11 legjobb motoros játék okostelefonjára (iOS+Android)

A játék jelenleg mindenki életének része. Az olyan versenyjátékok, mint az autók vagy a motorok, felzárkóznak. Olvasson tovább néhány méltó motoros játékért a mobiljára.

Mindannyiunknak egyet kell értenünk abban, hogy az online versenyjátékok javítják az egyén döntéshozatali képességét, és lekötik az elméjét. A motoros játékok azonban rendkívül szórakoztatóak, hiszen érdekes fordulatokat kínálnak a megszokott versenyjátékokhoz, amelyek minden meccset izgalmassá tehetnek.

A motorozás szerelmesei és a kerékpáros játékok szenvedélyes rajongói számára manapság rengeteg lehetőség áll rendelkezésre az Android okostelefonokon.

Ezenkívül a motoros játékok kerékpárok széles választékát kínálják, amelyek mindegyike egyedi testreszabási lehetőséggel rendelkezik. Motorkerékpárokkal korlátokat üthetsz és pöröghetsz a levegőben; ezek sokkal fantasztikusabbak, mint a tipikus versenyjátékok.

Azonban az ember könnyedén érezheti az izgalom, az adrenalin és az élvezet érzését motorozás közben. Ezért ezek a motoros játékok örökzöldek, és mindenki szereti őket. Ráadásul a motoros játékok kiváló grafikájukról, nagy sebességű kalandjukról és vezetési élményükről híresek.

Ezeken a csupa pozitív oldalakon kívül a motoros játékok veszélyesek is lehetnek. Ne feledje, hogy a motorkerékpáros játékokat úgy tervezték, hogy adrenalint adjon, amit túl veszélyes lenne felfedezni a való világban.

A játék kiválthatja az adrenalin felszabadulását, növelve a vérnyomást, a pulzusszámot és a légzésszámot. Ezenkívül a túlzott motoros játékok megfosztják az egyént a fizikai tevékenységektől.

Ha szereti a motorversenyzést, és szeretne elkezdeni motoros játékokat játszani okostelefonján, de zavarban van a különböző lehetőségek között, itt az úticél. Ha rajong a motorkerékpárokért, akár vezeti őket, akár nem, továbbra is élvezheti a motorozás élményét okostelefonján.

A motoros játékoknak azonban sokféle játékmódja van, amelyeket érdemes megnézni, mielőtt kiválasztana egyet.

Az alábbi cikkben áttekintjük néhány legjobb motorkerékpáros játékot, amelyek Android és iOS felhasználók számára is alkalmasak a legfontosabb jellemzőikkel. Tehát minden további nélkül beszéljünk meg néhány kiválasztott motoros játékunkról.

Bicikli verseny

A Bike Race az egyik legversenyképesebb és leggyorsabb, fizikaalapú játék, amelyet okostelefonokra terveztek. Bárhol játszhatsz okostelefonodon egyjátékos módban vagy online játékosok milliói ellen.

Azonban ugrásokkal és hurkokkal csodálatos pályákon vezetheti kerékpárját. Ezenkívül személyre szabhatja a pályát a vezetéshez. Korlátlan számú ingyenes szint áll rendelkezésre, ahol ingyenesen játszhatsz.

Ez a motorkerékpáros játék nem igényel internetkapcsolatot a játékhoz. Így bárhol, bármikor, akadályok nélkül játszhatsz. Az egyszerű és intuitív illesztőprogram-vezérlők lenyűgöző játékélményt biztosítanak a játékosoknak.

Kihívhatod barátaidat, hogy vegyenek részt versenyeken a közösségi média platformokon. Rengeteg csodálatos kerékpárgyűjtemény teszi érdekessé és magával ragadóvá a játékot. Ezenkívül a játékosok könnyen igénybe vehetik ezt a Google Play Áruházból vagy az Apple Store-ból.

