11 legjobb gitártanulási alkalmazás Androidra és iOS-re

Ha szereti a gitározást, ne hagyja ki ezt a cikket, mivel néhány érdemes gitártanulási alkalmazásról fog szólni, amelyeket kipróbálhat.

Amikor elkezdi a gitártanulást, rá fog jönni, hogy még egy kis dallam eljátszásához is szigorú gyakorlást kell végeznie. Nem könnyű megtanulni gitározni, ha nincs, aki mentoráljon. Készen kell állnia arra, hogy időt és erőfeszítést fektessen annak érdekében, hogy jobban gitározzon.

Ez nem mindenkinek könnyű, és a gitártanulási alkalmazások itt jelenthetnek változást az Ön számára.

Manapság számos e-learning forrás áll rendelkezésre. Számos használható a rendszeres személyes gitárórák fokozására, míg mások teljesen helyettesíthetik őket. Összeállítottunk egy listát a legnépszerűbb gitártanulási alkalmazásokról, amelyeket kipróbálhatsz.

Meg lehet tanulni gitározni egy alkalmazáson keresztül?

A gitározás egy alkalmazással való gyakorlása nagyszerű módja lehet a kezdésnek. A programok személyre szabhatók, hogy illeszkedjenek tanulási módszeréhez, és elérjék Önt, ha kreatív kalandja kellős közepén van. Ez segít a rendezett rohanásban. Ha van 10 perce, húzza ki a telefont, és gyakoroljon egy-két akkordot a gitáron.

A gitáralkalmazások valós idejű visszajelzést is adhatnak játék közben. Ahelyett, hogy a következő heti előadásig elpróbálna egy dalt helytelen akkord-elrendezéssel, egy alkalmazás megjeleníti a hibákat, így javíthat rajtuk. A gitáralkalmazás kellemes és stresszmentes módszer lehet a gitározás megtanulására.

Válassza ki az életkorának és az edzési megközelítésének megfelelő alkalmazást. Szerencsére számos ingyenes okostelefon-alkalmazás segíthet megtanulni gitározni. Annak ellenére, hogy kezdő vagy, ezek az Android- és iOS-alkalmazások segíthetnek abban, hogy gyorsabban megértsd és erősebben érezd magad a gitárral.

A Guitar Learning alkalmazások használatának előnyei

Utazásra alkalmas

Ha gyakran tartózkodik a városon kívül, nehéz lehet lépést tartani a személyes ülésekkel. Ha rendszeresen utazik, egy gitár alkalmazás hasznos. A gitártanulási alkalmazás egy hordozható és zsebméretű gitártanár. A gitáralkalmazás lehetővé teszi, hogy bárki megvalósítsa ambícióit, és megtanuljon gitározni, bárhová is vezeti őket.

Olcsó

Mivel az alkalmazások olcsóbbak, mint a személyes órák, sokan előnyben részesítik őket. A gitár alkalmazások havi 20 dollárba kerülhetnek. Számos tagsági alkalmazás ingyenes próbaverziót is biztosít a csomag megvásárlása előtt, így láthatja, hogy a csomag tökéletes-e. Ezenkívül néhány ingyenes gitáralkalmazás Androidra és iPhone-ra is elérhető.

Egy tipikus gitárlecke óránként 30 és 60 dollár között mozog. A heti tanfolyamok havi 250 dollárba kerülhetnek. Ennyi díj ellenében egy egész éven keresztül minden nap gyakorolhat a gitáralkalmazással.

Játssz a saját tempódban

A gitáralkalmazás lehetővé teszi, hogy a saját tempójában gyakorolja a gitározást. Szánjon egy pillanatot a gyakorlásra, ha fel akarja gyorsítani növekedését. Ha csak korlátozott idő áll rendelkezésére, bármikor szüneteltetheti a programot, amikor pihenésre van szüksége. Képességeid fejlesztése érdekében átmenhetsz korábbi órákon is. A gitáralkalmazás használata közben nem kell előadnia az oktatónak. Megtudhatja, mikor és hogyan a leghatékonyabb az Ön számára.

A Guitar Learning App jellemzői

Az ideális gitártanulási alkalmazás kiválasztása a funkcionalitáson múlik. Az új platformok különböző típusú játékosokhoz alkalmazkodnak képességeik szintje és a lakossági igények alapján. Amikor a tökéletes gitártanulási alkalmazást vásárolja meg magának, tartsa szem előtt a következő pontokat.

