12 alkalmazás, amelyet minden kutyaszülőnek le kell töltenie

A kutya az ember legjobb barátja. Ha egy kisállatra gondolsz, akkor a kutyákra gondolsz. A kutyák a kisállatok világának szupersztárjai. Nagy szemükkel és csóváló farkukkal hívogatják az embereket, és pillanatok alatt örökbe fogadják őket.

A kutyák kirándulhatnak, bejárhatják a világot, érzelmi támogatást nyújthatnak, és úgy érthetik meg gazdájukat, mint senki más állat. Boldogságot hoznak, bárhová is mennek. A kutya az öröm felhője, és szeret játszani.

Nem csak a parkban, de most már telefonon is játszhat a kutyájával. Rengeteg olyan alkalmazás létezik házi kedvencek számára, amelyek megragadhatják kutyája figyelmét, és féltékennyé tehetnek.

A házi kedvencek jelentősége az életünkben

Számos előnnyel jár egy kisállat birtoklása.

Beszéljük meg hosszan ezeket az előnyöket.

Jó az egészségednek

A házi kedvencek pozitivitást és boldogságot hoznak. Néhány percnyi simogatás a kutyáján jó közérzet hormonokat szabadít fel szervezetében. Csökkenti a kortizolszintet, a szervezet stresszhormonját. Ez ellazítja az elmét és csökkenti a vérnyomást is. Az állattulajdonosok valószínűleg kevésbé szenvednek depressziótól, mint azok, akiknek nincs házi kedvencük.

Érzelmi támogatás

A kutyák nagyszerű társak az ember számára. Segíthetnek a magányban. Egyszerűen a velük töltött idő feldobhatja a hangulatot. A kutyák különösen hasznosak, amikor emberi szüleik gyászon és depresszión mennek keresztül. Okot adnak arra, hogy felkelj az ágyból, amikor levertnek érzed magad. Ha szomorú vagy szorongó, kutyája gyorsan megnyalja a kezét, és hozzád bújik.

Növelje a testmozgást

A kutyák a megszokás lényei. Megvan a saját beosztásuk a sétákra, etetésre és játékidőre. A rendszeres séták és túrák kutyájával fittebbé teszik. Nem számít, hogyan érzi magát, kutyája kitartó bökései és farkcsóválása arra késztet, hogy álljon fel, és adja meg neki, amit kér.

Társaskodás

A háziállatok barátságos szőrgombócok. Bármilyen idegenhez elmennek, vagy más kutyákkal játszanak a kutyaparkokban. Barátokat kötnek, bárhová mennek. Találkozhatnak más kisállat-tulajdonosokkal klubokban, állatkereskedésekben, tréningeken és kutyás rendezvényeken. Mindez a szocializáció rendkívül sokat segít a kisállat szülőjének is.

Hogyan lehet egy kisállatot egészségesen tartani?

Egy kapcsolat akkor egészséges, ha mindkét fél gondoskodik a másikról. Hosszú távon egyiknél sem fog működni, ha egyszerűen viszel magaddal egy kisállatot, és nem törődsz velük. A megfelelő táplálkozás, a rendszeres kivizsgálás, a testmozgás, a megelőző gyógyszerek, a szeretet, a társasági élet és az ápoltság erősítheti a kutyájával való kapcsolatát.

Ezek a tevékenységek az Ön számára is előnyösek. Az emberek gyakran telefonálnak. Emiatt a kutyája elhanyagoltnak érezheti magát. Letölthet egy alkalmazást háziállatok számára, és játszhat együtt kutyájával. Mindazonáltal itt van néhány szempont, amit figyelembe kell venni, hogy egy kisállat egészséges legyen.

