11 módszer annak javítására, hogy az asztali WhatsApp nem nyílik meg a számítógépen

A WhatsApp Desktop szolgáltatás a WhatsApp asztali alkalmazása, amely számítógépre telepíthető a WhatsApp eléréséhez. A WhatsApp Desktop lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy SMS-t küldjenek és felhívják ismerőseiket, és mindenki számára egyszerűvé és elérhetővé teszi a beszélgetéseket. Különböző okok miatt azonban a felhasználók sokszor különféle problémákba ütközhetnek, miközben megpróbálnak bejelentkezni a WhatsApp asztali alkalmazásba. Az asztali WhatsApp nem nyílik meg egy gyakori hiba, amely általában hálózati kapcsolati problémákkal jár. A hiba azonban előfordulhat a számítógéppel kapcsolatos egyéb problémák miatt is. A WhatsApp Desktop nem működő problémája különféle módszerekkel javítható a problémát okozó októl függően. Tehát, ha nem tudja megnyitni a WhatsApp-ot PC-n, ez a megfelelő hely, ahol megtudhatja, hogyan javíthatja ezt a problémát.

Hogyan lehet kijavítani, hogy az asztali WhatsApp nem nyílik meg a számítógépen

A WhatsApp bejelentkezési hibáinak számos oka lehet a számítógépén. A lehetséges okok közül néhányat itt említünk.

  • A probléma egyik gyakori oka a hálózati csatlakozási hibák
  • A WhatsApp Desktop alkalmazás helytelen beállítása is okozhatja ezt a problémát
  • Az elavult Windows-frissítések is okozhatják ezt a problémát
  • A számítógép hálózati beállításaival kapcsolatos problémák is okozhatják ezt a problémát
  • A zavaró háttér WhatsApp szolgáltatások is okozhatják ezt a problémát
  • Az alkalmazással kapcsolatos különféle problémák is kiválthatják a bejelentkezési problémákat

Ebben az útmutatóban olyan módszereket dolgoztunk ki, amelyek az asztali WhatsApp megnyitásával kapcsolatos problémát javítják.

1. módszer: Hálózati csatlakozási problémák elhárítása

Az egyik leggyakoribb oka annak, hogy az asztali WhatsApp nem nyílik meg, a rossz hálózati kapcsolat. Ha a hálózat gyenge és instabil, gondjai lehetnek a WhatsApp Desktop alkalmazásba való bejelentkezéssel. Ezért az első lépés, amelyet meg kell fontolnia, az a hálózati problémák kijavítása, amelyek a WhatsApp Desktop bejelentkezési hibát okozhatják. Az alábbi két módszer használható a gyakori hálózati hibák javítására

  Javítsa ki a WhatsApp legutóbbi megjelenését, amely nem jelenik meg Androidon

1A. Indítsa újra a WiFi Routert

Az egyik első dolog, amit megtehet a WhatsApp Desktop nem működő problémájának kijavításához, hogy ellenőrizze, hogy a WiFi útválasztó megfelelően csatlakozik-e. A hálózati csatlakozási hibákat legtöbbször a nem megfelelő útválasztó csatlakozások okozzák. Ezért mindig ellenőrizze, hogy megfelelően csatlakoztatta-e az útválasztót, ha nem tudja megnyitni a WhatsApp-ot a számítógépen.

1. Nyomja meg hosszan a bekapcsológombot a WiFi útválasztón.

Kép: OpenClipart-Vectors a Pixabay-től

2. Miután az útválasztó kikapcsolt, húzza ki a router kábelét a főkapcsolóból.

3. Várjon néhány percet, majd csatlakoztassa újra a kábelt, és kapcsolja be az útválasztót.

4. Ellenőrizze, hogy a kapcsolat helyreállt-e.

1B. Ellenőrizze a hálózati kapcsolatot

Ha a problémát nem a WiFi útválasztó okozta, akkor az internetszolgáltatója miatt lehet. Fontolja meg, hogy ellenőrizze az Ön által használt internetes szolgáltatást, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elég jó jeleket kap. Győződjön meg arról is, hogy van aktív internet-előfizetése az eszközön. Ha a problémát nem a hálózat okozta, próbálja meg az alább felsorolt ​​módszereket a WhatsApp Desktop bejelentkezési hiba megoldásához.

