10 Shopify dropshipping alkalmazás az e-kereskedelmi üzlet bővítéséhez

A dropshipping alkalmazások nagyban megkönnyítik az e-kereskedelmi üzletek működtetését, mivel csökkentik az elavult készletek karbantartásának terhét.

Tudom, milyen érzés, amikor annyi időt fordít a Shopify-üzletek létrehozására, a termékek kutatására, egy nyertes termék kiválasztására, a hirdetési kampányok létrehozására, majd NULLA értékesítésre!

Nem te vagy az egyetlen, aki megragadt ebben a körforgásban. Sok új Shopify-eladó küzd azért, hogy folyamatos eladásokat generáljon online áruházában – és végül kilép.

Annak érdekében, hogy ez Önnel ne fordulhasson elő, megosztom a legjobb Shopify dropshipping alkalmazások listáját, amelyek sokkal könnyebbé teszik az életét, és segítenek egyenletes értékesítések és nyereségek generálásában.

Ezek a kötelező Shopify-alkalmazások az Ön online áruházához elvezetik Önt az online értékesítésért való küzdelemtől az online áruház virágzásának felé. Vessen egy pillantást a listára, és olvasson tovább, hogy részletesebben megtudja az egyes alkalmazásokról.

Dropshipping és előnyei

A dropshipping olyan üzleti modell, amelyben Önnek (a vállalkozás tulajdonosának) nem kell készletet tartania, mint egy hagyományos vállalkozásnak. A vásárló eljön az Ön online áruházába, és leadja a rendelést. Te gyűjtöd a pénzt💰. Az Ön beszállítója közvetlenül a vevőnek szállítja🚚 a terméket az Ön nevében.

Ön egyszerűen közvetítő a vevő és a szállító között.

A dropshippereknek nem kell tárolniuk a termékeket vagy tömegesen kell rendelniük. A szállító a termékeket a megrendelés szerint szállítja ki. Az Ön Shopify áruháza egyszerűen megkönnyíti ezt a folyamatot.

Ennek az üzleti modellnek a megvalósításához olyan dropshipping platformra van szüksége, mint a Shopify.

A különféle Shopify dropshipping alkalmazások segítségével zökkenőmentesen kapcsolódhat ügyfelei és beszállítói között. Ezeknek az alkalmazásoknak a legjobb előnyei a következők:

 • Keressen legkelendőbb termékeket több ezer beszállítótól szerte a világon.
 • Automatikusan adjon hozzá termékeket Shopify áruházához, és szükség esetén frissítse a cikk árát és készletét.
 • Kezelje hatékonyan ellátási láncát, és tartsa be az értékesítést.

Ezek az alkalmazások kulcsfontosságúak az Ön e-kereskedelmi vállalkozása számára; így ki kell választani a megfelelőt. A nem megfelelő Shopify dropshipping alkalmazás késedelmes kiszállításhoz, következetlen kommunikációhoz és vásárlói visszaterheléshez vezethet.

Ez nemcsak az Ön nyereségének, hanem üzlete hírnevének is árt.

Tehát vessünk egy pillantást a kötelező Shopify-alkalmazások listájára a dropshippinghez, amelyek segítségével állandó nyereséget érhet el gond nélkül.

DSers

Ha az AliExpress-szel szállít, DSers a Shopify dropshipping alkalmazás, amellyel zökkenőmentesen importálhatja, kezelheti és értékesítheti termékeit. Végül is hivatalosan is partneri viszonyt kötöttek az AliExpressszel.

A DSers automatizálja a termékkel és a készlettel kapcsolatos folyamatokat, leegyszerűsíti az ismétlődő feladatokat, és lehetővé teszi, hogy egyetlen kattintással több száz terméket szerezzen be. A DSersen keresztül több száz felkapott terméket találhat, és egyszerűen importálhatja őket üzletébe.

Kereshet jobb vagy olcsóbb beszállítókat is a régi beszállítók helyettesítésére. Mivel a DSers az AliExpress hivatalos partnere, hozzáférést kap a legjobb beszállítókhoz a megrendelések számának korlátozása nélkül.

A DSers egyik hátránya, hogy csak az AliExpressre összpontosít. Tehát, ha az AliExpress alternatívájaként működő online vásárlási webhelyek bármelyikét szeretné használni, a DSers nem az Ön számára való.