  A 10 legjobb karaoke énekes alkalmazás Androidra és iOS-re

Trials Frontier

A Trials Frontier az őrülten addiktív motoros játékok közé tartozik. Lenyűgöző történettel, barátságos versengésekkel, könnyen megközelíthető fizika-alapú játékmenettel és hatalmas tartalomfolyammal a Trials Frontier a gyűjtemények közé tartozik.

Ez a motorkerékpáros játék mély metajátékkal, valamint a kalandok és felfedezések meglepő világával büszkélkedhet. A rengeteg nagyszerű funkcióval ez a játék lehetővé teszi, hogy felfedezd, lovagolj, és egyedi dolgokat készíts a játékon belül.

Ezenkívül felfedezheti a játékban elérhető kiterjedt világtérképet. A Trials Frontier lehetővé teszi, hogy világszerte csatlakozzon a versenyhez. Motorozhat, miközben különféle mutatványokat hajt végre.

Sőt, ezt a motoros játékot a RedLynx készítette a Trials vonal utódjaként, kiváló minőségű grafikával. A legjobb rész, ami vonzza a játékosokat a játék kipróbálására, az, hogy több mint 250 egyedi versenypálya és tonna kerékpár áll rendelkezésre. Ezenkívül a Trials Frontier már elérhető iOS és Android rendszeren.

SBK16

Az SBK16 ingyenesen játszható, és már elérhető iOS és Android rendszeren. A játék közben megtapasztalhatod a 200 LE-s fenevad kezelésének izgalmát. A legnagyobb kihívást jelentő versenypályák miatt a játék kiemelkedik a listáról.

Valósághű 3D grafikája dinamikus fényeffektusokkal vonzóvá és szemet gyönyörködtetővé varázsolja a játékkörnyezetet. Ráadásul bármilyen módon kerékpározhat, hogy a leggyorsabb sávban nyerjen.

Továbbá az új Superbike világbajnoki cím megszerzéséhez fel kell lépned a kihívásokban és a versenyeken. Az SBK16 Game legfontosabb jellemzői közé tartoznak a 24 csillagos versenyzők egy nemzetközi névsorból, 5 játékmód és egy MFi-vezérlő.

A 3D Touch lehetővé teszi, hogy a kezdőképernyőről közvetlenül a Quick Race-be ugorjon. Bár az SBK16 – hivatalos mobiljáték ingyenesen játszható, prémium játékélményt biztosít.

MotoGP Racing ’22

A MotoGP Racing ’22-ben megtapasztalhatod a versenyzés intenzitását. Testreszabhatja kerékpárját, és kihívhatja barátait a legmagasabb pontszámokkal a közösségi média platformjain keresztül.

A játékosok bármilyen útmutatás nélkül is játszhatják a játékot, mivel az felhasználóbarát és könnyen játszható. Nyomon követheti rangját az egyes osztályokban a szintek teljesítése közben, és egyidejűleg javíthatja teljesítményét.

Ezenkívül az egyes pályákon a legmagasabb pontszámot elért játékosok kéthetente csatlakozhatnak kedvenc versenyzőjükhöz az FWC dobogóra. Elképesztő díjakat nyerhet, mint például a Tissot órák, a Nolan sisakok és az FWC Trophy. A MotoGP Championship Quest ingyenesen játszható.

Átválthat azonban prémiumra is. Ez a motoros játékalkalmazás elérhető az Apple Store és a Play Store áruházban iOS és Android felhasználók számára.

Trial Xtreme 4 Moto

A Deemedya INC által kifejlesztett Trial Xtreme 4 Moto Bike Game a legjobb mobiljáték-kiadók és a legjobban rangsorolt ​​játékok fejlesztői közé tartozik. A magasabb szintű játékhoz ingyenesen kipróbálhatod a Trial Xtreme 4 Moto Bike Game játékot.

Sőt, érezhető az adrenalin pumpálása, ahogy a szint emelkedik. Ez a motorkerékpáros játék lehetővé teszi, hogy elérje a világranglista tetejét.

