok elemre.

3. A Tulajdonságok ablakban váltson a Kompatibilitás lapra.

4. Most jelölje be a Program futtatása rendszergazdaként négyzetet.

5. Végül kattintson az Alkalmaz és az OK gombra a módosítások mentéséhez.

2. módszer: Végezze el az inkompatibilis háttérfolyamatokat

Ha olyan sok nem kompatibilis program van, mint például az AVG Antivirus, BitDefender, ByteFence, Comcast Constant Guard, Comodo Internet Security, ESET Antivirus, Kaspersky Internet Security, Lavasoft Ad-aware Web Companion, McAfee Anti-virus / Intel Security, Norton Antivirus, PCKeeper / MacKeeper, Reason Security, Webroot SecureAnywhere, ZoneAlarm tűzfal, amely zavarja a Minecraftot. Ha ezen alkalmazások bármelyike ​​megtalálható a számítógépén, próbálja meg letiltani őket a Feladat befejezése Windows 10 rendszerben című útmutatónk szerint.

  A Tinder Matches javítása eltűnt Androidon

3. módszer: Törölje a Windows Store gyorsítótárat

A Microsoft Store gyorsítótár eltávolítása kijavítja a meglévő kapcsolatot, amelyet a távoli gazdagép Minecraft hibája kényszerített bezárt. Ez végrehajtható egy egyszerű parancs végrehajtásával. Ugyanennek a megvalósításához kövesse az alábbi utasításokat.

1. Nyomja meg és tartsa lenyomva együtt a Windows + R billentyűket a Futtatás párbeszédpanel megnyitásához.

2. Most írja be a wsreset.exe parancsot, és nyomja meg az Enter billentyűt.

Győződjön meg arról, hogy megoldotta a megvitatott problémát.

4. módszer: Tiltsa le a 3D megjelenítési mód funkciót (NVIDIA)

Ennek ellenére, ha bosszantja a Minecraft Egy meglévő kapcsolatot a távoli gazdagép erőszakkal lezárt, ennek oka lehet a grafikus kártyához társított inkompatibilis beállítások. Ha magasabb kategóriás grafikus kártyákat használ, látni fogja a 3D megjelenítési mód beállításait. Javasoljuk, hogy tiltsa le ezt a funkciót az alábbi utasítások szerint.

1. Nyomja meg együtt a Windows + I billentyűket a Windows beállítások megnyitásához.

2. Most kattintson a Rendszer elemre az ábrán látható módon.

3. A bal oldali ablaktáblában kattintson a Megjelenítés elemre, és görgessen le a jobb oldali képernyőre. Ezután kattintson a Speciális megjelenítési beállítások elemre az ábrán látható módon.

4. Most keresse meg a Speciális megjelenítési beállítások funkciót, és kapcsolja ki ezt az opciót. Ellenőrizze, hogy meg tudja-e oldani a megvitatott problémát. Ha nem, kérjük, lépjen tovább a következő hibaelhárítási módszerre.

5. módszer: Az SLI mód (NVIDIA) letiltása

A Scalable Link Interface-t (SLI) az NVIDIA fejlesztette ki két grafikus kártya összekapcsolására, hogy egyetlen kimenetet biztosítson. Ez növeli a számítógép feldolgozási teljesítményét, ugyanakkor hibákat hoz létre a Windows 10 PC-n is. Ha két vagy több grafikus kártya engedélyezve van a számítógépen, akkor a kapcsolat megszakadt belső kivételével kell szembenéznie. A funkció letiltásához kövesse az alábbi utasításokat.

1. Kattintson jobb gombbal az Asztal bármely üres területére, majd válassza az NVIDIA Control Panel lehetőséget.

2. A következő képernyőn ellenőrizze az SLI konfiguráció beállítása hivatkozást, amely a 3D beállítások menüben található.

6. módszer: A Stereoscopic 3D letiltása (NVIDIA Graphics esetén)

Számítógépében számos grafikus kártya tartalmazhat sztereoszkópikus 3D funkciókat, de előfordulhat, hogy a játékai nem kompatibilisek velük. Ennek eredményeként a kapcsolat megszakadt belső kivételével szembesülhet: java.io.IOException problémával. Íme néhány utasítás a funkció letiltásához.

