11 univerzális kívánságlista-alkalmazás termékek hozzáadásához bármely webhelyről [2023]

Gyakran elfelejti bezárt születésnapját, és az utolsó pillanatban vesz nekik ajándékot? Vagy Ön olyasvalaki, aki nézett valamire, de most nem engedheti meg magának?

Ne aggódjon, mert a kívánságlista-alkalmazások segítenek kielégíteni igényeit. Ennek eredményeként személyre szabott gyűjteményt állíthat össze a megvásárolni kívánt árukból, és tárolhatja azt felhasználói fiókjában későbbi felhasználás céljából. Ismerjük meg a kívánságlista-alkalmazások széleskörű használatát a mindennapi életünkben.

Mik azok a kívánságlista alkalmazások?

A Kívánságlista alkalmazással gyorsan és egyszerűen hozhat létre kívánságlistát, ajándékötletlistát, ünnepi listát vagy bevásárlólistát. Nyomon követheti az árváltozásokat több üzletben, és egyszerűbbé teheti a vásárlást egy kívánságlista létrehozásával.

Ha a legtöbbet szeretné kihozni kívánságlistájából a következő jelentős eseményre, a legjobb, ha megtervezi. A kívánságlista-alkalmazások segítségével rendszerezheti választásait a maximális haszon érdekében.

Miért érdemes kívánságlista alkalmazásokat használni?

A kívánságlista-alkalmazások tökéletes barátok, hogy eltávolítsa minden baját. Míg egyes kívánságlista-alkalmazások segítenek az ajándékozásban, mások listát készítenek a megvásárolni kívánt dolgokról.

Íme néhány ok, amiért érdemes kívánságlista-alkalmazásokat használni:

 • Nyomon követheti a megvásárolni kívánt árukat későbbi hivatkozás céljából.
 • Kívánságlistáját megoszthatja közeli embereivel. Olyan ajándékokat adhatnak, amilyeneket szeretsz.
 • A befolyásolók felhasználhatják a piacon a legjobban válogatott termékek megosztására.
 • Ha elfogy a pénz, mentse el a terméket a kívánságlista alkalmazásban. Ezután megvásárolhatja, amikor megengedheti magának.

Gyere, nézzünk meg néhányat a piacon elérhető legjobb kívánságlista-alkalmazások közül.

Ajándékos

A Giftful megkönnyíti a tökéletes kívánságlista létrehozását. Létrehozhat egy nyilvántartást vagy kívánságlistát, amelyet megoszthat barátaival és családjával, akik ezután igényelhetik az ajándékozni kívánt tárgyakat.

Bármely webhelyről ajándékokat adhat hozzá az alkalmazáson belüli böngésző használatával, vagy bármelyik linken a megosztás szimbólumra koppintva. Ezenkívül teljesítheti barátai kérését anélkül, hogy tudták volna, így meglepődnek, amikor átadja nekik az ajándékot. Ez csak megkönnyíti a kívánságok hozzáadását a listához.

Ezt az alkalmazást letöltheti iOS-eszközére.

WishUpon

Hozzon létre és ossza meg kívánságlistáit minden vásárláshoz egy helyen a WishUpon segítségével. Az alkalmazás e-mailben értesíti Önt, ha az elmentett tételek ára csökken. Ezenkívül fedezze fel a napi ajánlatokat és az exkluzív kedvezményeket az alkalmazáson keresztül.

  A Calligra Words telepítése Linuxra

Nézze meg, mi a népszerű mások kívánságlistáján a Felfedezés hírfolyamban. A zökkenőmentes élmény érdekében telepítse az ingyenes böngészőbővítményt, amely teljesen csatlakozik a Wishupon mobilalkalmazáshoz.

Az alkalmazás letölthető a Play Áruházból és az App Store-ból is.

 • Elérhető:

 • Android

 • iOS

WishSprout

A WishSprout alkalmazás azáltal segíthet, hogy valós idejű push értesítéseket ad, hogy azonnal megkapja barátai megjegyzéseit, amint elment egy elemet a listára. Ez soha többé nem teszi lehetővé, hogy egyedül vásároljon az interneten.