Főbb jellemzők 😍

 • Egy fiókhoz legfeljebb három Shopify üzletet adhat hozzá.
 • Alapvető térképező és nyomkövető rendszer.
 • Lehetővé teszi az eladók számára, hogy termékcsomagot hozzanak létre ugyanazon vagy különböző AliExpress beszállítóktól, hogy új vonzó rendeléseket, kedvezményeket és csökkentett árakat hozzanak létre a vásárlók számára.
 • Felhasználói vélemények⭐: 5/5 (18 ezer vélemény)
  Hogyan használjuk és hozzuk ki a legtöbbet belőle?

Árazás 💵

14 napos ingyenes próbaverziót kap bármelyik tervükhöz – Basic, Advanced és Pro. Az alapcsomag ingyenesen telepíthető, és akár 3 Shopify áruházat és akár 3000 terméket is kezelhet.

👉Töltsd le az alkalmazást: DSers – AliExpress Dropshipping

Spocket

A dropshipping birodalma felépítéséhez a legjobb beszállítók kiváló minőségű termékeire van szüksége. A Spocket segítségével felfedezheti és szállíthatja a legjobb termékeket több ezer dropshipping szállítótól a világ minden tájáról.

A Spocket beszállítóit alaposan átvizsgálják, és legalább 25%-os árrést kínálnak, valamint gyors amerikai szállítást. Ha a dropshipping üzlete egyesült államokbeli és EU-beli ügyfeleket szolgál ki, akkor a Spocket az egyik legjobb Shopify-alkalmazás az eladások növelésére.

A legtöbb Spocket beszállító székhelye az Egyesült Államokban és Európában található, de a beszállítók széles választéka is megtalálható szerte a világon. A Spocket hivatalos partneri kapcsolatban áll az AliExpressszel és az Alibabával, így a rendelések teljesítése zökkenőmentes és gyors.

Főbb jellemzők 😍

 • A legjobb AliExpress alternatíva, ha főként az Egyesült Államokba és Európába szállít.
 • Keressen termékeket bármely webhelyről a fordított képkereséssel.
 • Működik az Alibaba, a DHgate, az AliExpress, a CJdropshipping, a Zendrop és más szolgáltatásokkal.
 • Felhasználói vélemények⭐: 4,7/5 (4,2 ezer vélemény)

Árazás 💵

Kapsz egy INGYENES Spocket verziót 7M+ termékkatalógussal. 24 órás e-mail/chat/telefon támogatást is kap. Az ingyenes csomaggal azonban korlátozott számú rendelése van, és nincs fordított képkeresési funkciója.

👉Töltsd le az alkalmazást: Spocket – USA és EU dropshipping

Trendsi

Ha divattal kapcsolatos termékeket árul Shopify áruházában, Trendsi az Ön egyablakos ellátási láncának megoldása. A Trendsi kiválogatja, becsomagolja és közvetlenül az Ön ügyfeleihez szállítja az Ön márkás számlájával – 2–10 napon belül.

A Trendsi-t azért hozták létre, hogy egy agilis ellátási lánc segítségével segítse a divatcégek növekedését és fennmaradását. Ezzel a Shopify dropshipping alkalmazással dönthet úgy, hogy dropship-et szeretne szállítani, nagykereskedelmi csomagot nyit, vagy saját exkluzív dizájnokat készíthet alacsony MOQ-val (minimális rendelési mennyiség).

A Trendsinek Los Angelesben van egy teljesítési központja, ami gyorsabb szállítást jelent az Egyesült Államok egész területén. Hihetetlen életstílusfotókat készítenek részletes termékleírások kíséretében, és mindez egyetlen kattintással szinkronizálható Shopify áruházaddal.

Főbb jellemzők 😍

 • A testreszabott csomagolás, a márkás számlák és a saját címkézés lehetővé teszi saját márka kialakítását.
 • Élő értékesítési központ Los Angelesben, vagy béreljen fel egy élő értékesítési házigazdát, hogy vállalkozását a következő szintre emelje.
 • Nyitott csomagolás és saját tervezésű gyártási lehetőségek.
 • Felhasználói vélemények⭐: 4,9/5 (2,5 ezer vélemény)

Árazás 💵

A Trendsi ingyenesen használható. Az eladóknak azonban ki kell fizetniük a termék- és szállítási díjat, mielőtt a Trendsi teljesíti a megrendeléseket.