2. módszer: Futtassa a WhatsApp-ot kompatibilitási módban

Egy program kompatibilitási módban való futtatása különféle hibákat és problémákat oldhat meg. Ha nem tud bejelentkezni a WhatsApp Desktop alkalmazásba, és az asztali WhatsApp nem nyílik meg, a probléma nem oldódott meg. Ezután megpróbálhatja kijavítani ezt az Asztali alkalmazás futtatásával kompatibilitási módban. Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket a WhatsApp kompatibilitási módban való futtatásához.

1. Keresse meg a WhatsApp parancsikont, és kattintson rá jobb gombbal.

2. Kattintson a Tulajdonságok lehetőségre.

3. A Tulajdonságok párbeszédpanelen lépjen a Kompatibilitás fülre.

4. Jelölje be a Program futtatása kompatibilitási módban jelölőnégyzetet.

5. Válassza ki az operációs rendszert, majd kattintson az Alkalmaz, majd az OK gombra a WhatsApp Desktop nem működő problémájának kijavításához.

Ha ez a módszer nem működik, és továbbra sem tudja megnyitni a WhatsApp-ot számítógépen, próbálkozzon a következő módszerrel a probléma megoldásához.

3. módszer: Frissítse a Windows rendszert

Néha a WhatsApp Desktop alkalmazással kapcsolatos bejelentkezési problémát egy elavult Windows-frissítés okozhatja. Ha számítógépe Windows rendszere nem naprakész, érdemes megfontolni az új frissítések keresését. A Windows 10 legújabb frissítéseinek letöltése és telepítése című útmutatóban megtudhatja, hogyan telepítheti a Windows legújabb frissítéseit.

  Ha a WhatsApp-ot feltörik, itt van a teendő

4. módszer: Futtassa az Internet hibaelhárítót

Ha továbbra is internetproblémái vannak Windows-eszközén, megpróbálhatja kijavítani őket egy beépített hibaelhárító eszközzel. A Windows különféle hibaelhárító eszközökkel rendelkezik, amelyeket a felhasználók használhatnak, ha problémákba ütköznek. A következő lépésekkel a Windows Internet hibaelhárítója segítségével kijavíthatja a WhatsApp Desktop bejelentkezési problémáját. Tekintse meg útmutatónkat a Windows 10 hálózati csatlakozási problémáinak elhárításához.

5. módszer: Indítsa újra a WhatsApp alkalmazást

A WhatsApp szolgáltatások gyakran zavarják a WhatsApp Desktop alkalmazást, ami különféle hibákhoz vezethet, beleértve a bejelentkezési hibákat is. Megpróbálhatja ezt úgy javítani, hogy bezárja a WhatsApp alkalmazást a feladatkezelőből az összes folyamat leállításával. Ha nem tudja megnyitni a WhatsApp-ot PC-n, olvassa el útmutatónkat a feladat befejezéséről a Windows 10 rendszerben a WhatsApp folyamat bezárásához, majd az alkalmazás újraindításához.

6. módszer: Javítsa meg a WhatsApp asztali alkalmazást

A felhasználók javíthatják az alkalmazásokat a Windows rendszeren, hogy kijavíthassák a rendszerfájlok által okozott különféle problémákat, például az asztali WhatsApp nem nyílik meg. Az alábbi egyszerű lépéseket követve megjavíthatja a WhatsApp Desktop alkalmazást Windows számítógépén.

1. Nyomja meg egyszerre a Windows + I billentyűket a számítógépen a Beállítások megnyitásához.

2. Kattintson az Alkalmazások lehetőségre.

3. Itt keresse meg és kattintson a WhatsApp alkalmazásra, majd kattintson a Speciális beállítások elemre.

Megjegyzés a kiadónak: Nem található kép a 4. lépéshez

4. Görgessen le, és kattintson a Javítás gombra a Reset opció alatt.

7. módszer: Állítsa vissza a WhatsApp asztali alkalmazást

Ha a WhatsApp Desktop alkalmazás javítása nem segít, megpróbálhatja visszaállítani a beállítások speciális beállításainál. Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket a WhatsApp alkalmazás visszaállításához a számítógépen.

