11. A legjobb értékesítési kereső szoftver az értékesítési potenciál növelésére

Az értékesítési potenciális ügyfeleket kereső szoftver lehetővé teszi, hogy ideális ügyfeleit megtalálja, megcélozza, és kapcsolatba léphessen velük – egy helyről. Ez egy olyan platform, amely lehetővé teszi a gyorsabb keresést, így nincs szükség a lapok és a különböző eszközök közötti váltásra. Pontos B2B kapcsolatfelvételi és vállalati adatokat szolgáltat, hogy hatékonyan és gyorsan elérje a kapcsolatot.

Az értékesítési kutatási szoftver a speciális eszközök széles skáláját öleli fel, amelyek mindegyike a kutatási folyamat meghatározott szakaszaira vagy feladataira van szabva. Ezek az eszközök használhatók önmagukban vagy több funkciót tartalmazó átfogó megoldások részeként.

Ezek az eszközök felbecsülhetetlen értékű eszközök az értékesítési csapatok számára, lehetővé téve számukra, hogy időt takarítsanak meg, javítsák a termelékenységet, és növeljék annak valószínűségét, hogy a potenciális ügyfeleket ügyfelekké alakítsák. Az eszközök lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy felgyorsítsák értékesítési ciklusaikat, bővítsék ügyfélkörüket, és tartós növekedést érjenek el a mai erős versenypiacon.

Ma megvitatjuk a legjobb értékesítési potenciális eszközöket, amelyek segítenek növelni az eladásokat és gyorsabban zárni az ügyleteket.

Miért fontos az értékesítési kutatás?

Az értékesítési lehetőségek felkutatása elengedhetetlen az értékesítők számára, mivel megkönnyíti a potenciális ügyfelek felkutatását, minősítését és rangsorolását. Ha jól csinálják, a folyamat segít a vállalkozásoknak kifejleszteni a potenciális potenciális ügyfeleket, és elnyerni ügyfeleik bizalmát.

Az értékesítési kutatás lehetővé teszi, hogy kapcsolatokat létesítsen potenciális ügyfelekkel, akiknek igényei összhangban vannak az Ön megoldásával, így nagyobb esélye van a sikerre.

Ezenkívül értékes betekintést nyújt a potenciális ügyfelek fájdalmas pontjaiba, és biztosítja, hogy kapcsolatba kerüljön olyan kapcsolatokkal, akik fogékonyak az Ön értékajánlatára. Az értékesítési potenciális ügyfelek rendkívül hatékonynak bizonyulnak az értelmes kapcsolatok kialakításában és az értékesítési eredmények optimalizálása terén.

Hogyan történik az értékesítési kutatás?

Az értékesítési lehetőségek felkutatása az értékesítési csatorna kezdeti lépéseként szolgál, amelynek célja, hogy a potenciális ügyfeleket a lendkeréken keresztül irányítsa, hogy végül bevételt termelő ügyfelekké váljanak.

A hatékony értékesítési kutatás magában foglalja a potenciális ügyfél iparágának, fájdalmas pontjainak és az Ön ajánlatához való alkalmasságának alapos kutatását. Különféle kommunikációs csatornák – köztük e-mail, telefon, közösségi média és SMS – igénybevételére is szükség van, hogy értékes betekintést nyújthassunk, amely ráveheti a potenciális ügyfeleket, hogy továbblépjenek az értékesítési útján.

A sikeres értékesítési lehetőségek felkutatásával meghatározhatja a jól illeszkedő ügyfeleket, akik valószínűleg pozitívan reagálnak, és nyitottak a találkozók ütemezésére, ezáltal növelve a konverzió esélyeit.

A következő technikák a hatékony értékesítési kutatások elvégzéséhez:

 • Határozza meg megcélzott ügyfelét egy megbízható és bevált ügyfélszemélyiség kialakításával
 • Találjon hatékony módszereket a megcélzott ügyfelek elérésére vagy a velük való kapcsolatfelvételre.
 • Melegítse fel a potenciális ügyfeleket az ajánlások kérésével vagy a közösségi médiában, e-mailben, telefonon stb.
 • Legyen kitartó az értékesítési stratégiája mellett.
 • Használjon értékesítési potenciális ügyfeleket az értékesítési folyamatok felgyorsításához és automatizálásához, lehetővé téve vállalkozása további terjeszkedését.

Miért van szükségük a vállalkozásoknak értékesítési kutatási szoftverre?