👉Töltsd le az alkalmazást: Trendsi – Fashion Dropshipping

Ali parancsol

Ha automatizált teljesítési megoldást keres dropshipping üzletéhez, akkor mindenképp nézze meg Ali parancsol készítette: FireApps. Ezzel a Shopify dropshipping alkalmazással több rendelést adhat le és teljesíthet néhány kattintással, így időt szabadíthat fel marketingre és vállalkozása bővítésére.

Az Ali Orders hivatalosan együttműködik a Shopify-val és az AliExpress-szel, hogy lehetővé tegye a termékek megtalálását és importálását közvetlenül az üzletébe – egyetlen kattintással. Ez az alkalmazás felhasználóbarát, és leegyszerűsíti a teljes AliExpress rendelési folyamatot.

Az alkalmazás a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre álló dedikált támogatási csapattal rendelkezik, és népszerű az Ali Orders felhasználói körében gyors válaszai és problémamegoldó képességei miatt. Az alkalmazás könnyen beállítható, és értékes betekintést nyújt az üzletek teljesítményébe az értékesítés optimalizálása érdekében.

Főbb jellemzők 😍

 • Zökkenőmentes migráció a DSers, Zendrop, Oberlo kínálatából.
 • Az alkalmazás automatikusan nyomon követi a beszállítók készletét és árait, és automatikusan frissíti a raktárkészletet és az árakat az üzletben.
 • Termékimportálás egy kattintással AliExpress és Temu termékekkel
 • Felhasználói vélemények⭐: 4,9/5 (1,8 ezer vélemény)
  Hogyan működik a kapszulázás a hálózatépítésben?

Árazás 💵

Az Ali Orders ingyenes és fizetős csomagokkal is rendelkezik. Az INGYENES előfizetéssel minden hónapban megkapja az alapvető automatizált árképzési szabályokat, az AliExpress termékelemzést, valamint a korlátozott termékimportálást és -teljesítést.

👉Töltsd le az alkalmazást: AO – AliExpress Dropshipping

Zendrop

Zendrop a következő szintre emelheti dropshipping üzletét a gyorsított szállítással, az egyesült államokbeli teljesítési központokkal, a saját címkézéssel, az automatizált dropshippinggel és még sok mással – minimális rendelési követelmények nélkül.

Prémium csomagjaikkal a Zendrop még azt is lehetővé teszi a dropshipperek számára, hogy egyedi „Köszönöm” kártyákat készítsenek ügyfelei számára. A műszerfal rendkívül tiszta és kezdőbarát, a Zendrop piacterén pedig több mint 1 millió termék importálható és értékesíthető.

A dropshipperek hozzáférhetnek a Zendrop Akadémiájához is, ahol összegyűjtötték azokat a legjobb tippeket, trükköket és gyakorlatokat, amelyeket a dropshipperek használhatnak vállalkozásuk bővítésére.

Főbb jellemzők 😍

 • A Zendrop lehetővé teszi, hogy előfizetési dobozokat hozzon létre a Shopify áruházban, hogy ismétlődő bevételt szerezzen az előfizetésekből.
 • A nagy volumenű eladók személyre szabott élményt és teljes elkötelezett csapatot kapnak vállalkozásukhoz.
 • Kezdőbarát és letisztult felhasználói felület
 • Felhasználói vélemények⭐: 4,7/5 (6,2 ezer vélemény)

Árazás 💵

A Zendrop ingyenes és fizetős csomagokkal is rendelkezik. Az INGYENES csomag lehetővé teszi több mint 1 millió termék elérését, korlátlan importálást a Shopify áruházba, és akár 24 órás támogatást is.

👉Töltsd le az alkalmazást: Zendrop – Dropshipping és POD

Dropshipman

Dropshipman az ázsiai ellátási lánc és a professzionális szoftvertechnológia erőteljes ötvözete. Az alkalmazás megkönnyíti a dropshipping automatizálását egy kattintásos termékimporttal, automatikus ár- és készletszinkronizálással, a megrendelések automatikus teljesítésével és még sok mással.

A Dropshipman akár 30 olcsó szállítási módot kínál. Garantált termékszállítást biztosítanak a legtöbb területre 7-15 napon belül. Képzett szakembereik kiszállítás előtt ellenőrzik a termék minőségét, és még a kiszállítás állapotáról is tájékoztatják vásárlóikat.

