11 legjobb rajztábla gyerekeknek gyakorlásra és tanulásra

Mikor volt az utolsó alkalom, amikor élvezte a tanulást, miközben leült, hogy megragadjon egy témát? Mennyi időbe telik megérteni bármilyen tartalmat anélkül, hogy megfelelő érdeklődést mutatna, hogy jól befogadja?

Most próbálja meg elemezni, milyen nehéz lesz a kisgyermekeknek és a gyerekeknek valami újat tanulni anélkül, hogy megszeretnék a folyamatot.

A szórakozás közbeni tanulás kritikus a gyerekek fejlődése szempontjából. Segít a fiataloknak jó hozzáállás kialakításához a tanuláshoz, és hajlamosabbak emlékezni arra, amit ennek eredményeként tanultak. Íme néhány ok, amiért a tanulás és a szórakozás együtt jár.

Beszéljük meg röviden az előnyöket.

 • A tanulás és a játék keverése segít a fiataloknak jó hozzáállást kialakítani a tanuláshoz. Emellett ösztönzi a kreativitást és a problémamegoldó képességet.
 • Azok a fiatalok, akik játékon keresztül tanulnak, jobban érdeklődnek, és jobban ismerik a környezetüket.
 • Szívesebben vizsgálják és tesztelik az új ötleteket, amelyek segíthetik a kritikai gondolkodási készségek fejlesztését.
 • Ezenkívül a tanulás és a játék keverése segítheti a fiatalokat a szociális készségek fejlesztésében. A gyerekek megtanulhatják, hogyan léphetnek kapcsolatba osztálytársaikkal, hogyan cserélhetnek ötleteket, és hogyan dolgozhatnak együtt egy közös cél elérése érdekében csoportos játékokon és egyéb erőfeszítéseken keresztül. Ez lehetővé teszi számukra, hogy tiszteletet és empátiát alakítsanak ki mások iránt.

Mindent összevetve, a szórakozás közbeni tanulás fontos a gyermek fejlődése és növekedése szempontjából. Lehetővé teszi képzelőerejük és problémamegoldó képességeik fejlesztését, valamint olyan szociális képességek elsajátítását, amelyek életük hátralévő részében újra segítik őket, vonzó és dinamikus tanulási élményekkel.

A rajztáblák hatása a gyerekek tanulási folyamatának fejlődésére

A rajztáblák segíthetik a gyerekeket tanulási folyamataik, nevezetesen a találékonyság, a digitális képességek és a szem-kéz koordináció fejlesztésében.

A rajztáblák különféle ötletes eszközöket tartalmaznak, például elektronikus ecsetet és színpalettát, amelyek segítségével a gyerekek felfedezhetik képzelőerejüket és fejleszthetik művészi képességeiket.

Az e-rajzolás egyik nagyon fontos tulajdonsága a fokozott motoros koordináció. Ezek a táblagépek segítik a gyerekeket a finom motoros készségek fejlesztésében a tollal történő rajzolás és színezés révén. Ez segíthet kinesztetikus tudatosságuk, ügyességük és kézkontrolluk fejlesztésében.

  A Spotify telepítése Linuxra

Mi mást? Folytassuk a további vizsgálatot.

Ezek az elektronikus modulok különféle kurzusokon használhatók, beleértve a matematikát, a tudományos ismereteket és a kreatív írást, hogy szórakoztató és ösztönző tanulási élményeket nyújtsanak.

Mindazonáltal serkenti a kreativitást, mivel a rajztáblák különféle eszközöket, színeket és textúrákat kínálnak a tanulóknak, amelyeket digitális művészet készítésekor használhatnak fel. Ez segítheti a gyerekeket abban, hogy újszerű és lenyűgöző módon fedezzék fel képességeiket, hogy a kereteken kívül gondolkodjanak.

Összefoglalva, a rajztábla jelentős eszköz lehet a gyermekek korai tanulási folyamatában. Javíthatják a motoros készségeket, elősegíthetik a tanulást, elősegíthetik a digitális írástudást és fokozhatják a csapatmunkát.

Fedezzünk fel néhányat a legjobb rajztáblák közül, amelyek gyerekeknek rajzolhatnak, gyakorolhatnak és tanulhatnak.

DoodleJamz JellyPics – Érzékszervi rajzlapok

Ez a Sky Castle termék szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz, és számtalan fiatal művészt vonz. Fekete, ciánkék és sárga gyöngyökkel díszített emoji háttérkártyák kaphatók a termékhez, 7,7 * 5,7 * 0,4 hüvelyk méretben.