Az értékesítési potenciális ügyfelek szoftvere számos előnnyel jár, többek között:

 • Hatékonyan találja meg és azonosítsa a megfelelő potenciális ügyfeleket.
 • Értékes időt takaríthat meg a kézi feladatok automatizálásával.
 • Növelje az ügyfélszolgálatot személyre szabott és célzott tájékoztatással.
 • Növelje az értékesítés termelékenységét a nagy potenciállal rendelkező érdeklődők előtérbe helyezésével.
 • Automatizálja a leadgenerálási folyamatokat a következetes leadáramlás érdekében.
 • Javítsa a potenciális ügyfelek minőségét az adatközpontú betekintések segítségével.
 • Egyszerűsítse az értékesítési folyamatot a potenciális ügyfelek adatainak és kommunikációjának központosításával.
 • Erősítse meg az ügyfelek elkötelezettségét személyre szabott interakciókkal.

Az értékesítési kutatási szoftver ezen előnyei lehetővé teszik az értékesítési csapatok számára, hogy optimalizálják erőfeszítéseiket, maximalizálják a hatékonyságot, és jobb értékesítési eredményeket érjenek el.

LeedFeader

Leadfeeder egy helsinki székhelyű startup, amely a vevői szándékadatok fogalmának forradalmasítására törekszik. A vállalat elkötelezett amellett, hogy segítse a vállalkozásokat az akadályok leküzdésében a jó minőségű potenciális ügyfelek hatékony azonosítása és konvertálása során.

A Leadfeeder olyan megoldást kínál, amely segít a vállalkozásoknak értékes betekintést nyerni webhelyük látogatóiról, lehetővé téve számukra a prioritások meghatározását és a potenciális ügyfelek hatékonyabb megszólítását.

Jellemzők:

 • A Leadfeeder azonosítja és nyomon követi a webhelyét felkereső cégeket, értékes információkat nyújtva a potenciális potenciális ügyfelekről.
 • A platform részletes betekintést nyújt a webhelyét felkereső vállalatokba, beleértve az iparágat, a vállalat méretét, elhelyezkedését és egyebeket.
 • A Leadfeeder megadja a látogató cégek kulcsfontosságú döntéshozóinak elérhetőségeit, lehetővé téve az érintett személyek közvetlen elérését.
 • A Leadfeeder minden potenciális ügyfélhez pontszámot rendel az elköteleződési szintjük és a webhelyen tanúsított viselkedésük alapján, így segít a prioritások meghatározásában és a legígéretesebb potenciális ügyfelekre való összpontosításban.
 • Azonnali értesítéseket kaphat, amikor egy célvállalat felkeresi webhelyét, így azonnali lépéseket tehet, és azonnal kapcsolatba léphet a potenciális potenciális ügyfelekkel.
  Miért nem jelenik meg a Hotspot a PS4-en?

Ár:

A Leadfeeder ingyenes csomagot kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ingyenesen kezdjék el használni a platformot, és a fizetős csomag havi 199 eurótól kezdődik, évente számlázva.

Hubspot

HubSpot egy vezető bejövő marketing és értékesítési szoftver, amelyet arra terveztek, hogy lehetővé tegye a vállalkozások számára a látogatók vonzását, a leadek konvertálását és az ügyfelek bezárását. Felhőalapú platformként a HubSpot zökkenőmentes integrációt és hozzáférhetőséget kínál, biztosítva, hogy adatai valós időben szinkronizálva legyenek a csapatok és eszközök között.

Jellemzők:

 • A HubSpot teljes funkcionalitású CRM-je (Customer Relationship Management) központi központot biztosít az értékesítési folyamat és az ügyfélkapcsolatok kezeléséhez.
 • Értékesítési elkötelezettségi eszközei lehetővé teszik az értékesítési csapatok számára, hogy egyszerűsítsék megkeresési erőfeszítéseiket és javítsák a potenciális ügyfelekkel folytatott kommunikációt.
 • Ajánlatot és CPQ (Configure, Price, Quote) funkciót kínál, hogy segítse az értékesítési csapatokat, hogy gyorsan pontos árajánlatokat és javaslatokat készítsenek.
 • A HubSpot jelentéskészítési és elemzési funkciója értékes betekintést nyújt az értékesítési teljesítménybe, segít a mutatók nyomon követésében, az értékesítés hatékonyságának mérésében és az adatközpontú döntések meghozatalában.

A HubSpot ingyenes értékesítési CRM-eszközöket kínál az ügyletek gyorsabb lezárásához és az értékesítési folyamatok egyszerűsítéséhez. A fizetett tervek a következők: A Kezdő csomag havi 18 USD-tól, a Professional csomag havi 450 USD-tól kezdődik.