  A csoportos értesítések engedélyezése vagy letiltása alkalmazásonként iOS 12 rendszeren

Egy gitárhangoló

Minden tapasztalt gitáros azt fogja mondani, hogy a megbízható gitárhangoló minden gitáros létfontosságú eszköze. A gitár fülre állítása lehetséges, de egy professzionális tuner sokkal pontosabb hangolást biztosít. A gitárhangoló eszközök hasznosak lehetnek, de néha költségesek és nehézkesek. Ahelyett, hogy magával ragad egy gitárhangolót, próbáljon meg olyan tunerszoftvert telepíteni, amely ugyanolyan jól, ha nem jobban működik.

Képességszint

A különféle tanulási alkalmazások lehetővé teszik, hogy kiválassza a gitározási tehetségének és tudásának megfelelő nehézségi fokot.

Kezdje az alapokkal. Még akkor is, ha már túljutott a lényeges szakaszon, kiváló alkalom a gitáralkalmazásokon keresztüli tanulásra. Miután gitáros tehetségét 5. szintre emelte, képes lesz valódi dalokat játszani a dalkatalógusból. A 10. szint azoknak a szakértő játékosoknak szól, akik már elsajátították az alapokat és számos fejlett gitártudást, például szólókat és barre akkordokat.

Tanulságok és nehézségek

A gitározás hihetetlenül időigényes lehet, csak tanulási források állnak rendelkezésre. Ennek eredményeként egy jó gitáralkalmazásnak élvezetes és ösztönző tanfolyamokat és nehézségeket kell biztosítania, amelyeket képzett tanárok tanítanak. Előre felvett internetes gitárleckék segítségével saját tempójában tanulhat, amikor a legmegfelelőbb az Ön számára.

Dalgyűjtemény

Mi lehet jobb módja annak, hogy megtanuljon gitározni, mint a valódi dalokra való jamming? A dalok elsajátítása gitáron kiváló megközelítés a különféle játékkészségek fejlesztésére is, beleértve a kalapácsolást, a kalapácsolást, az alternatív válogatást és a csúsztatásokat. Tanulni fogsz szóló- és ritmusgitárt egy hatalmas zenei gyűjtemény segítségével, amely tele van valódi dallamokkal.

Ár

A gitáralkalmazások tanulási használatának egyik előnye, hogy olcsóbbak, mint más tanulási módszerek. Bár a személyes gitárórák kiváló tanulási módszert jelentenek, a magas költségek miatt nem mindenki számára a legjobb alternatíva. Számos alkalmazás ingyenes verziót kínál korlátozott funkcionalitással, vagy legalább ingyenes próbaverziót, amely lehetővé teszi az alkalmazás tesztelését vásárlás előtt.

Testreszabhatóság

A legkiválóbb gitározási alkalmazások a játékos egyedi igényeihez szabhatók. Csak néhány gitáros jobbkezes. Ebből kifolyólag a szoftvernek használhatónak kell lennie balkezes gitárosok számára is. A bal- és jobbkezes gitárosokon kívül néhányan akusztikus gitárt választanak az elektromos gitárral szemben.

Az akusztikus gitár használata nem jelent problémát, ha a szoftver hallja a játékot. Ebben a helyzetben az alkalmazás az eszköz beépített mikrofonjával veszi fel a hangot. A speciális gitáralkalmazások azonban lehetővé teszik, hogy elektromos vagy félakusztikus hangszerét táblagépéhez csatlakoztassa, és előadjon.

Tehát itt van egy teljes lista a legjobb gitártanulási alkalmazásokról az iOS és az Android számára, amelyeket mindenképp ellenőriznie kell.

Yousician

A Yousician az ideális program gitár tanuláshoz, akár kezdő, akár gyakorlott profi vagy. Hagyományos vagy elektromos gitáron zenéljen sokféle stílus népszerű dalára, és tegye próbára képességeit küldetések és nehézségek során.

A Yousician online gitáróráit lelkes és hozzáértő zenetanárok készítik, akik különféle ötleteken és előadásmódokon vezetnek el, kezdve a legalapvetőbb gitárriffekkel és gitárelemekkel.

A program Android és iOS eszközökkel, valamint számítógépekkel is kompatibilis, így még nagyobb testreszabhatóságot biztosít a tanulás és a pengetés során.

Justin gitárja

Justin az edzési útvonal minden szintjéhez kézzel kiválasztott pályákat az alkalmazáshoz, amelyeket edzeni és teljesíthet. Az alkalmazás előfizetést igényel. Android és iOS eszközökön egyaránt megtalálható.

A szoftver több mint 1000 dalt tartalmaz cserélhető szintetizátorokkal, szavakkal és dallamokkal, amelyek élvezetesebbé és hatékonyabbá teszik az új képességek tanulását. Minden modul tartalmaz egy kézzel kiválasztott zenei lejátszási listát, amely segít az új képességek gyakorlásában. A pályákat gondosan választottuk ki, hogy megfeleljenek a képességi szintnek.

