11 legjobb beltéri otthoni biztonsági kamera a lelki békéért

Sóhajtson megkönnyebbülten a megfelelő beltéri otthoni biztonsági kamera kiválasztásával!

Nem sok évvel ezelőtt az otthoni biztonsági rendszerek olyan drágák és nehézkesek voltak, hogy a legtöbb embernek egyszerűen az ajtó- és ablakzárakra kellett hagyatkoznia, és imádkoznia kellett, hogy a behatolók válasszon másik célpontot. Mára az árak annyira estek, és a technológia annyira elterjedt és egyszerűvé vált, hogy nincs mentségünk arra, hogy olyan kamerákat szereljünk fel, amelyek védenek minket és otthonunkat.

Sőt, más okok miatt is érdemes kamerákat elhelyezni otthonunkban, amelyek éppen megakadályozzák a behatolást. Beltéri kamerákkal bárhonnan is ellenőrizhetjük gyermekeink, időseink vagy házi kedvenceink tevékenységét. Figyelhetjük azokat az embereket, akiket egyedül hagyunk a házban dolgozni. Ellenőrizhetjük, hogy égve hagytuk-e a villanyt, vagy nyitva hagytuk-e az ablakot, és akár beszélgethetünk is bárkivel, aki a házban tartózkodik, amíg távol vagyunk.

Nyugalom vásárlása

A hagyományos otthoni biztonsági rendszerek, amelyek hangriasztóval és mozgás- vagy betörésérzékelővel rendelkeznek, jól ismertek a bűnözők előtt. Tudják, hogyan kapcsolják ki őket, vagy akár ismételt téves riasztások előidézésével provokálják ki a tulajdonosokat, hogy maguk kapcsolják ki a riasztásokat.

A beltéri otthoni biztonsági kamera kiválóan kiegészíti a hagyományos riasztórendszereket. Valahányszor kialszik egy riasztás, megtekintheti az élő videó hírfolyamot, hogy megnézze, mi történik otthon, és megteheti a szükséges lépéseket. De még ha nincs is biztonsági rendszere, egyetlen beltéri otthoni biztonsági kamera elvégzi a munka nagy részét, és megakadályozza a nem kívánt eseményeket.

A beltéri és kültéri kamera közötti különbség az, hogy az utóbbi változó éghajlati viszonyoknak van kitéve, és tartósabb anyagokból kell készülnie, hogy elkerülje a manipulációt. Ezzel szemben a beltéri kamerák általában kisebbek és könnyebbek, és olcsóbbak is. Általában kevésbé tolakodóak is.

A beltéri otthoni biztonsági kamera kívánatos tulajdonságai

Az egykamerás teljes otthoni biztonsági rendszerként működhet, ha minden szükséges funkcióval rendelkezik. Az ilyen típusú készülékek árkategóriája kevesebb, mint 50 dollárról 300 dollár fölé megy. Nyilvánvalóan csak a magasabb árfekvésű kamerák kínálnak mindent, amire az otthoni biztonság szempontjából szükség lehet. De kereshet kompromisszumot az ár és a funkciók között, és találhat olyan modellt, amely megfelel az elvárásoknak és megfizethető is.

A főbb jellemzők, amelyeket a beltéri otthoni biztonsági kameráknál keresni kell, a következők:

Felhőtárolás: A kamerával rögzített videófelvételt el kell tárolni valahol, hátha át kell tekinteni, vagy esetleg valamilyen bűncselekmény bizonyítékaként kell felhasználni. A felhőalapú tárolás a legjobb megoldás erre a célra, mert a videofájlok sok helyet foglalnak el, és a helyi meghajtó vagy memóriakártya nagyon gyorsan megtelik. A legtöbb jó biztonsági kamera nagy felhőtárhelyet kínál ingyenesen.

Mobil és internetes hozzáférés: Amíg kint tartózkodik, látni fogja, mi történik otthonában, ha megnézi a kamerájáról készült videót mobileszközén, egy weboldalon vagy mindkettőn.