Leadfuze

LeadFuze egy átfogó szoftvermegoldás, amely forradalmasítja a potenciális ügyfelek generálását és az elérési folyamatokat. A LeadFuze segítségével a vállalkozások automatizálhatják a pontos leadlisták összeállításának fáradságos feladatát, és zökkenőmentesen integrálódhatnak a megkereső eszközökkel, hogy kapcsolatba lépjenek és kapcsolatba lépjenek az ellenőrzött értékesítési potenciális ügyfelekkel.

Jellemzők:

 • A LeadFuze automatizálja a lead generálást fejlett algoritmusok és adatforrások segítségével. Ezzel szükségtelenné válik a kézi vezetékkeresés, így időt és erőfeszítést takaríthat meg.
 • Szigorú ellenőrzési technikákat alkalmaz a vezető adatok pontosságának és érvényességének biztosítása érdekében. Ez segít elkerülni az erőforrások elavult vagy hibás információkra való pazarlását, így jó minőségű potenciális ügyfelekhez férhet hozzá.
 • A LeadFuze segítségével személyre szabott potenciális ügyfelek listákat hozhat létre olyan meghatározott kritériumok alapján, mint az iparág, a hely és a munkakör. Ez a testreszabás lehetővé teszi, hogy a megcélzott szegmensekre összpontosítson, és javítsa megkeresése relevanciáját és hatékonyságát.
 • A LeadFuze fejlett szűrési és szegmentálási lehetőségeket kínál a potenciális ügyfelek listájának finomításához. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy erőfeszítéseit a legrelevánsabb potenciális ügyfelekre összpontosítsa, így biztosítva, hogy elérése célzott és hatékony legyen.

A LeadFuze által biztosított tervek a következők: A KORLÁTLAN csomag havi 397 dollártól indul; a SCALING terv havi 147 dollártól kezdődik. EGYEDI terveket is biztosít.

Lusha

Lusha egy hatékony potenciális ügyfelek generáló platform, amely bármilyen méretű vállalkozás értékesítési képviselőinek, toborzási vezetőinek és marketingeseinek támogatására szolgál. A Lusha sokoldalú eszközöket kínál a különféle üzleti igények kielégítésére.

A platform lehetővé teszi, hogy elérje növekedési céljait azáltal, hogy elősegíti a hatékony elérést, és értelmes kapcsolatokat létesít a célközönségével.

Jellemzők:

 • A Lushával azonnali hozzáférést kap a potenciális ügyfelek pontos és ellenőrzött elérhetőségi adataihoz. A Lusha lekéri a kapcsolattartási adatokat, például telefonszámokat, e-mail-címeket és közösségimédia-profilokat, így időt és erőfeszítést takarít meg a kézi keresés és ellenőrzés során.
 • Speciális keresési lehetőségeket kínál, amelyek segítségével szűrheti és finomíthatja a potenciális ügyfelek keresését meghatározott kritériumok alapján, mint például a munkakör, az iparág, a hely és egyebek.
 • A platform értékes betekintést nyújt a potenciális ügyfelekbe, beleértve a munkakörüket, a cégadatokat és a szakmai profilokat.
 • Zökkenőmentesen integrálható a népszerű CRM-platformokkal és más eszközökkel, így könnyen beépíthető a meglévő munkafolyamatba.

A Lusha egy ingyenes verziót kínál, amely lehetővé teszi a platform funkcióinak tesztelését. A fizetős csomagok a Pro-csomag, melynek ára felhasználónként évente 580 USD, és a Premium csomag, amelynek éves ára felhasználónként 1020 USD.

Mixmax

Mixmax egy fejlett értékesítési elkötelezettségi platform, amely felhatalmazza a bevételi csapatokat arra, hogy maximalizálják termelékenységüket, és kevesebb erőforrással többet érjenek el. A platform a beágyazott mesterséges intelligencia erejét hasznosítja az értékesítési tartalom létrehozásának egyszerűsítésére.

Ez a mesterséges intelligencia által vezérelt funkció lehetővé teszi az értékesítési csapatok számára, hogy minden eddiginél hatékonyabban állítsanak elő lenyűgöző értékesítési anyagokat.

