10 Pinterest ütemező eszköz a rögzítési potenciál maximalizálására

A tűk tervezése, a Pinterest marketingstratégia optimalizálása vagy a közösségi média mutatóinak mérése nem lehet nehéz. És nem a Pinterest ütemező eszközei gondoskodnak a Pinterest jelenlétéről és marketingstratégiájáról az elejétől a végéig.

A Pinterest a világ egyik legjobb képfelfedező platformja. Alapján Pinterest statisztika, a Pinnerek 46%-a egy hét alatt új terméket vagy márkát fedez fel. Ezért Pinterest-profilod erejének felszabadítása kulcsfontosságú, akár nagyvállalatról, akár kezdő kisvállalkozásról van szó.

Miért jó ötlet egy Pinterest ütemező eszköz?

Tudjuk, milyen kritikus a következetes közzététel. De nem ez az egyetlen dolog, ami segít abban, hogy a játék tetején maradjon. Valójában meg kell határoznia a közönség számára legmegfelelőbb időpontokat, figyelembe kell vennie az időzónákat, és mindig olyan zseniális ötletekkel kell előállnia, amelyek szemet megragadóak.

Ezenkívül időnként át kell tekintenie az elemzéseket, és ennek megfelelően módosítania kell stratégiáját. Mindezt megtenni ijesztő lehet.

Itt jön be a Pinterest ütemező eszköze! Automatizálja a közzétételt, így egyszerre több táblára is elhelyezheti a gombostűket hónapokig. Segít a jobb ötletek kidolgozásában, a leírások tartalmának megírásában, a megfelelő hashtagek megtalálásában, a legjobb időpontok azonosításában, a bejegyzések sorba rendezésében és a közzétételben.

Nemcsak, hogy hozzáférhet a közönség, a csúcsteljesítmény és az Ön számára megfelelő jelek azonosításához szükséges jelentésekhez. Most, hogy tudjuk, hogyan segíthet a Pinterest ütemező eszköze, miért ne nézhetne meg néhányat, amelyekről valóban ismertek, hogy gazdagok és népszerűek?

Ezért íme egy átfogó áttekintés a legjobb Pinterest ütemező eszközökről, amelyek megnehezíthetik a gombostűk munkáját, és soha nem maradnak le:

Hátszél

Hátszél a Pinterest ütemező eszköze, amellyel vizuálisan megtervezheti és ütemezheti egy heti tűk számát 20 perc alatt. Amellett, hogy segít elérni az elérést, a Tailwind lehetővé teszi a siker mérését.

Nincs más dolga, mint regisztrálni, személyre szabni, gombostűket és táblákat létrehozni, valamint szükség szerint szerkeszteni és ütemezni a gombostűket. Íme egy pillantás a Tailwind díjnyertes eszközzel feloldható funkciókra:

 • A SmartSchedule segítségével személyre szabott ütemtervet készíthet a közönség számára, amikor a legaktívabbak
 • Használhatja a Drag & Drop naptárat, a többtáblás rögzítést és az időközi rögzítést is a gombostűk gyorsabb ütemezéséhez előre beállított időközönként.
 • Ezenkívül a SmartGuide segítségével nyomon követheti a tű teljesítményét és gyakoriságát, hogy megtudja, mi működik a legjobban
 • Nem csak, hogy elemezze a gombostűk teljesítményét a Legjobb gombostűk jelentésével, és találja meg a legjobban teljesítő tűket a Pin Inspector segítségével
 • Ezenkívül csatlakozhat közösségekhez, együttműködhet befolyásolókkal, és maximalizálhatja elérhetőségét

Valójában a legtöbbet kell kihoznia a Tailwind böngészőbővítményéből. Használhat ingyenes próbaverziót, hogy megtudja, a Tailwind megfelelő-e az Ön számára.