Ezenkívül feltörheti és levághatja a versenytársakat, hogy bajnok legyen. Több száz testreszabási lehetőség segítségével optimalizálhatja kerékpárjait, hogy egyedi kerékpárt hozzon létre.

  10 legjobb Android Kioszk szoftver kisvállalkozások számára

Ráadásul versenyeken vehetsz részt valódi játékosok ellen a világ minden tájáról. A szintek áthaladásával javíthatod a pályán való teljesítményedet és a kerékpárod megjelenését is, a rendelkezésre álló legkeményebb dolgokkal. A Trial Xtreme 4 Moto Bike Game már elérhető iOS és Android rendszeren.

Dirt Xtreme

Egy másik, a Deemedya INC által fejlesztett alkalmazás a Dirt Xtreme. Kipróbálhatja az ingyenes verziót, hogy átélje a legőrültebb motocross pillanatot. Azonban versenyezhetsz valódi, világszerte elérhető játékosokkal, és közeli képet adhatsz nekik a maguk mögött hagyott szennyeződésekről.

Abban az esetben, ha fel szeretné fejleszteni veterán motorkerékpárját, testreszabhatja igényei szerint, hogy üvöltő szörnyeteggé alakítsa.

Ezenkívül a játékosok személyre szabhatják lovasukat a rendelkezésre álló legbetegebb ruhákkal. Összegyűjtheti a legjobb felszerelést a rejtélyből a motorkerékpárjához. Egy online piac is rendelkezésre áll, amelyet gyakran frissítenek, hogy naprakészek maradjanak. Végül az alkalmazás elérhető az Apple Store és a Play Store áruházban iOS és Android felhasználók számára.

Klán Race

A valós idejű PVP motocross kerékpározás megtapasztalásához próbálja ki a Clan Race motoros játékot. A rengeteg csodálatos funkcióval ez a játék a legjobb motoros játékok közé tartozik.

A Clan Race alkalmazás fejlesztője, azaz a Deemedya INC a legjobban rangsorolt ​​játékok kiadói és fejlesztői közé tartozik. Az új verzió új lovasruhákat és új hangulatjeleket tartalmaz.

Ezeken kívül a motoros játék kulcsfontosságú jellemzői még rengeteg csodálatos dolgot tartalmaznak. Összefoghatsz barátaiddal, hogy létrehozd saját klánodat/kerékpáros csapatodat.

A játékosok testreszabhatják és frissíthetik kerékpárjaikat, hogy létrehozzák versenyszörnyeiket. Ráadásul személyre szabhatod rideredet a lenyűgöző játékélmény érdekében. Jelenleg iOS és Android felhasználók számára könnyen elérhető az Apple Store és a Play Store áruházban.

Racing Fever

A Racing Fever elképesztő versenyélményt és lélegzetelállító grafikát kínál, hogy növelje az adrenalint, a szórakozást és az izgalmat. 4 különböző kameraállása valósághű élményt nyújt a játékosoknak játék közben.

A szupermenő versenykaland érdekében ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy 7 különböző bandavezetővel versenyezzen. Ráadásul több tíz különböző versenytípust próbálhat ki ingyenesen.

Ezenkívül a különböző vezérlési lehetőségek lehetővé teszik, hogy a kényelmi szintnek megfelelően állítsa be. A Racing Fever: A Moto-t a Gameguru fejlesztette ki. Ez azonban egy motorkerékpár-szimulátor, ahol az egyének élvezhetik a nagy hengeres járművön való vezetés izgalmát.

A 3D pályával játék közben elveszik a játékban. Ráadásul a játékosok különféle érzéseket élhetnek át ezeken a motorokon. Végül, ez az alkalmazás elérhető az Apple Store és a Play Store áruházban iOS és Android felhasználók számára.

Mad Skills Motocross 2

11 millió letöltéssel és sok szeretettel a Mad Skills Motocross 2 a legjobb motoros játékalkalmazások közé tartozik. Ez az alkalmazás a legjobb motorkerékpár-fizikát tartalmazza az oldalsó görgetős versenyjátékok közül.