Megfelelő táplálkozás

A megfelelő táplálás megoldhatja kutyája egészségügyi problémáit és megelőzheti a súlyos betegségeket. A megfelelő típusú és mennyiségű táplálék segít fenntartani az egészséges testsúlyt. Az elhízás komoly kihívásokat jelenthet kutyájának. Amikor a kisállatszülők túlzott finomságokkal kezdik jutalmazni kedvenceiket, a házi kedvencek függővé válhatnak, és indokolatlanul csemegét követelhetnek. Ez súlygyarapodást eredményezhet. Tehát adjon kutyájának az állatorvos által javasolt megfelelő étrendet.

Rendszeres ellenőrzések

A súlyos betegségek korai jeleinek észlelése előnyös lehet. Kutyája korán elkezdheti a kezelést, és gyorsan meggyógyul. A rendszeres egészségügyi ellenőrzések tájékoztatják Önt arról, hogy hol áll kutyája egészségi állapota, és ha bármilyen változtatásra van szüksége a táplálkozásban és a testmozgásban. A megelőző gyógyszerek, mint a féregtelenítés, bolha- és fülfertőzések stb., szintén megóvhatják kedvencét az egészségügyi problémáktól. Bármely kisállat-alkalmazásban beállíthat időpont-figyelmeztetéseket a kutyaellenőrzéshez. Nem kell félni attól, hogy legközelebb elszalasztjuk.

  Mi a kompozíció a fotózásban?

Gyakorlat

A napi séták, az úszás és a túrák fitten és fizikailag aktívan tarthatják kedvencét. A mentális stimulációról is gondoskodni kell. Adj kutyáidnak játékokat, akadálypályákat futni, tanítsd meg őket új trükkökre, rejts el finomságokat, és vigye el őket olyan eseményekre, ahol versenyezhetnek más kutyákkal és versenyezhetnek. Mindezen tevékenységek elvégzésével jobban kötődhet kutyájához. Más kutyabarátok, rokonok és emberi barátok látogatása pozitív hatással lesz kutyája mentális egészségére.

Ápolás

Az ápolás elengedhetetlen a kutyák számára. Amellett, hogy segít a bőrbetegségek vagy a mögöttes egészségügyi problémák kivizsgálásában, az ápolással kutyája csinos lesz, és tisztán tartja a szőrét. A körmök és szőrme nyírása, valamint a haj- és fogmosás az ápolás része. Tökéletes alkalom a dudorok és csomók ellenőrzésére is.

Szeretet

A kutyák nagyon érzékenyek. Szeretik a háziállatokat, az embereik figyelmét és törődését. Az ölelkezést, a hasdörzsölést és a fül mögött vakarózást egyaránt értékeli a kutyája. Ez erősítheti kötődését és érzelmi kapcsolatát a kutyájával. A kutyák könnyen depresszióba esnek és szeparációs szorongást tapasztalnak, ha gazdáik nem rajonganak érte, vagy napokig nem hagyják el őket. Tehát légy figyelmesebb és ragaszkodóbb velük szemben.

Kihívások, amelyekkel a kutyatulajdonosok szembesülnek

Mint minden élőlény ezen a bolygón, a kutyáknak is megvannak a maguk problémái. Ezek nagy kihívást jelenthetnek a kutyatulajdonosok számára, a szeparációs szorongástól, a menekülési késztetéstől, a felszíni rágástól és a vakarástól az otthoni harmónia megzavarásáig. Ezek a problémák azonban megoldhatók edzéssel, odafigyeléssel, szeretettel és helyes táplálkozással.

Elválasztási szorongás

Az emberekhez hasonlóan a kutyák is szenvednek a szeparációs szorongástól. Ha a kutyája kihúzza a zokniját, amikor távol van, az annak a jele, hogy hiányzik. Ha kutyája szokatlanul ragaszkodik, és beavatkozik a napi tevékenységeibe, kijelölhet egy oktatót, aki elvezeti kutyáját, hogyan küzdje le jobban a magányt.

Sürget a Runawayre

A kutyák vagy más háziállatok hajlamosak elszökni, ha nem ismernek jól, vagy nem kötődtek hozzád. Ha kutyája gyakran próbál megszökni vagy alagutat ásni, óvatosnak kell lennie. A szökés súlyos sérülést vagy balesetet okozhat. Tehát gondoskodnia kell kedvence nagyobb biztonságáról. Leküzdheti ezt az akadályt, ha szeretetteljesebb, minőségi időt tölt kutyájával, és erősíti a kötődését.