A későbbiekben

Készen áll a forgalom növelésére és vállalkozásának bővítésére a Pinterest vizuális felfedező erejével? A későbbiekbenA Pinterest ütemező eszköze segíthet többet rögzíteni a közönség szélesebb körének eléréséhez, előre ütemezni és kezelni a teljes platformot.

Nem csak, de Later is a Pinterest marketingpartnere, amely exkluzív API-hozzáférést tesz lehetővé, hogy segítsen ütemezni a videótűket. Valójában nincs szükség számítógépre a tűk későbbi ütemezéséhez. Bármilyen eszközzel ütemezheti, szerkesztheti és kezelheti bejegyzéseit. A későbbiekben a következőket teheti:

 • Keltse életre tábláit, és szerezzen több kattintást, ha ütemezi a kitűzéseket
 • Használja a Later tartalomkészítő eszközeit a tűk optimalizálásához a megfelelő méret és leírás kiválasztásával
 • Ezenkívül a Later segítségével ütemezheti összes közösségi médiatartalmát a Pinterest, Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn és Twitter számára.
 • Nyomon követheti a gombostűk teljesítményét és a kampányokat, valamint kattintáskövetést is hozzáadhat a linkek teljesítményének lerövidítéséhez és méréséhez
 • Nem csak ez, a Later segítségével egy helyen nyomon követheti az összes közösségimédia-platform elemzését
  A FuboTV lemondása a Roku-n

Ezzel a Pinterest ütemező eszközzel azt is láthatja, hogy közönsége mikor a legaktívabb, vagy megtekintheti az összes ütemezett bejegyzést a heti vagy havi naptárnézetben.

Puffer

Legyen abban a helyzetben, hogy ütemezzen szemet gyönyörködtető gombostűket, és többet érjen el a 433 millió kitűző közül Puffer. Ezenkívül a Buffer a Pinterest hivatalos partnere, és lehetőséget ad a teljesítmény mérésére és a siker felé vezető út megnyitására.

 • A puffer támogatja a közvetlen pin-ütemezést a Pinteresten
 • A beépített Canva segítségével érdekes tartalmat hozhat létre
 • A Buffer böngészőbővítménye segít új bejegyzések mentésében bárhol az interneten
 • Nyomon követheti a kulcsfontosságú teljesítménymutatókat, például a kedveléseket, a megjegyzéseket és az ismétléseket

Valójában a Buffer segítségével a közösségi médiában közzétett bejegyzéseit a Facebookról vagy a Twitterről nagyszerű tartalommá alakíthatja át pinjeihez. A Buffer Pinterest ütemező eszközével akár 10 tűt is ütemezhet egyszerre, a fizetős csomagjukkal pedig 2000 pin körül bárhová eljuthat.

A fizetett előfizetéssel nem lesz havi vagy éves korlátja. Ha még nem biztos abban, hogy prémium csomagot választ, bármikor elkezdheti a 14 napos ingyenes próbaidőszakot.

RecurPost

Bemutatjuk RecurPost, egy minden az egyben Pinterest ütemező eszköz, amely színültig épített funkciókkal érkezik. Az összes közösségimédia-platform, például a Facebook, a LinkedIn, a Twitter és a Google Business karbantartásához tökéletes RecurPost 14 napos ingyenes próbaverziót kínál, hogy felpörgesse funkcióit.

Ami a funkciókat illeti, a RecurPost a következőket kínálja:

 • Tömeges ütemezés, amely maximalizálja a termelékenységet és minimalizálja az időigényes erőfeszítéseket
 • Egyszerű tartalomtervezés átfogó közösségimédia-naptárral
 • Személyre szabott, fehér címkével ellátott jelentések, amelyek lenyűgözhetik a tárgyalótermeket
 • Zökkenőmentes együttműködés a csapatok között
 • Fokozott elkötelezettség személyre szabott bejegyzések és örökzöld tartalom révén

Mostantól a RecurPost néhány hatékony integrációval is büszkélkedhet, amelyek leegyszerűsítik a munkafolyamatokat és csökkentik az időt. Lenyűgöző látványelemeket készíthet a Canva segítségével, tartalmat szerezhet be a Google Drive-ból a Zapier segítségével, vagy felszabadíthatja az AI erejét. Használja a ChatGPT-t a tartalomhoz, és használjon mesterséges intelligencia által hajtott képgenerátort a vizuális megjelenítéshez.

