11. A legjobb időmérő és számlázó szoftver csapatvezetők számára

Sok vállalat időt és számlázó szoftvert használ szervezete pénzügyi és üzleti adatainak szabályozására.

Csapatmenedzserként valószínűleg megérti az időkövetés és a számlázás fontosságát. Biztosítania kell, hogy csapata tagjai hatékonyan dolgozzanak, és hogy a számlázási folyamat leegyszerűsödjön.

Ezeket a feladatokat azonban egyszerűen nem lehet manuálisan hatékonyan végrehajtani. Itt található a legjobb idő- és számlázószoftver a csapat idejének nyomon követésére, hogy megkönnyítse az időkövetést.

Ez a cikk az idő- és számlázószoftverekről szól, kezdve azok jellemzőitől egészen a munkafolyamat hatékonyságának növeléséhez egy és néhány kiváló szoftver integrálásának előnyeiig.

De előtte értsük meg,

Hogyan határozzák meg a számlázható órákat?

A számlázható munkaórák az a munkaórák száma, amelyeket a vállalat az ügyfélnek végzett munkára fordított. Lehet projektenként számolni, de lehet általános számítás is.

A számlázható órák kiszámításához először nyomon kell követnie az alkalmazottak munkaóráinak számát az egyes projekteken. Ehhez használhat időkövető szoftvert vagy manuálisan úgy, hogy az alkalmazottak munkaidő-nyilvántartást küldenek be (ami azonban meglehetősen fárasztó).

Az órák nyomon követése után meghatározhatja az ügyfélre terhelt órákat. A díjak a projekt típusától, a cégnek az ügyféllel kötött szerződésétől és a vállalat irányelveitől függenek.

Milyen hatékonysági hiányosságok vannak a kézi mérésben?

A számlázási órák és idő mérése túlságosan nehézkessé válhat, ha manuálisan próbálja megtenni. Számos hiányosság várható:

  • Nehéz lehet pontosan nyomon követni a projekten ledolgozott órák számát, különösen az egyes alkalmazottak esetében. Ez túlszámlázásához vagy alulszámlázásához vezethet az ügyfelek számára.
  • A számlázható órák kézi nyomon követése időigényes és stresszes. Nagy erőfeszítést igényel, és elvonhatja a figyelmet a projekteken való munkáról.
  • Tartalmaz egy papírnyomot, amelynek kezelése ijesztő lehet, és előfordulhat, hogy elveszik vagy rossz helyre kerül.
  • Feszültnek érezheti magát, miközben gondoskodik arról, hogy az alkalmazottak pontosan számoljanak be ledolgozott óráikról.
  • Egy projekt jövedelmezőségének meghatározása is egy kis kihívást jelenthet. Ha sok van az asztalon, az egyes projektek számlázási díjának kiszámítása pontatlansághoz vezethet a számlázásban.

Melyek az idő- és számlázószoftver főbb előnyei?

Van néhány olyan jutalom és számlázószoftver, amelyet nem szeretne kihagyni. Magába foglalja:

Jobb elszámoltathatóság

Számlázható óráinak nyomon követésével pontosan számlázhatja ügyfeleit, és biztosíthatja, hogy minden munkájáért kifizetést kapjon. A szoftver segítségével nyomon követheti a költségeket. Ezek az információk megfelelő szinten tarthatják költségvetését, és biztosíthatják, hogy ne költsön többet, mint amennyit megengedhet magának.

Sőt, egyszerre több projektet is könnyedén kezelhet. Segíthet a projektek pályán tartásában és időben történő megvalósításban.

A fizetések egyszerűsítése

A számlák és kifizetések manuális nyomon követése helyett a szoftver mindezt megteheti Ön helyett. Sok idejét szabadíthatja fel, így vállalkozása több aspektusára összpontosíthat.

További előny a késedelmes fizetés elkerülése. Ha manuálisan követi nyomon a kifizetéseket, előfordulhat, hogy elmulaszt egy befizetést. Ez ronthatja vállalkozása hírnevét, és megnehezítheti a talpon maradást pénzügyileg. Az idő- és számlázáskövető szoftverrel emlékeztetőket állíthat be a fizetés esedékességére, hogy soha többé ne maradjon le egy fizetésről.

  Borderlands 2 Golden Key Codes: Váltsd be most

Adatokat rögzít

Amikor nyomon követi az idejét és a számlázási adatait, előzményeket készít a munkájáról.

Többféle célra is hasznos lehet, mint pl.