Felszíni rágás és karcolás

A kutyákról köztudott, hogy megvakarják a szőnyegeket, párnákat, kanapéhuzatokat, rágják a drótokat, papucsokat és mindent, amit kíváncsi szájuk és mancsaik találnak. Ez bosszanthatja a tulajdonost. A túlzott karcolás a ház tisztaságát és rendjét is megzavarhatja. Ez könnyen megoldható megfelelő képzéssel és rágójátékok vásárlásával.

Most pedig nézzünk meg néhányat a házi kedvencek számára készült legjobb alkalmazások közül, amelyek segíthetnek jobban kötődni kutyájához.

Rágós

Rágós egy kiváló alkalmazás háziállatok számára, amely táplálékot, finomságokat és kellékeket, például gyógyszereket, játékokat, pórázokat, nyakörveket, hámokat stb. biztosít. Az alkalmazás kutyája minden igényét kielégíti. Legyen szó táplálkozásról, gyógyszerről, játékokról, samponról, fésűről vagy kiegészítőkről.

Ez a legmegbízhatóbb és legkényelmesebb úti cél az állatszülők számára. A legjobb termékeket és szolgáltatásokat nyújtják. Az összes népszerű, megbízható márkával rendelkeznek, és a lehető legjobb választékot kínálják. Próbálja ki a bolhák, kullancsok és szívférgesség megelőzésére szolgáló gyógyszereiket, és tartsa kutyáját egészségesen és biztonságban a súlyos betegségektől.

Síp

A Whistle egy intelligens alkalmazás okos kutyájának. Vannak Whistle okoseszközök, amelyek célja, hogy teljes képet adjon kedvence egészségéről. A személyi állatfordítókhoz hasonlóan intelligens eszközeik is segítenek abban, hogy házi kedvence egészségét és jólétét mélyebben és átfogóbban megértse. Adatpontok millióit alakítják át kedvence mindennapi meglátásaivá, így új, tudományosan alátámasztott gondozási módokat fedezhet fel.

  Az uTorrent elakadt a társakhoz való csatlakozáskor: Íme, hogyan javíthatja ki

GPS-szel ellátott okoseszközeik pontosan megmondják, hol van kutyája, 15 másodpercenként frissítik a helymeghatározást, és figyelmeztetnek, ha elhagyják a kijelölt biztonságos helyet. Így nem kell sokat aggódnia, és gyorsabban találkoznia kell, ha eltévednek.

Puppr

Puppr egy kutyakiképző alkalmazás. Felkerült a Google Play szerkesztői kínálatába, és népszerű a kutyatulajdonosok körében. A Puppr videós utasításokat tartalmaz, amelyek segítenek megtanítani kutyáját az olyan alapvető engedelmességre, mint a „maradj” és „ülj” olyan fejlett trükkökhöz, mint az „ülj szépen” és „hozd be a pórázt”.

Új és tapasztalt kutyatulajdonosok számára egyaránt alkalmas. Több mint 80 leckét tanít Sara Carson híres kutyakiképző. Sara Carson a világ legjobb kutyatrükkök oktatója. Ez egy ingyenes alkalmazás előfizetési csomagokkal, amely feloldja a prémium funkcióit.

GoodPup

GoodPup egy személyre szabott képzési alkalmazás kutyák számára. Kövesse a kifejezetten kutyája igényeinek megfelelő képzési programot. Bármikor ütemezheti át az üléseket, hagyja ki a heteket, és változtassa meg az edzési témákat. A GoodPup tudományos alapú, humánus képzési technikákat használ, amelyeket az Amerikai Állatorvosi Szövetség támogat.

