10 otthoni edzőtermi felszerelés, amelyek a kanapéról a fitnesz szerelmesévé változtatnak

Munka, család vagy egyéb kötelezettségek miatt nem tud egészséges életmódot folytatni? Ne aggódj többé. Tartson fenn egészséges és aktív életmódot ezekkel az otthoni edzőtermi eszközökkel.

Mi az a Home Gym felszerelés?

Az otthoni edzőteremnek nevezett edzőgépek és alkatrészek otthoni edzőteremben vagy fitneszteremben való használatra készültek. Az otthoni edzések és a távoli fitneszmegoldások növekvő népszerűsége miatt az otthoni tornatermi eszközök egyszerű megközelítést jelentenek az edzéscélok elérésében anélkül, hogy edzőterembe vagy fitneszlétesítménybe kellett volna utazniuk.

A jógaszőnyegek és az egyensúlyozó labdák kiválóak a nyújtáshoz és az alapvető edzésekhez. Ugyanakkor az ellenálló szalagok, súlyok és kettlebellek könnyű lehetőségek, amelyek kényelmesen becsomagolhatók és különféle tevékenységekhez használhatók. Nézzünk meg további felszereléseket, amelyeket otthoni edzőtermében használhat.

Különféle otthoni edzőtermi felszerelések

Az utóbbi időben az otthoni edzőtermi eszközök népszerűsége nőtt, különösen azóta, hogy a járvány miatt számos nyilvános edzőtermet be kellett zárni. Íme néhány példa az otthoni edzőfelszerelésre:

Futópad

Futáshoz, gyalogláshoz vagy kocogáshoz használható készülék, a kardió edzőgépek egyik leggyakrabban használt eszköze.

Szobabicikli

Az álló kerékpár egy kis hatású edzőfelszerelés, amely a kerékpározást szimulálja. Erősítheti a lábizmokat, és kiváló a kardió.

Súlyzópad

Ez egy többcélú edzőberendezés, amely többféle gyakorlathoz használható, például lábgörbítéshez, fekvenyomáshoz és súlyzós fürtökhöz.

Ellenállási szalagok

Hordozható, könnyű felszerelések, amelyek erőnövelő gyakorlatokhoz használhatók. Minden edzettségi szinthez megfelelőek, és különféle erősségekkel rendelkeznek.

Felhúzható rúd

Ez az edzőeszköz külső falra vagy ajtókeretre helyezhető. A felsőtest erősítő gyakorlataihoz használják, mint például a húzódzkodás és az állfelhúzás.

Boxzsák

A boxzsák egy nagy, nehéz táska, amelyet boksz vagy kickbox gyakorlására használnak. Hozzájárulhat a felsőtest és a vállak erősítéséhez, és kiválóan alkalmas kardió edzésre.

Hogyan válasszuk ki a legjobb otthoni edzőtermi felszerelést?

A tornatermi felszerelés vásárlásakor az első dolog, amit meg kell jegyezni, az adott felszereléshez szükséges és rendelkezésre álló hely. Csak olyan tárgyakat válasszon, amelyekben biztos, hogy tárolni tudja. Hacsak nem rendelkezik egy edzőteremhez hasonló bőséggel. Íme néhány figyelembe veendő dolog:

Költségvetés

Az otthoni edzőtermében lévő felszereléshez határozzon meg költségvetést, és tartsa be azt. Nem kell sok pénzt kifizetnie, hogy kiváló minőségű felszerelést szerezzen.

Fitness cél

Határozza meg céljait otthoni edzőtermében, mielőtt bármilyen felszerelést vásárolna. A súlyok és az ellenállást gyakorló eszközök vonzó lehetőségek az izomnöveléshez. A kardiógépek, például a futópadok és az álló kerékpárok a legjobb megoldások a szív- és érrendszeri fitnesz növelésére.

Vásárlói vélemények

Olvassa el a többi vásárló véleményét a berendezésről, amelyre gondol. Ez segíthet a berendezés megfelelő tájékozott kiválasztásában.

Javasoljuk továbbá, hogy a megvásárolni kívánt berendezést is próbálja ki. Ha egyszer kipróbáltad, biztosan tudni fogod, hogy belevágsz-e vagy sem.

  A Qutebrowser webböngésző beállítása és használata Linuxon

Az otthoni edzőtermi felszerelések előnyei

Az otthoni edzőtermi eszközök használata bizonyos előnyökkel is jár, beleértve a kényelmet és a magánéletet. Most többet megtudunk róla.