  Sérült videofájljai vannak? Próbálja ki ezt a 11 videójavító szoftvert a helyreállításhoz

Jellemzők:

 • A Mixmax részletes nyomon követési és elemzési lehetőségeket biztosít, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy betekintést nyerjenek az e-mailek megnyitási arányába, a linkekre leadott kattintásokba és a mellékletek nézetébe.
 • A Mixmax számos elköteleződést fokozó funkciót tartalmaz, például kódrészleteket, többszörös aláírásokat, Giphy-integrációt animált GIF-ek hozzáadásához és egyéni márkaépítési lehetőségeket.
 • A Mixmax lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy újrafelhasználható üzenetsablonokat hozzanak létre és mentsenek el, egyszerűsítve az ismétlődő feladatokat és biztosítva a következetes üzenetküldést az értékesítési csapaton belül.
 • A Mixmax leegyszerűsíti az értekezletek ütemezését azáltal, hogy zökkenőmentes naptárintegrációt kínál. Ez a funkció kiküszöböli az oda-vissza koordinációt, és javítja a találkozók ütemezésének általános hatékonyságát.

A Mixmax ingyenes csomagot kínál olyan alapvető funkciókkal, mint a címzettenkénti nyitott követés és a nyomon követett e-mailek küldésének lehetősége. Emellett évente számlázott fizetős csomagokat is kínál, amelyek 29 USD/felhasználó/havi ártól kezdődnek az SMB-k esetében, 49 USD/felhasználó/havi Growth-csomag, 69 USD/felhasználó/havi Growth + Salesforce, valamint egyéni árazás az Enterprise esetében.

Growbot

Growbotok egy rendkívül hatékony értékesítési kutatási szoftver, amelyet arra terveztek, hogy segítse a vállalkozásokat a potenciális ügyfelek generálásában és értékesítési folyamataik automatizálásában. A Growbots átfogó szolgáltatáscsomagjával, beleértve a lead generálási képességeket, az e-mail automatizálást és a fejlett analitikát, lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy racionalizálják értékesítési munkafolyamataikat és jobb eredményeket érjenek el.

Jellemzők:

 • A Growbots lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kiváló minőségű leadeket azonosítsanak és generáljanak fejlett célzási és adatvezérelt algoritmusok révén.
 • A Growbots segítségével a felhasználók automatizálhatják e-mail-elérésüket, így időt takaríthatnak meg és biztosítják a következetes kommunikációt a potenciális ügyfelekkel.
 • A szoftver lehetővé teszi a személyre szabott és célzott e-mail kampányokat, beleértve a nyomon követést és a csepegtető sorozatokat, a potenciális ügyfelek támogatása és az elkötelezettség növelése érdekében.
 • A Growbots mélyreható elemzési és jelentési képességeket biztosít, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy mérjék értékesítési erőfeszítéseik hatékonyságát.
 • A Growbots értékesítési intelligencia funkciója adatokat szolgáltat a potenciális ügyfelek viselkedéséről, a vállalat részleteiről és a közösségi profilokról, lehetővé téve az értékesítési csapatok számára, hogy személyre szabják kapcsolataikat, és tájékozottabb beszélgetéseket folytassanak.

A Growbots hét napig ingyenes próbaverziót kínál. Fizetett csomagjainak ára havi 49 dollártól kezdődik az alapcsomag esetében, havi 199 dollár a Pro-terv esetében és az egyéni áras vállalati csomag esetében.

Jelek

Jelek egy fejlett, mesterséges intelligencia által vezérelt platform, amely segíti a vállalatokat a webhelylátogatók minősítésében az illeszkedés, viselkedés és szándék alapján.

A jelek kifinomult mesterséges intelligencia-algoritmusokat használnak a releváns vállalati információk összegyűjtésére és összegyűjtésére, amikor a látogatók felkeresik webhelyét. Ezeket az adatokat azután elemzik annak megállapítására, hogy a látogató cég megfelel-e az Ön ideális ügyfélprofiljának.

Jellemzők:

