12 ClickFunnels alternatíva 2022-ben

A legjobb ClickFunnels-alternatívákat keresi az összes marketingcsatorna értékesítési tölcsérbe való egyesítéséhez? Jó helyre jöttél!

A digitális marketingszakemberek számos eszközt használnak arra, hogy webes forgalmat irányítsanak webhelyeikre. Ezután olyan webes elemeket használnak, mint az értékesítési oldalak, a céloldalak és a lead-befogási űrlapok, hogy az alkalmi forgalmat leendő értékesítési potenciális ügyfelekké alakítsák.

Az olyan robusztus marketingplatformok, mint a ClickFunnels, egy helyen egyesítik az összes fenti eszközt és taktikát, így Ön kiváló minőségű kampányokat futtathat. Előfordulhat azonban, hogy a ClickFunnels nem alkalmas minden e-kereskedelmi vagy digitális marketingstratégiára, és valami másra van szüksége.

Ebben a cikkben bemutatjuk a ClickFunnels legnépszerűbb alternatíváit a bevételnövekedés ösztönzésére.

Mi az a ClickFunnels?

Dióhéjban a ClickFunnels egy online platform, amely lehetővé teszi az e-kereskedelmi és a digitális marketingszakemberek számára, hogy értékesítési csatornákat építsenek ki. Az értékesítési tölcsér létfontosságú út az értékesítési potenciális ügyfelek megszerzéséhez és a szolgáltatások/termékek értékesítéséhez, valamint a kettő közötti összes többi lépéshez.

Ez az egyetlen eszköz, amire szüksége van, ha nem akar időt vesztegetni a manuális digitális marketing megközelítésekkel. Különféle értékesítési tölcsérsablonokkal érkezik, amelyeket díj ellenében használhat.

Miért van szüksége ClickFunnels alternatívára?

Kétségtelen, hogy a ClickFunnels nagy sikert aratott a digitális marketing ökoszisztémájában. Állításuk szerint több mint 100 ezer felhasználó használja az eszközt, közülük több mint 90 ezer vállalkozó.

Előfordulhat azonban, hogy a ClickFunnels nem a kívánt szolgáltatás a következő okok miatt:

 • Csak két előfizetési csomagja van: Basic és Platinum. Az ajánlatok nem keresik az ár-érték arányt, és hiányoznak a méretezési lehetőségek.
 • A ClickFunnel sablonjai leggyakrabban erőszakos értékesítési taktikát alkalmaznak.
 • Hiányoznak belőle a modern és jó megjelenésű értékesítési tölcsérsablonok, amelyeket az ügyfelek szeretnek.

A ClickFunnels alternatíva ideális tulajdonságai

Ha ki kell választania egy értékesítési csatorna eszközt a ClickFunnels alternatívái közül, akkor bölcsen kell választania. Mielőtt elkötelezné magát a szolgáltatások megvásárlása előtt, nézze meg a következő funkciókat:

 • Webhelytárhely szolgáltatás vagy tárhelyszolgáltatás, hogy a tartalomra összpontosíthasson
 • Könnyű fogd és vidd szerkesztő az értékesítési tölcsérsablon testreszabásához vagy a semmiből történő létrehozásához
 • Értékesítési tölcsérsablonok és egyéb online oldaltémák, amelyek illeszkednek a vevő pszichológiájához
 • Nagy teljesítményű lead-gyűjtemény nyitóoldalsablonjai dinamikus marketingstratégiához
 • Létre kell hoznia egy tesztelési funkciót, amely felülvizsgálja az újonnan létrehozott értékesítési csatorna teljesítményét, mielőtt elindítaná azt

 • Értékesítési csatornák, amelyeket könnyen megvalósíthat webhelyén, ha az eszközökoszisztémán kívül tervezi
 • Az eszköznek robusztus adatelemző rendszerrel is rendelkeznie kell, amely megmutatja az értékesítési csatornák teljesítményét
 • A bevásárlókosár funkció további előnyt jelent, ha nem kíván harmadik fél bevásárlókosarait integrálni

Az alábbiakban megtalálja azoknak a ClickFunnels-alternatíváknak a végső listáját, amelyek rendelkeznek a fenti alapvető funkciók mindegyikével vagy némelyikével:

GetResponse

GetResponse egy hatékony automatizált értékesítési tölcsér létrehozója. Akár céloldalt szeretne létrehozni termékei számára, akár automatizálni szeretné e-mail marketing folyamatát, ez a megoldás az Ön számára készült.