  • Otthoni edzőteremben bármikor edzhet anélkül, hogy aggódnia kellene a szállítás vagy az edzőterem díja miatt. Magánéletben is edzhet anélkül, hogy aggódnia kellene másoktól érkező szégyentől vagy kritikától.
  • Az otthoni tornatermi eszközök segítségével módosíthatja edzésprogramját, hogy megfeleljen sajátos igényeinek és preferenciáinak.
  • Ahelyett, hogy olcsó, alulmaradt eszközöket használna egy nyilvános edzőteremben, pénzt költhet olyan kiváló felszerelésre, amely évekig szolgálja Önt.

Íme néhány kiválasztott otthoni edzőtermi felszerelés, amelyeket gond nélkül használhat. Nézze meg őket, hogy a legjobb életmódot és otthoni edzőtermet választhassa.

Tonális

Az intelligens otthoni edzőterem, a 24 hüvelykes Tonal érintőképernyő a teljes test edzését egyetlen eszközben biztosítja. A felhasználók testreszabott fitneszprogramokhoz és edzésekhez férhetnek hozzá a 24 hüvelykes érintőképernyőn keresztül, a karcsú és hordozható kialakítás pedig bármely helyen elérhetővé és egyszerűvé teszi a használatát.

A Tonal minden edzettségi szinthez megfelelő, mert digitális terhelést használ, amely bármilyen ellenállásra hangolható. Mozgatható karokkal rendelkezik, amelyek számos tevékenységet támogatnak, különösen a lábgyakorlatokat, mint a guggolás és a kitörés.

A Tonal egy virtuális edző funkcióval is rendelkezik, amely valós időben visszajelzést és útmutatást ad a felhasználóknak, így maximalizálhatják edzéseiket.

A Tonal termék felhasználói az eszköz kiváló hangszóróinak és beépített kamerájának köszönhetően zenét streamelhetnek és kommunikálhatnak az edzőkkel az élő ülések során. Az edzés minőségének javítása érdekében a rendszerhez számos tartozék is tartozik, köztük ellenállási szalagok.

Összességében ez egy praktikus és adaptálható otthoni edzőterem, amely segítheti a felhasználókat fitnesz céljaik elérésében.

Fusion CST Studio

A Fusion CST Studio otthoni edzőberendezés, amely rugalmas és kihívásokkal teli edzést biztosít. A kábelek és csigák használatával a felhasználók különféle tevékenységeket végezhetnek, amelyek keverik az erőt és az aerob kondicionálást. Valós idejű, kihangosított edzést kínál, lehetővé téve, hogy az ember több szemszögből lássa önmagát.

A készülék kis csomagban helytakarékos, teljes testedzést biztosít. A felhasználók megváltoztathatják edzéseik nehézségi szintjét az általa kínált különféle ellenállási szinteknek köszönhetően. Beépített pulzusmérővel is rendelkezik, amellyel a felhasználók nyomon követhetik fejlődési és edzettségi szintjüket. A berendezés egyetlen termék használatával segíti az erő növelését és a kardió edzésének javítását.

Az oktatótól kapott utasítások alapján a Fusion CST Studio automatikusan módosítja az ellenállást. Rengeteg változatosságot kínál, az erősítő edzésektől a keresztedzésekig, mint például az edzőtábor és a teljes testformálás.

A berendezés célja az erő növelése, valamint a mentális és fizikai állóképesség fokozása, különféle funkciókat kínálva a teljes és hatékony otthoni edzéshez.

Lululemon stúdiótükör

A Lululemon Studio Mirror egy interaktív fitneszeszköz, amely különféle edzésprogramokat kínál, beleértve a kardiót, az erősítő edzést és a jógát, mindezt otthona kényelmében. Ez egy elegáns, állványra vagy falra szerelhető kütyü, amely tükörként és digitális képernyőként is működik.

Használja a Lululemon Studio Mirror haladáskövető funkcióját és Health Score-ját az összes edzés nyomon követéséhez, vagy kapcsolódjon más fitneszalkalmazásokhoz, mint például a Strava vagy az Apple Health, hogy hozzáférjen a teljes fitneszelőzményéhez. A felhasználók több ezer tevékenységhez és személyre szabott edzéstervhez férhetnek hozzá havi előfizetéssel.

  Hogyan lehet prezentálni a Google Meetben

A Lululemon Studio Mirror bármilyen belső kialakításhoz illeszkedik. Kiváló minőségű anyagokkal felszerelt, kiváló választás azok számára, akik otthonukban szeretnének edzeni, de vonzóbb és személyre szabottabb edzésre vágynak.