  A frissítés telepítése sikertelen hibája az iOS rendszeren

13 különböző motorkerékpár áll rendelkezésre, mindegyik különböző sebességgel és kezelhetőséggel, és ezek közül bármelyiket kiválaszthatja. Az olyan funkciók, mint az opcionális rakéták használata, segítenek átjutni a nehéz szinteken.

Azonban egy izgalmas játékos-játékos „Versus” mód jelen van. Választhatsz barátot vagy ellenfelet, akivel versenyezni akarsz. A Mad Skills Motocross 2 elég érdekes ahhoz, hogy évekig leköttesse Önt.

Valós professzionális motocross versenyzők is részei ennek az alkalmazásnak. Követheted őket, vagy meccselhetsz velük. Az óriási heti versenyekkel a Mad Skills Motocross 2 a legfüggőséget okozó élményeket nyújtja. Ez az alkalmazás iOS és Android felhasználók számára érhető el.

Mad Skills Motocross 3

Ha a legjobb mobil motoros játékot keresed, itt a Mad Skills Motocross 3. A Mad Skills Motocross 3 szabványt állított az oldalsó görgetéses versenyjátékok számára, mivel számos kulcsfontosságú funkciót tartalmaz.

Csodálatos 3D-s művészettel, valósághű kerékpárhangokkal és energikus eredeti hangsávval rendelkezik, amely kiemeli ezt a motoros alkalmazást.

Abban az esetben, ha Ön kezdő, és motoros játékosként szeretné elkezdeni a játékot, kezdheti ezzel az alkalmazással. Egyszerű kezelőszervei megkönnyítik a tanulást.

Azonban ez a motorkerékpáros játék biztosítja a felhasználó számára a legjobb motorkerékpár-fizikát. Testreszabhatja kerékpárjait a vezetési stílusának megfelelően.

A legjobb része ennek a játéknak az, hogy mindig van valami új és kihívást jelentő meghódítás, ami kíváncsivá tesz. Ezt a játékot az Apple Store-ból és a Play Store-ból is beszerezheti iOS és Android felhasználók számára.

Mad Skills BMX 2

A Mad Skills BMX 2-t a Turborilla fejlesztette ki a profi versenyzők számára. Gondosan megtervezett pályái kihívást jelentenek a versenyzéshez. A világ bármely szegletéből kiválaszthatja ellenfelét.

Ennek a csodálatos motoros játéknak a legjobb része a csodálatos fizika, amely ötvözi az arcade szórakozást a realizmus kulcsfontosságú elemeivel. Rengeteg lovas testreszabási lehetőség áll rendelkezésre, amelyek segítenek elérni a pályán lévő megjelenést.

Ezeken kívül több tucat kézzel készített pálya található, ami rendkívülivé teszi a lovas utazást. Emellett heti rendszerességgel rendeznek Jam versenyeket. A Mad Skills BMX 2 lehetővé teszi a játékosok számára, hogy versenyezzenek barátaikkal.

Szóval siess; szórakoztató eredmények tucatjai várnak rád, hogy feloldd őket. Ez az alkalmazás ingyenesen letölthető és játszható iOS és Android felhasználók számára.

Következtetés

Dióhéjban mindannyian tudjuk, hogy a motoros játékokban van valami, ami sok játékost vonz. Számos motorkerékpáros játék érhető el ingyenesen Android és iOS felhasználók számára.

Sőt, a fenti játékok mindenki számára biztonságosak. Ezek ártalmatlanok, és bárki irányítása és felügyelete nélkül is élvezheti ezeket a játékokat. Ennélfogva egyre nehezebben és akadályozva az egyén valós idejű kerékpározási élményt élhet át, és otthona kényelmében valósíthatja meg lovaglási álmait.

Felfedezhetsz néhány játékkereket is, hogy szimuláld a versenyzés élményét.