  A BSD Lumina telepítése Linuxra

Ez az eszköz a ClickFunnels egyik népszerű alternatívája, amellyel visszaszerezheti az elhagyott kosarakat, a leadeket vásárlókká alakíthatja, és növelheti termékértékesítését. Használhatja webináriumok közvetítésére és fizetett hirdetések kezelésére is.

Ez a szoftver lehetővé teszi, hogy több mint 30 professzionális és konverzióra optimalizált forgatókönyv közül válasszon, amelyek segítségével bővítheti névjegyzékét, megjelenítheti ajánlatait, és boldogulhat vállalkozásában.

A GetResponse mesterséges intelligencia által vezérelt webhelysablonokat is kínál, amelyeket a kód nélküli drag and drop szerkesztő segítségével személyre szabhat vállalata igényei szerint. Ennek az eszköznek a marketingautomatizálási funkciója kész munkafolyamatokat tartalmaz az elveszett eladások helyreállításához, az ügyfelek viselkedésén alapuló szegmensek létrehozásához és a kapcsolódó termékek automatikus ajánlásához.

Podia

Azok az online tartalomkészítők, akik több közönséget szeretnének elérni, és maximalizálják tartalomeladásaikat, rendkívül hasznosnak találják a Podiát. Kiküszöböli a tartalommarketing különböző szakaszaihoz többféle eszköz használatát.

Ez az eszköz számos digitális termékhez használható, beleértve az online tanfolyamokat, a digitális letöltéseket, a webináriumokat és a közösségi fórumokat. Online kurzusszolgáltatóként korlátlan számú fájlt és videót tárolhat ezen a platformon, és különféle fizetési terveket kínálhat a hallgatóknak.

A Podia támogatja az e-könyvek, PDF-ek, hangoskönyvek, ellenőrzőlisták stb. értékesítését is. Zoom és YouTube Live integrációt kínál egy-egy és egy-a-többhöz edzésekhez.

A bevezetés előtti szakasztól a vásárlás utáni szakaszig hatékony eszközei az eladások fellendítésére szolgálnak. Személyre szabott URL-t tartalmazó mobilbarát webhely létrehozása, kampányokhoz kapcsolódó e-mailek közvetítése és teljes értékű partnermarketing program elindítása – mindez lehetséges ezzel a ClickFunnels alternatívával.

Systeme.io

A Systeme egy minden az egyben platform, amely minden szükséges eszközzel rendelkezik az online üzlet gyors növekedéséhez. Bárki, beleértve a szabadúszókat, a tanácsadókat, a kurzuskészítőket és a kisvállalkozások tulajdonosait is, használhatja ezt az eszközt technikai ismeretek nélkül.

Webhely-készítője lehetővé teszi, hogy a sablonjaival webhelyet hozzon létre, majd szerkesztse azokat a fogd és vidd felületen keresztül, hogy néhány percen belül életbe lépjen. Mindössze három lépésből áll, hogy ezzel az eszközzel létrehozza saját értékesítési csatornáját.

A Systeme.io segítségével online kurzusait is létrehozhatja és eladhatja a világnak. Ezen túlmenően, a kurzus integrálása a webhelyével és az értékesítési csatornákkal a platform másik hasznos funkciója.

A felhasználók ezt a platformot e-mail marketingre is használhatják, mivel korlátlan számú e-mailt küldhet, és bővítheti e-mail-címjegyzékét. Idő- és pénzmegtakarítás érdekében bármikor választhatja ezt az eszközt marketingfolyamatainak automatizálásához és a társult marketing kezeléséhez.

Landingi

A Landingi a leggyorsabb és legegyszerűbb módszert kínálja a magas konverziót eredményező céloldalak létrehozásához. Mostantól nem kell fejlesztőket bérelnie bonyolult céloldalak létrehozásához, mivel ennek az eszköznek a zökkenőmentes áthúzható oldalkészítője elegendő a kampányok létrehozásához, elindításához és optimalizálásához.

Több mint 300 testreszabható sablont tartalmaz, amelyeket szerkeszthet, hogy gyorsan tegyen közzé gyönyörű céloldalakat, és kezdje el a forgalmat bevételre konvertálni. Ez az eszköz sablonokat is kínál modern megjelenésű felugró ablakok létrehozásához.

Ha tele vagy kreativitással, akkor a nulláról is kezdheted az oldal felépítését. Kiválaszthatja az Ön által választott színpalettákat, személyre szabhatja a betűtípusokat, és képeket adhat hozzá, hogy megfeleljen a vállalati márkaidentitásnak.