Kerülje el, hogy személyesen kérjen valakitől egy kívánt ajándékot. Egyszerűen küldjön nekik egy linket a Wishsprout-nyilvántartására, és legyen tanúja, hogy a munka csodálatos módon elkészül az Ön számára. Az összes kedvencét egy helyen lehet kezelni és nyomon követni. Ez ideális alkalmazássá teszi vásárláshoz, vödör listákhoz stb.

Ezt az alkalmazást Android és iOS eszközökön is letöltheti.

 • Elérhető:

 • Android

 • iOS

Dolgok, hogy kapjak meg

A Things To Get Me alkalmazás teljesen független minden üzlettől. Bármely elem hozzáadható a jelenlegi listához, amelyet megoszthat családjával és barátaival, így ellenőrizhetik, hogy milyen tételeket kapnak.

A felhasználói élmény zökkenőmentes ezzel az alkalmazással. Az alkalmazásban egyszerűen karbantarthatja és áttekintheti kívánságlistáját. Ha fiókot hoz létre a kívánságlista alkalmazásban, több listát is kezelhet. A legjobb az egészben, hogy ez az alkalmazás teljesen ingyenes.

Töltse le ezt az alkalmazást Android és iOS eszközeire.

 • Elérhető:

 • Android

 • iOS

Listéria

A Listery használata a legjobb és legegyszerűbb módja az ajándéklista kezelésének. Nem kell nyomon követnie más oldalakat vagy kívánságlistákat, hiszen itt minden elérhető. Ossza meg a kívánságlistájára mutató linket családjával és közeli társaival, hogy megadhassák, amire szüksége van.

A Listery Plus segítségével most korlátlan számú listát és kívánságot hozhat létre. A legjobb tulajdonság a tolakodó reklámok és a partnerek üzleteire mutató linkek hiánya. Privát listákat és vágyakat is beállíthat csak az Ön számára.

Használja ezt az alkalmazást annak biztosítására, hogy soha ne hagyjon ki egy életet megváltoztató alkalmat. Ha egy esemény közeledik, a Listery App értesíti Önt. Ily módon továbbra is készen áll arra, hogy kívánságlistát hozzon létre az Ön számára fontos személyek számára.

  Hogyan írjunk és adjunk el e-könyvet

Ez az alkalmazás Androidra és iOS-re is letölthető.

 • Elérhető:

 • Android

 • iOS

Giftbuster

Hozzon létre egyéni ajándéknyilvántartást a Giftbusteren a születésnapi ajándékoktól az esküvői ajándékokig. Tegye könnyen és gyorsan szerettei számára, hogy megismerjék valódi jelenlegi preferenciáit.

Egyetlen kattintással mentse el az összes linket és termékrészletet anélkül, hogy elhagyná a böngészőt. Ezenkívül kuponokat, árváltozásokat és akciós értesítéseket kaphat szeretett márkáitól.

A legjobb tulajdonsága, hogy ezzel az alkalmazással több listát hozhat létre. Így a Giftbuster alkalmazás használata nem eredményez több megbánást, ajándékozást vagy visszatérítést.

Ezt az alkalmazást a Play Áruházból és az App Store-ból is beszerezheti.

 • Elérhető:

 • Android

 • iOS

WishList.com

A WishList.com segítségével egyszerűen hozzáadhat bármilyen elemet bármely webhelyről. Most kívánságlistákat küldhet családjának és barátainak, és megkaphatja a kívánt ajándékokat. Csak mentse el a legjobbakat bármely webhelyről magának vagy másoknak.

Egyszerűen rendezze egy helyre, és küldje el szeretteinek. A WishList.com webhelyen gyönyörű, személyre szabott kívánságlistákat készíthet fényképekkel és háttérgrafikával, és megoszthatja azokat barátaival és családjával.

Összejövetelekre vagy tevékenységekre való meghíváshoz használhatja kiterjedt képtárukat, vagy küldheti be fényképeit. Kövesse azokat a személyeket, akiknek hasonló az érdeklődési köre, hogy megtudja, mi van a kívánságlistájukon. Gyorsan hozzáadhat termékeket a kívánságlistájához az övékről.

Töltse le az alkalmazást Android és iOS készülékeire.