Meg kell válaszolnia néhány kérdést a kutyájával kapcsolatban, és meg kell alkotnia a tökéletes képzési programot. Ütemezze be az első videohívást edzőjével, és kezdje el az edzést. Hét napig ingyenesen férhet hozzá a GoodPuphoz, beleértve az első videohívást és a hét minden napján 24 órában csevegést az edzőikkel.

A kisállatom

A kisállatom egy kisállat egészségügyi és wellness alkalmazás. A háziállatok egészsége létfontosságú az állattartók számára. Minden időjárás meghozza a maga kihívásait a kutyák számára. Regisztrálnia kell, és ingyenes gyógyszeres emlékeztetőket kap. Hasznos kisállatszülői tippeket kínál, és megtalálja a közeli háziállatokat is.

Minden információt összegyűjthet az olyan betegségek kezelésével és megelőzésével kapcsolatban, mint a bolha, kullancs, háziállat-cukorbetegség, fülfertőzések, szívférgek és más paraziták. Kisállatápolási tippeket is találhat, például alapellátást, táplálkozást és szezonális tippeket. Tehát iratkozzon fel hírlevélre, és minden információt közvetlenül a postafiókjába kap.

Rover

Rover egy könyvben megbízható ülő- és kutyafuttató alkalmazás. Különféle szolgáltatásokat nyújt minden kutyának, mint például bentlakás, házi ültetés, kutyasétáltatás, kutyagondozás és beugró látogatás. Ismerkedjen meg a helyi kutyafelügyelőkkel, akik úgy bánnak kedvenceivel, mint a családdal.

Olvassa el a kutyaszülők ellenőrzött véleményét, és válasszon egy védőnőt, aki kiválóan megfelel Önnek és kedvenceinek. Egyszerű a foglalás. 24 órás támogatást és Rover garanciát kap. Csatlakozzon bárhová a Rover alkalmazással. Nincs szükség csekkre vagy készpénzre, mivel biztonságos fizetést végezhet magán a webhelyen vagy az alkalmazáson keresztül.

11 háziállat

11 háziállat a legfigyelmesebb kisállat-gondozási platform. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy minden ember megosszon információkat, és együttműködjön a lehető legjobb ellátás érdekében. A szakemberek, a menhelyek és a családok megoszthatják a gondozási nyilvántartásokat. Válassza ki, hogy mit szeretne megosztani, kivel és meddig.

Lehetővé teszi, hogy minden részletet megtartson, ami egy kisállat számára fontos. Ez magában foglalja a teljes orvosi feljegyzéseket, az otthoni ápolást, a higiéniai gondozást és a megelőző kezeléseket, például a védőoltásokat és a féregtelenítést. Egyetlen megoldás házi kedvencekkel rendelkező családok, állatvédő szervezetek és professzionális ápolók számára.

VitusVet

VitusVet egy kisállat egészségügyi alkalmazás. A VitusVet alkalmazással kedvence egészségügyi kezelése a zsebében van. Szolgáltatási emlékeztetők és ütemezés, utántöltési kérelmek, oltások és laborok tárolása, valamint a kisállat-biztosítási és mikrochip-információk naplózása magában az alkalmazásban. Azonnali hozzáférés bárhol, bármikor.

Hozzáférés az orvosi feljegyzésekhez, időpontok kérése és receptfeltöltési kérelmek benyújtása. Ezzel az alkalmazással kedvence egészségének megőrzése egyszerűvé válik. Egy helyen elérheti kedvencével kapcsolatos összes szükséges információt.

  Javítsa ki a Roblox indításakor fellépő hibát

BarkHappy

Fedezzen fel kutyabarát helyeket és eseményeket, lépjen kapcsolatba a közeli kutyatulajdonosokkal, és vessen el, és talált figyelmeztetéseket és ajánlatokat BarkHappy. Kutyabarát üzletek, éttermek, szállodák, parkok stb. keresése. Magából az alkalmazásból tekintse meg a kisállatokra vonatkozó irányelveiket és szolgáltatásaikat.