Ezenkívül importálhat tartalmat más közösségi média platformjairól, lerövidítheti a linkeket a bit.ly-n keresztül, és jogdíjmentes képeket kaphat használatra. Összességében ez a Pinterest ütemező eszköz 45%-kal növelheti az elköteleződést az AI-alapú ütemezőjének köszönhetően, amely zökkenőmentesen kezel több táblát.

Hootsuite

Készen állsz, hogy inspirálj a Pinterest segítségével, de nem találod az időt a platformon való fejlődésre? Vesz Hootsuitesegít a tartalom egyszerű megtervezésében, ütemezésében és közzétételében.

A Hootsuite segítségével közvetlenül hozhat létre nyilvános vagy titkos táblákat, és egyetlen irányítópultot használhat a kampányok és tevékenységek egyszerű kezeléséhez. Ezen túlmenően, amit a felhasználók igazán szeretnek ebben a Pinterest ütemező eszközben, az az egyetlen, biztonságos, integrált munkafolyamat, amelyet több fiók együttműködéséhez és kezeléséhez kínál.

Valójában tűket küldhet jóváhagyásra, hogy minden kommunikáció a márkán belül legyen, és megvannak a szükséges jóváhagyások. Az alábbiakban röviden áttekintheti egyéb képességeit:

 • Használja a Hootsuite Impact-ot annak megértéséhez, hogy a Pinterest-tevékenység hogyan jelent konverziókat és leadeket az Ön számára
 • Az ügyfelek bevonása mellett jelentéseket kaphat, és egyszerűen hirdethet tartalmat
 • Vagy használja az OwlyWriter AI-t a Pinterest ütemező eszközeként, hogy segítsen áthaladni a kreatív blokkokon a zökkenőmentes tartalomkészítés érdekében
 • Az erőforrások széles skáláját – blogokat, forráskönyvtárat, webináriumokat és ingyenes eszközöket – is elérheti, hogy az élen járjon.
  GitHub adattár klónozása

Planoly

Planoly bárhonnan és bármilyen eszközön segíthet a Pinterest tervezésében és közzétételében. A számítógépekkel, telefonokkal és táblagépekkel való egyszerű integrációval a Planoly, a Pinterest hivatalos partnere segítségével márkaismertséget építhet.

Ezenkívül tetszőleges számú kampányt ütemezhet, automatikusan generálhat közzétételi időpontokat a felhasználói tevékenység alapján, és létrehozhat bizonyos kampányszabályokat. Hozzáférés a Pinterest ütemező eszköz egyedülálló és biztonságos webes irányítópultjához, hogy ugyanazon a helyen tekintse meg kampányait, teljesítményét és tevékenységeit.

Sőt, a Planoly rendelkezik egy mobilalkalmazással és egy böngészőbővítménnyel is, amellyel gyorsabban végezheti el a dolgokat. Lehetőség van arra, hogy képeket keressen az interneten, vagy töltse fel őket, és csak vigye az egérmutatót a vizuális tervezéshez. Könnyű, nem?

A Chrome-on és a Safariban elérhető, és egy keresztposta eszközzel is rendelkezik, amellyel tartalmat tehet közzé más közösségi média platformokon. Valójában a tekercsekkel és a TikTok-kal is nagyot léphetsz, és segítséget kaphatsz a tartalomkészítéshez és a stratégiádhoz. Ennek értelmében hozzáférhet a feliratokhoz, hashtagokhoz és sablonokhoz minden közösségi életében!

