11 alkalmazás/platform egyéni hangulatjelek létrehozásához a WhatsApp és a Telegram számára

Szeretsz hangulatjeleket használni, miközben SMS-t írsz vagy üzenetet küldesz egy barátodnak? Íme néhány alkalmazás, amelyek segítségével egyéni hangulatjeleket hozhat létre a Telegram és a WhatsApp számára.

Amikor szöveges üzenetet küld, gyakran előfordul, hogy félreértik a tartalmat. Ezért elengedhetetlen, hogy a hangulatjelekkel könnyebben írott formában állítsuk be a hangot. A hangulatjelek megkönnyítették, hogy kifejezze magát a közösségi médiában, SMS-ben és csoportos csevegésben anélkül, hogy bárki félreértené a szavakat.

A gondolatok és érzések közvetítéséhez számos alkalommal elegendő egy emoji elküldése. A hangulatjelek széles választékát fedezheti fel, hogy kommunikáljon másokkal. Gyakori, hogy nehezen talál megfelelő pénzt a beszélgetéshez.

Ilyen esetekben az egyéni hangulatjelek megváltoztatják a játékot, amelyek meghatározhatják az Ön útjában álló érzelmeket. Az egyéni hangulatjelekkel és illusztrációkkal folytatott beszélgetések más hatást fejtenek ki, és személyesebbé teszik őket. A felhasználók számos, a piacon elérhető alkalmazást felhasználhatnak egyedi hangulatjelek létrehozására, amelyeket azonnali üzenetküldéshez és közösségi hálózatokhoz használhatnak.

Szeretné létrehozni saját hangulatjelét vagy esetleg avatart? Íme néhány híres egyedi hangulatjel-készítő.

Bitmoji

Bitmoji az egyik legnépszerűbb egyéni hangulatjel-készítő eszköz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hangulatjeleket és avatarokat hozzanak létre magukról (vagy másokról). A Bitmojiban számos lehetőség van, például testreszabott haj, szemek, színek, arc, ruhák és cipők, amelyek közül választhat.

Ezenkívül a felhasználók összekapcsolhatják a Bitmoji-t a Snapchattel, hogy feloldjanak számos funkciót a Chrome, a Gboard és az iMessage mellett. Ha meg szeretné osztani Bitmoji-ját másokkal, nyissa meg az alkalmazást, kattintson a hangulatjelre, és ossza meg bármely alkalmazásban. Elérhető iOS és Android eszközökön, hogy feldobja a felhasználók életét.

A Bitmoji új funkcióival az avatárjukat a Games SDK-ban és a lejátszóban is használhatjuk. Szórakoztató, közösségi és személyes élményt kínál a játékosoknak, megváltoztatva számukra a játékmenetet.

Gboard Emoji konyha

A Gboard használatával könnyen hozzáférhet Emoji konyha másik alkalmazás letöltése nélkül. A Google bemutatta az Emoji Kitchen szolgáltatást azoknak a felhasználóknak, akik hangulatjelekkel szeretnének játszani. A Gboard Emoji Kitchen segítségével a felhasználók két hangulatjel kombinálásával újat hozhatnak létre.

  Hogyan lehet törölni egy üzenetet a WhatsApp-ban

A Google olyan sok hangulatjel gyűjteményt kínál, amelyek segítségével új hangulatjeleket hozhat létre, és szórakoztató és vonzó módon oszthatja meg érzéseit másokkal. Az összeállítás eredményei lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy vegyes hangulatjeleket fejlesszenek ki, és személyre szabják azokat a meglévő hangulatjelekhez.

Az Android-felhasználók letölthetik a Gboardot, beállíthatják alapértelmezett billentyűzetként, majd a Beállítások > Hangulatjelek, matricák és GIF-ek > Javaslatok gépelés közben > Hangulatjelek menüpontot. Engedélyezze azokat a hangulatjeleket, amelyek bekapcsolják a funkciót a hangulatjelek létrehozásához. A Gboard használható a WhatsApp, a LinkedIn, a Signal, a Google Messages, a Telegram, a TextNow, a Facebook Messenger, az Instagram és a Twitter számára.

Angel Emoji Maker

Angel Emoji Maker az az eszköz, amellyel személyes hangulatjeleket hozhatunk létre, amelyek teljesen ingyenesek és egyszerűen használhatók. Használhatja az online hangulatjelkészítő funkciót a BIY hangulatjelek készítéséhez, ha unja az alapértelmezetteket. Ez az eszköz professzionális tervek készítésével és másokkal való megosztásával foglalkozik.

Az arc-emoji piac lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen arcot, például barátok arcát személyre szabják az emoji létrehozásához. A felhasználók módosíthatják a rétegeket, nagyíthatnak vagy kicsinyíthetnek, mozgathatnak, szerkeszthetnek, másolhatnak és használhatnak más hangulatjel-összetevőket. Az eszköz számos lehetőséget kínál, például egyéni méreteket, rádiót és vágási régiókat az emoji létrehozásához.

Az emoji tervező eszköz egyedi funkciókkal és barátságos felhasználói felülettel rendelkezik, amely megkönnyíti az egyedi és gyönyörű hangulatjel-összetevők hozzáadását. Tartalmazza az emoji szomorú szájat, szemöldököt, foltot, szakállt, orrot, kezet, sapkát, maszkot, szemüveget, boldog szájat stb. A hangulatjelhez szöveget is hozzáadhat, bármilyen stílusban, színben vagy méretben létrehozva és megváltoztatva. az előnézeti panelen.