Főbb jellemzők 😍

 • Egyedi csomagolás és design a saját márka felépítéséhez.
 • Zökkenőmentesen integrálható a Parcel Panel, a WillDesk, a SEOAnt, az EcomSend és a Trustoo szolgáltatásokkal, így kezelheti a csomagkövetést, az ügyfélszolgálatot és a marketinget.
 • Elkötelezett csapatuk forrásokat keres, és nyerő termékeket javasol Önnek, ha túl elfoglalt vagy!
 • Felhasználói vélemények⭐: 4,9/5 (1,4 ezer vélemény)

Árazás 💵

A Dropshipman ingyenes csomagot és 7 napos ingyenes próbaverziót kínál fizetős csomagjaihoz. Az ingyenes csomag napi 3 beszerzési kérelmet, DSM-termékimportálást (3 naponta), korlátlan rendelés teljesítést és 24 órás ügyfélszolgálatot biztosít.

👉Töltsd le az alkalmazást: Dropshipman: Dropshipping és POD

CJDropshipping

Ha ingyenes Shopify dropshipping alkalmazást keres az összes prémium funkcióval, ne keressen tovább CJDropshipping. Az alkalmazás több millió beszállítóval köti össze Önt, akik gyári áron kínálnak sokféle terméket.

A CJDropshipping segítségével egy kattintással importálhat termékeket az olyan webhelyekről, mint a 1688, a Taobao és az AliExpress az üzleteibe a Google bővítményen keresztül. Az alkalmazás automatikusan nyomon követi és szinkronizálja a megrendelés részleteit, és gyorsított teljesítési szolgáltatásokat is kínál.

Ügyfelei 3-10 napon belül megkapják termékeiket a CJDropshipping hatékony helyi raktári szállítási szolgáltatásával. Barkács-csomagolt termékek kombinációját is kínálják, így több profitra tehet szert.

Főbb jellemzők 😍

 • A termékek mellett akár termékismertetőket is importálhat üzletébe.
 • A CJDropshipping amerikai raktárakkal rendelkezik a megrendelések gyorsabb teljesítése érdekében
 • Nincs beállítási díj, nincs tárolási díj, nincs havi díj és nincs minimális rendelés
 • Felhasználói vélemények⭐: 4,9/5 (4,7 ezer vélemény)

Árazás 💵

A CJDropshipping telepítése ingyenes, de ennek megfelelően az eladót terhelik a termék és egyéb szolgáltatási díjak.

  13 legjobb videóháttér-eltávolító eszköz a hibátlan felvételekhez

👉Töltsd le az alkalmazást: CJDropshipping

EPROLO

EPROLO egy örökké ingyenes dropshipping platform, amely termékbeszerzést, rendelések teljesítését, márkaépítést, készletkezelést és egyebeket biztosít a Print On Demand (POD) e-kereskedelmi vállalkozások számára.

Ez az ingyenes dropshipping Shopify alkalmazás lehetővé teszi több millió dropshipping termék elérését az EPROLO platform 107 résében. A cég az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Kínában rendelkezik raktárakkal, így biztos lehet benne, hogy tudnak nyomtatni és szállítani az ügyfeleknek a világ minden tájáról.

Az EPROLO Print on Demand esetében az átlagos szállítási idő 5-15 nap. Még egyedi termékeket is szállítanak Önnek. Ennek az ingyenes dropshipping platformnak a használatával kiváló minőségű fehér címkés termékeket találhat, és egyedi terveket készíthet.

Főbb jellemzők 😍

 • A legjobb Shopify dropshipping alkalmazás igény szerinti nyomtatással foglalkozó vállalkozások számára.
 • Elkötelezett csapat a termékek testreszabására az Ön igényei szerint.
 • Az EPROLO az Ön dropshipping beszerzési ügynökeként működik, hogy kapcsolatba lépjen a legnagyobb e-kereskedelmi piacterekkel, és az Ön nevében vásároljon.
 • Felhasználói vélemények⭐: 4,8/5 (1,4 ezer vélemény)

Árazás 💵

Az EPROLO ingyenesen telepíthető. A junior branding szolgáltatásokért és a senior branding szolgáltatásokért azonban egyszeri díjat számítanak fel.

