11 online spanyol nyelvtanfolyam saját tempójában

A különböző nyelvek tanulása a technológiai fejlődésnek köszönhetően egyre könnyebbé válik. Most tanuljon spanyolul ezekkel az online spanyol nyelvtanfolyamokkal.

A spanyol az egyik olyan nyelv, amely a jelenlegi időkben rivaldafénybe kerül. Iskolákban, intézményekben és sok más platformon tanítják. A kérdés az, hogy miért választják egyre többen a spanyol tanulást? A válasz erre a kérdésre a spanyol tanulás különféle előnyei.

Ebben a cikkben megvitatjuk, miért tanulnak az emberek további nyelveket. Látni fogjuk a spanyol tanulás fontosságát is a mai globalizált világban. Végül megismerjük a legjobb online spanyol nyelvtanfolyamokat, amelyek segítségével saját tempójában sajátíthatja el a nyelvet.

Miért tanulnak manapság az emberek további nyelveket?

Az emberek több nyelvet tanulnak, mint valaha, mióta világunk egyre inkább összekapcsolódik. Ahogy a globalizáció lebontja a falakat, folyamatosan kapcsolatot tartunk a világ minden tájáról érkező egyénekkel. A hatékony kommunikáció az üzleti életben, az utazásokban és a mindennapi életben ma már az új nyelvek tanulásán múlik.

Ezenkívül ez egy hatékony megközelítés a foglalkoztathatóság növelésére folyamatosan fejlődő globális munkaerőpiacunkon. Érdekes szakmai kilátásokat is kínál.

Egy új nyelv elsajátítása javítja kognitív képességeinket, és lehetővé teszi számunkra, hogy megismerjük a különböző kultúrákat és azok egyediségét. Fejleszti az empátiát a különböző nézőpontok megértése révén.

A nyelvtanulás elengedhetetlen ahhoz, hogy befogadhassuk nemzetközi világunk gazdag szövetét, legyen szó tudományos elfoglaltságról, sokféle háttérrel rendelkező barátok szerzéséről vagy egyszerűen új irodalom és média felfedezéséről.

Mi a jelentősége a spanyol tanulásnak a mai globalizált világban?

Spanyolország világszerte nagyhatalom, jelentős jelenléttel a turizmus, a textil, a mezőgazdaság és az energia szektorban. Emellett Európa egyik leglenyűgözőbb és történelmileg legjelentősebb nemzete.

A spanyol nyelv elsajátítása előnyére válik, mint egy növekvő szakember, aki megpróbálja kiterjeszteni és diverzifikálni vállalkozását a világpiacon, valamint Spanyolországba, Mexikóba, Argentínába és sok más latin-amerikai nemzetbe látogató turista.

Felett 460 millió ember világszerte beszélik a spanyolt első nyelvként. A spanyolt több mint 20 különböző nemzet beszéli. A harmadik legnépszerűbb nyelv az interneten szintén a spanyol. Jelenleg egyre több a beszélők száma, így ez egy virágzó nyelv.

Tudtad, hogy a spanyol a második legtöbbet beszélt nyelv a világon? A spanyollal ugyanabba a családba tartozó nyelvek, beleértve az olaszt és a franciát is, meglehetősen hasonlóak egymáshoz. Ez azt jelenti, hogy meg tud érteni olaszul és franciául, ha megtanul spanyolul.

  Hogyan lehet automatikusan leállítani az Apple Watch kigyulladását

Újra és újra bebizonyosodott, hogy egy második nyelv elsajátítása új munkalehetőségek széles skáláját nyithatja meg, legyen szó akár kívánatosabb jelöltté válásról, akár előléptetésre való jogosultságról.

Hogy megkönnyítse a spanyol nyelvtanulást, nézzünk át néhányat a legjobb online spanyol nyelvtanfolyamok közül.

Mondly

Mondly‘s applikációja egyszerű programokra vágja a tanulási folyamatot, és hasznos témákba csoportosítja őket, megkönnyítve és élvezetessé téve a spanyol nyelvtanulást. Kiválaszthatja érdeklődési területét, és tanulmányozhatja a hozzá kapcsolódó szavakat és kifejezéseket, amíg szakértővé nem válik. Mindent részletesen tárgyalunk, hogy egyszerű és élvezetes legyen a spanyol nyelv alapjainak elsajátítása.

A legmodernebb szoftverek segítségével a Mondly egy virtuális társalgó társat hozott létre, akivel átgondolt beszélgetést folytathat.