PiZap

A PiZap emoji készítő könnyen használható, és számos összetevőt tartalmaz hangulatjelek létrehozásához. Az online emoji készítő Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző elemek közül válasszanak, mint például a száj, az orr, a haj, a szemöldök, és még a választott szöveget is hozzáadják. A PiZap Android és iOS rendszeren érhető el, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kreatívan fejezzék ki magukat.

  A hely megosztása a WhatsApp alkalmazásban Android és iOS rendszeren

Lapos ikon Emoji készítő

A Flat Icon prémium és ingyenes ikonkészletekkel érkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kiváló minőségű ikonvektorok és -készletek között böngészhessenek. Számos ikonkészlettel van tele, mint például a munkahelyi stressz, az animációs sportfelszerelések, a 3D-s infografikák, a vendéglátó szolgáltatások, a generációs szakadék, az ipar, a nyaralás tervezése, a digitális tartalom és a kézmozdulatok, hogy csak néhányat említsünk.

Lapos ikon emoji készítő több összetevőből áll, mint például a hangulatjelek színe, a szemek, a száj, a könnyek stb. Az egyéni hangulatjelek segítenek a legkedveltebb hangulatjelek létrehozásában.

Elite Emoji

Elite Emoji nagyszerű módot kínál az ötletek és érzelmek kifejezésére a beszélgetésekben. A felhasználók 2000 nagyfelbontású matricát és hangulatjelet használhatnak fel 5000 szellemes üzenettel, hogy üzenetet küldjenek a Messengeren, a WhatsApp-on, az Instagramon stb.

Az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy felvegyék a feliratot az emojiba, és hozzáadjanak néhány személyiségjegyet. Könnyű animált képeket és GIF-eket készíteni, miközben felfedezheti a hangulatjelek népszerűségét, hogy kapcsolatba lépjen szeretteivel.

Emojily

Emojily megkönnyítette a vicces szövegek elküldését a megfelelő hangulatjellel az ismerősöknek, hogy megkönnyítse a beszélgetést. A felhasználók a rengeteg, őrült véletlenszerű funkciókkal rendelkező elem közül választhatnak, hogy egyedi dizájnokat hozzanak létre. Lehetővé teszi a felhasználók számára az emoji használatát az iMessage alkalmazásokban és a harmadik féltől származó billentyűzeteken.

Az Emojily használata egyszerű. Csak érintse meg a > gombot, használja az alkalmazásbolt gombot, lépjen a bal alsó sarokban lévő alkalmazásfiókba, és érintse meg a „+”, majd a „Kezelés” lapot. Most váltson Emojily-ra a hangulatjelek használatához, és húzza az Üzenet csevegési buborékokba.

Labeley.com

Labeley.com lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy néhány percen belül egyéni címkéket hozzanak létre online. A felhasználók kiválaszthatják a címkét, kiválaszthatják a formákat, választhatnak egy szegélyt, választhatnak illusztrációt, hozzáadhatnak szöveget, és már mehet is. A Labeley.com lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy matricákat vagy hangulatjeleket testreszabjanak és tervezzenek bármilyen alkalomra, például ünnepségre, céges, esküvőre, születésnapra, sporteseményre vagy akár iskolakezdési programokra.

Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tökéletes, személyre szabott hangulatjeleket hozzanak létre a képek és telefonok segítségével, amelyeket integrálhatnak a végeredménnyel. Az online eszköz azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kinyomtassák vagy letölthessék a fájlt, hogy bárhol felhasználhassák. Különféle formákkal, hátterekkel, arcokkal, szemöldökkel, kiegészítőkkel és szöveggel rendelkezik, hogy új megjelenést kölcsönözzen neki.

  Hogyan csatlakozz egy csatornához a Telegramban

Emotiyou

Emotiyou animációs generátor segít testreszabott és animált hangulatjelek létrehozásában barátok, tárgyak vagy állatok fényképeiből. Ez egy nagyszerű eszköz arra, hogy személyre szabott funkciókkal lenyűgözze barátait vagy ismerőseit, hogy új megjelenést adjon. Az Emotiyou egy hangulatjel-galériát tartalmaz, amelyek közül választhat.

Boomoji

Boomoji szuper szórakoztató 2D karaktereket hozhat létre, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a szemek, az arc kontúrjának, a szemöldökök, az orr és a szempillák módosítását. Más arcvonásokkal is rendelkezik, amelyek karaktert adnak az archoz, és fantasztikus hangulatjeleket készítenek. Változtassa meg a hajszínt és a bőrt, és tökéletesítse a klón arcát. A Boomoji különböző tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek új megjelenést kölcsönöznek az arcnak, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy megosszák barátaikkal.

Zmoji

Ha szeretsz szelfizni, Zmoji még jobban élvezheti, miközben szelfikjeit rajzfilmfigurákká alakítja. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy egyéni közösségi avatárt hozzon létre, amely rengeteg matricát, számokat vagy stílusokat, valamint arcfelismerő funkciókat tartalmaz. A Zmoji könnyedén megörökítheti az arcot, és megtervezheti a rajzfilmet, hogy tökéletes pillanatot teremtsen.

Következtetés

Engedje szabadjára fantáziáját, készítsen egyedi matricákat, GIF-eket vagy hangulatjeleket, és ossza meg barátaival bármilyen alkalomra. Ezek az alkalmazások segíthetnek összecsomagolni néhány fantasztikus és értelmes hangulatjelet, amelyek kifejezhetik gondolatait és érzéseit.