 • Átlátszó géllel és színes gyöngyökkel töltve bármilyen festményre formázható.
 • A JellyPics gél 100%-ban nem mérgező.
 • Nincs szükség akkumulátorra, biztosítva, hogy gyermeke rajzoljon és élvezze.

A művészet elkészítéséhez egy ceruzatollat ​​is biztosítunk, valamint a nyilvánvaló ujjbegyeket.

Sunlu 2 csomagos LCD írótábla

Ez a Sunlu rajztábla, amely az Amazon egyik bestsellerjeként fitogtatja magát, 4,5 uncia súlyú. Az 1024*600-as képernyőfelbontással a készülék vízállónak és cseppállónak vallja magát.

 • A 8,5 hüvelykes kijelzőt gyermekei könnyebben hordozhatják és kezelhetik.
 • A táblagéphez 2 ceruzatoll tartozik, ami igazán szórakoztató feladattá teszi a festést és a firkálást, a billenő funkcióval pedig vastagsági vonalakat rajzolhatunk a használat során kifejtett erőnek megfelelően.
 • Az LCD képernyő alkalmas arra, hogy megvédje a szemet a sérülésektől és a tükröződéstől.

Ez elég lopás, mivel 2 csomag írótömböt adunk a rendeléshez!

Cimetech LCD írótábla

8,5 hüvelykes képernyőjével ez a cimetech táblagép kékes megjelenésű, kifejezetten rajzoláshoz és íráshoz készült. A fül beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik a célnak megfelelően, az LCD-kijelzőn kívül egy képernyőtörlő gombbal.

 • Különféle célokra alkalmazható, mint például festés és rajzolás, graffiti tervezés, matematikai számlálótábla és hivatalos célokra.
 • Fejlett technológia, amely megóvja gyermekei érzékeny szemét használat közben.
 • Csak 1 gomb használható a képernyő zárolására/feloldására.

A toll a csomagban található. Összességében minden alkalomra tökéletes ajándék, legyen az születésnap vagy karácsony.

  Aláírások létrehozása, szerkesztése és alkalmazása a Microsoft Outlookban

Színes Doodle tábla rajztábla

Az Amazon kedvenc terméke a firka és firkász rovatban gyerekeknek, ez a rózsaszín színű rajztábla tökéletes 3-6 éves női csecsemők számára. Törölhető és újrafelhasználható, ezért ez az oktatótábla nagyon jó termék, amelyet érdemes megnézni.

 • Természetes fényt használ, kék fényt nem használ, hogy gyengéd szemük ne szenvedjen.
 • A modellben engedélyezve van a zárolási funkció, amely biztosítja, hogy a rajz lefagyjon, és véletlenül ne legyen akadályozva.
 • Rendkívül hordozható és tartós, egy kattintásos törlés gombbal.

Az akkumulátorok akár 12 hónapig is használhatók, és további használatra cserélhetők.

FLUESTON LCD írótábla Doodle tábla

A színes LCD-képernyővel ellátott doodle tábla elemmérete 11,42*7,48*0,39 hüvelyk. A Flueston rajztábla kiválóan alkalmas 8 év alatti gyermekek számára.

 • 10 hüvelykes kijelző – nagyobb és jobb, mint mások, színes képernyővel.
 • Többcélú eszköz íráshoz, rajzoláshoz, irodai, jegyzetkártyához, üzenőfalhoz és kommunikációs eszközként.
 • Képernyő zárolása és 1-kattintásos törlési lehetőség.

Sem a kék fény, sem a tükröződés nem károsíthatja kisgyermeke látását, köszönhetően a kütyü fantasztikus technológiájának.

KOKODI LCD írótábla

Ez a kék műanyag írótábla tökéletes olyan csecsemőknek és gyerekeknek, akik beltérben és szórakoztató módon szeretnének rajzolni. A KOKODI termékének mérete 9,8*6,9*0,24 hüvelyk.

 • Az elemrekesz biztonsági óvintézkedésként csavarral van ellátva.
 • 3-6 hónapos akkumulátor-élettartam cserélhető, és akár 1 lac rajzot is kiszolgálhat.
 • Az LCD-kijelző védi a szemet az állandó nézés közben.

Minden alkalomra tökéletes ajándék, a csomagolás tartalmaz egy írótáblát, tollfüzért, tolltartót, rajztollat, beépített elemet és csomagolódobozt.

Sunany LCD írótábla

Ez a Sunany tabletta 8,5 hüvelyk nagy, súlya körülbelül 3,95 uncia. A kijelző típusa egy LCD-s, elsősorban a gyerekek rajz- és festészettanítására szolgál. Vigyázzunk minden tulajdonságára.