  • A munkaminták trendjeinek azonosítása
  • Munkafolyamatának elemzése, hogy megtalálja a hatékonyságot
  • Munkatörténetének rekonstrukciója számlázási vagy egyéb célokra

Csökkentse a működési költségeket

Egy idő- és számlázáskövető szoftver segíthet csökkenteni a működési költségeket azáltal, hogy automatizálja szolgáltatásai nyomon követési és számlázási folyamatát. Időt és pénzt takaríthat meg, mivel csökkenti a kézi adatbevitel és számlázás szükségességét.

Jobb csapat termelékenység

Ha nyomon követi, hogy az alkalmazottak mennyi időt töltenek a különböző feladatok elvégzésével, jobban megértheti, hova telik a csapat ideje. Ez az információ felhasználható a csapat munkafolyamatának beállítására, biztosítva, hogy a lehető legproduktívabbak legyenek.

Kötelező funkciók egy időben és számlázó szoftver

Az idő- és számlázószoftver kiválasztásakor néhány kulcsfontosságú funkcióra kell ügyelnie annak biztosítására, hogy a szoftver jól illeszkedjen vállalkozása számára. Egy idő- és számlázószoftvernek ideális esetben a következő jellemzőkkel kell rendelkeznie:

Feladat kiosztás

Az idő- és számlázószoftvernek rendelkeznie kell egy feladat-hozzárendelési funkcióval, amellyel feladatokat oszthat ki csapattagjainak, és hozzáférést biztosíthat számukra a haladás nyomon követéséhez. A szoftvernek lehetővé kell tennie az egyes személyekhez rendelt feladatok megtekintését és az egyes feladatok előrehaladásának nyomon követését is.

Időkövetés – számlázható és nem számlázható órák

Minden óránkénti szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásnak időre és számlázó szoftverre van szüksége a számlázható és nem számlázható órák számának nyomon követéséhez. Lehetővé teszi számunkra, hogy pontosan kiszámlázzuk ügyfeleinknek a nyújtott szolgáltatásokat, és segít a vállalkozásoknak azonosítani azokat a területeket, ahol az alkalmazottak időt töltenek.

Számlázási jelentések

A számlázási jelentések elengedhetetlenek, amelyek lehetővé teszik a bevételek és kiadások nyomon követését. E funkció nélkül a vállalkozásoknak manuálisan kellene jelentéseket készíteniük, ami időigényes és hibás.

A számlázási jelentés funkció segít jelentéseket készíteni egy adott időszakra vonatkozóan, és tartalmazza az összes releváns információt, például a dátumot, időpontot, a számlázott összeget és a fizetési állapotot.

Számla generálása

A számlákat automatikusan generáló szoftverrel időt és fáradságot takaríthat meg. Ez a funkció megkönnyíti annak biztosítását, hogy megfelelően számlázza-e ügyfeleit.

Elérhetőség mobilról

Az idő- és számlázási szoftvereknek rendelkezniük kell mobil elérhetőséggel, hogy az elfoglalt szakemberek könnyen nyomon követhessék idejüket és számlázható óráikat. Életmentő lehet azok számára, akik gyakran az irodán kívül dolgoznak, és nem mindig férnek hozzá a számítógéphez.

Megfizethető árképzés

A megfelelő idő és számlázó szoftver megfizethető árstruktúrával és egy csomó releváns funkcióval rendelkezik. Az árképzésnek átláthatónak és rugalmasnak kell lennie, rejtett díjak és hosszú távú szerződések nélkül.

Fel kell ajánlani egy ingyenes próbaverziót, amely segít a potenciális vásárlóknak, hogy kipróbálhassák a vásárlás előtt, mindig megteszi a trükköt!

Jó ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat minősége azt tükrözi, hogy mennyire elkötelezettek ügyfeleik aggályainak meghallgatása iránt. Vásárlás előtt tájékozódjon az ügyfélszolgálatukról, és olvassa el a véleményeket, hogy megbizonyosodjon arról, járnak-e a dolgok!

Íme a legjobb idő- és számlázási szoftverek listája: –

Clockify Me

Mindent az egyben számlázó és nyomkövető eszközt keres? A vadászatnak itt vége! A Clockify egy kategóriájában legjobb idő- és számlázószoftver, amely lehetővé teszi a számlázható órák egyszerű nyomon követését, és zökkenőmentessé teszi a számlázási órák kiszámítását, miközben kizárja a nem számlázható órákat.

A Clockify minden funkciója a számlázási folyamat egyszerűsítésére szolgál. A munkaterhelés egyszerűsíthető projektek beállításával, nyomon követésével és számlák létrehozásával.