Olyan innovatív beszédfelismerő szoftvert hoztak létre, amely valós időben elemzi az Ön spanyol kiejtését, és azonnali javításokat kínál. A Mondly segítségével megtanulhatja a helyes spanyol kiejtést, ha meghallgatja azokat a mondatokat, amelyeket anyanyelvi, képzett beszélők beszélnek.

edX

edX egy online platform, amely különféle, főiskolákhoz és egyetemekhez kapcsolódó, tanúsított tanfolyamokat kínál felhasználóinak. Az edX által kínált spanyol nyelvtanfolyamok nemcsak a spanyol nyelvtanulásban segítenek, hanem bizonyítványt is adnak. A legjobb az egészben az, hogy a legtöbb ilyen bizonyítványt neves egyetemek adják ki.

A kurzus elvégzése után az edX által kínált spanyol nyelvtanfolyamok segíthetnek abban, hogy spanyol oktatóként, tanárként stb. karriert lehessen elérni. Mindössze annyit kell tennie, hogy regisztrálja magát az edX-en, válassza ki a tanfolyamot, befizesse a díjakat, és elkezdjen tanulni. A kurzust saját tempójában és bármilyen választott eszközön tanulhatja meg.

Babbel

Babbel Ez egy jó lehetőség, amelyet érdemes megfontolni, amikor először elkezdi, ha gyakorlatias, jól szervezett spanyol nyelvtanfolyamot szeretne. Ahelyett, hogy pusztán véletlenszerű szavakat tanítana, a mindennapi helyzetekben ténylegesen használt szókincs oktatására helyezi a hangsúlyt.

Míg a nyelvtan, a szókincs és a kiejtés mind-mind foglalkozik Babbel spanyol nyelvű előadásaival, a fő hangsúly a beszélgetésben való részvételen van. Annak érdekében, hogy gyorsabban haladhasson, tanára végigvezeti Önt az aktuális óra témáján, és ösztönzi a részvételt, és adott esetben visszajelzést ad.

A Babbel online spanyol nyelvtanfolyamának az az előnye, hogy a világ bármely pontjáról használhatja, ha csak internetre lép, és okostelefonjával eléri a Babbel Live platformot. Ráadásul az órarend meglehetősen rugalmas.

Coursera

Coursera egy másik platform, amely számos ingyenes és hasznos tanfolyamot kínál a felhasználóknak. A Courserán nagyon jó spanyol órákat találhat, amelyek lényegében ingyenesek. Számos kiváló spanyol nyelvtanfolyamot kínál megbízható szervezetektől, és megfelelő középhaladó és haladó tanulók számára.

  Emelje a kutatást a következő szintre az Atlas.ti segítségével

A Kaliforniai Egyetem kezdőknek szóló alaptanfolyama, amely öt részre oszlik, a Coursera egyik legnagyobb kurzusa. Bár a Coursera tekintélyes főiskolák kurzusait kínálja, többet tanulhat saját tempójában, mint egy hagyományos főiskolai tanfolyamon.

Lingoda

A Lingoda weboldalon beiratkozhat csoportos vagy egyéni kurzusokra képzett anyanyelvi beszélőkkel. Mivel ezek az oktatók sok spanyol nyelvű nemzetből származnak, beszélgethet velük, és fejlesztheti a különböző spanyol nyelvjárások megértésének képességét.

Az öt kategória, amelyet a Lingoda kínál az osztályai számára, a kezdőtől a haladóig terjed. A hozzá kapcsolódó szavak, kifejezések, kulturális elemek hangsúlyozásával egy másik spanyol nyelvű nemzet nyelvi és kulturális változatosságára hívja fel a figyelmet.

A Lingoda kurzusaival teljes szabadságot élvezhet mindenben a témától az órai időig. Természetesen megtanulja a nyelv szabályait és mintáit, miközben a klasszikus és modern tanítási technikák kombinációjával tanítják őket.

Kids Club Spanyol Iskola

A gyerekek szórakoztató, megnyerő és játékalapú spanyol nyelvtanfolyamokon vehetnek részt a címen Kids Club Spanyol Iskola. 5 és 13 év közötti gyerekek számára fejlesztették ki, és képzett, tapasztalt tanárok vezetik.

A Kids Club privát online spanyol nyelvtanfolyamokat kínál gyerekeknek az anyanyelvi tanároktól a technológiájú gyerekekig. Bárhol tanulhat spanyolul, akár otthonában is. Csak egy internetkapcsolattal rendelkező eszközre van szüksége, például számítógépre vagy okostelefonra.

Bár a spanyol nyelvtanfolyamok szabályozottak és szabványosak, ennek ellenére a gyermek tanulási igényeihez és üteméhez igazodnak. A Kids Club által használt N2N módszer nagyon vonzóvá és élvezetessé teszi a spanyol nyelvtanulást.

BaseLang

Ha a spanyol társalgási képességének javításáról van szó, BaseLang kivételes, mivel arra épül, hogy határtalan órákat tartsanak anyanyelvi professzorokkal. Nagy erőfeszítéseket tesznek beszéd- és hallásértési képességeik fejlesztésére.