1. A fenti utasítások szerint tiltsa le a víruskereső programot Windows 10 rendszerű számítógépén.

2. Most lépjen a keresés menübe, és írja be a Vezérlőpult parancsot. Ezután nyomja meg az Entert.

3. Most kattintson a Program eltávolítása elemre az ábrán látható módon.

4. Ezután kattintson jobb gombbal a Stereoscopic 3D elemre, majd kattintson az Eltávolítás elemre, ahogy az ábra mutatja.

5. Várja meg, amíg a program eltávolításra kerül a számítógépről, majd indítsa újra a számítógépet. Győződjön meg arról is, hogy ez az opció törölve van az NVIDIA vezérlőpultjáról.

7. módszer: Állítsa az élsimítási értékeket alapértelmezettre

Ha véletlenül megváltoztatta az élsimítás beállításait az alapértelmezett értékekről, akkor Minecrafttal kell szembenéznie. Ennek ellenére az alábbi utasítások követésével könnyedén visszaállíthatja a beállításokat az alapértelmezett értékekre.

1. Lépjen ki a Minecraft folyamatokból, és nyomja meg együtt a Windows + E billentyűket a Windows Intéző megnyitásához.

2. Ezután illessze be a következő útvonalat a navigációs útvonalba, és nyomja meg az Enter billentyűt.

%LocalAppData%PackagesMicrosoft.MinecraftUWP_8wekyb3d8bbweLocalStategamescom.mojangminecraftpe

Megjegyzés: Ha a Windows nem találja az említett helyet, ugorjon a következő hibaelhárítási módszerre.

4. Most nyissa meg az options.txt fájlt.

5. Végül keresse meg a következő bejegyzést, és állítsa be az értéket 4-re, mint gfx_msaa:4

Ellenőrizze, hogy javította-e a kapcsolat megszakadt belső kivételével kapcsolatos problémát.

8. módszer: DNS-cím módosítása

Számos felhasználó azt javasolta, hogy a Google DNS-címekre való váltás segíthet kijavítani a meglévő kapcsolatot, amelyet a távoli gazdagép Minecraft hibája erőszakkal lezárt. Ha megfelelően indítja el a Minecraftot, és egy fekete üres képernyő felé néz, kövesse útmutatónkat a DNS-cím megváltoztatásához. Ez segít megoldani az összes DNS-problémát (Domain Name System), így minden zűrzavar nélkül elindíthatja a játékot.

  Mi az az xResolver? [+6 Alternatives]

Miután megváltoztatta a DNS-címet, ellenőrizze, hogy elindíthatja-e a meglévő kapcsolatot, vagy nem.

9. módszer: Távolítsa el a Minecraft bejegyzéseket a Hosts fájlból

Ha a hosts fájl szerkesztette a Minecraft.net vagy a Mojang domain bejegyzéseit, akkor a kapcsolat megszakadt belső kivételével kell szembenéznie. Ezért a probléma megoldásához el kell távolítania a bejegyzéseket. Íme néhány utasítás a Minecraft bejegyzések eltávolításához.

1. Nyomja meg együtt a Windows + E billentyűket a Windows Intéző megnyitásához.

2. Most váltson át a Nézet fülre, és jelölje be a Rejtett elemek négyzetet a Megjelenítés/elrejtés részben.

3. Most másolja ki és illessze be a következő elérési utat a File Explorer navigációs útvonalába.

C:WindowsSystem32driversetc

4. Most válassza ki és kattintson a jobb gombbal a hosts fájlra, majd válassza a Megnyitás ezzel opciót az ábrán látható módon.

5. Most válassza ki a Jegyzettömb opciót a listából, és kattintson az OK gombra az ábrán látható módon.

6. Most a hosts fájl a következőképpen nyílik meg a Jegyzettömbben.

7. Most kattintson a Ctrl + F billentyűkre a Keresés ablak megnyitásához. Itt írja be a Minecraftot a Keresse meg lapra, és kattintson a Következő keresése gombra, ahogy az ábra mutatja.