  Minden, amit tudnia kell Xbox Series X|S vásárlása előtt

Legyen Ön kisvállalkozás tulajdonos, startup vagy vállalkozás, ez az eszköz garantáltan megfelel az Ön igényeinek. Nem csak ez, hanem az ügyfelek jövedelmezőségével kapcsolatos értékes betekintési lehetőségekről is tájékozódhat.

A legjobb rész? A Clockify bárki számára teljesen ingyenes.

Zoho számla

A Zoho Invoice az egyik legjobb idő- és számlázási eszköz, amely segít felügyelni az egyes személyek vagy az egész csapat időbefektetését. Ez az eszköz drasztikusan optimalizálhatja a számlázási és nyomon követési folyamatot.

A Zoho Invoice a számla- és munkaidő-nyilvántartási számlázási eszközként jelent meg. Ezzel a szoftverrel feladatokat rendelhet csapatához, projekteket kezelhet és növelheti csapata termelékenységét. Strukturált munkafolyamatot hozhat létre a Zoho fejlett jelentési funkciójának segítségével.

Főleg kisvállalkozások által használt Zoho, a legjobb számlázási szoftver ingyenes.

Scoro

A Scoro úgy készült, hogy megfeleljen a vállalkozások igényeinek, hogy hatékonyan kezelje az időt és ésszerűsítse a számlákat. Könnyen használható és érthető a csapat minden tagja számára.

Ezenkívül automatikus generálási időkövetési jelentéseket biztosít a csapat minden tagja számára, heti és havi statisztikákat számlázási igényeihez, és jó áttekintést nyújt arról, hogy mely projektek használják fel a legtöbb erőforrást.

Az én óráim

Megfizethető díjakkal, intuitív felülettel és lenyűgöző funkciókkal a Myhours jól ismert bérszámfejtési nyomkövető eszközzé vált.

A Myhours lehetővé teszi csapata tevékenységeinek nyomon követését anélkül, hogy órákat töltene több eszközzel. Ezzel az eszközzel egy helyről kezelheti a teljes csapatát, és világos képet kaphat általános tevékenységükről.

Ezzel a számlázási és nyomkövető eszközzel jelentéseket készíthet az összes olyan projektről, amelyen az egyes ügyfelek számára dolgozott. Bepillantást nyerhet a csapattagok elérhetőségébe is, így tájékozott maradhat arról, hogy kihez forduljon, ha kiszervezi.

Ezzel az eszközzel növelheti az elszámoltathatóságot azáltal, hogy automatizált jelentéseket oszt meg ügyfeleivel, és ápolja velük a kapcsolatot.

Bill4time

A Bill4time úgy lett kialakítva, hogy segítsen Önnek abban, hogy teljes áttekintést kapjon a munkafolyamat teljes működéséről. A letisztult felhasználói felületnek köszönhetően a vállalkozások könnyedén használhatják irányítópultjukat, és fejlett elemzésekhez juthatnak hozzá.

A Bill4time lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással hozzáférjen minden adathoz, és nincs szükség eszközökre és táblázatokra. Valós idejű információkkal és fejlett KPI-kkel látja el, hogy lépést tartson vállalata teljesítményével. Ez az eszköz az ügynökségek szem előtt tartásával készült.

Ezzel a szoftverrel testreszabhatja és beállíthatja az ismétlődő számlákat, rögzítheti a kiadásokat és rendszerezheti azokat. A Bill4time három fizetős csomagot kínál: Time & Billing, Legal Pro és Legal Enterprise.

Toggl

A Toggl egy újabb költséghatékony időkövető és számlázó szoftver. Olyan vállalkozások kiszolgálására készült, amelyek szeretnének megbirkózni az ismétlődő folyamatokkal, figyelemmel kísérik az egyes tevékenységekbe fordított időt, és szervezett struktúrát szeretnének létrehozni a munkája során.

Ez a szoftver csökkenti az időkövetéssel és a számlázással kapcsolatos hétköznapi tevékenységgel töltött időt, zökkenőmentes munkafolyamatot biztosít a csapattagoknak az idő és a számlázás naplózásához, és lehetővé teszi, hogy intuitív és könnyen használható környezetben dolgozzon.

A Toggl segítségével időt takaríthat meg a munkaidő-nyilvántartások újbóli megadásával és a számlázással, csökkentheti az ellenőrzési időt és javíthatja a hatékonyságot. Ingyenes tervük, kezdőcsomagjuk, prémium csomagjuk és testreszabható tervük van.

Getcanopy

A Getcanopy egy nagyszerű számlázószoftver szolgáltatásalapú iparágak számára. Ez a fantasztikus eszköz azoknak a vállalkozásoknak való, amelyek nem szeretnek időt vesztegetni a munkafolyamatokra, és nem rendelkeznek központi rendszerrel a projekttel töltött idejük kezelésére.