  Telefon- és FaceTime-hívások blokkolása iPhone-on és iPaden

Áramforrás: Egyes kamerák elemeket használnak; mások tápkábelt használnak. Mindegyik opciónak megvannak a maga előnyei és hátrányai: az akkumulátorokat cserélni vagy újra kell tölteni, míg a tápkábeleknek kis távolságra kell lenniük a konnektortól.

Csatlakozás: A Wi-Fi nagyszerű, ha otthoni internetkapcsolata működik. Ha azonban vihar támad, és az áramellátás megszűnik, a fényképezőgépnek más lehetőségre lesz szüksége az internethez való csatlakozáshoz. A mobilkapcsolat ritka, de szükséges, ha hibabiztos biztonsági rendszert keres.

Éjszakai látás: Ez egy kötelező funkció a biztonsági kameráknál, mert még ha égve hagyja is a világítást a házban, a betörő egyszerűen lekapcsolhatja, és vakon hagyhatja, ha a kamerája nem látna a sötétben.

Számos egyéb funkciót is figyelembe kell venni, például mozgásérzékelést, arcfelismerést, mesterséges intelligenciát, hangot és egyebeket. Bár nem nagy összeget kell költeni egy fényképezőgépre, érdemes minden funkciót átnézni, és alaposan összehasonlítani, hogy ne bánja meg, hogy egy adott modellt választott a vásárlás és beszerelés után.

Íme a beltéri otthoni biztonsági kamerák területére vonatkozó választásaink:

Körnézet kamera

Az évek során számos díjat nyert, Körnézet kamera A by Logitech egy nagy keresletű biztonsági kamera otthonába. Teljes nyugalmat biztosít Önnek és családjának kívül-belül, miközben nyugodt marad, bárhol is van.

Ez a kamera mindent élesen és tisztán rögzít, és 180 fokos rálátással rendelkezik, így elég jól látja a környéket. És az a tény, hogy rendelkezik éjjellátóval, sokkal kényelmesebbé teszi a dolgokat még akkor is, amikor alszol.

Arról nem is beszélve, hogy lenyűgöző dizájnja is van, amely tovább emeli háza megjelenését.

Solo IndoorCam C24

Kétirányú hanggal, éjszakai látással és mesterséges intelligencia technológiával, eufy Solo IndoorCam C24 tele van csodálatos funkciókkal, amelyek nemcsak nyugalmat adnak, hanem segítenek éberebben lenni az előre nem látható körülményekkel szemben.

Ennek a beltéri kamerának néhány fő jellemzője:

 • Ember vagy háziállat AI felismerése
 • 2K videó tisztaság
 • Képes kommunikálni azokkal az emberekkel, akik az ajtóban vannak
 • Adatok és felvételek tárolásának lehetősége helyben vagy felhőben
 • Kapcsolja be az aktivitási zónákat, hogy csak otthonának bizonyos területeiről kapjon riasztást
 • Hozzáférhet a videofelvételekhez közvetlenül a telefonjáról, amikor útközben van

Integrálhatja a Google Asszisztenssel, az Apple HomeKittel és az Amazon Alexával, hogy még jobban elérhető legyen.

Wyze Cam v3

Ez a biztonsági kamera hívott Wyze Cam v3 1080p színes éjszakai megtekintési móddal és IP65 időjárásállósággal rendelkezik, így problémamentesen rögzítheti a pillanatokat, akár beltéri, akár kültéri. Egyben az egyik legokosabb fényképezőgép az otthonában.

Az évek során megjelent néhány verzió, de semmi sem hasonlít az itteni v3-hoz. Fényesebb, tisztább és precíz képet biztosít még gyenge fényviszonyok között is. Ezenkívül porálló és képes csökkenteni a zajt, hogy tovább élesítse a látványt.

A Wyze Cam v3 dizájnja meglehetősen minimális, és bármilyen belső térhez jól illeszkedik.

mydlink HD Pan & Tilt Wi-Fi kamera

Sok oka van annak, hogy miért van szüksége mydlink HD Pan & Tilt Wi-Fi kamera a házban, de a két fő ok a 360 fokos nézet és a hang/mozgásérzékelés.