  HiFi asztali audiorendszer konfigurálása

A Landingi integrálódik a világ összes vezető megoldásával, beleértve a Google Analytics, a Zoho CRM, a Mailchimp, a Facebook Messenger, a WhatsApp, a Crazy Egg, a PayPal, a Calendly, a Slack és a Zapier megoldásokat.

Magas szint

Ön marketinges, vagy marketingügynökséghez tartozik? Választ Magas szint, egy átfogó értékesítési és marketingplatform vállalkozása bővítéséhez. Tartalmazza az összes eszközt, erőforrást és támogatást, amelyre szüksége van a vállalkozás sikeréhez.

Mivel az összes eszközt egy platformon egyesíti, és kevesebb pénzt költ, lehetővé válik a fő folyamat egyszerűsítése. Hozzájárul ahhoz, hogy ügyfelei elégedettek maradjanak, és hosszabb ideig megtartsák őket.

Mostantól olyan egyszerűvé válik a potenciális ügyfelek megszerzése a nyitóoldalakon, űrlapokon, felméréseken, naptárakon és a bejövő telefonrendszeren keresztül. Ezenkívül a HighLevel beépített Pipeline Management funkciója hasznos a potenciális ügyfelek pozíciójának nyomon követésére az értékesítési tölcsérben.

A felhasználók integrálhatják a Stripe-ot ezzel a platformmal, hogy fizetéseket gyűjtsenek a webhelyeken és a csatornákon. Az irányítópultja az összes analitikai adatot és jelentést egy helyen jeleníti meg. A szoftver mesterséges intelligencia és gépi tanulási technológiát használ a potenciális ügyfelekkel és potenciális ügyfelekkel való találkozók automatikus lefoglalására.

Horony

A digitális és e-kereskedelmi marketingszakemberek megtalálják Horony hogy fantasztikus megoldás legyen. Ez egy hatékony és gyorsan növekvő CRM- és marketingautomatizálási platform, amely segít digitális termékek értékesítésében és tölcsérek építésében.

Erőteljes, fogd és vidd webhely-készítője ideális webhelyek önálló készítéséhez vagy professzionálisan megtervezett sablonok testreszabásához. Bármely többoldalas tölcsérsablon használatával könnyedén konvertálhatja a potenciális ügyfeleket meggyőző vásárlási élmény révén.

A Groove biztonságos fizetési űrlapokat is kínál, amelyeken felárértékesítési és rendelési technikákat is tartalmazhat a jobb bevétel érdekében.

CartFlows

CartFlows egy értékesítési tölcsérépítő, amely a WordPress webhelyét nagy teljesítményű értékesítőgéppé alakíthatja. A ClickFunnels ezen felhasználóbarát és robusztus alternatívája több leadet generálhat vállalkozása számára, és a látogatókat ügyfelekké alakíthatja.

Az egykattintásos felárértékesítési funkciója azonnal megnöveli az átlagos rendelési értéket, a pénztári rendelési ugrások pedig növelik a bevételt. Ezenkívül elvégezheti az A/B felosztású tesztelést annak meghatározására, hogy mely ajánlatok, termékek és tartalmak eredményeznek magasabb konverziót.

Builderall

Builderall egy digitális marketing platform, ahol a felhasználók bemutathatnak vállalkozásokat, új ügyfeleket szerezhetnek, és automatizálhatják az értékesítési folyamatot. Ezzel az eszközzel gyorsan létrehozhat egy teljes webhelyet, és teljes nyomon követéssel e-mail marketingkampányokat hajthat végre.

Ezek a funkciók integrálhatók az értékesítési oldalakkal, ami segít növelni a konverziós arányt. Az online kurzuskészítők használhatják videókezelőjét és exkluzív videótárhely-rendszerét is. Összességében a Builderall költséghatékony megoldást kínál bármilyen méretű vállalkozás számára.

GDPR-kompatibilis felhőmegoldás lévén a hét minden napján, 24 órában hozzáférhet hozzá, és vállalkozását a lehető legnagyobb rendelkezésre állás és biztonság mellett online tarthatja.

Convertri

Converti lehetővé teszi gyorsabb csatornák létrehozását, így a felhasználók magasabb konverziót érhetnek el. Gyorsított oldaltechnológiát használ, amely még a gazdag oldalak 3 másodpercnél rövidebb idő alatt történő betöltését is segíti.