A Getcanopy segítségével könnyen ellenőrizhető, hogy mindenki mennyi időt töltött az egyes projektekkel. Ezenkívül madártávlatból láthatja csapata fejlődését, és biztosíthatja, hogy mindenki kivegye a részét ezzel az eszközzel.

  Melyik a jobb e-kereskedelmi vállalkozásának bővítéséhez?

A Getcanopy másik nagyszerű tulajdonsága a használatra kész, testreszabott jelentései és számlázási sablonjai. A Getcanopy számos fizetős csomaggal és kiegészítővel rendelkezik néhány speciális funkció alapján, valamint egy ingyenes csomagot.

Nutcache

A Nutcache egy többfunkciós megoldás, amely útközben segíti a vállalatokat a projekt-költségvetésben, a költségkezelésben és a munkaidő-nyilvántartásban.

Ez a jól megtervezett szoftver könnyen konfigurálhatja az időkövetést, a számlázást és a számlaszámlázást, megtekintheti az ügyfele projektjére fordított tényleges időt, és pontos számlákat állíthat elő. Ezen kívül emlékeztetőket küldhet a lejárt számlákra és a fizetési késedelemre vonatkozó adatokra, és fogadhat kifizetéseket ezzel az eszközzel.

Az időkövetési és számlázási funkciókon kívül a Nutcache számos automatizálási funkciót és projektkövető eszközt is tartalmaz. Igényeitől és vállalkozásának méretétől függően választhat egyet ingyenes, profi és vállalati csomagjaik közül.

Beebole

A Beebole robusztus projektidő-követő eszközéről ismert, amelynek célja, hogy bármilyen méretű vállalkozást segítsen optimalizálni termelékenységét.

Állítsa be a projekteket a Beebolén, és töltse ki számlázható óráit bármikor, bárhonnan. Akár most is dolgozhat, és később kitöltheti a munkaidő-nyilvántartásokat a tárolt jelentéseik segítségével. A csapattagok megtekinthetik és frissíthetik időnaplójukat és csapathozzárendelésüket.

Replikon

A Replicon arra összpontosít, hogy csökkentse a munkaidő-nyilvántartási számlázás okozta stresszt. A számlázható órák teljes összege kéznél lesz, és lehetővé teszi a projekt előrehaladásának, költségvetésének és jövedelmezőségének nyomon követését egy helyen.

A Replicon egy megfizethető, hatékony és méretezhető megoldás, amely mindent megad, amire szüksége van egy időkövető és számlázó eszközzel, amely megkíméli Önt a felesleges fejfájástól és időtől.

A Replicon beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a projektbecslésektől a kiadások nyomon követésén át a részletes jelentésekig, amelyek megoszthatók és egy ügyfélportál is. Három fizetett tervük van, a projektmenedzsment eszköztől a professzionális szolgáltatás-automatizálási csomagig.

Időszámláló alkalmazás

Az Időszámlázás alkalmazás szervezett munkaterület létrehozásával javíthatja a munka minőségét. Csapata nyomon követheti az időt és a számlázást, miközben pingelgeti a felhasználókat a munkaidő valós idejű megadásához. Az intuitív irányítópultokkal a Timebilling szerepkör-alapú hozzáférést biztosít a csapattagokhoz. Azt is lehetővé teszi, hogy mindenki hozzáférjen és nyomon követhesse fejlődését bármikor, a világ bármely pontjáról.

Az időnaplók és számlák automatikusan generálódnak, ami azt jelenti, hogy nem kell több időt tölteni a számlázással. Minden időnaplót a privát felhőben tárolunk, így nincs rémálom az exportálásról vagy a biztonsági mentésről.

Következtetés

Bár a piacon rengeteg idő és számlázási szoftver áll rendelkezésre, csak néhányat tekintenek alkalmasnak az Ön vállalkozására. Az időkövető szoftver sokféle célra használható. Nyomon követheti a feladatokat és a számlázható órákat, nyomon követheti az alkalmazottak termelékenységét, és bérszámfejtést készíthet a legjobb idő- és számlázószoftverrel.

Ezenkívül jelentéseket kap arról, hogy csapata hogyan tölti idejét, így optimalizálhatja a hatékonyságot.

A fenti, jól feltárt, 11 eszközt tartalmazó listából szabadon kiválaszthatja azt, amelyik tökéletesnek tűnik vállalkozása számára. Eközben ne felejtse el ellenőrizni, hogy beszélnek-e!

Felfedezhet néhány legjobb számviteli szoftvert a kis- és nagyvállalkozások számára.