👉Töltsd le az alkalmazást: EPROLO – Dropshipping és márkaépítés

Syncee

Fedezze fel a több millió nyertes terméket kedvenc résében a Syncee piactér. Beszállítóik főként az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Európában és Kanadában találhatók. Tehát a Syncee garantálja a gyors szállítást az egész világon.

A Syncee automatizálja a termékfeltöltéseket, frissítéseket és a rendelések szinkronizálását, hogy időt takarítson meg. Néhány kattintással akár termékeket is importálhat üzletébe. Több mint 12 000 megbízható márka közül választhat egyedi dropshipping termékeket.

A Syncee az Alibaba hivatalos dropshipping technológiai partnere, igazi B2B dropshipping megoldást kínálva. Tehát a Syncee-vel több mint 40 termékkategóriát és komplett dropshipping megoldást kap.

Főbb jellemzők 😍

 • Kezelje a termékeket tömegesen vagy egyedileg, és kapjon mély beszállítói kedvezményeket.
 • Automatikus termékfeltöltés, frissítés és rendelésszinkronizálás.
 • Egy kattintással importálhatja a terméket közvetlenül az üzletébe
 • Felhasználói vélemények⭐: 4,7/5 (1,2 ezer vélemény)

Árazás 💵

A Syncee ingyenes csomagot kínál több mint 6 millió termékhez és beszállítóhoz az Egyesült Államokból, Kaliforniából, EU-ból, Egyesült Királyságból, AU-ból stb. Dinamikus árbeállításokat és ingyenes ügyfélszolgálatot is kap, a hét minden napján, 24 órában.

👉Töltsd le az alkalmazást: Syncee – Globális Dropshipping

AutoDS

Az egyik legnépszerűbb és legátfogóbb dropshipping megoldás a Shopify eladói számára, AutoDS lehetővé teszi, hogy termékeket találjon, importáljon és teljesítsen rendeléseket több mint 99 globális dropshipping szállítótól.

Hatalmas beszállítói hálózatának köszönhetően az AutoDS több mint 500 millió termékhez biztosít hozzáférést, és több száz termék importálását teszi lehetővé egyetlen kattintással. Nincs szükség a termékoldalak, a készlet vagy a termékárak manuális frissítésére; Az AutoDS mindent megtesz helyetted.

Az AutoDS TikTok hirdetési kémeszköze segít megtalálni a felkapott termékeket a TikTokon a TikTok bejegyzésekkel és hirdetésekkel. Rendszerük automatikusan teljesíti ügyfelei rendeléseit és frissíti a nyomkövetési információkat is.

Főbb jellemzők 😍

 • Hatékony termékoptimalizáló eszköz a képek, termékcímek, metaleírások, árak, cikkspecifikációk és egyebek optimalizálásához.
 • Nyertes termékek központja, amely bemutatja a bevált bestsellereket és teljes termékelemzést, beleértve az eladókat, beszállítókat, nyertes hirdetési kampányokat és még sok mást.
 • Vállalkozásának teljes áttekintése, beleértve az eladásokat, bevételeket, nyereséget, bestsellereket és egyebeket.
 • Felhasználói vélemények⭐: 4,8/5 (3,1 ezer vélemény)

Árazás 💵

Az AutoDS az egyik legjobb Shopify társult alkalmazás, és szolgáltatásai miatt meglehetősen népszerű. Népszerűsége és prémium szolgáltatásai miatt az AutoDS nem kínál ingyenes csomagot, de rendelkezik 14 napos ingyenes próbaverzióval minden fizetős csomaghoz.

👉Töltsd le az alkalmazást: AutoDS All-In-One Dropshipping

Végső gondolatok

Tehát ez volt a legjobb Shopify dropshipping alkalmazások részletes listája, amelyek teljes körű dropshipping megoldásokat kínálnak az Ön Shopify vállalkozása számára. Igényének és költségkeretének megfelelően bármilyen dropshipping alkalmazást kiválaszthat.

Az általunk tárgyalt dropshipping alkalmazások többsége méretezhetőséget kínál. Így a vállalkozásod növekedésével magasabb csomagokra válthatsz👍.

Következő a Shopify Collabs – mindent elmagyarázunk, amit kereskedőként/alkotóként tudnia kell.