A megoldás jobb élményt biztosít a felhasználóknak, ami végső soron több leadet és értékesítést eredményez a betöltési késleltetés megszüntetésével. A Converti segítségével több potenciális ügyfélhez juthat ugyanazzal a hirdetési költségkerettel.

  A Google Asszisztens használata Rokuval

Ezen a platformon komplett webhelyeket hozhat létre fejlécekkel, láblécekkel és menükkel. Azáltal, hogy weblapjait, bevásárlókosarát és tárhelyszolgáltatásait egyetlen esernyő alá helyezi, az eszköz időt takarít meg, és könnyedebbé teszi a folyamatokat.

Leadpages

Leadpages ideális ClickFunnels alternatíva kisvállalkozások számára. Nemcsak a potenciális ügyfelekkel való kapcsolatfelvételt teszi lehetővé, hanem potenciális ügyfeleket is gyűjt, és lezárja az értékesítéseket. Függetlenül attól, hogy céloldalakat, előugró ablakokat, figyelmeztető sávokat vagy egy teljes webhelyet kell létrehoznia, ezt megteheti ezen a platformon.

Mostantól könnyebben bemutathatja termékeit és szolgáltatásait barkács céloldalakkal és webhelyekkel, amelyek erőteljesen befolyásolják látogatóit a cselekvésre. Ez a megoldás segít az e-mail-feliratkozók listájának bővítésében és a konverzióra optimalizált tartalom eljuttatásában is.

Ezenkívül a Leadpages beépített pénztárakat és integrációs támogatást is tartalmaz a Stripe szolgáltatással a biztonságos online fizetés érdekében. A felhasználók tetszőleges számú osztott tesztet futtathatnak a maximális eredmény érdekében, és valós időben követhetik nyomon a teljesítményt az analitikai irányítópultról, hogy optimalizálják a marketingkampányok különböző aspektusait.

Simvoly

Simvoly az egyik leggyorsabb módja az értékesítési tölcsérek, webhelyek és online áruházak létrehozásának. Akár leadeket gyűjt, akár kvízeket készít, ez az eszköz mindent tartalmaz, amire a következő projektjéhez szüksége lehet.

Ez az eszköz egy sima oldalkészítővel rendelkezik, amelyet a kódolás ismerete nélkül is használhat. A fogd és vidd funkció segítségével a felhasználók létrehozhatják a céloldalt és a pénztárakat.

A fizetési oldal testreszabásával segít a konverzióban jobb, mint egy hagyományos e-kereskedelmi oldal. Felárértékesítést is végezhet, és ajánlatokat is megjeleníthet, hogy növelje minden rendelés értékét.

A Simvoly részletes elemzéseket is nyújt a forgalomról, a konverziókról és az eladásokról. Így pontosan meghatározhatja a hátrányait, és átalakíthatja marketing modelljét. Azt is lehetővé teszi, hogy többlépcsős kvízek és felmérések révén több információt gyűjtsön a potenciális ügyfelektől.

Kartra

Az online vállalkozásoknak gyakran több megoldás közötti koordinációra van szükségük, ami frusztráló és időigényes folyamathoz vezet. Kartra mindent elhoz, amire szüksége van az online üzlethez egy esernyő alatt.

Ez a platform számos olyan üzleti eszközt kínál, amelyek a nagy lead-generációval rendelkező értékesítési csatornák létrehozására összpontosítanak. Ön továbbra is kézben tartja a marketingstratégiát, mivel az lehetővé teszi a szabályok meghatározását.

Ez egy felhő alapú platform, ahol olyan funkciókat használhat, mint a társult programok konfigurációja és a helpdesk szoftver. Az eszköz segítségével a felhasználók automatizálhatják e-mail- és SMS-marketing kampányaikat is, hogy jobb leadeket és marketinget szerezzenek.

A Kartra azt is lehetővé teszi, hogy saját maga tárolja videóit, így nem kell külső szolgáltatásokat, például a Vimeót vagy a Wistiát használnia. Ezenkívül olyan funkciókat kínál, mint a dinamikus OTO, a viselkedésalapú marketing, a kosár elhagyása és a szűkös marketingrendszerek.

Végső szavak

Eddig megismerte a digitális marketing ökoszisztéma néhány izgalmas nevét, amely segít a bevételnövekedésben az értékesítési csatornákon keresztül. A vásárlási döntés meghozatala előtt kipróbálhatja bármelyik ClickFunnels-alternatívát.

Mivel Ön itt van, érdekelheti, hogy megismerje a legjobb platformokat terméke listázásához vagy bevezetéséhez.