A Real-World és a Grammarless a BaseLang két programja. Ezek az órák hozzáférést biztosítanak egy spanyol tantervhez, és lehetőséget biztosítanak az előrehaladás nyomon követésére. A Grammarless egy intenzív tanterv, amely azt ígéri, hogy mindössze egy hónap alatt beszélgessen, míg a Való Világ a lazább választás.

A BaseLang hihetetlenül rugalmas hozzáférést biztosít korlátlan számú tanárhoz. A szoftverrel az utolsó pillanatban lehet jelentkezni az órákra, és gyakorlatilag bármilyen óra időtartamát kiválasztani.

Duolingo

Duolingo jól ismert a nyelvtanítás élvonalbeli megközelítéséről. A Duolingo játékszerű kurzusai segítségével mindennap mindössze öt perc alatt tanulhatsz spanyolul. Tudományosan bizonyítottan hatékony, függetlenül attól, hogy kezdő vagy-e, és az alapokkal kezdi, vagy olvasási, írási és beszédkészségét szeretné javítani.

  Hogyan hozzunk létre Apple ID-t egy gyermeknek, és add hozzá a családhoz

A Duolingo órái hatékonyan és eredményesen tanítják meg a három alapkészséget. Mesterséges intelligenciát (AI) és nyelvtudományt használ, ami segít az órák ideális szintű és sebességű testreszabásában.

A legjobb dolog az, hogy a Duolingo játékszerű elemei, szórakoztató kihívásai és barátságos bagoly kabalája, a Duo miatt egyszerűvé teszi a nyelvtanulási szokások kialakítását.

Udemy

Udemy összeállított egy tanfolyamot egy átfogó útmutató a kezdő spanyol nyelvhez. Ezen a tanfolyamon végigvezetik a spanyol nyelvtanulás kezdeti szakaszain, a kezdetektől a középszintig.

Az Udemy programjai mindent megtanítanak, a szavak kiejtésétől kezdve a spanyol olvasási és írási tanításig. A másokkal való kommunikáció és a környezet elmagyarázása érdekében igeragozást és mondatalkotást is tanítanak.

Ez a spanyol nyelvtanfolyam rengeteg szókincset és gyakorlatias hétköznapi kifejezéseket kínál. Ezenkívül az Udemy megtanítja azokat az alapvető nyelvtani elveket és mondatmintákat, amelyeket a legtöbb bevezető kurzus átugor.

Lengalia

Lengalia lehet az egyik legjobb online spanyol nyelvtanfolyam, amely különféle tanulási lehetőségeket kínál, valamint kis okleveleket, amelyek elismerik az Ön eredményeit, és további motivációs lökést adnak. Ha egy világos, jól szervezett tanterv alapján szeretne spanyolul tanulni, amely a nyelvtantól a szókincsig mindent lefed, ez lehet a legjobb online spanyoltanfolyam.

Tele van olyan tevékenységekkel, amelyek különféle módokon segítenek fejleszteni spanyol nyelvtudását. A kurzus részét képezi egy virtuális tanár, aki minden magyarázatban, nyelvcserében és élő oktatói elemben segít. Testreszabhatja tanulását a Lengalia speciális választási lehetőségeivel, amelyek magukban foglalják a mindennapi spanyol nyelvet utazási és üzleti célokra.

StartSpanyol

A legsikeresebb online spanyol iskola, amely egy év múlva jártasságot ígér StartSpanyol. Kivételes, napi 24 órában, a hét minden napján, igény szerint élő leckékhez való hozzáférést kínál anyanyelvi professzorok által, és érdekes adaptív önálló tanulási anyagokat a hallgató érdeklődésétől függően.

A StartSpanish 45 perces rövidfilmeket és tanári magánórákat kínál a diákoknak. A mindössze 30 rövid modulból álló interaktív kurzusok gyorssá és egyszerűvé teszik a tanulást, miközben segítenek a spanyol nyelvtudás fejlesztésében. A StartSpanish segítségével gyakorlati környezetben kezdhet el tanulni, beszélni és gyakorolni.

Következtetés

Egy olyan új nyelv elsajátítása, mint a spanyol, sok ember számára lehetőségeket nyithat meg. A bővülő vállalkozások száma is érzi a spanyol nyelv jelentőségét. Sok vállalkozás szeretne hozzáférni egy nagy számú, spanyolul beszélő ügyfélkörhöz. A spanyol nyelvű nemzetekkel folytatott hatékony kereskedelem nyelvtudást is igényel.

A spanyol nyelv valódi világméretű nyelv, akár üzleti, akár szabadidős célból. Ezen online platformok segítségével könnyedén tanulhat spanyolul otthona kényelméből.

Ezután felfedezheti a mesterséges intelligencia kommunikációs edzőit is, hogy javítsa a beszéd- és prezentációs készségeket.