SocialPilot

Tökéletes a közösségi médiában való megjelenés elindításához, SocialPilot segíthet Pinterest teljesítményének magasabb szintre emelésében. Egy ilyen gazdag Pinterest ütemező eszközzel a megfelelő dolgokkal vírusossá tehet!

Íme egy gyors pillantás a SocialPilot kínálatára:

 • Optimalizálja gombostűit személyre szabott feliratokkal, hangulatjelekkel, vízjelekkel, GIF- és videók támogatásával, valamint egyéni mezőkkel
 • Oldja fel a tömeges ütemezés lehetőségét, és ütemezhet egyszerre akár 500 bejegyzést, miközben előzetesen megtekintheti a bejegyzéseket.
 • Használja ki a mesterséges intelligencia asszisztens előnyeit, hogy gyorsabban hozzon létre tartalmat, ötleteljen, és szerkessze a képeket a képszerkesztővel
 • Használja a naptárnézetet a tartalom megjelenítéséhez és a bejegyzések egyszerű átütemezéséhez, miközben csoportok segítségével szűri a szükséges tartalmat
 • Ezen túlmenően, használja ki a legtöbbet a White label-ből, hogy márkás teljesítményt nyújtson, menedzselje a csapatokat, és könnyedén koordinálja az összes ügyfelét

Ez azonban még nem minden! A legjobb bejegyzéseidet és hashtageidet a Tartalomtárban tárolhatod, hangulattáblát képzelhetsz el, vagy használhatod a böngészőbővítményt, hogy bejegyzéseid pillanatok alatt megjelenjenek. Ezenkívül betekintést nyerhet és hozzáférhet az elemzésekhez, hogy folyamatosan javítsa teljesítményét.

Ezzel a Pinterest ütemezőeszközzel is meghatározhatja, hogy mikor tölthet legmegfelelőbb időpontot, legnagyobb rajongóitokat és legnépszerűbb tartalmait.

Terv

A világ legnagyobb képfelfedezési platformján a gombostűk automatikus közzétételének legjobb kihasználása érdekében Terv! Ütemezze át pineket az Instagramról, vagy ütemezzen be új pineket a Pinteresten. Közvetlenül is létrehozhat új táblákat, rögzíthet több táblához, és akár videotűket is ütemezhet.

A tervezőalkalmazás segítségével ütemezheti a bejegyzéseket útközben, keresztpostát küldhet más webhelyekre, vagy feloldhatja a kész megoldásokat, hogy soha ne maradjon le a közönségről.

 • Nem csak ez, hanem közzétételi stratégiát is megtervezhet úgy, hogy pontosan tudja, mit és mikor kell közzétenni
 • Van egy egyszerű fogd és vidd felület is, amely segít a márka egyetlen zökkenőmentes platformról történő kezelésében
 • Ezenkívül megtervezhet egy márkanaptárt, amellyel teljes marketingjelenlétét kezelheti
  Hogyan kezdjük el az „Animal Crossing: New Horizons” című filmet

A Plann szolgáltatásait 7 napig ingyenesen használhatja. Valójában hozzáadhatja csapattársait, és több közösségi médiafiókot is kezelhet, hogy kipróbálhassa ezt a Pinterest ütemező eszközt. Nem kötelező azonban fizetős csomagra váltani, hacsak nem szeretné feloldani az összes frissített funkciót.

Pallyy

Tervezési csapok előre a Pallyy segíthet a márkafelfedezésben, az ügyfélszerzésben és a közösségi média egyszerűsített kezelésében. A Pinterest ütemező eszköze beépített képméretezést és más szerkesztőeszközöket tartalmaz, amelyek segítségével a legjobb tartalomelemeket készítheti útközben!

Nem csak, hogy ezzel az ütemező eszközzel korlátlan számú tűt ütemezhet hónapokra. Vagy használja ingyenes eszközét akár havi 15 tű beütemezésére. Sőt, a médiatárhelyet is szépen rendezheti, így gyorsabban elérheti és megtalálhatja a dolgokat.