Hydrow Rower

A Hydro Rower egy olyan otthoni edzőfelszerelés, amely az evezés mozgását utánozza, és teljes testet, alacsony hatású edzést kínál. A vízállóságnak nevezett módszert alkalmazza, amelyben az ellenállást úgy állítják elő, hogy lapátokat mozgatnak át a vízen egy tartályban. A felhasználók módosíthatják a gép ellenállás-beállításait, hogy megfeleljenek az általuk preferált edzésintenzitásnak.

A Hydro Rower kényelmes ülésének és lábtartóinak köszönhetően különféle méretű és magasságú felhasználókat tud fogadni. Ezenkívül a gép LCD-panellel rendelkezik, amely a legfontosabb edzési statisztikákat mutatja, beleértve az időt, a távolságot és az elhasznált kalóriákat. Pulzusmérőhöz csatlakoztatható az edzéscélok pontos mérése érdekében.

Alumínium és acél vázzal és lapos antracit polimer testtel modern, elegáns és finom kiegészítője otthonának. A Hydrow Rower mozgatása a házban egyszerűen a kerékrendszerének köszönhető.

Horizon 7.8 AT futópad

A Horizon 7.8 AT futópad egy kiváló otthoni edzőgép, amelyet a fitnesz szektorban jól ismert Horizon Fitness készített. Edzésterveket is kínál, például intervallum edzésekhez, hegymászáshoz és állóképességi edzésekhez. Az extra nagy fedélzet rugalmasságot és biztonságot nyújt a saját tempójában való futáshoz, legyen szó sprinterről vagy szabadidős futóról.

A felhasználók egyszerűen elérhetik a digitális funkciókat Bluetooth-eszközeik csatlakoztatásával. A tetejére szerelt LCD képernyőn keresztül különféle edzésprogramokat érhet el. Számos statisztikai adatot mutat, beleértve az időtartamot, a megtett távolságot, az elégetett kalóriákat és a pulzusszámot.

Ezenkívül USB töltőporttal, hűtőventilátorral és állítható táblagép-tartóval is rendelkezik, hogy növelje az ügyfelek kényelmét az edzések során. A hordozható berendezés szállítókerekekkel rendelkezik az egyszerű tárolás és szállítás érdekében. A 7.8 AT Treadmill egy csúcskategóriás eszköz, amely kiváló, magával ragadó edzési környezetet biztosít a fogyasztóknak.

Technogym Myrun

A Technogym Myrun egy elsőrangú futópad, amelyet otthoni edzőtermekben való használatra terveztek. Ez egy karcsú, modern eszköz kis helyigénnyel, amely egyszerűen beépíthető bármilyen beállításba.

A párnázott futófelülettel, amely csökkenti az ízületekre nehezedő ütést, és a biztonsági kulccsal, amely vészhelyzetben leállítja a gépet, a futópad biztonságos és élvezetes edzésélményt kínál.

A Myrun futópad másik csúcstechnológiája a hatalmas érintőképernyős kijelző, amely lehetővé teszi számos edzésprogramhoz és virtuális edzésekhez való hozzáférést. Ezenkívül az eszköz beépített Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a szinkronizálást az eszközzel, és nyomon követheti az előrehaladást az idő múlásával.

Összességében mindenkinek, aki első osztályú futópadot keres otthoni edzőterembe, erősen fontolóra kell vennie a Technogym Myrunt. Kezdő és tapasztalt futók egyaránt kiválónak találják fejlett funkcióit és felhasználóbarát kialakítását.

CLMBR

A CLMBR nevű otthoni edzőtermi felszerelés mászó mozdulatokkal biztosítja a felhasználó teljes testét. Ez egy meredek hegymászó, amely két független kart használ a sziklamászás mozdulatainak megismétlésére, miközben intenzív, de csekély hatású edzést biztosít. A gép különböző ellenállási szintekre állítható, így alkalmas különböző edzettségi szintű felhasználók számára.

Ezenkívül a gép számítógépes panellel rendelkezik, amely az edzési statisztikákat mutatja, például az időt, az elégetett kalóriákat és a mászási sebességet. A testreszabott képzési programok eléréséhez nyomon követheti fejlődésüket, és versenyezhet más felhasználókkal a CLMBR alkalmazásba való bejelentkezéssel.