  A robotok, az IoT és a mesterséges intelligencia vezető szerepet töltenek be a digitális átalakulásban

Ez egy kompakt biztonsági kamera, amely rugalmas rögzítési lehetőségekkel rendelkezik. Felszerelheti a mennyezetére, vagy akár a polcon is tarthatja. Az eszköz számos funkciója közül néhány:

 • HD videó minőség
 • Intelligens otthon kompatibilitás
 • Tiszta nappali és éjszakai látás
 • Kétirányú hang
 • Könnyen elérhető a mydlink alkalmazásból

Még sok olyan funkció van, amelyek teljes nyugalmat biztosítanak a hét minden napján, 24 órában. Feltétlenül nézze meg ezt, és jobban tudja irányítani családja biztonságát.

Google Nest Cam Indoor

A Google termékeiről mindig is ismert volt, hogy nagyszerűek, és a Nest Cam Indoor készülékük sem különbözik egymástól. Hihetetlen megfigyelő kamera 24/7 élő videóval és éjszakai látással, amely lehetővé teszi, hogy szorosan figyelje otthonát, még akkor is, ha távol van tőle.

Bármikor bejelentkezhet, és akár közvetlenül a telefonjáról is küldhet felvételeket családjának és barátainak. Néhány további nagyszerű funkció a hang-/mozgásérzékelés, a kétirányú hang, a segélyhívások és az intelligens riasztások.

A Google Nest Cam Indoor az iparágban vezető biztonsági előírásokat követi, így biztos lehet benne, hogy adatai és videói jól védettek. A kéttényezős hitelesítést is engedélyezheti a helyzet további szigorítása érdekében.

Beltéri kamera a Ringtől

Egyszerű plug-in telepítéssel és kényelmes mérettel ez Beltéri kamera by Ring teljes nyugalmat biztosít, miközben feldobja háza megjelenését. Egy csomó hihetetlen funkcióval rendelkezik, amelyek alkalmassá teszik ezt az eszközt a beltéri biztonsági felügyelet teljes csomagjává.

További információ a Ring Security-ről és termékeikről

Íme néhány a sok jellemző közül, amelyek valóban meghatározzák a nagyszerűséget:

 • Mozgás által aktivált értesítések
 • HD videó minőség
 • Éjszakai látás mód
 • Kétirányú beszélgetés zajszűrővel
 • Teljes vezérlés az okostelefonos alkalmazásból

Szinkronizálhatja a különböző Ring biztonsági termékeket egyetlen irányítópulton, hogy mindent egy helyről vezérelhessen. Ezenkívül az egyik legjobb dolog a termékeikben az a tény, hogy jelentősen megfizethetőek.

Kami beltéri kamera

Egy megfigyelő eszköz, amely igazán komolyan veszi az Ön biztonságát, Kami beltéri kamera teljes mértékben rá lehet számítani. Intelligens, elegáns, és számos alapvető és hatékony funkciót tartalmaz, amelyek sokkal könnyebbé teszik a dolgokat.

Például intelligens emberi észleléssel rendelkezik, amely azonnal figyelmezteti Önt, ha valaki elhalad mellette. Rendellenes hangérzékelő funkcióval is rendelkezik, amely minden szokatlan hangról tájékoztat.

Néhány egyéb szolgáltatás a következőket tartalmazza:

 • 360 fokos panoráma kamera + 90 fokos dönthető automatikus körutazás funkció
 • Lehetőség az objektív elrejtésére adatvédelmi módban
 • Ipari szabvány titkosítás az összes adat biztonsága érdekében
 • Speciális mesterséges intelligencia érzékelés bizonyos mozgásokhoz, például emberekhez, háziállatokhoz stb.
 • Azonnali értesítések, hogy naprakész legyen

Van egy okostelefon-alkalmazása, amely egy helyről teljes irányítást biztosít. Azonnal megtekintheti és megoszthatja a pillanatokat.

Arlo Ultra 2

4K videóval és HDR-rel, Arlo Ultra 2 a lehető legjobb, ultraszéles rálátást nyújtja házára, amely jelentősen megfizethető áron. Ez az eszköz könnyen telepíthető, és nem szükséges elektromos vezetékekhez csatlakoztatni.