 • Az adatközpontú döntések meghozatalához analitikai jelentéseket kaphat
 • Használjon ingyenes eszközöket, például egy feliratgenerátort, hogy soha ne hagyja, hogy az írói tiltás megállítson
 • Vagy használja a 14 napos ingyenes próbaverziót, hogy megtudja, miért jó ötlet a pinnerek számára

Valójában nem kell minden munkáját elveszítenie. Mentse el a piszkozatokat, térjen vissza, és bármikor vegye fel. A közösségimédia-naptár megosztásával az összes ügyfelet mindig naprakészen tarthatod. A jóváhagyásokat és véleményüket megjegyzésekben és megjegyzésekben fogadhatja el.

Annak érdekében, hogy az összes kommunikáció a márkán keresztül történjen, egyéni színeket használhat ehhez a kommunikációhoz. Összességében a Pallyy egy Pinterest ütemező eszköz, amely megfelelő használat esetén javíthatja az egész közösségi média stratégiát.

Circleboom

Integrálva az Open AI erejével, Circleboom egy Pinterest ütemező eszköz, amely segít javítani marketingstratégiáját. Valójában a Circleboom fejlett Pinterest ütemező eszközével egyszerre több táblához és fiókhoz is megjelenítheti, megtervezheti, ütemezheti és közzéteheti a kép- és videótűket.

Tehát, ha Ön Pinterest virtuális asszisztens vagy közösségi média menedzser, a Circleboom a megfelelő választás az Ön számára. Nem csak ez, hanem kész kitűzősablonokat is felfedezhet, gombostűk-sorokat hozhat létre, és ugyanazt a tartalmat keresztben közzéteheti más platformokon is!

A gombostűs közzététel automatizálása során kulcsfontosságú az időintervallumok beállítása, az időzónák prioritása, és az idők meghatározása, amikor a közönség a legaktívabb. Ez személytől, országtól, időzónától és ünnepnaptól függően változhat.

Ezért a naptártervezés nem alku tárgya, és a Pinterest automatikus poszterrel ellátott Queuing eszköz gondoskodik mindezekről, hogy Ön mindig időben legyen!

Ezenkívül van egy AI Pinterest tartalomgenerátor, amellyel növelheti az elköteleződést. A Canva és az Open AI kíséretében gyorsabban generálhat képeket, automatikusan írhat releváns SEO-ban gazdag leírásokat, és felgyorsíthatja stratégiáját.

Pinterest ütemező eszközök a győzelemhez

A következetes elkötelezettség kulcsfontosságú lehet marketingstratégiája sikeréhez. Nincs ez másként a Pinteresttel sem! Noha egy kis segítség a közzétételhez valóban nagyra értékelendő, a Pinterest ütemezőeszközökre az teszi szükségessé, hogy mennyire egyszerűvé és letisztulttá teszik az egész tervezési és közzétételi folyamatot.

Néhány Pinterest ütemezőeszköz még Canva-integrációkkal is rendelkezik, amelyek segítenek a látványban gazdag grafikák létrehozásában. Míg másoknak mesterséges intelligencia tartalomgenerátorai is vannak, amelyek segítenek a leírások automatikus írásában, a címek és a táblaleírások rögzítésében, amelyek tovább csökkentik a kézi munkát és az Ön által viselt időt.

A megfelelő Pinterest ütemező eszköz kiválasztása számos tényezőtől függhet, a szolgáltatásoktól a költségvetésig. Ezért azt javasoljuk, hogy válassza ki azt, amelyik megfelel az Ön igényeinek, miközben hozzáférést biztosít a továbbfejlesztett funkciókhoz, mint például a keresztküldés, a sorba állítás, a vázlatkészítés és az automatikus tervezés.

Azt is felfedezheti, hogyan kereshet pénzt a Pinteresten, és hogyan boldogulhat a platformon.