 • A jelek zökkenőmentesen integrálódnak a CRM-rendszerbe, automatikusan szinkronizálva a leadeket, kapcsolatokat és fiókokat. Ez az integráció biztosítja, hogy a CRM naprakész maradjon a Signals által rögzített legfrissebb információkkal.
 • Lehetővé teszi, hogy potenciális ügyfeleket és kapcsolattartókat közvetlenül a CRM-ből regisztráljon kampányaiba. A kapcsolattartók kampányokba való felvételével automatizálhatja a személyre szabott és célzott megkereséseket, és a potenciális ügyfeleket viselkedésük és elköteleződésük alapján táplálhatja.
 • A platform támogatja a fiókalapú marketingstratégiákat azáltal, hogy betekintést nyújt az ideális ügyfélprofilnak megfelelő vállalatokba. Lehetővé teszi a célfiókok és a hozzájuk tartozó kapcsolattartók azonosítását, személyre szabott kampányok létrehozását, valamint a legfontosabb érdekelt felekkel való kapcsolatfelvételt.
 • A jelek mesterséges intelligencia-algoritmusokat alkalmaznak a látogatók viselkedésének és szándékának elemzésére. Segít a potenciális ügyfelek minősítésében a vállalkozásának való megfelelőségük alapján. A platform azonosítja a nagy potenciállal rendelkező vezetőket, és hozzárendeli a lead pontszámaikat, lehetővé téve az értékesítési csapat számára, hogy prioritást állítson fel erőfeszítéseiken, és azokra a leadekre összpontosítson, amelyeknél a legnagyobb a konverzió valószínűsége.

A Signals csapattervének ára 599 USD/hó, a vállalati terv ára 1199 USD/hó, a Premium csomag pedig egyedi árat kínál.

Linkdin Sales Navigator

LinkedIn értékesítési navigátor egy fizetős előfizetéses szolgáltatás, amely lehetővé teszi az értékesítési szakemberek számára, hogy megfelelő potenciális ügyfeleket találjanak és kapcsolatba léphessenek velük, kapcsolatokat építsenek ki és tartsanak fenn a vevőkkel, valamint kihasználják a LinkedIn adatait, betekintést és eszközeit.

Egyének és csapatok számára egyaránt elérhető, és továbbfejlesztett keresési lehetőségeket, nagyobb rálátást biztosít a kiterjesztett hálózatokra, valamint személyre szabott algoritmusokat kínál.

Jellemzők:

 • Vállalat követői: Jelenítse meg azokat a potenciális érdeklődőket, akik már követik cégét, jelezve érdeklődésüket a márka iránt.
 • Legutóbbi poszterek: Fedezze fel azokat a potenciális ügyfeleket, akik az elmúlt hónapban posztoltak a LinkedIn-en, lehetővé téve a célzott elköteleződést.
 • Híremlítések: Azonosítsa a hírcikkekben említett potenciális ügyfeleket, így tájékozott maradhat, és kihasználhatja a releváns frissítéseket.
 • Állásmódosítások: Találja meg azokat a potenciális ügyfeleket, akik nemrégiben váltottak állást, és ezzel értelmes kapcsolatfelvételi lehetőségeket kínálnak.
 • Közös kapcsolatok: Azonosítsa a kapcsolatokat megosztott kapcsolatokkal, megkönnyítve a meleg bemutatkozást és elősegítve a kapcsolatokat.
  Hogyan rúgja ki az embereket a Wi-Fi hálózatból

A LinkedIn Sales Navigator három árazási tervet kínál, az egyiket egyéni, a másikat pedig csoportos használatra: Alap: 99,99 USD felhasználónként havonta, Advanced: 159,99 USD felhasználónként havonta és Advanced Plus: e-mailes megkeresés esetén érhető el.

Bitrix24

Bitrix24 egy átfogó platform, amely képessé teszi a vállalkozásokat az ügyfélkeresési folyamat automatizálására, áthelyezve a hangsúlyt az aktív ügyfelek kereséséről a potenciális ügyfelek vállalkozásához való vonzására. A Bitrix24 segítségével több leadet generálhat, és növelheti az ügyletek lezárását a különféle funkciók és funkciók révén.

Jellemzők:

 • Segít a vállalkozásoknak potenciális ügyfeleket szerezni a közösségi média csatornáiról és az egyéni céloldalakról.
 • A platformon több mint 35 értékesítési és marketingeszköz található.
 • Segít a vállalkozásoknak hatékony e-mail marketing kampányok létrehozásában.
 • A Bitrix24 további kulcsfontosságú funkciói a leadek automatikus elosztása és az egyéni munkafolyamatok létrehozása.
 • A Bitrix24 öt árazási tervvel rendelkezik, amelyek különféle üzleti igényeket szolgálnak ki: ingyenes csomag, alap: havi 49 USD öt felhasználó számára, standard: 99 USD havonta 50 felhasználó számára, professzionális: 199 USD havonta 100 felhasználó esetén és Enterprise: 799 USD havonta 250 felhasználó számára felhasználókat.