 • Környezetbarát, vízálló és mérsékelten ejtésálló.
 • A nyomásérzékeny LCD-képernyő lehetővé teszi a vastagság vonalának megrajzolását az Ön igényei szerint.
 • Újrahasználható és nagyon dicséretes, mivel az akkumulátor élettartama 3-12 hónap.

Mondjon búcsút a rajzolás elsajátításának régi módszereinek és a rengeteg papír elpazarolásának, és ápolja gyermeke kreativitását ennek a terméknek a segítségével. Az biztos, hogy bármilyen alkalomra mesés ajándék lehet.

BUKEBU LCD írótábla Doodle tábla

„Szórakoztató tanulási partner” és „szülő-gyerek időtöltés” ​​– az Amazon termékáttekintési szakaszában leírtak szerint az embléma eszköz rózsaszín. A Bukebu termékei fiatal fiúk és lányok számára egyaránt megvásárolhatók.

 • Tölthető és újrafelhasználható a beépített gombelem tartó tokkal, gyerekbiztos csavarral.
 • Tökéletes jegyzetek készítéséhez, listák készítéséhez, vázlatok készítéséhez, játékhoz és még sok máshoz.
 • Képernyőzár funkció elérhető, amely levágja a táblán lévő tartalom nemkívánatos tönkretételét.
 • Védje meg a kisgyermekek látását attól, hogy a képernyőre pillantson.
  A 12 legjobb Unreal Engine 5 játék, amire figyelni kell

Mindössze 1 kattintással törölheti és eltávolíthatja a nem kívánt munkát az LCD-ről, kevesebb mint egy mikroszekundum alatt!

TECJOE 2 csomagos LCD írótábla

Ez a TECJOE által kifejlesztett 2 csomagos LCD íróasztal egy kipróbálható termék, amelyet kifejezetten kisgyermekek számára fejlesztettek ki, hogy rajzoljanak, írhassanak és festhessenek. 8,5 hüvelykes képernyőjével ez az eszköz nagyon jól teljesítheti az Ön elvárásait.

 • A csomagban 2 db LCD írótábla található – kék és rózsaszín.
 • Remek eszköz matematika, számolás, kézírás gyakorlásához és festéshez.
 • Csúsztassa el a képernyőzár gombot, hogy semmissé tegye a törlés gomb szerencsétlen lenyomását.

A termék a legjobb viselet lehet egy hosszú út során, mivel egy nyugtalan gyerek eljegyzése lehet.

LEYAOYAO LCD írótábla

A Leyaoyao márkanév alatt piacra dobott Amazon’s Choice termék elsősorban egy érintőképernyős festőlap játék céljára. Szupervékony formájának köszönhetően sikeresebb, mint másoknak. A rendeléshez egy védőtáska is tartozik.

 • 8,5 hüvelykes kijelző szemvédő technológiával.
 • A tábla hátoldalán található 2 mágnes lehetővé teszi, hogy felragasd és felakasztd a hűtőszekrényre.
 • A képernyőzár és a törlés gombok egyaránt elérhetők.

Használhatja gyermeke számtan, kézírás és festészet fejlesztésére. A csomagolás 1 db CR2 elemet tartalmaz.

FLUESTON LCD írótábla Doodle tábla

A 11,42 * 7,48 * 0,39 hüvelyk méretű Flueston tabletta kellemes delfinkék színű. Működéséhez 1C elem szükséges, mely újratölthető és újrafelhasználható.

 • Rendkívül könnyű és hordozható funkciója nem ad okot arra, hogy ne vigye magával utazás közben.
 • Környezetbarát és védi a kisgyermekek látásmódját.
 • Könnyen használható a zárolás és törlés funkciónak köszönhetően.

Nem szabad többé megengedni a fal elrontását, mivel a falon lévő emblémák ezentúl átkerülnek az e-firkák táblájára.

Végső szavak

Az összes legjobb rajztáblát végignézve eldöntheti, hogy most melyiket használja. A táblagépek csúcstechnológiával és hasznos rengeteg speciális funkcióval működnek.

A rajztáblák rendkívül előnyösek gyermekei fejlődése szempontjából, ha optimális irányban használják őket. Fektessen be beléjük, és győződjön meg arról, hogy a kicsi növekedésében semmi kő nem forog fenn.

Ezután nézze meg a legjobb táblagépeket azoknak, akik olcsón (150 USD vagy kevesebb) vannak.