Nézze meg a közelgő kutyás eseményeket, és hozzon létre vagy tartson otthont saját csoportos játékidőpontjainak barátaival. Lépjen kapcsolatba más közeli kutyákkal, és szerezzen új barátokat. Üzeneteket, üzeneteket stb. küldhet. Hozzon létre elveszett vagy talált híreket, és figyelmeztesse a környék többi felhasználóját kutyája fényképével és fontos információival.

Menj

Menj egy klikkelő kutyakiképző alkalmazás. Android és iOS eszközökön egyaránt elérhető. Szerezzen személyre szabott edzésprogramokat. Végezzen egy rövid tesztet a beszállás alatt, és szerezzen be egy tökéletes edzésprogramot a kutyája igényeihez igazítva. A beépített klikkerrel 40%-kal csökkentheti az edzési időt.

Aktív kutyaszülői közösséggel rendelkezik. Vegyen részt heti fényképes kihívásokon, és ossza meg tapasztalatait más kutyaszülőkkel. Ez az alkalmazás hét napig ingyenesen használható. Hozzáférés több mint 100 gyakorlathoz, és 12 órán belül visszajelzést adjon kölyke teljesítményéről.

BringFido

BringFido egy kisállat utazási és életmód márka. Az állattulajdonosok zökkenőmentesen hasonlíthatják össze és foglalhatnak több ezer állatbarát szállodát és nyaralóházat közvetlenül az alkalmazásban, mindezt foglalási díjak nélkül. A BringFido kölyökkutya-jóváhagyott éttermeket, kutyaparkokat, túraútvonalakat és bevásárlóhelyeket tartalmazó adatbázisának használatával könnyedén megtervezhet egy kirándulást kutyájával.

A kisállat szülők hozzáférhetnek az engedéllyel rendelkező állatorvosok, ápolók és ápolók névjegyzékéhez. Akár a városban, akár a világ körül utazik, a BringFido kisállat utazási szakértőiből álló csapata telefonon vagy chaten elérhető, hogy segítsen megtalálni az állatbarát forrásokat, vagy lefoglalni egy kisállatbarát szállodát.

PetDesk

PetDesk egy ingyenes, intuitív és könnyen használható alkalmazás, amely segít házi kedvence jólétének kezelésében a tenyeréből. Mindkettőn elérhető iOS és Android eszközöket. Kérjen időpontot bárhol és bármikor. Megtekintheti és hozzáadhatja állatorvosát, ápolóját, bentlakásos intézményét, óvodáját stb.

A kisállat szülők több háziállatot is hozzáadhatnak az alkalmazáshoz. Kövesse nyomon a laboreredményeket, találkozókat, oltásokat, recepteket stb. Könnyen elkerülheti az elmulasztott találkozókat és a meg nem jelenési díjakat e-mailek, szöveges vagy alkalmazásemlékeztetők fogadásával. Állítson be emlékeztetőket különféle háziállat-egészségügyi szükségletekre, a gyógyszerektől és kezelésektől a testmozgásig és az egészséges táplálkozásig.

Összegzés

Egy kutya vagy kölyök gondozása nem könnyű feladat. Rengeteg dolog van, amire emlékezni kell, és nyomon kell követni a találkozókat. A háziállatok számára készült alkalmazás hasznos lehet a különféle kutyaszükségletek kielégítésére. Fontos, hogy felvegye a kapcsolatot az állatgondozókkal, kapjon emlékeztetőket, kérjen időpontot és hozzáférjen az információkhoz.

Ebben a mozgalmas életben könnyű lemaradni a találkozókról. A kutyájával mindennap játszani sem egyszerű kötelesség. Ezekben az alkalmazásokban minden megtalálható, amire Önnek és kutyájának szüksége van ebben a modern világban, a kutyasétáltatástól, a kutyaültetéstől és a kiképzéstől a kutyabarát helyek ajánlásáig.

Ha Ön is macskaimádó, íme néhány alkalmazás, amellyel lekötheti macskáját.