  Ringover

  Ringover a Cadence nevű értékesítési felderítő eszközt kínálja, amelyet az értékesítési csapatok építettek az értékesítési csapatok számára az új ügyfelek keresésének teljes folyamatának egyszerűsítése érdekében. Ez a megoldás időt takarít meg azáltal, hogy automatizálja a folyamatokat, és végigvezeti az ügynököket a feladataikon, kiemelve, hogy mit kell tenni a potenciális ügyfelek átalakítása érdekében.

  Jellemzők:

  • Automatizálja az időigényes feladatokat, lehetővé téve az értékesítési csapatoknak, hogy a potenciális ügyfelek bevonására összpontosítsanak.
  • Automatizálja az olyan folyamatokat, mint például az adatbevitel, a potenciális ügyfelek priorizálása és a nyomon követési emlékeztetők, így értékes időt takarít meg és javítja a hatékonyságot.
  • A Cadence végigvezeti az értékesítési ügynököket feladataikon, világos ütemtervet adva arról, hogy mit kell tenni a potenciális ügyfelek átalakítása érdekében.
  • Kiemeli a szükséges lépéseket, mint például a hívások kezdeményezése, e-mailek küldése vagy a nyomon követések ütemezése, biztosítva, hogy minden fontos műveletet észrevegyenek. Ez a funkció segít az értékesítési ügynököknek, hogy erőfeszítéseiket a nagy potenciállal rendelkező ügyfelekre összpontosítsák, növelve a sikeres konverziók esélyét.
  • Nyomon követi a potenciális ügyfelek elkötelezettségét, betekintést nyújtva az értékesítési anyagokkal való interakcióikba, például e-mailekbe, hívásokba vagy webhelylátogatásokba. Ez a funkció lehetővé teszi az értékesítési csapatok számára, hogy felmérjék a potenciális ügyfelek érdeklődését, és az elköteleződési adatok alapján személyre szabják megközelítésüket.

  A platform ára felhasználónként havi 21 dollártól kezdődik a SMART csomag esetében, a BUSINESS ára felhasználónként havonta 44 dollár, az ADVANCED csomag ára pedig felhasználónként havi 54 dollár.

  Apollo

  Az Apollo egy adatvezérelt elkötelezettségi platform, amely segít az értékesítési képviselőknek azonosítani az értékesítési lehetőségeket, és javítani a potenciális ügyfelekkel folytatott beszélgetéseik minőségét. A szoftver segít az értékesítési csapatnak vagy a kisvállalkozások tulajdonosainak mélyreható megszólításban, pontosan megcélozni a potenciális ügyfeleket, elérni őket, és gyorsan és nagy mértékben bevonni őket.

  Jellemzők:

  • Értékesítési intelligencia platformja lehetővé teszi több mint 70 millió vállalatnál több mint 265 millió kapcsolat keresését, bevonását és konvertálását.
  • Az Apollo Chrome Extension bárhol működik, ahol csak szeretné; a LinkedInben, a Gmailben, a Google Naptárban vagy a cég webhelyén, hogy gyorsan és egyszerűen megtalálja az e-maileket és a számokat.
  • A platform segíti a mélyreható elérést azáltal, hogy lehetővé teszi üzeneteinek széles körű személyre szabását.
  • Az Apollo.io értékesítési szakértői szoftverével pontosan megcélozhatja a potenciális ügyfeleket olyan szűrők használatával, mint a munkakör, az iparág, a hely, a vállalat mérete stb.

  Az Apollo.io a felhasználók számától és a szolgáltatásoktól függően eltérő díjszabással rendelkezik. Az Apollo.io ára felhasználónként havonta 39 dollártól kezdődik az alapcsomag esetében, felhasználónként havonta 79,00 dollártól professzionális csomag esetén, és 79 dollártól a szervezeti terv esetében.

  Végső szavak

  Napjaink versenyképes üzleti környezetében a megbízható értékesítési kutatási rendszer elengedhetetlen a növekedés előmozdításához és a versenytársak előtt maradáshoz. Az értékesítési kutatási rendszer használatával a vállalkozások racionalizálhatják potenciális ügyfelek generálására irányuló erőfeszítéseiket, időt és erőforrásokat takaríthatnak meg, amelyeket átirányíthatnak a potenciális ügyfelekkel való értelmes interakciókra.

  Ezek a rendszerek értékes betekintést és pontos kapcsolattartási információkat nyújtanak, lehetővé téve az értékesítési képviselők számára, hogy személyre szabják elérési stratégiáikat és üzeneteiket a maximális hatás érdekében.

  Felfedezheti a legjobb értékesítési mesterséges intelligencia eszközöket is, amelyekkel az egekbe emelheti bevételeit.