 • Elérhető:

 • Android

 • iOS

Elfster

Nyaraláshoz és egyéb társasági összejövetelekhez az Elfster a legjobb módja az ajándékcsere, a titkos Mikulás listák és az ajándéklisták megszervezésének. Családja és barátai kívánságlistákat állíthatnak össze, hogy kényelmessé tegyék a vásárlást egész évben.

Egyszerűsítse az ajándékvásárlást, és soha ne stresszelje többé, hogy nincs javaslata. Tekintse meg a vásárlási trendeket és a kívánságlistákat, hogy megtudja, mire vágynak az ügyfelek.

A közelgő ajándékötletekhez az Elfster még ajándékajánlatokat is készít. Annak érdekében, hogy a családtagok ideális ajándékot vásárolhassanak gyermekei számára, kívánságokat is felvehet a kívánságlistájukra.

Töltse le ezt az alkalmazást a Play Áruházból vagy az App Store-ból.

 • Elérhető:

 • Android

 • iOS

Wshr

A Wishr a kívánságlistákat könnyen megoszthatóvá teszi a digitális korszakban. Könnyedén, egyetlen kattintással megoszthatja a kívánságlistákat mindenkivel. Ne hívd meg az adott személyt az alkalmazásba, de szavazhatsz arra, hogy mit szeretnél felajánlani neki.

  13 legjobb fájlátviteli protokoll kliens Androidra

Minden személy, aki megad egy ajándékot, megtekintheti mások ajándékait. Így nincsenek ismétlődő ajándékok, mert egyszerű szavazni, hogy ki milyen ajándékot kap.

Ezenkívül képeket is megadhat, hogy mindenki megértse, miről van szó. Legyen szó streamerről vagy befolyásolóról, ezen az alkalmazáson keresztül adja át közönségének ötleteit vagy termékajánlatait.

Mostantól letöltheti ezt az alkalmazást iOS- és Android-eszközeire.

 • Elérhető:

 • Android

 • iOS

Garbek listája

A Garbek Make-A-List alkalmazása segít a szervezettség megőrzésében. Létrehozhat bevásárlólistákat, teendőlistákat, kívánságlistákat vagy bármilyen más listát, amire szüksége van. A hozzáadható listák, listaelemek vagy megjegyzések száma nincs korlátozva.

Megoszthatja listáit vagy jegyzeteit, és a hangot szöveggé alakíthatja. Emlékeztetőket is beállíthat listáihoz vagy jegyzeteihez, így soha nem felejti el szerettei életének fontos dátumait. Ezzel a szoftverrel hangulatjeleket is használhat.

Töltse le és használja ezt az alkalmazást Android-eszközön.

ajándékozó

A Giftster megkönnyíti és élvezetesebbé teszi az ajándékozást az egész család számára. Hozzon létre kívánságlistákat házasságkötésekre, babavárásokra, karácsonyi ünnepekre és születésnapokra új családi csoportjában, és ossza meg azokat mindenkivel.

Mindenki egy helyen hozzáférhet és vásárolhat a másik kívánságlistájáról, és megvásároltként jelölheti meg a tételeket, hogy elkerülje a többszöri ajándékozást.

Az ajándék címzettje nincs tisztában az állapotával, védi a meglepetést. Tegye listáit priváttá, csak csoportokkal ossza meg vagy nyilvánossá, hogy bárki megtekinthesse őket a keresések során, vagy csak olyanokkal ossza meg a linket, akikben megbízik.

Töltse le ezt az alkalmazást a Play Áruházból még ma.

Végső szavak

Ha egy univerzális kívánságlista alkalmazás van telepítve a böngészőben, az online vásárlási élményt hatékonyabbá és szervezettebbé teheti. A cikkben tárgyalt alkalmazások segítségével időt takaríthat meg, és több webhelyen is nyomon követheti a kívánt termékeket.

Ezért, ha univerzális alkalmazást keres termék hozzáadásához bármely webhelyről, fedezze fel ezt a listát a tökéletes vásárlás érdekében.

Ezután nézze meg az alkalmazottak ajándékozási platformjait, hogy boldogabb munkahelyet biztosítson.