  Hogyan vigyünk át bármilyen e-könyvet a Kindle-re a Caliber használatával

A tartósság és a tartós teljesítmény garantálása érdekében a CLMBR csak prémium anyagokat használ. A gépnek kevés mozgó alkatrésze van, könnyen tisztítható felületei vannak, és kevés karbantartást igényel. Összességében a CLMBR nehéz és hatékony teljes testedzést kínál, amelyet otthon is el lehet végezni.

Impact sorozatú evezős

Az Aviron az Impact Series Rower nevű prémium evezőgépet kínálja otthoni edzőtermi használatra. Ennek a gépnek a segítségével megmozgathatja testének minden izmát, miközben alacsony hatású szív- és érrendszeri edzést is végezhet.

A berendezés 22 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik, számos interaktív edzési lehetőséggel és edzési programmal. Az evezős erős anyagokból készült, és csendes, stabil és sima evezési élményt nyújt. Ezenkívül mozgatható ellenállási szintekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy megválasszák, milyen intenzív legyen az edzés.

Az Impact Series Rower interakciója a közösségi médiával és az online közösségekkel az egyik megkülönböztető jellemzője. A felhasználók online kihívásokon és versenyeken vehetnek részt, nyomon követhetik fejlődésüket az idő múlásával, és közölhetik eredményeiket. Összességében ez a legjobb otthoni edzőtermi felszerelés mindazok számára, akik hatékony és izgalmas edzést keresnek.

ProForm 750R Rower

A ProForm 750R Rower egy teljes csomag, amely teljes testedzést kínál. Ez kiváló választássá teszi azok számára, akik általános kondíciójukat és szív- és érrendszeri egészségüket szeretnék javítani. A ProForm 750R Rower számos digitális ellenállási szinttel rendelkezik, így a felhasználók fitnesz- és edzéscéljaik alapján módosíthatják edzéseik ütemét.

A ProForm 750R Rower állítható lábtámaszokkal, kényelmes, ergonomikus üléssel és helytakarékos kompakt kialakítással rendelkezik, amely egyszerűvé teszi a tárolást, amikor nincs használatban, és segíti a gyors mozgást. Összességében mindenkinek, aki prémium, adaptálható evezős felszerelést keres otthoni edzőtermébe, a ProForm 750R Rower nagyszerű választás.

CITYROW Evezős

A CITYROW Rower egy élvonalbeli ellenállási mechanizmussal rendelkezik, amely egyesíti a mágneses ellenállást és a légellenállást, hogy az ügyfelek csendes és kényelmes evezési élményt nyújtsanak. Van egy Max Rower, a másik pedig a Classic Rower. Mindkettő LCD-vel rendelkezik, amely eltérő méretű.

A Max Rower hi-fi hangszórókat kínál a teljesen magával ragadó edzésélmény érdekében. Ezenkívül 30°-ban elforgatható gördülő monitorral rendelkezik az ideális perspektíva érdekében, miközben használja az evezőt, vagy amikor nem.

A klasszikus evezős ugyanakkor lehetővé teszi a mobiltelefon Bluetooth-on keresztüli csatlakoztatását. Edzen az evezősön és azon kívül is, több osztályban, változó időtartamú és edzettségi szinten. Evezés közben figyelje az adatok változását. Figyelje meg, hogy a részesedése csökken, ahogy halad előre.

Az Evező karcsú és szerény formája, amely a legapróbb helyeken is egyszerűvé teszi a tárolást, az egyik megkülönböztető tulajdonsága. A géphez tartozik egy ingyenes CITYROW GO alkalmazástagság is, amellyel a felhasználók különféle evezős edzésekhez és programokhoz férhetnek hozzá.

Következtetés

Bárki, aki szeretné megőrizni egészségét és fittségét anélkül, hogy egy kereskedelmi edzőterembe járna, jelentős hasznot húzhat, ha otthoni edzőtermi eszközökbe fektet be. Rugalmasságot biztosít az edzéshez, amikor csak akar, anélkül, hogy sorban állna a felszerelésért, vagy más edzőtermi látogatókkal kellene kapcsolatba lépnie.

Ezenkívül, mivel nincsenek visszatérő edzőtermi tagsági költségek, az otthoni edzőtermi felszerelés idővel pénzügyi megtakarításokat eredményezhet. Használata előtt és alatt kellő gondossággal kell eljárni. Az otthoni tornatermi berendezések megtérülő befektetést jelenthetnek azoknak az egyéneknek, akik előnyben részesítik a fitneszt, és szeretnek otthonuk kényelmében edzeni.

Fedezze fel a legjobb beltéri kerékpáros alkalmazásokat is, hogy otthon edzhessen.