  3 ingyenes GIF billentyűzet iOS 8 rendszerhez

Az ingyenes próbaverzióra való feliratkozást követő hét napig kipróbálhatja az alkalmazást; ezért javasoljuk, hogy tedd meg! A 7 napos ingyenes demó után folytathatja az 1. modul használatát, kivéve a 30 másodperces zenei előnézetet.

Fender Play

A Fender Play alapvetően mindenkinek szól, aki meg akarja tanulni a gitár, basszusgitár vagy ukelele alapjait. E tekintetben csodálatosan teljesít. Az órák jó üteműek, rövidek és mindent tartalmaznak. Mindenki másképp tanul, és a Fender Play sikeresen egyensúlyozta az elméletet és a gyakorlatot.

Ráadásul könnyedén elérheti őket Android és iOS eszközein.

Mint akinek gyerekkorában volt néhány gitárlecke, ez nem kis erőfeszítés. Végső soron a Fender Play kiváló eszköz a gitározás alapjainak megtanításához. A tanfolyamok rövidek, alaposak és szórakoztatóak.

Egyszerűen Gitár

A Guitar Basics 1 az egyetlen ingyenes osztály, amely elérhető, mielőtt prémium fiókot igényelne a Simply Guitar alkalmazásban. iOS-eszközeire is letöltheti.

Megjelenik egy rövid lecke, amely segít a program elkezdésében, a zene beállításában, néhány mutatót kínál, és néhány gitárfogalmat tisztáz. Ne felejtse el bekapcsolni a telefon mikrofonját, mert az alkalmazás hallja Önt játék közben, hogy kijavítsa a hibákat, és végigvezeti Önt az útvonalon.

A fájdalom minimalizálása érdekében kezdje azzal, hogy felfedezze, hogyan kell beállítani a gitárt, és megérti, hogyan üljön szépen előadás közben. A következő fázisban ki kell találni, hogyan kell eltalálni a megfelelő akkordokat a megfelelő szálakon.

Ha megéri, teljes hozzáférést kap a Sing vagy Simply Piano szolgáltatáshoz, ha előfizetést vásárol. Az alkalmazás segítségével ingyenesen tanulhat zongorázni, és jobb énekessé válhat. Használja ugyanazt a bejelentkezést minden alkalmazáshoz. Egy tagság legfeljebb öt profilt tartalmazhat, így ideális családok számára.

GuitarTricks

A GuitarTricks az egyik kezdeti online gitároktató oldal. Az évtizedek során a GuitarTricks a legjobb e-learning alternatívának bizonyult.

Ez egy hatalmas szoftver több mint 11 000 oktatóvideóval, amelyek mindent lefednek, amit a műfajokról, képességekről, dallamokról és még sok másról tudni szeretnél. Telepítheti Android és iOS készülékeire.

A GuitarTricks „Core Teaching Method” egy kézben tartott, felügyelt módszer az alapok tanítására. A fejlődés során is a helyén tartották. Az alapvető tanulási rendszer az egyik oka ennek az alkalmazásnak a sikerének.

GuitarTuna

A GuitarTuna tartalmaz egy tempót, egy harmonikus átalakítót, egy tunert és még sok mást! A GuitarTuna használatának megkezdéséhez nyomja meg a gitár bármely akkordját. A szoftver azonosítja a szál hangját, és gyors hangolási bemenetet biztosít az Android vagy iOS eszköz mikrofonjával.

A hangolás soha nem volt egyszerűbb – vagy pontosabb. A GuitarTuna ötvözi az audioazonosító rendszert a zajcsökkentéssel, hogy megadja a kívánt hihetetlenül pontos dallamot.

A harmonikus konverter korlátlan használata és több mint 100 hangolás, beleértve a gitárt, a 7 húros gitárt, a balalajkát, a bendzsót és az 5 húros bandzsó Hx kalibrációját, egy balkezes opció, valamint az akusztikus és elektromos fejtartó.

Songsterr

Az ingyenes Songsterr-tagság az egyik legjobb gitárlap forrás, egyszerű pontozással és speciális időjelölésekkel. A gitárzene tanulmányozásának egyik legkiemelkedőbb helyszínévé tette, különösen az ingyenes szolgáltatások között, közvetlenül az Android és iOS eszközökön.

Sajnos havi 9,90 dollárért a PLUSZ tagság megfizethetetlenül drága, és több előnnyel kell járnia, hogy igazolja a többletköltséget. A Songsterr a leggyakrabban ajánlott gitáralkalmazások közé tartozik.