A legtöbb biztonsági kamerához hasonlóan ez is kéthangos funkcióval, valamint egyéb fenomenális funkciókkal rendelkezik, mint például 6 hónapos akkumulátor-élettartam, azonnali riasztások mozgásérzékeléskor, színes éjszakai látás és gyorstöltés. Nem szabad elfelejteni, hogy vízálló is, így ellenáll az esőnek, a napsütésnek, a hónak és minden időjárásnak.

  Minőségbiztosítás kontra minőségellenőrzés (QA vs. QC): különbségek és hasonlóságok

Az Arlo Ultra 2 integrálható kedvenc intelligens otthoni eszközeivel, mint például az Amazon Alexa, az Ok Google és az Apple HomeKit.

Canary Pro

Canary Pro éles és tiszta 1080p HD kamerával rendelkezik, amely szemmel tartja házát a megbízható védelem érdekében, még sötétben is. 90 decibeles szirénával és praktikus klímafigyelővel rendelkezik, amely tájékoztat a hőmérsékletről, a levegőről és a páratartalomról.

Nem igényel semmilyen telepítést. Csak helyezze a polcra, hogy azonnal elkezdje figyelemmel kísérni házát. Ez olyan könnyű és egyszerű.

Ezenkívül a Canary alkalmazás teljes ellenőrzést biztosít a felvételek és a segélyszolgálatok felett, mindezt egyetlen helyről.

Szó szerint csak megkarcoltam itt a felszínt. Számos további funkció is sokkal könnyebbé és békésebbé teszi az életét.

LaView F1

Full HD 1080p biztonsági kamera, LaView F1 segítségével ellenőrizheti otthonát azáltal, hogy tiszta képet ad a területről. A telepítéshez nincs szükség fúrásra. Csak csatlakoztassa és játsszon az azonnali beállításhoz és a felügyelet elindításához.

Rendelkezésre áll a felhőalapú tárhely, az intelligens otthon integrációja, egy okostelefon-alkalmazás és egy microSD-kártyanyílás, amely akár 128 GB-os kapacitással rendelkezik. Ezen felül éjjellátóval, testreszabható mozgásérzékeléssel és ragyogó kétirányú hangfunkcióval rendelkezik.

A rögzített felvételeket megoszthatja barátaival és családtagjaival a LaView programon keresztül, sőt, ha kívánja, korlátozásokat és korlátozásokat is beállíthat bizonyos felhasználók számára.

Összességében ezt a biztonsági kamerát mindenképpen érdemes megnézni, ha olyan egyszerű eszközt keres, amely pontosan azt teszi, amit hirdet.

Yi Dome Guard

Körülbelül 40 dollárért, Yi Dome Guard tele van funkciókkal. Nagy felbontású, 1080p HD nagylátószögű üveglencsével rendelkezik. A YI Dome Guard Camera 360°-os PTZ-vel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egy teljes helyiséget egyetlen helyről lásson. A cég opcionális, 24 órás segélyszolgálatot kínál.

A kamera mozgási riasztásai azonnal bevonhatják a Noonlight minősített sürgősségi diszpécsereit, akik bármilyen helyzet kezeléséhez koordinálhatják a műveleteket az egészségügyi sürgősségi szervekkel, a rendőrséggel és a tűzoltóságokkal. Integrálható a YI Home termékekkel és a YI Clouddal a teljes és hatékony intelligens otthoni rendszer konfigurálásához.

Mennyi a jó lelki nyugalomért?

Láttuk, hogy néhány beltéri otthoni biztonsági kamera 200 dolláros árkategóriába esik. De ha lemond néhány funkcióról, akkor az árat 30 dollár alá csökkentheti, így még ha a költségvetése korlátozott is, nincs ok arra, hogy ne vásároljon legalább egyet az olcsóbb modellek közül. Kétségtelenül jobb lesz, mintha nem tudnád, mi történik otthon, amikor nem vagy ott.

Az ajtók és ablakok érzékelőire gondol? Nézze meg a legjobb ajtó/ablak érzékelőket itt.