1. Nyomja meg egyszerre a Windows + I billentyűket a számítógépen a Beállítások megnyitásához.

2. Kattintson az Alkalmazások lehetőségre.

3. Itt keresse meg és kattintson a WhatsApp alkalmazásra, majd kattintson a Speciális beállítások elemre.

4. Görgessen le, és keresse meg, majd kattintson a Reset gombra az alkalmazás alaphelyzetbe állításához.

8. módszer: Frissítse a WhatsApp asztali alkalmazást

A WhatsApp Desktop nem működő problémáját gyakran az alkalmazás elavult verziója okozhatja. Ha letöltötte a WhatsApp Desktop alkalmazást a Microsoft Store áruházból, frissítheti az áruházból.

  Teendők létrehozása és kezelése a WhatsApp alkalmazásban az Any.Do használatával

1. Nyissa meg a Microsoft Store-t a Start menüből.

2. A bal oldali panelről navigáljon a Könyvtárhoz.

3. Kattintson a Frissítések beszerzése lehetőségre a képernyő jobb felső sarkában.

Ha bármelyik alkalmazáshoz elérhetők frissítések, azok letöltése megkezdődik.

9. módszer: Telepítse újra a WhatsApp asztali alkalmazást

Ha egyik módszer sem működik, és nem tudja kitalálni, hogyan javíthatja ki az asztali WhatsApp meg nem nyitási problémáit a WhatsApp Desktop alkalmazással. Ezután megpróbálhatja újratelepíteni a WhatsApp-ot a számítógépére. Az alábbi egyszerű lépéseket követve újratelepítheti az alkalmazást a számítógépére.

1. Nyomja meg együtt a Windows + I billentyűket a Beállítások megnyitásához.

2. Kattintson az Alkalmazások lehetőségre.

3. Keresse meg és kattintson a WhatsApp elemre, majd kattintson az Eltávolítás gombra.

4. Erősítse meg a folyamatot az Eltávolítás gombra kattintva.

5. Nyissa meg a webböngészőt, és keresse fel a hivatalos oldalt WhatsApp letöltése oldalt a WhatsApp Desktop alkalmazás telepítéséhez.

A fent említett módszerek mellett van néhány további módszer a WhatsApp Desktop alkalmazás bejelentkezési problémáinak megoldására. Az alábbiakban két további módszer található a probléma megoldására.

10. módszer: A WhatsApp Web használata

A WhatsApp Web egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a WhatsApp futtatását a webböngészővel. Ha nem tudja megnyitni a WhatsApp-ot PC-n, és nem tudja megoldani a WhatsApp Desktop nem működő problémáit. Ezután bármikor megpróbálhatja futtatni a WhatsApp-ot a böngészőből. Kövesse ezeket az egyszerű lépéseket a WhatsApp Web eléréséhez számítógépén.

1. Nyissa meg a webböngészőt, és keresse fel a WhatsApp Web oldalt.

2. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a telefon használatával a WhatsApp Webre való bejelentkezéshez.

11. módszer: Használja a WhatsApp-ot egy emulátorból

Ha semmi sem működik, megpróbálhat emulátort használni a WhatsApp Android-verziójának használatához a számítógépen. Különféle emulátorok vannak, amelyeket telepíthet a számítógépére, hogy különféle Android-alkalmazásokat, köztük a WhatsApp-ot is használhasson.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Miért nem tudok bejelentkezni a WhatsApp Desktop alkalmazásba?

Ans. Az egyik gyakori ok, amiért előfordulhat, hogy nem tud bejelentkezni a WhatsApp Desktopba, az instabil hálózati kapcsolati problémák miatt van.

Q2. Javíthatom a WhatsApp Desktop alkalmazásomat?

Ans. Igen, javíthatja a WhatsApp Desktop alkalmazást a rendszerbeállításokból. Az alkalmazás javítása különféle hibákat javíthat ki az alkalmazással kapcsolatban.

Q3. Frissíthetem a WhatsApp Desktop alkalmazásomat?

Ans. Igen, frissítheti a WhatsApp Desktop alkalmazást a Microsoft Store áruházból, ha a könyvtárba navigál.

***

Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt az Ön számára, és kijavíthatja az asztali WhatsApp megnyitásával kapcsolatos problémákat a számítógépen. Ossza meg velünk, melyik módszer vált be Önnek. Ha bármilyen javaslata vagy kérdése van számunkra, kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés rovatban.