A legkönnyebben használhatók közé tartoznak, és az egyik legjobb minőségű tablatúra formátumot tartalmazzák, teljes partitúrával és MIDI lejátszással a gyűjteményük minden dallamához.

Ultimate Guitar

Az Ultimate Guitar vitathatatlanul a leghíresebb oldalak közé tartozik, amelyek ingyenes lapokat és akkordokat biztosítanak. Hatalmas új és régi zenei könyvtárának köszönhetően nagy a valószínűsége annak, hogy a webhelyen megtalálható az Ön által keresett dallam.

  Hogyan lehet élőben közvetíteni a Facebookon iOS és Android rendszerről

Ha valaha is használta az Ultimate Guitar-t, akkor biztosan észrevette, hogy prémium programot kínálnak az „Ultimate Guitar Pro” néven.

Az Ultimate Guitar Pro jobb hozzáférést biztosít az akkordokhoz, tabulátorokhoz és néhány további eszközhöz, amelyek segítenek a dalok megtanulásában. Az Ultimate Guitar Android- és iOS-alkalmazása ellenére megtalálhatja kedvenc dalainak lapjait és akkordjait.

Kihívást jelent a havi tagságra való előfizetés. Ha így tesz, havonta 24,99 dollárba kerül. Az éves vásárlás biztosítja a legjobb értéket, az átlagos éves ár az írás pillanatában 99,99 USD, amelyet akkor kell fizetnie, amikor a 7 napos ingyenes próbaidőszak lejár.

Intelligens akkordok

A Smart Chords 40 fantasztikus eszközt kínál a tanuláshoz, létrehozáshoz és fellépéshez diákok és szakemberek számára egyaránt. Gitáron, ukulelén, basszusgitáron és más elektromos gitárokon működik.

Várhatóan ez a legjobb forrás az akkordok, skálák és pengetési technikák számára bármilyen dallamban. Ez egyben kiváló forráskönyv is, amely hozzáférést biztosít a világ legjelentősebb dalszöveg-, dallam- és tablatúragyűjteményéhez.

A hangoló, a metronóm és a kvint kör mind alap. A tunerben például van egy extra húrváltási lehetőség, a metronómban pedig sebességtréner is található. Összességében ez egy fantasztikus alkalmazás a gitártanulók számára!

Edző gitár

A Coach Guitar egy kiváló új módja a gitártanulásnak, amely csak öt színt használ. Az elektroakusztikus gitárokon a tanulók megtanulhatják, hogyan adjanak elő híres dallamokat.

A Coach Guitar gitároktatódá változtat. Ez egy egyedülálló hagyományos oktatási ötlet, amely színeket használ Android és iOS eszközökhöz.

Nem tanít zeneelméletet; ehelyett lépésről lépésre bemutató video-oktatóanyagokat mutat be illusztrált fogólappal. Utánozva gyorsan megtanulsz gitározni.

A szakértő gitártanárok által kifejlesztett gitárleckék segítségével minden képességű gitáros rekordgyorsasággal fejlődhet, függetlenül attól, hogy teljesen kezdő vagy profi.

Gitárakkordok

Az Android és iOS eszközökhöz készült gitárakkordokkal és tabulátorokkal rengeteg dalt tanulhatsz meg gitároddal, basszusgitároddal, dobbal és ukulelével. Az alkalmazás offline hozzáférést is biztosít néhány kedvenc dallap mentéséhez. Végignézheti az akkorddiagramokat, hogy minden hangszerre tökéletesen megértse azokat.

Az alkalmazás lehetővé teszi saját dal létrehozását és mentését is. Frissíthet az alkalmazás PRO verziójára, hogy eltávolítsa a hirdetéseket, használjon sötét témát, és jobb hozzáférést kapjon néhány legújabb dal hangjegyeihez.

Következtetés

Kerülje a drága és időigényes tunerberendezéseket és alkalmazásokat, amelyek csak a különféle gitárok hangjait játsszák. A fenti alkalmazások aktív tunerként működnek a gitárhoz és más szabványos húros eszközökhöz. A valóságban ez sokkal több, mint tuning.

Gitár akkordkönyvtár, tempó, fültanfolyam és egyéb értékes eszközök is járnak hozzá. Ezenkívül a Smart Scroll funkció lehetővé teszi, hogy kedvenc dallamaihoz játssza le az akkordokat. Telepítse ezen alkalmazások bármelyikét Android- vagy iOS-mobileszközére, hogy egy gitár-mentor legyen mellette.

Ezután megtekintheti a legjobb karaoke énekes alkalmazásokat.