8. Ha nem kapott keresési eredményt, az azt jelenti, hogy nincs sérült Minecraft fájl a számítógépén. Ha megtalálta a Minecraft részt, kattintson rá jobb gombbal, és törölje őket.

9. Most mentse a fájlt a Ctrl + S billentyűk együttes lenyomásával.

10. Lépjen ki a Jegyzettömbből, és ellenőrizze, hogy javította-e, ellenőrizze, hogy megoldotta-e a tárgyalt Minecraft problémát.

10. módszer: Állítsa vissza a Microsoft Store-t

A Minecrafthoz kapcsolódó összes adat és sérült gyorsítótár törlését a Microsoft Store visszaállítása teszi lehetővé. Ez a módszer sokkal drasztikusabb, mint a Microsoft Store gyorsítótár törlése (a 3. módszerben leírtak szerint), de nem törli a már telepített alkalmazásokat és játékokat.

1. Nyomja meg a Windows billentyűt, és írja be a Microsoft Store szót.

2. Most válassza ki az Alkalmazásbeállítások lehetőséget a kiemelten.

3. Most görgessen lefelé a Beállítások képernyőn, és kattintson a Reset (Visszaállítás) lehetőségre a kiemelten.

Megjegyzés: Az alkalmazás adatai a Microsoft Store visszaállítása során törlődnek.

4. Most erősítse meg a kérést a Reset gombra kattintva, majd indítsa újra a számítógépet.

11. módszer: Telepítse újra a Minecraftot

Ha egyik módszer sem segített, akkor utolsó lehetőségként távolítsa el a szoftvert, indítsa újra a számítógépet, majd telepítse újra később. Íme néhány lépés ezzel kapcsolatban.

1. Nyomja meg és tartsa lenyomva együtt a Windows + I billentyűket a Windows beállítások megnyitásához.

2. Most kattintson az Alkalmazások elemre.

3. Most keressen és kattintson a Minecraft Launcher elemre, és válassza az Eltávolítás lehetőséget.

4. Most erősítse meg a felszólítást, ha van ilyen, és indítsa újra a számítógépet, miután eltávolította a Minecraftot.

5. Látogassa meg a A Minecraft Launcher hivatalos oldala és kattintson a LETÖLTÉS WINDOWS 10/11-HOZ gombra az ábra szerint.

6. Most lépjen a Saját letöltések elemre, és futtassa a MinecraftInstaller telepítőfájlt.

7. Kattintson a Tovább gombra a Microsoft Launcher Setup ablakban.

8. Ezután kattintson a Tovább gombra, miután kiválasztotta a Célmappát.

9. Végül kattintson a Telepítés gombra.

Itt újratelepítette a Minecraft indítót a számítógépére. Ez megoldotta volna az alkalmazással kapcsolatos összes problémát.

12. módszer: Váltson a Old Minecraft Launcherre

Ez a módszer egy bevált megoldás a Minecraft javítására Egy meglévő kapcsolatot kényszerített bezárt egy távoli gazdagép a Windows 10 számítógépen. Ez magában foglalja a Minecraft régebbi verziójának telepítését, és az alábbiakban felsoroljuk az ennek végrehajtására vonatkozó utasításokat.

1. Navigáljon a tisztviselőhöz Minecraft letöltő weboldal.

2. Most kattintson a Letöltés Windows 7/8 rendszerhez elemre a KELL EGY MÁS ÍZ? menüt az ábra szerint.

3. Most várja meg, amíg a szoftver letöltődik az eszközére, majd futtassa a Telepítő fájlt a Saját letöltések részben, hogy telepítse ugyanezt.

4. Töröljön minden felszólítást, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a Minecraft előző verziójának telepítéséhez.

Te is jegyet emelni hogy felvegye a kapcsolatot a Minecraft támogatásával.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt, és ki tudta javítani a Minecraftot. Egy meglévő kapcsolatot erőszakkal lezárt a távoli gazdagép az eszközén. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Ossza meg velünk, hogy melyik témát szeretné, hogy legközelebb megvizsgáljuk.